Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10681 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 13:49

ερωτηση¨την εκοψε στην μεση τελικα ή απλα την εβγαλε νοκ αουτ με ενα απλο χτυπημα?.. μιλαω για την τελυταια εικονα girl vs girl.... παντως θα εδινε αλλο αερα στο ο.π. αν ο ζορο οντως την ειχε κοψει στην μεση με χακι,,,!!!!

Εγώ έτσι πως το βλέπω μάλλον περισσότερο για απλό χτύπημα παρά να την έκοψε στην μέση μου φαίνεται. Όσο το κόψιμο χωρίς haki δηλαδή final blow το εξηγεί η Tashigi πιο πριν γιατί δεν το έκανε.

#10682 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 14:48

Υπερβολικά πολύ σημασία έχει δοθεί στον Zoro ενώ άλλα μέλη έχουν χαθεί στην αφάνεια.

This. A million times this. που μφαση σε εναν χαρακτηρα..αν ηθελε να ειναι οκ θα επρεπε να δωσει αντιστοιη σε σαντζι...και οχι να βλεπουμε το ποδι να ραγιζει σε μαχη με τον βεργκο....... ως τωρα μετα την προπονηση βλεπουμε ολους οτι εχουν γινει καλυτεροι..αλλα τα μονα ατομα πτονιζονται ειναι ο ζορο και ο λουφφυ... με την διαφορα οτι ο λουυφυ εχουμε δει τι μπορεινα κανει...τα παντα ολα δλδ...ελεφαντ γαν κτλ... στον ζορο δεν εχουμε δει κυριολεκτικα τπτ!ουτε την ulti του (ασουρα).... dn mporeis να βλεπεις τον ζορο να νικαει με ενα κτυπημα ενω ο λουφφυ να νικαει και να ειναι σε κωμα οπως παλια... γερνει προσ την μια μερια η ζυγαρια...οποτε θα επρεπε ή ολοι να ειναι σαν ζορο δλδ να νικανε με ενα χτυπημα ή ολοι να βαζουν τα δυνατα τουσ..προσωπικα προτιμω το πρωτο... γτ π.χ. και ο κιντ και οι αλλοι που ειναι στον νεο κοσμο 2 χρονια τωρα μια χαρα επιβιωσαν και εκαναν lv up... ενω οι αλλοι επμενιναν πισω για προπονηση..πρεπει να φανει η σημαντικοτητα της αποφασης π πηρε το πληρωμα... και για να ειμαι ον τοπικ... ο λουφφυ τα θαλασσωσε με την μονετ ενω στο τωρινο που βγηκε ο ζορο μια χαρα την εκανε να χεστει πανω της... :P νομιζω οτι εκφραζω την γνωμη των πολλων με το να πω αυτο: αν ημουνα εκει θα ελεγα "ο ζορρο ειναι ο καπετανιος.." δν συνεχιζω μην βγω εκτος θεματος..αλλα ειδα αυτο π εγραψες και αντιπροσωπευε το δικο μ σκεπτικο class=
προσωπικα ναυπομονω να δω τον φρανκυ να μαχεται.... να δω οτι ειναι καλυτερος παο πασιφιστα...επισης και η ρομπιν πολυ ευκολα την εφαγε απο την μονετ... γενικα επειδη ειναι 3 διαφορετικα κομματια εδω.. μαρινς λοου στροουχατς δεν περιμενω να δω μαχες απο το πληρωμα...οποτε καλο ηταν που ενα κεφαλαιο ηταν ολοκληρη μαχη...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zem@c: 01 Νοέμβριος 2012 - 14:54

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10683 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 23:26

ερωτηση¨την εκοψε στην μεση τελικα ή απλα την εβγαλε νοκ αουτ με ενα απλο χτυπημα?.. μιλαω για την τελυταια εικονα girl vs girl.... παντως θα εδινε αλλο αερα στο ο.π. αν ο ζορο οντως την ειχε κοψει στην μεση με χακι,,,!!!!

ναι κι εγω ειχα ψηθει αλλα στο ανιμε θα της ανοιγε απλα μια τρυπουλα στη μεση (χο χο χο)
ενταξει δε με χαλασε το τσαπ αν και δε καταλαβα αν τελικα (εστω στην αναγκη) θα πολεμουσε ο ζορο κανονικα μια γυναικα η θα εχουμε και τον 2ο απο το μονστερ τριο που θα εχει παρομοια αδυναμια;
:thatsit: Have a nice day! :)

#10684 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 23:42

ναι κι εγω ειχα ψηθει αλλα στο ανιμε θα της ανοιγε απλα μια τρυπουλα στη μεση (χο χο χο)
ενταξει δε με χαλασε το τσαπ αν και δε καταλαβα αν τελικα (εστω στην αναγκη) θα πολεμουσε ο ζορο κανονικα μια γυναικα η θα εχουμε και τον 2ο απο το μονστερ τριο που θα εχει παρομοια αδυναμια;

O Zoro είπε ότι δεν του αρέσει να χτυπάει γυναίκες αλλά άμα χρειαστεί,θα το κάνει.

Spoiler:

#10685 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 23:44

Αυτο να συγκρίνεται luffy με zoro δεν υπάρχει.
Ειδικά οταν ο πρώτος είναι τόσο πολυ πιο δυνατός οχι μόνο απο τον zoro αλλα και απο όλους τους άλλους.
Καποιος είπε οτι θα ήθελε να δεί και τους άλλους απο το πλήρωμα. Εγω προσωπικά δεν θέλω.... πλήν των Luffy zoro sanji usopp, αντε και chopper(τον έχει πλάσει εξαιρετικά ο oda, είναι αδυναμία μου).
Ο Sanji μια χαρά τα πάει δεν νομίζετε? Ορθά το επισήμανε κάποιος παραπάνω.

#10686 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 23:49

ρε παιδια μια χαρα screen time παιρνουν ολοι και ακομα δεν εχει τελιωσει το αρκ. οπως ειπε και ο φιλος revengerGR για τον σανζι και ο ζορο καθοταν στον κροκοδειλοσαυρο ποσα τσαπτερ στην σειρα..και ενας αλλος φιλος ειπε ποιος αλλος θα παλευε με λογκια εκτος του ζορο??και καθηστε ο τυπος προκειτε να γινει καλυτερος ξυφομαχος, γεννηθηκε πολεμιστης θα τον βαζουμε στα ιδια με τον μαγειρα τον σανζι???(που τον θεωρω τρελα badass επισης) και για να καταλειξω με τον ζορο πιστευω οπως και ο ρειλι καποια στιγμη θα βγαλει και το Coc αλλα παντα ο λουφυ θα ειναι λιγο πιο πανω οπως ηταν και ο ροτζερ που εχουν το πλεονεκτημα/ικανοτητα να ακουνε την φωνη απ'ολα τα πραγματα!!! εχω και μια απορια ισως και να σημαινει και κατι http://www.mangapanda.com/one-piece/682/7 εδω πανω αριστερα αυτο που λεει ο σανζι με προβληματιζει, μηπως εννοει οτι δεν χρησιμοποιει χακι και αυτο του κοστησε???δηλαδη για το ραγισμα???η απλα αναγνωρισε την ανωτερωτητα του βεργκο?και ανακουφιστηκε που τελιωσε η μαχη?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από goro goro: 01 Νοέμβριος 2012 - 23:52

#10687 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2012 - 23:51

Αυτο να συγκρίνεται luffy με zoro δεν υπάρχει.
Ειδικά οταν ο πρώτος είναι τόσο πολυ πιο δυνατός οχι μόνο απο τον zoro αλλα και απο όλους τους άλλους.
Καποιος είπε οτι θα ήθελε να δεί και τους άλλους απο το πλήρωμα. Εγω προσωπικά δεν θέλω.... πλήν των Luffy zoro sanji usopp, αντε και chopper(τον έχει πλάσει εξαιρετικά ο oda, είναι αδυναμία μου).
Ο Sanji μια χαρά τα πάει δεν νομίζετε? Ορθά το επισήμανε κάποιος παραπάνω.

Εγώ νομιζώ ότι ο Sanji είχε περισσότερο screen time από τον Zoro.To ότι ήταν στο σώμα της Nami δεν έχει σημασια.

Το λιγότερο screen time σε αύτο το arc το έχουν οι Usopp και Franky.

@Goro Goro

Άμα συνέχιζε η μάχη,ο Sanji θα είχε χάσει,αυτό εννοεί.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dio Brando: 01 Νοέμβριος 2012 - 23:52

Spoiler:

#10688 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 00:06

απλα μου εκανε εντυπωση και σκεφτηκα αυτο που εγραψα πιο πανω στο οτι περιεγραψε τον βεργκο σαν mass of iron δηλαδη κατα πασα πιθανοτητα devil fruit που σημαινει οτι δεν χρησιμοποιησε χακι για να διαπερασει το φρουτο του βεργκο(αν εχει οντως και δεν ειναι κανα τεκκαι η χακι η κατι αλλο) η πολυ απλα το χακι του σανζι δεν πιανει μια μπροστα σε αυτο του βεργκο...

#10689 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 01:34

Στο θέμα Zoro gets all of the spotlight:

O Zoro είναι ο μόνος από το πλήρωμα που έχει ως σκοπό να γίνει δυνατός, οι υπόλοιποι θέλουν να γίνουν δυνατοί για να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους. O Luffy θέλει δύναμη για να γίνει ελέυθερος (pirateking) και να προστατεύσει το crew, ο Sanji για να βρεί το all blue, η Robin για τα poneglyphs, κλπ. Το πιο κοντινό είναι ο Ussop, μόνο που σε αυτόν υπερτερεί το να δείξει γεναιότητα από απλή δύναμη για την ανάπτυξη του.

Ο Zoro είναι συνηφασμένος με την δύναμη περισσότερο από κάθε αλλόν από τον ίδιο του το χαρακτήρα που τον μάθαμε στο πρώτο του flashback, για αυτό φαντάζομαι ο Oda τον δείχνει περισσότερο σε επιδείξεις δύναμης.

Στο chapter τώρα, έπρεπε να ήταν λίγο καλύτερα σκηνοθετημένο/ζωγραφισμένο. Δεν ένιωθες καλά τον φόβο που της ενέπνευσε, παρά μόνο από τα λόγια της τον μάθαινες. Ο Togashi έπρεπε να σχεδιάσει μόνο αυτό το chapter, που με τις σκιάσεις του ξέρει να αποδίδει τέτοιο δέος/φόβο, ή έστω ο Kubo με καμιά δισέλιδη πόζα του Zoro (και χωρίς background, αλλά στην προκειμένη θα ταίριαζε).

qzMHWHd.png

#10690 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 08:13

gorogoro επειδη νομιζω πως αναρωτιεσαι μηπως δεν εχει haki ο sanji, εχει και το εχει επιβεβαιωσει και ο luffy :)
απλα οπως ειπες δεν ειναι αρκετα δυνατο για να δειρει τον βεργκο, ειτε χρησιμοποιουσε df, ειτε haki στα ποδια του ο δευτερος.
:thatsit: Have a nice day! :)

#10691 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 16:40

Στο θέμα Zoro gets all of the spotlight:

O Zoro είναι ο μόνος από το πλήρωμα που έχει ως σκοπό να γίνει δυνατός, οι υπόλοιποι θέλουν να γίνουν δυνατοί για να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους. O Luffy θέλει δύναμη για να γίνει ελέυθερος (pirateking) και να προστατεύσει το crew, ο Sanji για να βρεί το all blue, η Robin για τα poneglyphs, κλπ. Το πιο κοντινό είναι ο Ussop, μόνο που σε αυτόν υπερτερεί το να δείξει γεναιότητα από απλή δύναμη για την ανάπτυξη του.

Ο Zoro είναι συνηφασμένος με την δύναμη περισσότερο από κάθε αλλόν από τον ίδιο του το χαρακτήρα που τον μάθαμε στο πρώτο του flashback, για αυτό φαντάζομαι ο Oda τον δείχνει περισσότερο σε επιδείξεις δύναμης.

Στο chapter τώρα, έπρεπε να ήταν λίγο καλύτερα σκηνοθετημένο/ζωγραφισμένο. Δεν ένιωθες καλά τον φόβο που της ενέπνευσε, παρά μόνο από τα λόγια της τον μάθαινες. Ο Togashi έπρεπε να σχεδιάσει μόνο αυτό το chapter, που με τις σκιάσεις του ξέρει να αποδίδει τέτοιο δέος/φόβο, ή έστω ο Kubo με καμιά δισέλιδη πόζα του Zoro (και χωρίς background, αλλά στην προκειμένη θα ταίριαζε).

μου αρεσει το σκεπτικο σου.....εχεις δικιαο στο θεμα του ζορρο..... ισως για αυτο δινεται τοση εμφαση πια στο "γ@μ@ω και δερνω"... δεν το ειχα σκεφτει ετσι ως τωρα.... παντως οσον αφορα την ρομπιν π.χ. εχει χασει την "λαμψη" της... οταν την ειχαμε πρωτοδει εβελεπς οτι ηταν η μονη που εβαζε το μυαλο της να δουλεψει πριν κανει καποια κινηση... εκει που οι αλλοι θα πελαγωναν τσαααααααακ η ρομπιν με μια απλη κινηση εβγαζε το φιδι απο την τρυπα (βλ. πως πιασανε το πουλι νοτου στην jaya) γενικα και τωρα π εφαγε ετσι ενα χτυπημα μου φανηκε πολυ weak... η ρομπιν πρπειε να φαινεται οτι ειναι της κατηγοριας σαντζι και πανω και οχι ναμις και κατω... ελπιζω να βγαζει νοημα αυτο που εγραψα τωρα,, :P

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10692 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 17:04

μου αρεσει το σκεπτικο σου.....εχεις δικιαο στο θεμα του ζορρο..... ισως για αυτο δινεται τοση εμφαση πια στο "γ@μ@ω και δερνω"... δεν το ειχα σκεφτει ετσι ως τωρα.... παντως οσον αφορα την ρομπιν π.χ. εχει χασει την "λαμψη" της... οταν την ειχαμε πρωτοδει εβελεπς οτι ηταν η μονη που εβαζε το μυαλο της να δουλεψει πριν κανει καποια κινηση... εκει που οι αλλοι θα πελαγωναν τσαααααααακ η ρομπιν με μια απλη κινηση εβγαζε το φιδι απο την τρυπα (βλ. πως πιασανε το πουλι νοτου στην jaya) γενικα και τωρα π εφαγε ετσι ενα χτυπημα μου φανηκε πολυ weak... η ρομπιν πρπειε να φαινεται οτι ειναι της κατηγοριας σαντζι και πανω και οχι ναμις και κατω... ελπιζω να βγαζει νοημα αυτο που εγραψα τωρα,, :P

Συμφωνώ στο ότι η Robin πρέπει να είναι στην κατηγορία Sanji και πάνω. Και είναι υποψήφια για haki. Κάποιο από τα δυο πιστεύω θα αποκτήσει στο μέλλον. Στην περίπτωση του arc πιστεύω δεν μπορούσε να κάνει κάτι απέναντι στην monet γιατί δεν είχε το Haki εάν το είχε πιστεύω κάτι θα έκανε....
Όσο για το σοφιστικέ στυλ της πιστεύω πρέπει να το διατηρήσει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 02 Νοέμβριος 2012 - 17:05

#10693 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 17:09

Ο Sanji αφηνει πολυ πισω την Robin σε δυναμη!

image.jpg

#10694 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2012 - 17:23

Συμφωνω με τον Kaidou, η Robin με την καμια δεν αγγιζει monster trio, ισα ισα την θεωρω πιο αδυναμη απο franky και περιπου στα επιπεδα του brook. Για ενα CoO το θεωρω πιθανο για το μελλον οπως και για τα υπολοιπα μελη του crew.

2po6sfa_jpg.gif

#10695 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.006 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2012 - 14:12

Συμφωνω με τον Kaidou, η Robin με την κaμιa δεν aγγιζει monster trio, ισa ισa την θεωρω πιο aδυνaμη aπο franky κaι περιπου στa επιπεδa του brook. Γιa ενa CoO το θεωρω πιθaνο γιa το μελλον οπως κaι γιa τa υπολοιπa μελη του crew.

Φιλε μου υπaρχει η μυϊκη δυνaμη κaι δυνaμη του μυaλου.... η ρομπιν σκεφτετaι... εκει τους περνaει.... εινaι το: "δν θελει κοπο θελει τροπο...." ... τεσπa bγaινουμε οφ τοπικ... οποτε μιa baσικη ερωτηση/...κaτι πηρaν τa aυτιa μου γιa μπρεϊκ...πειτε μου οτι εχω baρυκοϊa πλζζζζζζζ!!!!