Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10756 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 20:11

Γα****νο τελευταίο ποστ

Πήγαινε τρένο έως ότου αρχίσει να μας κουράζει πάλι με τα μωρά και το αέριο. Μου θυμίζει το Noah στο προϊγούμενο arc που έπεφτε για 15 chapters -__-

Μα εξήγησα σε ένα προηγούμενο ποστ μου ότι έπρεπε να επεκταθεί στα παιδιά γιατί αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει ένας σωστός συγγραφέας.

Το OP ποτέ δεν άφηνε χαρακτήρες που ήταν σημαντικοί για ένα arc στη τύχη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dio Brando: 08 Νοέμβριος 2012 - 20:17

Spoiler:

#10757 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 20:13

Το "ένας σωστός συγγραφέας" δεν θα το πολυσχολιάσω... Πού ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνει ένας σωστός συγγραφέας; Ο καθένας έχει το δικό του style. Μα δεν χρειάζεται να βαρέθουμε να τα βλέπουμε για να μην τα αφήσει στην τύχη... Τέλος πάντων εγώ την γνώμη μου την είπα πρέπει να φύγω...αν πείς κάτι άλλο πάνω στο θέμα ενδεχομένως να μην απαντήσω αμέσως...

Γα****νο τελευταίο ποστ

χαχαχαχα αυτό σκεφτόμουν τώρα αχαχαχα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 08 Νοέμβριος 2012 - 20:20

#10758 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 20:26

Το "ένας σωστός συγγραφέας" δεν θα το πολυσχολιάσω... Πού ξέρεις εσύ τι πρέπει να κάνει ένας σωστός συγγραφέας; Ο καθένας έχει το δικό του style. Μα δεν χρειάζεται να βαρέθουμε να τα βλέπουμε για να μην τα αφήσει στην τύχη... Τέλος πάντων εγώ την γνώμη μου την είπα πρέπει να φύγω...αν πείς κάτι άλλο πάνω στο θέμα ενδεχομένως να μην απαντήσω αμέσως...

χαχαχαχα αυτό σκεφτόμουν τώρα αχαχαχα

Έτσι,ένας καλός συγγραφέας, θα διευρίνει τα πράγματα, θα καθορίσει τα πράγματα και να θα αναπτύξει τα γεγονότα σε σχέση με τους χαρακτήρες. Αν νομίζετε ότι το chapter είναι κακό δεν είναι επειδή είναι κακό - απλά δεν νοιάζεστε για το χαρακτήρα / την επέκταση / ανάπτυξη

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα.

Spoiler:

#10759 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 21:42

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τώρα.

Το chapter μου άρεσε. Με κουράζει πολύ όμως το πόσο το τραβάει ο Oda το θέμα με τα μικρά και το αέριο.
Βαρέθηκα να επαναλαμβάνω την τελευταία πρόταση στα 3 τελευταία posts μου...

#10760 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 22:54

Το chapter μου άρεσε. Με κουράζει πολύ όμως το πόσο το τραβάει ο Oda το θέμα με τα μικρά και το αέριο.
Βαρέθηκα να επαναλαμβάνω την τελευταία πρόταση στα 3 τελευταία posts μου...

Και σου λέω ότι πότε δεν ασχολήθηκε με τον χαρακτήρα των παιδιών.

Αυτό με το αέριο τελιώνει έτσι και αλλίως,μόνο 10 λεπτά έμειναν.

Spoiler:

#10761 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 23:07

@Dio Brando

Δεν γίνεται να τα δούμε όλα αυτά τώρα.

Δεν τα ζήτησα όλα αυτά σε ένα Arc, ας κάνει και άλλα 10 χρόνια. Αλλά αυτά τα 10 χρόνια να μας κρατάνε κάθε βδομάδα σε αγωνία...

Για αρχή ο Luffy δεν έχει τη δύναμη να τα βάλει με τους περισσότερους απο αυτούς που ανέφερες και δεύτερον δεν μπόρει να τα πλάκωσει όλα μαζί.

Το ότι είπα ότι θέλω να δω τον Blackbeard δεν σημαίνει ότι θέλω να τον δω να παλεύει με τον Luffy. Απλά θέλω να τον δω... Ή όπως είδαμε Kid και λοιπούς σε αυτό το Arc ή σε μια mini μάχη όπως Ace vs. Blackbeard που ήρθε από το πουθενά... Π.χ. Marco vs. Blackbeard για εκδίκηση...

Και αυτό το arc έχει τα περισσότερα που ανέφερες.Shichibukai,2 Vice Admirals,έναν τρελό-επιστίμονα,συμαχία για να ρίξουν ένα Yonko,αλλή μια συμμαχια από άλλους Supernovas και το S.A.D που θα κάνει άνω κάτω το New World.

Όντως, αυτό το Arc είναι ίσως από τα καλύτερα του ΟP μέχρι τώρα, απλώς με ενοχλεί ότι ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τα παλιά. Είμαστε στο NW, αλλά πάλι έχουμε το κλασσικό: Πάω σε ένα νησί, γνωρίζω τους καλούς(Fishmen-Giant Kids), γνωρίζω τους κακούς(Hordy-CC), αστείες σκηνές, παλεύω για λίγο με τους κακούς(Zoro vs. Hordy-Sanji vs. Vergo), filler*, φαινομενικά χάνω(Zoro+Usopp+Brook-Sanji), filler, έρχεται η κορύφωση και δέρνω τους πάντες και κάνω πάρτι... Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το το Arlong Arc...

*με την έννοια των chapters που μόνο καθυστερούν

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι να γκρινιάζεται για το παραμικρό,από breaks,για το pacing,για τους χαρακτήρες,για οτιδήποτε υπάρχει.

Το One Piece είναι ένα manga με εκατομμύρια fans. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που χλευάζουν το One Piece για πολλά πράγματα που κι εμείς οι fans αναγνωρίζουμε αλλά παραβλέπουμε γιατί το αγαπάμε... Όταν όμως, έχοντας αποδεχτεί ότι το One Piece μετά από 10 χρόνια είναι στη μέση, περιμένεις τα υπόλοιπα 10 χρόνια να αξίζουν. Άρα όταν σε αυτά τα 10 χρονια ο Oda αντί να δείξει τα στοιχεία που αγαπάς προβάλλει αυτά που μισείς, λογικό είναι να νιώθεις εκνευρισμένος...

Αυτό με το αέριο τελιώνει έτσι και αλλίως,μόνο 10 λεπτά έμειναν.

Σαν τα 11 δευτερόλεπτα της μάχης Grimmjow-Ichigo που κράτησαν ένα chapter-ένα επεισόδιο... :bleh: <- Bleach

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 08 Νοέμβριος 2012 - 23:08

#10762 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 23:57

@Dio Brando

Δεν τα ζήτησα όλα αυτά σε ένα Arc, ας κάνει και άλλα 10 χρόνια. Αλλά αυτά τα 10 χρόνια να μας κρατάνε κάθε βδομάδα σε αγωνία...

Εμένα μια χαρά με φτιάχνει αυτό το arc.

Το ότι είπα ότι θέλω να δω τον Blackbeard δεν σημαίνει ότι θέλω να τον δω να παλεύει με τον Luffy. Απλά θέλω να τον δω... Ή όπως είδαμε Kid και λοιπούς σε αυτό το Arc ή σε μια mini μάχη όπως Ace vs. Blackbeard που ήρθε από το πουθενά... Π.χ. Marco vs. Blackbeard για εκδίκηση...

Δεν υπάρχει λόγος να δείξει τον Teach τώρα.Eίναι για πιο μέτα.Εδώ καλά καλά δεν έχουμε δει τον Smoker,θα δούμε τον Teach?

Όντως, αυτό το Arc είναι ίσως από τα καλύτερα του ΟP μέχρι τώρα, απλώς με ενοχλεί ότι ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τα παλιά. Είμαστε στο NW, αλλά πάλι έχουμε το κλασσικό: Πάω σε ένα νησί, γνωρίζω τους καλούς(Fishmen-Giant Kids), γνωρίζω τους κακούς(Hordy-CC), αστείες σκηνές, παλεύω για λίγο με τους κακούς(Zoro vs. Hordy-Sanji vs. Vergo), filler*, φαινομενικά χάνω(Zoro+Usopp+Brook-Sanji), filler, έρχεται η κορύφωση και δέρνω τους πάντες και κάνω πάρτι... Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το το Arlong Arc...

Δεν υπάρχει πάρτι,και ο βασικός στόχος του Luffy δεν είναι ούτε να σώσει,ούτε να κάνει πάρτι μετά.Ο στόχος του είναι να απαγάγει τον CC ώστε να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο του Law.Έχουμε και το S.A.D.

Το One Piece είναι ένα manga με εκατομμύρια fans. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που χλευάζουν το One Piece για πολλά πράγματα που κι εμείς οι fans αναγνωρίζουμε αλλά παραβλέπουμε γιατί το αγαπάμε... Όταν όμως, έχοντας αποδεχτεί ότι το One Piece μετά από 10 χρόνια είναι στη μέση, περιμένεις τα υπόλοιπα 10 χρόνια να αξίζουν. Άρα όταν σε αυτά τα 10 χρονια ο Oda αντί να δείξει τα στοιχεία που αγαπάς προβάλλει αυτά που μισείς, λογικό είναι να νιώθεις εκνευρισμένος...

Kαι τι μισείς ακριβώς?Το character development των παιδίων?Σε ένα chapter,ασχολήθηκε με το πως σκέφτονται και τι θέλουν τα παιδιά που είναι σημαντικά για αυτό το arc.

Σαν τα 11 δευτερόλεπτα της μάχης Grimmjow-Ichigo που κράτησαν ένα chapter-ένα επεισόδιο... :bleh: <- Bleach

lol,Bleach

Spoiler:

#10763 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2012 - 23:58

μόνο 10 λεπτά έμειναν.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι σαν τα 2 λεπτά του Namek.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10764 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 00:00

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι σαν τα 2 λεπτά του Namek.

Οκ...Το αέριο θα γεμίσει μόνο το Βlock B,ο Luffy είναι στο C και οι Smoker,Law στο D οπότε δεν θα γίνει τίποτα με αυτούς.

Spoiler:

#10765 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 00:08

Δεν υπάρχει πάρτι,και ο βασικός στόχος του Luffy δεν είναι ούτε να σώσει,ούτε να κάνει πάρτι μετά.Ο στόχος του είναι να απαγάγει τον CC ώστε να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο του Law.Έχουμε και το S.A.D.

Kαι τι μισείς ακριβώς?Το character development των παιδίων?Σε ένα chapter,ασχολήθηκε με το πως σκέφτονται και τι θέλουν τα παιδιά που είναι σημαντικά για αυτό το arc.

Λάθος μου που ανέφερα μόνο αυτό το Chapter/Arc. Πιο πολύ εννοώ ότι αυτά συνεχίζονται μέχρι τώρα*, ειδικά μετά το Time Skip...

*Btw, μέχρι τώρα έλεγα για 10 χρόνια, αλλά μόλις είδα ότι τελικά είναι 15... 1997-2012... :dazed:

#10766 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 00:11

Ωραια συζητηση εχει δημιουργηθει. Δεν μπορω να πω οτι διαφωνω με καποιον. Αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ο Oda εχει πολυ υλικο επικο ακομα να δειξει και για μενα κανει υπερβολικη οικονομια. Αποτελεσμα να φτανουμε στα παρα μα παρα πολλα chapters. Αυτο ειναι και κακο γιατι θα φτασουμε να εχουμε οικογενειες και να διαβαζουμε OP(προσωπικα δεν τρελενομαι σε αυτην την ιδεα) αλλα και καλο γιατι το τοσο επικο υλικο που εχει συσσωρευτει θα γραφτει ολο στο τελος και μπορει να μιλαμε για 200+ επικα chapters μαζι(μπορει και να λεω λιγα) στα τελειωματα του OP. Ο χρονος θα δειξει, το OP δεν υπαρχει περιπτωση να το droppαρω λογω της φοβερης πλοκης(και πιστευω το ιδιο ισχυουν και για παρα πολλα παιδια παρ ολο που θα χουν παραπονα μεσα τους) Σε αυτο μας εχει κερδισει ο Oda, ειναι το μεγαλυτερο του πλεονεκτημα και το εκμεταλλευεται στο επακρο οτι κι αν σημαινει αυτο.. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 09 Νοέμβριος 2012 - 00:16

2po6sfa_jpg.gif

#10767 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 02:20

Ωραια συζητηση εχει δημιουργηθει. Δεν μπορω να πω οτι διαφωνω με καποιον. Αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι ο Oda εχει πολυ υλικο επικο ακομα να δειξει και για μενα κανει υπερβολικη οικονομια. Αποτελεσμα να φτανουμε στα παρα μα παρα πολλα chapters. Αυτο ειναι και κακο γιατι θα φτασουμε να εχουμε οικογενειες και να διαβαζουμε OP(προσωπικα δεν τρελενομαι σε αυτην την ιδεα) αλλα και καλο γιατι το τοσο επικο υλικο που εχει συσσωρευτει θα γραφτει ολο στο τελος και μπορει να μιλαμε για 200+ επικα chapters μαζι(μπορει και να λεω λιγα) στα τελειωματα του OP. Ο χρονος θα δειξει, το OP δεν υπαρχει περιπτωση να το droppαρω λογω της φοβερης πλοκης(και πιστευω το ιδιο ισχυουν και για παρα πολλα παιδια παρ ολο που θα χουν παραπονα μεσα τους) Σε αυτο μας εχει κερδισει ο Oda, ειναι το μεγαλυτερο του πλεονεκτημα και το εκμεταλλευεται στο επακρο οτι κι αν σημαινει αυτο.. :P

Πλάκα κάνεις? Τι καλύτερο από το να διαβάζεις one piece μαζί με τα παιδιά σου? :P
Πέρα από την πλάκα, εγώ προσωπικά δεν βιάζομαι να τελειώσει το one piece και ας το τραβάει και ο oda αρκετά σε κάποιες περιπτώσεις, φτάνει το τέλος να έχει κάποιο νόημα και να μην είμαστε όλοι σε φάση: περίμενα 20 χρόνια για αυτό??? Από κει και πέρα είναι λογικό να πέφτει και το pacing σε κάποια σημεία της ιστορίας(και ας είναι γενικά αργό, δεν έχει σημασία) για να μπορεί ο mangaka να αποτυπώσει καλύτερα στο χαρτί αυτό που έχει στο μυαλό του δίνοντάς στον εαυτό του περισσότερο χρόνο να σκεφτεί πώς να το παρουσιάσει στους αναγνώστες... επίσης, πιστεύω ότι μόλις τελειώσει αυτό το arc τα πράγματα θα σοβαρέψουν απότομα με dofla, big mom, συμμαχίες και ότι άλλο προκύψει και θα ανεβάσει ρυθμούς το manga
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10768 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 09:42

Ωραία συζήτηση έχουμε ανοίξει.Διάβασα το τελευταίο chapter και ok δεν μου άρεσε.Δεν μου άρεσε καθόλου.Όσες εξηγήσει αν μου δώσει κάποιος δεν μου αρέσει.Είναι γνώμη αυτή και δεν είναι αντικειμενική αλλα υποκειμενική.Εγώ θα ήθελα να δω το One piece να παίρνει λίγο πιο πειρατικό χαρακτήρα.Δεν λέω η strawhats να μπούν μέσα σε πόλεις και αν σφάζουν αλλα λίγη ίντριγκα λίγη πλοκή συμμαχίες.Να δω Naval Wars καλή ώρα shiki roger.Ζητω πολλά,ίσως.θέλω να μάθω τι έγινε επιτέλους μέσα στο κόσμο του one piece μετά από 2 χρονια time skip.Το να μην μας αρέσει κάτι δεν είναι κακό απλά έχουμε διαφορετική άποψη που πρέπει να είναι δεκτη και αυτή.Το πιο σημιτικό δεν υπάρχουν αντικειμενικές απόψεις αλλα υποκειμενικές αυτό πιστεύω εγώ.Καλή μέρα σε όλους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10769 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 09:46

Πλάκα κάνεις? Τι καλύτερο από το να διαβάζεις one piece μαζί με τα παιδιά σου? :P
Πέρα από την πλάκα, εγώ προσωπικά δεν βιάζομαι να τελειώσει το one piece και ας το τραβάει και ο oda αρκετά σε κάποιες περιπτώσεις, φτάνει το τέλος να έχει κάποιο νόημα και να μην είμαστε όλοι σε φάση: περίμενα 20 χρόνια για αυτό??? Από κει και πέρα είναι λογικό να πέφτει και το pacing σε κάποια σημεία της ιστορίας(και ας είναι γενικά αργό, δεν έχει σημασία) για να μπορεί ο mangaka να αποτυπώσει καλύτερα στο χαρτί αυτό που έχει στο μυαλό του δίνοντάς στον εαυτό του περισσότερο χρόνο να σκεφτεί πώς να το παρουσιάσει στους αναγνώστες... επίσης, πιστεύω ότι μόλις τελειώσει αυτό το arc τα πράγματα θα σοβαρέψουν απότομα με dofla, big mom, συμμαχίες και ότι άλλο προκύψει και θα ανεβάσει ρυθμούς το manga

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε συνέχεια επικά πράγματα. Είναι τα πιο ωραία αλλά όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω ήδη έχουμε δει κάποια πράγματα ωραία αλλά δεν τα δίνουμε σημασία γιατί δεν είναι όλα μαζεμένα και συνεχόμενα. Πιστεύω ότι ο Oda επίτηδες το κάνει αυτό ώστε να γκρινιάζουμε συνέχεια και μετά με μια μάχη επική π.χ με Dofla, να πούμε πόσο ΤΕΛΕΙΟ είναι το OP.

@Vaizard Ο καθένας έχει την άποψη του και κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να την πει κανείς ή ότι κάποιος έχει την απόλυτη αλήθεια. Είπες μια σωστή λέξη που είναι 'υποκειμενικό'.

Τέλος ο χρόνος δεν με πειράζει. Δεν υπάρχει πιο τέλειο πράγμα να είσαι στο γραφείο ή να γυρνάς από κάποια δουλειά και να διαβάζεις OP.... :riiight:

#10770 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2012 - 11:01

Αυτο που γραφει ο φιλος Vaizard νομιζω λυνει πολλα. Μπορει πχ το OP ''αντικειμενικα'' να ναι γαμ@το απο ολες τις αποψεις, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο καθενας δεν μπορει να πει την δικια του αποψη την ''υποκειμενικη''. Σωστη τοποθετηση. Υπαρχουν καποια σημεια ξαναλεω που τα βλεπω και τα ξαναβλεπω στο anime συνεχεια και πορωνομαι και υπαρχουν καποια σημεια που δεν τα αγγιζω γιατι δεν με πολυενδιαφερουν. Πιστευω δηλαδη οτι μολις βγει αυτο το arc στο anime οτι την επικουρα του zoro και του sanji θα την βλεπω συνεχεια ενω το κομματι με τα παιδια θα το παραμερισω κι ας οντως το κομματι με τα παιδια απο αποψη συναισθηματικη και δεν ξερω τι αλλο ειναι καλυτερη. Εμενα με πορωνει κυριως στο OP το monster trio και αλλοι δυνατοι χαρακτηρες και αυτα προτιμαω περισσοτερο να βλεπω/διαβαζω τι να κανω δηλαδη. :P

@Arucard ευχησου οταν κανεις παιδια, αν εχεις αγορι να θελησει να παει στο ναυτικο και οχι να γινει πειρατης και αν κανεις κορη να ακολουθησει το προτυπο της robin(τωρα που ειναι καλη) και οχι της nami xDD :P

Και με αφορμη αυτο που λετε για τις επερχομενες μαχες πραγματικα αυτην τη στιγμη θελω να δω πως θα επιβιωσουν απο dofla. Δεν ξερω μπορει να μαι υπερβολικος αλλα αυτος ο τυπος μου φαινεται πολυ πολυ επικινδυνος και brutal. Θα κανω και μια προβλεψη εμμεσα λεγοντας απλα μια φραση.. ''Ευτυχως που εχουν τον ΓΙΑΤΡΟ chopper στο πληρωμα..ο οποιος γιατρος μεχρι και χερια/ποδια κομμενα θα μπορει να ραβει..'' λεω εγω :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 09 Νοέμβριος 2012 - 11:04

2po6sfa_jpg.gif