Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 25 October 2012 - 10:43
επισις η μονετ μαλον δεν θελει να τους σκωτοσει απλα θελει να ακολουθισει τις διαταγες που της εδοσε ο donflamingo και να προστατεψει τον ceasar και τα πιραματα του
Posted 25 October 2012 - 12:55
τα logia οπος και ολα τα df γινοντε πιο δινατα αναλογα με το ποσο δινατος ειναι και ο user και του aokiji ειναι παγος αλλα δεν τον λιονουν τοσο ευκολα οι αλοι που ειπες απλα τορα ειναι μεταβατικο σταδιο και δεν θα δειξει ολους τους χαραχτιρες να εχουν τρελες δυναμης σε σχεσει με το πληρομα vergo και ceasar ειναι αρκετοι για αυτο το αρκ μεχρη να πανε στον donflamingo η σε εναν yonku
επισις η μονετ μαλον δεν θελει να τους σκωτοσει απλα θελει να ακολουθισει τις διαταγες που της εδοσε ο donflamingo και να προστατεψει τον ceasar και τα πιραματα του
Συμφωνώ ! Για τον Zoro και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την κερδίσει και ότι χρησιμοποιεί haki !! Απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι άλλο και η ανάμειξη της Tashigi θα μας δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τον χαρακτήρα.
Posted 25 October 2012 - 13:51
εγω πιστευω θα δειξει οτι και η τασιτζι εχει λογο να πολεμησει τη μονετ, επειδη θελει να προστατεψει το πληρωμα της και αυτο δε θα της το συγχωρησει κτλ κτλ κτλΣυμφωνώ ! Για τον Zoro και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την κερδίσει και ότι χρησιμοποιεί haki !! Απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι άλλο και η ανάμειξη της Tashigi θα μας δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τον χαρακτήρα.
Posted 25 October 2012 - 14:00
γενικότερα τα bounties δεν έχουν γίνει update και είναι για τους περισσότερους πολύ χαμηλά (τι να πει και ο τσόπερ?)

Posted 25 October 2012 - 16:23

Posted 25 October 2012 - 21:33
Πιστεύω πως ο λόγος είναι ότι απλά ο Zoro δυσκολεύεται να τα βάλει με γυναίκα, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει θηλυκό σοβαρό αντίπαλο.
EDIT: Άσε που, αν δεν είχε εκπαιδεύσει ο Zoro το offensive type του Armament, που είναι ξιφομάχος και πρέπει να το διοχετεύει στα σπαθιά του, τότε ποιος θα το κάνει;!

Edited by Usopp MZ, 25 October 2012 - 21:34.
Posted 25 October 2012 - 23:26
ελατε ρε, εδώ έχει χάκι η τασιγκι και ο λούφυ είχε πει πως ο σαντζι και ο ζορο μπορουν να τα βάλουν με λόγκια

Posted 25 October 2012 - 23:32

Επίσης, νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Zoro χρησιμοποιεί haki στα σπαθιά του σε αυτό το πάνελ εδώ:http://www.mangapanda.com/one-piece/686/10

Posted 25 October 2012 - 23:38
Πιστεύω πως ο λόγος είναι ότι απλά ο Zoro δυσκολεύεται να τα βάλει με γυναίκα, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει θηλυκό σοβαρό αντίπαλο.
Συμφωνώ με αυτό και το λέω από την αρχή. Ο μοναδικός γυναικείος αντίπαλος που μπορώ να σκεφτώ και έχει παλέψει ο Zoro είναι η Tashigi και αυτήν της χαρίστηκε. Θεωρώ ότι ο Zoro έχει μια αδυναμία να τα βάλει με γυναίκα λόγο παρελθόντος. Πιστεύω θα φανεί στα επόμενα chapter. Το επόμενο νομίζω θα δείξει Law Smoker και Vergo και μετά θα πάει διάλειμμα.
Έχει καιρό να κάνει και φοβάμαι μην πάθει τίποτα

Posted 27 October 2012 - 15:08

Posted 27 October 2012 - 23:56
πωω ακριβως αυτο σκεφτομουν κι εγω... εχει 4 τσαπτερ να κανει διαλειμμα, σιγουρα θα κανει στο επομενοΤο επόμενο νομίζω θα δείξει Law Smoker και Vergo και μετά θα πάει διάλειμμα.
Έχει καιρό να κάνει και φοβάμαι μην πάθει τίποτα
Posted 28 October 2012 - 22:25
Posted 28 October 2012 - 23:14
O Zoro έτοιμος ήταν να επιτεθεί αλλά δεν το έκανε.Οπότε αυτές οι αρλούμπες ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καλα το Haki του δεν ισχύουν.
Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον οι διάλογοι της Tashigi και Ζοro για το ποιος θα παλέψει την Monet.
Η τελευταία ατάκα της Tashigi έδειξε να ενοχλεί τον Zoro.
Posted 29 October 2012 - 01:33
Μάλλον θα γίνει κάτι και θα διακοπεί και αυτή η μάχη και η μονετ θα φύγει.

Posted 31 October 2012 - 14:54
Παντως μ'αρεσει το μπλουζακι της Monet που λεει: "Happy"
Ωραιο λογοπαιγνιο ^^