Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10666 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 31 October 2012 - 23:16

This. A million times this. Πλήρης απογοήτευση.

Επίσης εάν αποδειχθεί ότι ο Zoro έχει CoC θα ξενερώσω απίστευτα.

Δεν γινεται αυτο. Εδω ειχε ο first mate του παλιου pirate king.

#10667 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 November 2012 - 00:41

Bασικα ειναι θεμα συμπαθειας χαρακτηρα. Αν καποιος δεν συμπαθει καποιον λογικο να μην του αρεσουν καποιες πιθανες εξελιξεις οποτε δεν χρειαζεται περαιτερω συζητηση παιδες, σε αλλους αρεσε το chap σε αλλους οχι :P
Παντως σε αυτο το θεμα αν εχω κατι να πω, ειναι οτι εξακολουθω να πιστευω οτι ο καθενας εχει τον ρολο του και γι αυτο δεν πιστευω οτι ο zoro εχει ευνοηθει σε σχεση με τους αλλους. Ο ενας ειναι πολεμιστης, ο αλλος μαγειρας, ο αλλος γιατρος, ο αλλος μουσικος, ο αλλος ναυπηγος, ο αλλος σκοπευτης, η αλλη navigator, η αλλη αρχαιολογος.. Ε η ιδιοτητα του πολεμιστη ειναι πιο ''cool'' κατα καποιο τροπο, και αυτην η ιδιοτητα κληρωθηκε στον zoro. Γι αυτο νομιζουμε οτι ο zoro αναδεικνυεται πιο πολυ, ενω στην πραγματικοτητα δεν ισχυει. Tι να κανουμε τωρα καποιος επρεπε να ταν περιπου ισαξιος με τον καπετανιο. Οσο πιο νωρις το χωνεψουμε αυτο τοσο πιο καλα πιστευω θα ευχαριστηθουμε το OP. Στο δικαιωμα βεβαια του καθενος ειναι ποιος θα του αρεσει και ποιος οχι, αλλα πιστευω αξιζει η προσπαθεια συμπαθειας ολων των χαρακτηρων στο crew. Eγω πχ που δεν πολυεδινα σημασια σε brook και franky, οταν προσπαθησα να τους συμπαθησω πιο πολυ τους ευχαριστηθηκα πιο πολυ ως χαρακτηρες και τους βλεπω με περισσοτερο ενδιαφερον τωρα. Το ιδιο προσπαθω να κανω και με τον chopper τωρα. Δεν ξερω κατα ποσο βεβαια θα πιασει σε καποιον αλλον αυτο αλλα ετσι το λεω :P

Eγω παντως πιστευω οτι δεν εδειξε CoC o zoro στην monet. Ηταν απλα επιδειξη δυναμης. Πιστευω οτι στην συνεχεια θα εμφανισει CoC λογω με τον παραλληλισμο με τον Rayleigh αλλα και λογω της ατακας του στο fishman Island που ειπε οτι αν δεν ηταν τοσο δυνατο το CoC του luffy θα επρεπε να αλλαζαν καπετανιο και φυσικα εννοουσε τον εαυτο του. Αρα κατι παιζει.

Edited by zoro77, 01 November 2012 - 00:45.

2po6sfa_jpg.gif

#10668 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 November 2012 - 01:15

Μου αρέσει ο Ζόρο αλλά βαριέμαι να τον βλέπω να βιάζει άχρηστους αντιπάλους. Αν δεν κολυμπήσει στο αίμα και δεν γίνει μια προσπάθεια, μια υπέρβαση αν δεν δούμε μια στιγμή γενναιότητας, δεν λέει.
Τσάμπα το λόγκια το πέταξε στα σκουπίδια...ο Όντα.

Edited by D.Dragon, 01 November 2012 - 01:16.

Posted Image

#10669 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 November 2012 - 01:36

Σε αυτο που λεει ο τρομοκρατης περι της αφανειας των αλλων μελων εχει πολυ δικιο. Ας πουμε τη Robin εχω να τη δω απο το CP9 arc να κανει κατι ιδιαιτερο ενω ολες οι cool στιγμες εχουν δοθει στο Zoro (Kuma, κοψιμο πλοιου κλπ) στους αλλους εχει πολυ κα ρο να δειξει κατι αντιστοιχο
+ οτι ο Zoro εχει αντιπαλο σε καθε arc που οι αλλοι δεν εχουν. Θα επρεπε καποια στιγμη συντομα να λαμψει και το manliness του Usopp η ο Sanji.

Edited by Kenobi-sensei, 01 November 2012 - 01:37.

#10670 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 01 November 2012 - 01:41

μια υπέρβαση αν δεν δούμε μια στιγμή γενναιότητας

http://www.youtube.com/watch?v=Dlxq6KkpSoo

???

#10671 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 November 2012 - 01:59

^Μιλαει μαλλον για μετα το Time skip ο D.Dragon

image.jpg

#10672 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 01 November 2012 - 02:10

εγω δηλωνω τα σεβη μου μονο και μονο που της λεει οταν φευγουν : You are below me. ποσο πιο επικος πια?? :golgo: ενταξει και η σκηνη που την κοβει για πλακα χωρις χακι... :nbleed: φοβερο τσαπτερ.
απο την αλλη αν και φαν του ζορο οπως φαινεται, θα ηθελα να δω παραπανω απο σαντζι ουσοπ φρανκι και ρομπιν, βεβαια οπως και να το κανεις ο ζορο ειναι ξιφομαχος αυτος θα δερνει πιο πολυ, οχι ο μαγειρας..
τελειωνοντας, πως και δεν εκανε μπρεηκ? 4 τσαπτερ στη σειρα? :orly:

#10673 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 01 November 2012 - 03:57

Δες τους εδώ πως χαλαστήκανε με τον zoro!
Βέβαια σας δικαιολογώ εν μέρει. Είναι δυνατον να κερδίζει έτσι, χωρίς να ανοίξει μύτη?? Τέλος παντων.
Είχε πλάκα το chapter ομολογουμένως. Και όχι δεν ήταν coc ηρεμήστε...Πιο πολύ ήταν κατί σαν: κοίτα να δείς σε έχω και χωρίς haki και ας είσαι και logia, τόσο καλός είμαι...

#10674 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 November 2012 - 10:38

Εγώ ξέρω ότι στο συγκεκριμένο chapter είχαμε έναν αντίπαλο που ο ίδιος το έλεγε ότι δεν αξίζει μια μπροστά στον captain και στον zoro που είναι first mate. Άρα θα ήταν υποβάθμιση εάν ο Zoro άνοιγε μύτη,μάτωνε για έναν τέτοιο αντίπαλο. Έπειτα και σε προηγούμενα chapter o Oda έδινε μεγαλύτερο χρόνο σε κάποιους χαρακτήρες γιατί πρέπει να κάνει διαχείριση χρόνου.Εγώ δεν θεωρώ ότι υπάρχει υποβάθμιση σε κάποιους χαρακτήρες στο συγκεκριμένο arc. Και δεν είναι fan του Zoro καθόλου.
Ο αντίπαλος ήταν logia, άρα πιθανοί αντίπαλοι είναι : Zoro, Sanji, Tashigi. Sanji δεν θα πάλευε γιατί ήταν γυναίκα, άρα έμεινε ο συνδυασμός των άλλων δυο για να μας δείξει κιόλας την αδυναμία του Zoro...

#10675 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 November 2012 - 11:01

βρε οσαμα την μια λες οτι ηταν πληρης απογοητευση η μαχη με την μονετ και οτι ιθελες δυνατοτερο αντιπαλο για τον ζορο και την αλλη οτι ο ζορο παιρνει πολυ σημασια....μονο εμενα μου φαινεται οτι αντικρουονται αυτα?

δηλαδη αν ο ζορο νικαγε τωρα αντιπαλο συγκρισιμο σε δυναμη με τον βεργκο δεν θα φαινοταν υποβαθμιση του σαντζι?? η θεωρεις οτι ο ζορο θα δυσκολευοταν με καποιον ο οποιος θα ηταν σε μικροτερο επιπεδο απο τον βεργκο? (εννοω προφανως να ειναι αμφίρροπη η μαχη και οχι απλα να ματωσει ο ζορο)

αν λοιπον γινοταν αυτο που λετε και ο ζορο κερδιζε δυνατο αντιπαλο θα ειχαμε παλι εδω τα περι σαντζι , μανστερ τριο κλπ κλπ.........

οσο για τα περι Coc , δεν θα ηθελα να εχει ο ζορο ....θα ηταν ωραιο παντως να χρησιμευε καπως στην μαχη

Posted Image

#10676 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 November 2012 - 11:32

βρε οσαμα την μια λες οτι ηταν πληρης απογοητευση η μαχη με την μονετ και οτι ιθελες δυνατοτερο αντιπαλο για τον ζορο και την αλλη οτι ο ζορο παιρνει πολυ σημασια....μονο εμενα μου φαινεται οτι αντικρουονται αυτα?

δηλαδη αν ο ζορο νικαγε τωρα αντιπαλο συγκρισιμο σε δυναμη με τον βεργκο δεν θα φαινοταν υποβαθμιση του σαντζι?? η θεωρεις οτι ο ζορο θα δυσκολευοταν με καποιον ο οποιος θα ηταν σε μικροτερο επιπεδο απο τον βεργκο? (εννοω προφανως να ειναι αμφίρροπη η μαχη και οχι απλα να ματωσει ο ζορο)

αν λοιπον γινοταν αυτο που λετε και ο ζορο κερδιζε δυνατο αντιπαλο θα ειχαμε παλι εδω τα περι σαντζι , μανστερ τριο κλπ κλπ.........

οσο για τα περι Coc , δεν θα ηθελα να εχει ο ζορο ....θα ηταν ωραιο παντως να χρησιμευε καπως στην μαχη

Δεν εννοούσα πλήρη απογοήτευση επειδή την νίκησε εύκολα (ούτε ότι ήθελα δυνατότερο αντίπαλο) αλλά εννοούσα πλήρη απογοήτευση το ότι ο Oda χάλασε ένα ολόκληρο chapter για μια μάχη εναντίον ενός αντιπάλου της σπαθιάς που θα μπορούσε να περιγραψει στα μισά καρέ, όταν υπάρχουν στο πλήρωμα μέλη όπως η Robin ή ο Franky που έχουν μηδαμινό screen time.

#10677 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 01 November 2012 - 12:09

αλλο καταλαβα εγω απο το quote σου στον d.dragon ....με αυτο το ποστ σου παντως συμφωνω απολυτα 8)

Posted Image

#10678 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 01 November 2012 - 12:13

Δεν εννοούσα πλήρη απογοήτευση επειδή την νίκησε εύκολα (ούτε ότι ήθελα δυνατότερο αντίπαλο) αλλά εννοούσα πλήρη απογοήτευση το ότι ο Oda χάλασε ένα ολόκληρο chapter για μια μάχη εναντίον ενός αντιπάλου της σπαθιάς που θα μπορούσε να περιγραψει στα μισά καρέ, όταν υπάρχουν στο πλήρωμα μέλη όπως η Robin ή ο Franky που έχουν μηδαμινό screen time.

Καταρχήν ποιος από αυτούς μπορούσε να νικήσει έναν logia???

Και δεύτερον έτσι πως ήρθε η ιστορία λογικό δεν ήταν κάποια στιγμή να μας δείξει έναν ολόκληρο chapter με μάχη εναντίον της monet??

Δηλαδή πως το φαντάζεστε εσείς??

Και μην ξεχνάμε ότι και Nami έδειξε και Chopper και πιο πολύ Brook θα έλεγα...

Ο Franky κάτι ετοιμάζει γιατί έχω καιρό να τον δω και νομίζω σκόπιμα ο Oda τον κρύβει.. Μάλλον θα ψάχνει τα Leiser του..

#10679 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 01 November 2012 - 12:58

Καθηστε ρε παιδια , ο Sanji εχει κανει ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σε αυτο το αρκ.
Καταρχας , ενωσε τον Κινεμον.
Δευτερον , εδωσε απειρο γελειο με οταν ηταν στο σωμα της Ναμι.
Τριτον , Ητανε στην αρχη μαζι με τον Φρανκυ κ.α που ανακαλυψανε τα παιδακια.
Τεταρτον , ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΓΚΟ και δεν τα πηγε και ιδιαιτερα ασχημα αν κρινουμε το οτι ο Βεργκο πλακωνει για πλακα τον law (ενταξει ισως και λογο της καρδιας του Law που ειναι στα χερια του αλλα και παλι για να λεει ο Doflamingo με τοση σιγουρια καντον να μετανιωσει που γεννηθηκε δεν δειχνει ποσο εμπιστοσυνη του εχει ;)

Δηλαδη οκ , ειπε και την ατακα (I heard a lady's tear dropping on the floor)..

Ενω ο Ζορο ετρεχε , ετρεχε α και αραζε πανω στον BrownBeard.

Το αρκ αυτο εχει παει ιδανικα για τον Sanji.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10680 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,006 posts

Posted 01 November 2012 - 13:40

ερωτηση¨την εκοψε στην μεση τελικα ή απλα την εβγαλε νοκ αουτ με ενα απλο χτυπημα?.. μιλαω για την τελυταια εικονα girl vs girl.... παντως θα εδινε αλλο αερα στο ο.π. αν ο ζορο οντως την ειχε κοψει στην μεση με χακι,,,!!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."