Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10741 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 07 November 2012 - 23:30

Απλά θέλω να καταλάβω τι κάνει αυτό το chapter κακό.

Tα παιδιά δεν είναι ρομπότ. Είναι χαρακτήρες. Το κεφάλαιο αυτό δείχνει τι συνέβη μεταξύ του Chopper και της Mocha,και η επέκταση είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη. (Εκτός αν νομίζετε ότι είναι ένα καλό πράγμα να έχουμε αναπάντητα ερωτήματα και να κάνουμε εικασίες για το τέλος της σειράς ;)

Έτσι, όταν συμβαίνει αυτό, συμβαίνει γιατί πρέπει. Για παράδειγμα, όταν ο Chopper δίνει στη Mocha τις κακές ειδήσεις,αυτή πρέπει να αντιδράσει. Επιπλέον, γιατί είναι ένας χρακτήρας και αντιδρά, θα πρέπει επίσης να θίξει και τη σχέση της με τα άλλα παιδιά. Σίγουρα, θα μπορούσε να το προσπεράσει αυτό με ένα «είναι παιδιά, duh, φυσικά είναι φίλοι", αλλά αυτό δεν είναι επέκταση ενός χαρακτήρα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη τους (Αυτό κάνει εδώ πέρα, με τη σχέση μεταξύ των παιδιών.)

Δεν είναι μόνο για να επαναλάβει τις πληροφορίες που ίδη έχουμε,είναι για να επεκταθούμε σε αυτές. Αν εσύ και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι, και σου λέω ότι οι γονείς μου είναι νεκροί(Χτύπα Ξύλο), ο μόνος λόγος που δεν θα μιλούσες για αυτό είναι από ευγένεια, αλλά η ίντριγκα και η περιέργεια είναι μέρη της ανθρώπινης φύσης.

Έτσι,ένας καλός συγγραφέας, θα διευρίνει τα πράγματα, θα καθορίσει τα πράγματα και να θα αναπτύξει τα γεγονότα σε σχέση με τους χαρακτήρες. Αν νομίζετε ότι το chapter είναι κακό δεν είναι επειδή είναι κακό - απλά δεν νοιάζεστε για το χαρακτήρα / την επέκταση / ανάπτυξη.

Συνολικά, το chapter ήταν εξαιρετικό, και έχει σχέση μόνο με το τι σας αρέσει προσωπικά.. Από αντικειμενική άποψη, καθώς και το γεγονός ότι επεκτάθηκε σε ένα χαρακτήρα που είναι σημαντικός σε αυτό το μέρος του arc κάνει το chapter εξαιρετικό.

Απλά κάποιοι έχουμε διαφορετική γνώμη, δεν είναι κακό. Προσωπικά θεωρώ τη Μοccha δευτερεύοντα χαρακτήρα στο arc και μου φαίνεται παράλλογο να τις αφιέρωνονται 2 σελίδες για να καταπιεί το γλυκό και οι άλλοι να φωνάζουν "NOOOO!!!"... όπως επίσης δεν πιστεύω ότι θα γεννιόντουσαν τόσο μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα αν αφιέρωνε λιγότερες από 7 σελίδες για να δούμε το διάλογο με τον chopper και τη σχέση της με τα άλλα παιδιά. Άλλο είναι να επεκτείνεσαι και άλλο να πλατιάζεις και αυτό έκανε καθαρά για μένα ο όντα σ αυτο το chapter. Γνώμη μου...

Edited by thrylosg7, 07 November 2012 - 23:31.

Posted Image

#10742 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 November 2012 - 00:13

Μας αρέσει δεν μας αρέσει το OP έχει συναισθηματικό κομμάτι και διδακτικό. Κάθε arc έχει το συναισθηματικό του κομμάτι. Το σημερινό ήταν ένα από αυτό. Εμένα μου άρεσε η ιστορία με τα παιδάκια και σε magna νομίζω έπιασε καλό χώρο και όχι υπερβολικό. Τα πάντα μπορείς να χωρέσεις σε δυο σελίδες. Και τα πάντα μπορείς να τα κάνεις να διαρκούν όσο 10 chapter. Είναι ανούσιο να παραπιανόμαστε για το χρόνο που δίνει σε κάποια πράγματα ο Oda. Έπρεπε να υπάρξει συναισθηματικό κομμάτι, πήρε το χρόνο του , από εκεί και πέρα πάμε παρακάτω. Θέλω να πιστεύω ότι στο επόμενο arc θα δείξει Smoker && Law vs Vergo. Το σημερινό μου άρεσε αλλά δεν με τρέλανε.

#10743 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 08 November 2012 - 11:05

χα! το ειπα εγω οτι θα κανει μπρεηκ πριν το μεγαλο μπαμ!
το οποιο πιστευω ελπιζω πως θα γινει σε 2 εβδομαδες...
ωραια η ιστορια με αγγιξε αλλα πολυ λιγο καθως θα προτιμουσα να αφηναν αναισθητα με 2 σφαλιαρες τα μεγαλοκεφαλα αλλα κατι τετοιο δεν θα χε σχεση με one piece :P

Edited by Nikos21, 08 November 2012 - 11:06.

:thatsit: Have a nice day! :)

#10744 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 08 November 2012 - 15:57

να πω και γω τη γνωμη μου αφου διαβασατο τσαπτερ και τις γνωμες ολων εδω. Το τσαπτερ μου αρεσε, δεν μου αρεσαν τα παιδια. κι αυτο γιατι δεν νομιζω οτι τα παιδια αυτα εχουν να προσφερουν κατι αλλο εκτος απο συγκινηση και πολυτιμο μελανι στην πενα του οντα.
Θεωρω οτι ο δημιουργος το ειχε στο μυαλο του να δωσει λιγο συγκινηση παραπανω και το πετυχε με ωραιο τροπο. βεβαια δεν θα ηθελα να τα ξαναδω τα παιδια αλλα οκ.
τελος, το διαλειμμα ειχε αποδοση στο στοιχημα 1.05 να γινει και να μην γινει 7.8. :hehehe: και ναι θεωρω οτι υπαρχουν και αλλοι δημιουργοι που χωρις μπρεικ κανουν εξαιρετικη δουλεια.(μασιμα)

#10745 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 08 November 2012 - 18:44

Μερικά(...) σχόλια για τα όσα είπώθηκαν παραπάνω:

1)Τα breaks του Oda. Είναι πλούσιος, πετυχημένος, έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και οι συνεργάτες του πρέπει να τον έχουν στα ώπα ώπα, οπότε κάνει ό,τι θέλει και με το δίκιο του... Και εφόσον κατεβάζω/διαβάζω OP δωρεάν, δεν έχω και δικαίωμα να πω κάτι, αλλά κανείς δεν με εμποδίζει να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου σαν φαν και του Oda και του OP. Συγκεκριμένα είναι ο συνδυασμός απογοήτευσης για τα τελευταία chapter + breaks που προκαλεί εκνευρισμό... Αν κάθε chapter ήταν σαν αυτά του Marineford, ας έκανε break, αλλά όταν ειμαστε 2 χρόνια μετά το time skip, ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει γίνει στο κόσμο του OP, τα μαθαίνουμε με το σταγονόμετρο και χαραμίζονται chapter στη Mocha, είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός...

2)Chapter 688. Δεν μου άρεσε. Για τους λόγους που είπα παραπάνω αλλά και για άλλους, τους οποίους θα αναλύσω τώρα.

Τι μου αρεσει στο One Piece/Τι θέλω να δω στο One Piece:

Luffy, Zoro, Kid, Killer, Law, Drake, Hawkins, Shanks+Crew(ειδικά Ben Beckman και Yassop), Kaido+Crew, Big Mam+Crew, Blackbeard+Crew, Doflamingo+Crew, Mihawk, Υπόλοιπους Shichibukai, Admirals, Vice Admirals, (ex-)CP9, Smoker, Coby, Dragon, Underworld Brokers, Vegapunk + Νέα Pacifista, Τα τρία όπλα και μια πλοκή με μυστήριο, δράση και συναίσθημα που θα έχει όλους/όλα αυτά μέσα... ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πολλά ζητάω; :bleh: Θα μου πείτε: Τα περισσότερα εμφανίστηκαν εκατοντάδες chapter μετά την αρχή, τι έκανες μέχρι τότε*; Απάντηση: Ε λοιπόν ναι, έβλεπα/διάβαζα OP μόνο για Luffy και Zoro και τους ενίοτε "καλούς" κακούς(Croco, Enel, Lucci), αλλά και με την ελπίδα ότι μέχρι το 688 chapter θα γινόταν κάτι πραγματικά επικό(που έγινε -> Marineford). Δυστυχώς πέρα από αυτό δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα... Το OP για μένα άρχισε να ανεβαίνει μόνο μετά το Sabaondy, τους Supernovas, κτλ., ουσιαστικά μετά την εισαγωγή του NW. Έχω βαρεθεί τους περισσότερους Straw Hats(σταυρώστε με...), έχω βαρεθεί άθλιους κακούς(Hordy) και θέλω να δω το OP του Marineford... Δυστυχώς αυτά που ζητάω υπάρχουν σε 70 το πολύ από τα 700 σχεδόν chapters του One Piece... Μόνο με τον Law και τον DD κάτι πάει να γίνει, αλλά οι ρυθμοί είναι πιο αργοί κι από το θάνατο...

Ο μοναδικός λόγος που υπομένω τα άθλια character designs(Ivankov, King Neptune, etc.), την τεράστια έλλειψη ρεαλισμού(ακόμα και για ένα shonen), τα εξοργιστικά plot armor και την σπατάλη screen time σε χαρακτήρες που δεν το αξίζουν(όλο το FI, Mocha, κτλ.) και πολλά άλλα είναι τα παραπάνω. Και όσο βλέπω ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει είμαι ένα βήμα παρακάτω στο να dropάρω το OP...

Γενικά, έχουμε φτάσει στα 688 chapters, 2 χρόνια μετά το time skip, και το OP ακόμα να ξεφύγει από τα παλιά και να αξιοποιήσει τον τεράστιο κόσμο που έχει...

*: Ίσως είναι και θέμα χαρακτήρα... Ας πούμε διαβάζω Bleach μόνο για τον Aizen...

#10746 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 08 November 2012 - 18:52

Τελικά ο πόλεμος έκανε μεγάλη ζημιά..

#10747 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 08 November 2012 - 19:22

Μερικά(...) σχόλια για τα όσα είπώθηκαν παραπάνω:

1)Τα breaks του Oda. Είναι πλούσιος, πετυχημένος, έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο και οι συνεργάτες του πρέπει να τον έχουν στα ώπα ώπα, οπότε κάνει ό,τι θέλει και με το δίκιο του... Και εφόσον κατεβάζω/διαβάζω OP δωρεάν, δεν έχω και δικαίωμα να πω κάτι, αλλά κανείς δεν με εμποδίζει να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου σαν φαν και του Oda και του OP. Συγκεκριμένα είναι ο συνδυασμός απογοήτευσης για τα τελευταία chapter + breaks που προκαλεί εκνευρισμό... Αν κάθε chapter ήταν σαν αυτά του Marineford, ας έκανε break, αλλά όταν ειμαστε 2 χρόνια μετά το time skip, ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει γίνει στο κόσμο του OP, τα μαθαίνουμε με το σταγονόμετρο και χαραμίζονται chapter στη Mocha, είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός...

2)Chapter 688. Δεν μου άρεσε. Για τους λόγους που είπα παραπάνω αλλά και για άλλους, τους οποίους θα αναλύσω τώρα.

Τι μου αρεσει στο One Piece/Τι θέλω να δω στο One Piece:

Luffy, Zoro, Kid, Killer, Law, Drake, Hawkins, Shanks+Crew(ειδικά Ben Beckman και Yassop), Kaido+Crew, Big Mam+Crew, Blackbeard+Crew, Doflamingo+Crew, Mihawk, Υπόλοιπους Shichibukai, Admirals, Vice Admirals, (ex-)CP9, Smoker, Coby, Dragon, Underworld Brokers, Vegapunk + Νέα Pacifista, Τα τρία όπλα και μια πλοκή με μυστήριο, δράση και συναίσθημα που θα έχει όλους/όλα αυτά μέσα... ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Πολλά ζητάω; :bleh: Θα μου πείτε: Τα περισσότερα εμφανίστηκαν εκατοντάδες chapter μετά την αρχή, τι έκανες μέχρι τότε*; Απάντηση: Ε λοιπόν ναι, έβλεπα/διάβαζα OP μόνο για Luffy και Zoro και τους ενίοτε "καλούς" κακούς(Croco, Enel, Lucci), αλλά και με την ελπίδα ότι μέχρι το 688 chapter θα γινόταν κάτι πραγματικά επικό(που έγινε -> Marineford). Δυστυχώς πέρα από αυτό δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα... Το OP για μένα άρχισε να ανεβαίνει μόνο μετά το Sabaondy, τους Supernovas, κτλ., ουσιαστικά μετά την εισαγωγή του NW. Έχω βαρεθεί τους περισσότερους Straw Hats(σταυρώστε με...), έχω βαρεθεί άθλιους κακούς(Hordy) και θέλω να δω το OP του Marineford... Δυστυχώς αυτά που ζητάω υπάρχουν σε 70 το πολύ από τα 700 σχεδόν chapters του One Piece... Μόνο με τον Law και τον DD κάτι πάει να γίνει, αλλά οι ρυθμοί είναι πιο αργοί κι από το θάνατο...

Ο μοναδικός λόγος που υπομένω τα άθλια character designs(Ivankov, King Neptune, etc.), την τεράστια έλλειψη ρεαλισμού(ακόμα και για ένα shonen), τα εξοργιστικά plot armor και την σπατάλη screen time σε χαρακτήρες που δεν το αξίζουν(όλο το FI, Mocha, κτλ.) και πολλά άλλα είναι τα παραπάνω. Και όσο βλέπω ότι τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει είμαι ένα βήμα παρακάτω στο να dropάρω το OP...

Γενικά, έχουμε φτάσει στα 688 chapters, 2 χρόνια μετά το time skip, και το OP ακόμα να ξεφύγει από τα παλιά και να αξιοποιήσει τον τεράστιο κόσμο που έχει...

*: Ίσως είναι και θέμα χαρακτήρα... Ας πούμε διαβάζω Bleach μόνο για τον Aizen...

OMG..... Μολις απεκτησες εναν φαν! ΟΟΟΟΜΜΜΜGGGGG :awww: :kill4u: :blingeye2: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ειχα στο μυαλο μου! ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΤΡΑ!δεν εξηγειται αλλιως!!! :OMG3:
Συμφνωνω 100% μαζι σου.... και αν και οι υπολοιποι προσπαθησουν να δουν καθαρα την κατασταση χωρις "πορωση" τοτε αποκλειεται να μην καταλαβουν οοτι εγραψες! Αυτο στειλε το και σε μαιλ σοτν οντα :mafia:

anyway,,., μονο αληθιες... προσπαθω να μην κατακρινω μεχρι να δω το φιναλλε το οποιο μπορει να το κανει απο 0---->τοπ!... π,χ, το αρκ με τον μορια το βαρεθηκα... εεε μολις ειδα κουμα αντε γειααααα :nbleed: :kakaka: congruts για το ποστ σου...!
Ελπιζωοτι διαλλειμα σημανει "αλλαγη σελιδας" και μεταφερομαστε πλεον στην Δραση! :himitsu: :orly:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10748 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 08 November 2012 - 19:29

Δεν ειναι θεμα πολεμου. το προβλημα ειναι το εξης αν καταλαβα καλα απο πολλόυς.

Το πρωτο κεφαλαιο μετα το time skip βγηκε 30/9/2010, βρισκομαστε 8/11/2012 δηλαδη 2+ χρονια μετα και το μονο που ξερουμε μετα το timeskip ειναι οτι:
1)ο akainu εγινε fleet admiral (αναμενομενο)
2)ο blackbeard εγινε yonkou (αναμενομενο)
3) ο law εγινε shichibukai για αγνωστους λογους (μη αναμενομενο)
4) smoker vice-admiral (αναμενομενο)
5) hawkins,apoo,kid πανε να κανουν συμμαχια
6) ειδαμε και λιγο domaflingo.big mum
7) τον δευτερο μεγαλυτερο επιστημονα

Ολα αυτα ειναι συνολικα 20 chapters συνολο (και πολυ λεω), ολα τα υπολοιπα ουτε καν που βοηθησανε στο να τα μαθουμε αυτα. Εκτος απο καποιες στιγμες σε αυτο το arc τιποτα αλλο δεν εχει βοηθησει στην ουσιαστικη πλοκη.

Edited by Kenobi-sensei, 08 November 2012 - 19:34.

#10749 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 08 November 2012 - 19:31

@MPV

Δεν γίνεται να τα δούμε όλα αυτά τώρα.Για αρχή ο Luffy δεν έχει τη δύναμη να τα βάλει με τους περισσότερους απο αυτούς που ανέφερες και δεύτερον δεν μπόρει να τα πλάκωσει όλα μαζί.

Και αυτό το arc έχει τα περισσότερα που ανέφερες.Shichibukai,2 Vice Admirals,έναν τρελό-επιστίμονα,συμαχία για να ρίξουν ένα Yonko,αλλή μια συμμαχια από άλλους Supernovas και το S.A.D που θα κάνει άνω κάτω το New World.

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι να γκρινιάζεται για το παραμικρό,από breaks,για το pacing,για τους χαρακτήρες,για οτιδήποτε υπάρχει.

Spoiler:

#10750 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 08 November 2012 - 19:46

Και εγώ επίσης ακριβώς τα ίδια με τον MPVNsf123 έχω στο μυαλό μου (πάνω κάτω)

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι να γκρινιάζεται για το παραμικρό,από breaks,για το pacing,για τους χαρακτήρες,για οτιδήποτε υπάρχει.

και εγώ το μόνο που βλέπω είναι να υπερασπίζετε τον Oda όλη την ώρα λες και πληρώνεστε για αυτό lol
φιλικά!

#10751 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 08 November 2012 - 19:49

Και εγώ επίσης ακριβώς τα ίδια με τον MPVNsf123 έχω στο μυαλό μου (πάνω κάτω)

και εγώ το μόνο που βλέπω είναι να υπερασπίζετε τον Oda όλη την ώρα λες και πληρώνεστε για αυτό lol
φιλικά!

Από τι στιγμή που δεν κάνει κάτι τραγικό?
Και βέβαια θα τον υπερασπιστώ.

Spoiler:

#10752 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 08 November 2012 - 19:56

Από τι στιγμή που δεν κάνει κάτι τραγικό?
Και βέβαια θα τον υπερασπιστώ.

Για μένα το τραγικό είναι οτι είμαστε 1000 chapters που ασχολούμαστε με το αέριο και τα παιδιά... Ναι ο Oda έχει αργούς ρυθμούς και εφόσον το ξέρω ήδη απο την αρχή αυτο, δεν έχω πρόβλημα αλλα αυτή τη φορά το έχει παρακάνει με τον αργό ρυθμο + ότι έχει 1 break το μήνα. Δεν λέω να μην κάνει break και ότι δεν επιτρέπεται να κάνει όσα breaks γουστάρει αλλα κάνε τα break σε άλλα chapter ρε άνθρωπε, όχι σε ένα arc που μας δείχνει το ίδιο πράγμα πάνω κάτω επι 3 μήνες. Σκέψου να μην έκανε break κάθε τρείς και λίγο τώρα θα είχε προχωρήσει πολύ το arc, θα πορωνώμασταν και δεν θα γκρινιάζαμε όπως τώρα...

#10753 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 November 2012 - 19:59

dragging =/= ανάπτυξη και εμβάθυνση κόσμου

qzMHWHd.png

#10754 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 08 November 2012 - 20:01

Για μένα το τραγικό είναι οτι είμαστε 1000 chapters που ασχολούμαστε με το αέριο και τα παιδιά... Ναι ο Oda έχει αργούς ρυθμούς και εφόσον το ξέρω ήδη απο την αρχή αυτο, δεν έχω πρόβλημα αλλα αυτή τη φορά το έχει παρακάνει με τον αργό ρυθμο + ότι έχει 1 break το μήνα. Δεν λέω να μην κάνει break και ότι δεν επιτρέπεται να κάνει όσα breaks γουστάρει αλλα κάνε τα break σε άλλα chapter ρε άνθρωπε, όχι σε ένα arc που μας δείχνει το ίδιο πράγμα πάνω κάτω επι 3 μήνες. Σκέψου να μην έκανε break κάθε τρείς και λίγο τώρα θα είχε προχωρήσει πολύ το arc, θα πορωνώμασταν και δεν θα γκρινιάζαμε όπως τώρα...

Το arc έπεσε κάπως,στα chapter που το Smiley μετατράπηκε σε Shinokuni.Μέχρι τότε το pacing ήταν μια χαρά.

Απο το 677 και με την είσοδο του Kid και της άλλης συμμαχιας,το arc πάλι πήγαινε τρένο.

Spoiler:

#10755 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts

Posted 08 November 2012 - 20:08

Το arc έπεσε κάπως,στα chapter που το Smiley μετατράπηκε σε Shinokuni.Μέχρι τότε το pacing ήταν μια χαρά.

Απο το 677 και με την είσοδο του Kid και της άλλης συμμαχιας,το arc πάλι πήγαινε τρένο.

Πήγαινε τρένο έως ότου αρχίσει να μας κουράζει πάλι με τα μωρά και το αέριο. Μου θυμίζει το Noah στο προϊγούμενο arc που έπεφτε για 15 chapters -__-

Edited by Stam, 08 November 2012 - 20:08.