@Dio Brando
Δεν γίνεται να τα δούμε όλα αυτά τώρα.
Δεν τα ζήτησα όλα αυτά σε ένα Arc, ας κάνει και άλλα 10 χρόνια. Αλλά αυτά τα 10 χρόνια να μας κρατάνε κάθε βδομάδα σε αγωνία...
Για αρχή ο Luffy δεν έχει τη δύναμη να τα βάλει με τους περισσότερους απο αυτούς που ανέφερες και δεύτερον δεν μπόρει να τα πλάκωσει όλα μαζί.
Το ότι είπα ότι θέλω να δω τον Blackbeard δεν σημαίνει ότι θέλω να τον δω να παλεύει με τον Luffy. Απλά θέλω να τον δω... Ή όπως είδαμε Kid και λοιπούς σε αυτό το Arc ή σε μια mini μάχη όπως Ace vs. Blackbeard που ήρθε από το πουθενά... Π.χ. Marco vs. Blackbeard για εκδίκηση...
Και αυτό το arc έχει τα περισσότερα που ανέφερες.Shichibukai,2 Vice Admirals,έναν τρελό-επιστίμονα,συμαχία για να ρίξουν ένα Yonko,αλλή μια συμμαχια από άλλους Supernovas και το S.A.D που θα κάνει άνω κάτω το New World.
Όντως, αυτό το Arc είναι ίσως από τα καλύτερα του ΟP μέχρι τώρα, απλώς με ενοχλεί ότι ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τα παλιά. Είμαστε στο NW, αλλά πάλι έχουμε το κλασσικό: Πάω σε ένα νησί, γνωρίζω τους καλούς(Fishmen-Giant Kids), γνωρίζω τους κακούς(Hordy-CC), αστείες σκηνές, παλεύω για λίγο με τους κακούς(Zoro vs. Hordy-Sanji vs. Vergo), filler*, φαινομενικά χάνω(Zoro+Usopp+Brook-Sanji), filler, έρχεται η κορύφωση και δέρνω τους πάντες και κάνω πάρτι... Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το το Arlong Arc...
*με την έννοια των chapters που μόνο καθυστερούν
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι να γκρινιάζεται για το παραμικρό,από breaks,για το pacing,για τους χαρακτήρες,για οτιδήποτε υπάρχει.
Το One Piece είναι ένα manga με εκατομμύρια fans. Αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που χλευάζουν το One Piece για πολλά πράγματα που κι εμείς οι fans αναγνωρίζουμε αλλά παραβλέπουμε γιατί το αγαπάμε... Όταν όμως, έχοντας αποδεχτεί ότι το One Piece μετά από 10 χρόνια είναι στη μέση, περιμένεις τα υπόλοιπα 10 χρόνια να αξίζουν. Άρα όταν σε αυτά τα 10 χρονια ο Oda αντί να δείξει τα στοιχεία που αγαπάς προβάλλει αυτά που μισείς, λογικό είναι να νιώθεις εκνευρισμένος...
Αυτό με το αέριο τελιώνει έτσι και αλλίως,μόνο 10 λεπτά έμειναν.
Σαν τα 11 δευτερόλεπτα της μάχης Grimmjow-Ichigo που κράτησαν ένα chapter-ένα επεισόδιο...

<- Bleach
Edited by MPVNsf123, 08 November 2012 - 23:08.