Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10711 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 05 November 2012 - 00:21

πιστεύω πως πaρά τa aστείa ο μπάγκι θa έχει δυνaμώσει...
Posted Image

#10712 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 06 November 2012 - 10:19

Spoiler:

#10713 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 06 November 2012 - 11:31

Spoiler:

Βλέπεις να υπάρχει συζήτηση για το πόσο τεμπέλης/κουρασμένος/ασυνεπής είναι ο Oda;

Άρα όχι.

#10714 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 November 2012 - 14:30

Φτάνοντας σε αυτό το σημείο έχω να πω το εξής: Πόσο πιο τούμπανο να γίνει ο Ζορο πια?
2 hit Κ.Ο η Άρπια. Θέλω να δω μάχη Smoke με Vergo, αν και για κάποιο λόγο ο τελευταίος δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι... Απορώ πως νίκησε τον Law τόσο γελοία, ενώ ο Smoker είχε χάσει από τον Law. oO
Αnyway, αύριο θα μάθουμε τι θα γίνει!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#10715 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 06 November 2012 - 16:26

Φτάνοντας σε αυτό το σημείο έχω να πω το εξής: Πόσο πιο τούμπανο να γίνει ο Ζορο πια?
2 hit Κ.Ο η Άρπια. Θέλω να δω μάχη Smoke με Vergo, αν και για κάποιο λόγο ο τελευταίος δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι... Απορώ πως νίκησε τον Law τόσο γελοία, ενώ ο Smoker είχε χάσει από τον Law. oO

ειχε την καρδια του και οποτε ηθελε την ζουλαγε και τον γονατιζε αν δεις.
κι εγω πιστευω πως αμα δεν την ειχε, δε θα νικουσε...η τουλαχιστον οχι τοσο ευκολα
:thatsit: Have a nice day! :)

#10716 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 06 November 2012 - 21:11

θα νικούσε γιατί τον έδερνε και χωρίς την καρδιά, αν πρόσεξες ήταν πιο γρήγορος και από το room!
αλλά με τίποτα τόσο εύκολα...
Posted Image

#10717 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 06 November 2012 - 21:12

Εκτός του ότι έχει φάει πολλές και δεν έχει καταλάβει τίποτα,έκανε και ζημία στο πόδι του Sanji.

Επίσης έχει bamboo για όπλο,ότι καλύτερο έχει δείξει το OP :P

Και δεν έχει break για αυτούς που ρωτούν.

Edited by Dio Brando, 06 November 2012 - 21:12.

Spoiler:

#10718 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 posts

Posted 07 November 2012 - 10:43

http://www.mangapanda.com/one-piece/688 :D

Αναμενόμενο το break! :P

Μπορεί ναι ήταν λίγο βαρετό το chapter, αλλά στο επόμενο σίγουρα θα έχουμε τις εναπομείναντες μάχες γιατί σχεδόν έκλεισαν όλα τα υπόλοιπα μέτωπα.

Edited by Usopp MZ, 07 November 2012 - 10:51.

Posted Image

#10719 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 07 November 2012 - 11:15

http://www.mangapanda.com/one-piece/688 :D

Αναμενόμενο το break! :P

Μπορεί ναι ήταν λίγο βαρετό το chapter, αλλά στο επόμενο σίγουρα θα έχουμε τις εναπομείναντες μάχες γιατί σχεδόν έκλεισαν όλα τα υπόλοιπα μέτωπα.

Μας τρόλαρε άσχημα ο Oda σε αυτό το επεισόδιο. Στο τέλος με άγγιξε λίγο αλλά περίμενα από την μέση και μετά να δούμε λίγο δράση και να μας αφήσει στην αγωνία για το επόμενο. Φαίνεται ότι πλησιάζουμε προς το τέλος..

Edited by redpower1989, 07 November 2012 - 11:16.

#10720 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 November 2012 - 11:24

Φοβερό chapter,Mocha είσαι απίστευτη D:

O Oda κάνει μαθήματα του πως να κάνεις ένα chapter καλό,χωρίς μάχες.

Spoiler:

#10721 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 07 November 2012 - 11:31

Λίγο βαρετό? Πρώτη φορά μου φάνηκε chapter τόσο τεράστιο... Δεν έλεγε να τελειώσει αύτο το κυνηγητό με το γλυκάκι...Λογικά το επόμενο, θα ναι, θέλω να πιστεύω, καλό. Όσο για το break, το νιωθα οτι θα το δω μόλις φτάσω, αναμενόμενο όπως ειπώθηκε και παραπάνω. Βέβαια, έτσι όπως ο πάει ο Οντα με τα διαλείμματα, σε λίγο Τετάρτη θα διαβάζουμε το μανγκα και Κυριακή ότι διαβάσαμε θα το βλέπουμε στο ανιμε, αν δεν κάνουν κανα break και κει...
Posted Image

#10722 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 07 November 2012 - 15:05

στο ανιμε θα ξεκινήσουν μάλλον τα φιλλερ, δεν την παλεύουν αλλιώς... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσο συχνά break...οι υπόλοιποι συγγραφείς δεν κουράζονται? γιατί κάνουν πιο σπάνια? ο όντα έχει και ολόκληρη ομάδα βοηθών...

τέλος πάντων, για το τσάπτερ ένα θέλω να πω... δεν θέλω ο δρακούλης να μπει στο πλήρωμα....απλά όχι...
Posted Image

#10723 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 November 2012 - 15:27

στο ανιμε θα ξεκινήσουν μάλλον τα φιλλερ, δεν την παλεύουν αλλιώς... δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνει τόσο συχνά break...οι υπόλοιποι συγγραφείς δεν κουράζονται? γιατί κάνουν πιο σπάνια? ο όντα έχει και ολόκληρη ομάδα βοηθών...

τέλος πάντων, για το τσάπτερ ένα θέλω να πω... δεν θέλω ο δρακούλης να μπει στο πλήρωμα....απλά όχι...

Είναι μάγκας και κάνει ότι θέλει.
Όσο για τους υπόλοιπους που δεν κάνουν,τους βλέπω πόσα κάλα chapters βγάζουν.

Και τι σχέση έχει ο μίκρος με το πλήρωμα?

Spoiler:

#10724 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 07 November 2012 - 15:34

Είναι μάγκας και κάνει ότι θέλει.
Όσο για τους υπόλοιπους που δεν κάνουν,τους βλέπω πόσα κάλα chapters βγάζουν.

Και τι σχέση έχει ο μίκρος με το πλήρωμα?

Καλά πάλι τα ίδια θα λέμα κάθε φορά για τα διαλείμματα. Είναι ανάγκη να μπεις κανείς στο πλήρωμα??? Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ούτε πατέρας ούτε ο γιος να μπουν στο πλήρωμα..

#10725 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 07 November 2012 - 15:42

Καλά πάλι τα ίδια θα λέμα κάθε φορά για τα διαλείμματα. Είναι ανάγκη να μπεις κανείς στο πλήρωμα??? Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει ούτε πατέρας ούτε ο γιος να μπουν στο πλήρωμα..

Δεν θέλω να πω κάτι για νέο nakama,γιατί κάνεις δεν θα μπει,απλά θέλω να πω ότι από άποψη story telling το σημερινό ήταν εξαιρετικό.
Τα παίδια χρειαζόντουσαν ένα chapter για να μάθουμε πως είναι σαν χαρακτήρες πάνω από όλα.

Spoiler: