Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 07 November 2012 - 16:06
Δηλαδη , ειδατε τι εγραψε ο θεος ; Ενα chapter με ενα giantificated πρεζακι νιανιαρο το οποιο κυνηγανε αλλα giantificated πρεζακια νιανιαρα ουσιαστικα εκανε αποπειρα αυτοκτονειας για να τα σωσει.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΑΠΤΕΡ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ητανε πολυ well-set & πειρε και screentime o chopper για οσους γκρινιαζουνε.
Αμαν τι αλλο θελετε μερικοι μερικοι ; Επισεις , εξυπνο το break.Πιστευω οτι επιτειδες δεν πειρε την προηγουμενη εβδομαδα για να μας αφησει στο cliffhanger

Posted 07 November 2012 - 18:25
Στα του chapter, ηταν καλο οπως αναφερθηκε και πιο πανω οτι χρειαζοντουσαν λιγο χρονο τα πιτσιρικια καθως και να φανει η σημαντικοτητα του ρολου του chopper σε αυτο το arc.
Σε δυο βδομαδες προβλεπονται μπουνιδια..
ΥΓ: Καταλαβατε τι εκανε ο Caribou στην πρωτη σελιδα???
YΓ2 Mε το τελευταιο ποστ στην γενικη συζητηση
νομιζω ο donflamingo θα ναι ο πιο επικινδυνος για το crew απο την αρχη του OP. Ευχομαι να μην θρηνησουμε θυματα οταν θα ρθει η στιγμη..Z
Spoiler:
Edited by zoro77, 07 November 2012 - 18:45.
Posted 07 November 2012 - 19:05
Το break αυτο δεν ειναι κακο αλλα κατι που ειπωθηκε, οχι τα break τα προηγουμενα που ηταν καθε τριτο chapter ηταν ανεπιτρεπα και δεν εκανε καλη δουλεια ο Oda, μπυροκοιλια ειχε κανει το OP.
Το chapter αδιαφορο εκτος απο την τελευταια σελιδα και το Sanji. Ευχομαι να υπαρχει καλυτερος λογος που υπαρχουν τα παιδια αυτα στο arc.
Edited by Kenobi-sensei, 07 November 2012 - 19:06.
Posted 07 November 2012 - 19:48
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 07 November 2012 - 19:54
Τα μόνο που άξιζαν, η ιστοριούλα καλή ήταν αλλά έφαγες όλες τις σελίδες μ' αυτό!

Posted 07 November 2012 - 20:15
Το πρώτο chapter μετά από αρκετό καιρό που ασχολείται τόσο σοβαρά με έναν χαρακτήρα (με εξαίρεση ίσως κάποιες στιγμές του Chopper και του Sanji νωρίτερα), και μάλιστα με τρόπο που αγγίζει την ταυτότητα και τις ρίζες του. Αντίδραση: τα έχουμε ξαναδεί αυτά.
Σήμερα:
Άλλη μία απόδειξη της ιδιοφυΐας του Oda, με μία απλή ιστορία πέντε σελίδων που χωράει συναίσθημα χιλιάδων με την αμεσότητα και την εκφραστικότητα της. Ουσιαστικά πρόκειται για το συναισθηματικό κορμό ολόκληρου του arc. Αντίδραση: δεν είχε ξύλο, βαρετό.
To αστείο είναι ότι το One Piece σας αρέσει και γενικά κάνει επιτυχία ακριβώς επειδή έχει chapters σαν το σημερινό. Είναι η κυριότερη διαφορά του One Piece από τα δευτερότριτα. Το σκέτο ξύλο δεν λέει τίποτα αν είσαι πάνω απο 13.
Καλά, για όσους παραπονιούνται για τα breaks τα έχουμε ξαναπεί ότι κατοικούν σε διαφορετικό σύμπαν.
Καλύτερο ήταν κλειστό αυτό το υποφόρουμ μάλλον.
Edited by Warchief, 07 November 2012 - 20:16.
Posted 07 November 2012 - 20:43
Την προηγούμενη βδομάδα:
Το πρώτο chapter μετά από αρκετό καιρό που ασχολείται τόσο σοβαρά με έναν χαρακτήρα (με εξαίρεση ίσως κάποιες στιγμές του Chopper και του Sanji νωρίτερα), και μάλιστα με τρόπο που αγγίζει την ταυτότητα και τις ρίζες του. Αντίδραση: τα έχουμε ξαναδεί αυτά.
Για ποιο ακριβως χαρακτηρα μιλας?
Σήμερα:
Άλλη μία απόδειξη της ιδιοφυΐας του Oda, με μία απλή ιστορία πέντε σελίδων που χωράει συναίσθημα χιλιάδων με την αμεσότητα και την εκφραστικότητα της. Ουσιαστικά πρόκειται για το συναισθηματικό κορμό ολόκληρου του arc. Αντίδραση: δεν είχε ξύλο, βαρετό.
To αστείο είναι ότι το One Piece σας αρέσει και γενικά κάνει επιτυχία ακριβώς επειδή έχει chapters σαν το σημερινό. Είναι η κυριότερη διαφορά του One Piece από τα δευτερότριτα. Το σκέτο ξύλο δεν λέει τίποτα αν είσαι πάνω απο 13.
Καλά, για όσους παραπονιούνται για τα breaks τα έχουμε ξαναπεί ότι κατοικούν σε διαφορετικό σύμπαν.
Το ολο θεμα με τα παιδια είναι fail για μένα όπως και για αρκετους απο εδω μεσα. Δεν περιμενα, εγω προσωπικα, ενα μηνα break που ειχε κανει τοτε για να δω μετα τους SH να πολεμανε μια μικρη συμμορια του Fishman Island, ουτε για να σωζουνε παιδια.
Αυτα που μου αρεσουν μεχρι στιγμης δεν περιεχουν μονο ξύλο. Μου αρεσε που 3 supernova captains προσπαθουνε να κανουνε μια συμμαχια. Που ο Luffy κυρηττει πολεμο σε Yonku, που εμφανιζεται ο δευτερος επιστημονας μετα το Vegapunk. Γενικα παιχνιδια εξουσιας. Ειμαστε στο NW υποτιθεται πως ολοι εκει θελουν να ελεγχουν τη θαλασσα. Τωρα πιστευω οτι καποια chapters και καποια κομματια του arc ειναι κακα και καποια καλα. Για μενα ενα κακο ειναι τα παιδια, εκτος και αν δωσει εναν πιο ουσιωδη λογο.
Το OP το βλεπω γιατι παρουσιαζει ωραια καποια πραγματα και καποιους χαρακτηρες αλλα δε θελω να βλεπω οοολη την ωρα τους SH να σωζουνε παιδια,κρατη και γενικα το κοσμο αλλιως γινονται ηρωες οπως ειπε και ο Luffy κατι που προσωπικα δεν μου αρεσει.
Edited by Kenobi-sensei, 07 November 2012 - 20:44.
Posted 07 November 2012 - 21:12
Την προηγούμενη βδομάδα:
Σήμερα:
διαφωνω 99,9% μαζι σου... 0,1% με βρισκει συμφωνο στο οτι σε αυτο το κομματι διαφερει απο τα αλλα μανγκα..αλλα γενικα ασχολιαστο ολο αυτο... το τραβηξε παρα πολυ... πιο πολυ σημασια εχει το οπλο μαζικης καταστροφης απο τα παιδακια... δν λεω οτι με αφηνει το θεμα ανεπηρεστο ΑΛΛΑ θα μπορουσε να γινεισ ε μια 2 σελιδεσ το ιδιο πραγμα... αν ο οντα θελει να κανει τα κεφαλαια του o.p. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΛΑΜΨΗΣ τοτε οκ... να αφιερωνει και 3 εβδομαδεσ σε τετοιες ιστοριουλες... οπως επισης αν εχει βαλει σκοπο της ζωης του να φτασουν οι αναγνωστες 150 χρονων μεχρι να τελειωσει το ο.π. ολοκληρο τοτε οκ.. ας κανει διαλλειμα καθε βδομαδα....
ΝΑ και μια αποψη για να εχεισ να την σκεφτεσαι το βραδυ: αρχισα να βλεπω ντρεϊκ και το κυνηγι του θησαυρυου οταν ημουνα γυμνασιο,.,.χμμμ για να σκεφτω..ααα ναι εχω τελειωσει πανεπιστημιο και ακομα ειναι στην μεση ... cool..#NOT ... και επειδη το κλεισιμο του υπο-φορυμ ειναι ενα πολυ λεπτο ζητημα θα σε παρακαλουσα να συμμαζεψεις λιγο τετοιου ειδους σχολια... υποτιθεται οτι μαθαμε απο αυτο... δν θελω να το προχωρηω και αλλο το θεμα...ουτε να κανω τοσο θεμα για τα μπρεϊκς του οντα ΑΛΛΑ τουλαχιστον ας τα κανει σε καταλληλες στιγμες...
ΕΙΜΑΙ Ο ΖΕΜΑΚ και σου στελνω χαιρετισματα απο το ΑΛΛΟ συμπαν που ισχυριζεσαι οτι ζω...
αν ειμαι υπερβολικος ας μ στειλει μνμ ενας Μοντ ..no problem εδω ειμαι, στο αλλο συμπαν και χαιρομαι να μαθαινω απο τα λαθη μου
φιλικα παντα.
Zem@c
Edited by Zem@c, 07 November 2012 - 21:12.
"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 07 November 2012 - 21:16
Tα παιδιά δεν είναι ρομπότ. Είναι χαρακτήρες. Το κεφάλαιο αυτό δείχνει τι συνέβη μεταξύ του Chopper και της Mocha,και η επέκταση είναι εξίσου σημαντική με την ανάπτυξη. (Εκτός αν νομίζετε ότι είναι ένα καλό πράγμα να έχουμε αναπάντητα ερωτήματα και να κάνουμε εικασίες για το τέλος της σειράς

Έτσι, όταν συμβαίνει αυτό, συμβαίνει γιατί πρέπει. Για παράδειγμα, όταν ο Chopper δίνει στη Mocha τις κακές ειδήσεις,αυτή πρέπει να αντιδράσει. Επιπλέον, γιατί είναι ένας χρακτήρας και αντιδρά, θα πρέπει επίσης να θίξει και τη σχέση της με τα άλλα παιδιά. Σίγουρα, θα μπορούσε να το προσπεράσει αυτό με ένα «είναι παιδιά, duh, φυσικά είναι φίλοι", αλλά αυτό δεν είναι επέκταση ενός χαρακτήρα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη τους (Αυτό κάνει εδώ πέρα, με τη σχέση μεταξύ των παιδιών.)
Δεν είναι μόνο για να επαναλάβει τις πληροφορίες που ίδη έχουμε,είναι για να επεκταθούμε σε αυτές. Αν εσύ και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι, και σου λέω ότι οι γονείς μου είναι νεκροί(Χτύπα Ξύλο), ο μόνος λόγος που δεν θα μιλούσες για αυτό είναι από ευγένεια, αλλά η ίντριγκα και η περιέργεια είναι μέρη της ανθρώπινης φύσης.
Έτσι,ένας καλός συγγραφέας, θα διευρίνει τα πράγματα, θα καθορίσει τα πράγματα και να θα αναπτύξει τα γεγονότα σε σχέση με τους χαρακτήρες. Αν νομίζετε ότι το chapter είναι κακό δεν είναι επειδή είναι κακό - απλά δεν νοιάζεστε για το χαρακτήρα / την επέκταση / ανάπτυξη.
Συνολικά, το chapter ήταν εξαιρετικό, και έχει σχέση μόνο με το τι σας αρέσει προσωπικά.. Από αντικειμενική άποψη, καθώς και το γεγονός ότι επεκτάθηκε σε ένα χαρακτήρα που είναι σημαντικός σε αυτό το μέρος του arc κάνει το chapter εξαιρετικό.
Edited by Dio Brando, 07 November 2012 - 21:17.
Posted 07 November 2012 - 21:29
Ηρεμία και αγάπη από δω και πέρα, ναι?
Μια ευγενική χορηγία της Σ.Ο του aNiMe//GR
Posted 07 November 2012 - 22:23
Τεσπα, εμενα μ αρεσε το chap ηταν αρκετα σημαντικο για να τελειωσει το θεματακι των παιδιων, ήταν και συγκινητικη η προσπαθεια της mocha αλλα και το αισθημα χρεους του chopper ως γιατρος, αλλα οκ δεν τρελαθηκα, και δεν θα το θυμαμαι για πολυ καιρο ουτε οταν βγει στο anime θα το βλεπω και θα το ξαναβλεπω οπως καποιες αλλες επικες σκηνες

Edited by zoro77, 07 November 2012 - 22:25.
Posted 07 November 2012 - 22:41
Θα το ξαναπώ. Όταν έχετε πρόβλημα με κάποιον ή κάτι που είπε, έχετε 2 επιλογές. Είτε να έρθετε σε εμάς για να λύσουμε το θέμα γρήγορα και αναίμακτα είτε να του απαντήσετε αλλά ευγενικά και χωρίς ένταση. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε χωρίς να ανέβουν οι τόνοι, μην το κάνετε. Για αυτό είμαστε εδώ για να λειαίνουμε τις γωνίες και να λειτουργούμε σαν μεσάζοντες.
Επομένως είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε report αν σας ενοχλεί κάτι και φυσικά να μας στείλετε pm να το συζητήσουμε αλλά όταν βλέπω τη συζήτηση να εκτροχιάζεται από 2 άτομα θα έρθω να κάνω γενική παρατήρηση πρώτον γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη it takes two to tango και δεύτερον γιατί δεν θέλω να πιάσω το μαστίγιο με το καλημέρα.
Ελπίζω να σας κάλυψα αλλά για τυχόν διαφωνίες είμαι διαθέσιμη 24/7 σε pm

Σας παρακαλώ να συνεχίσετε την πολύ όμορφη συζήτηση σας για το τελευταίο chapter του one piece.
Posted 07 November 2012 - 22:59

Anyway,κάθε φορά που βλέπω τον Luffy με badass βλέμα,τρελαίνομαι,γιατί γίνεται πάντα της τρελής.