Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17011 replies to this topic

#10636 RandomAnimeFun

RandomAnimeFun

Starting...

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 10:43

τα logia οπος και ολα τα df γινοντε πιο δινατα αναλογα με το ποσο δινατος ειναι και ο user και του aokiji ειναι παγος αλλα δεν τον λιονουν τοσο ευκολα οι αλοι που ειπες απλα τορα ειναι μεταβατικο σταδιο και δεν θα δειξει ολους τους χαραχτιρες να εχουν τρελες δυναμης σε σχεσει με το πληρομα vergo και ceasar ειναι αρκετοι για αυτο το αρκ μεχρη να πανε στον donflamingo η σε εναν yonku
επισις η μονετ μαλον δεν θελει να τους σκωτοσει απλα θελει να ακολουθισει τις διαταγες που της εδοσε ο donflamingo και να προστατεψει τον ceasar και τα πιραματα του

#10637 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 12:55

τα logia οπος και ολα τα df γινοντε πιο δινατα αναλογα με το ποσο δινατος ειναι και ο user και του aokiji ειναι παγος αλλα δεν τον λιονουν τοσο ευκολα οι αλοι που ειπες απλα τορα ειναι μεταβατικο σταδιο και δεν θα δειξει ολους τους χαραχτιρες να εχουν τρελες δυναμης σε σχεσει με το πληρομα vergo και ceasar ειναι αρκετοι για αυτο το αρκ μεχρη να πανε στον donflamingo η σε εναν yonku
επισις η μονετ μαλον δεν θελει να τους σκωτοσει απλα θελει να ακολουθισει τις διαταγες που της εδοσε ο donflamingo και να προστατεψει τον ceasar και τα πιραματα του

Συμφωνώ ! Για τον Zoro και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την κερδίσει και ότι χρησιμοποιεί haki !! Απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι άλλο και η ανάμειξη της Tashigi θα μας δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τον χαρακτήρα.

#10638 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 13:51

Συμφωνώ ! Για τον Zoro και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την κερδίσει και ότι χρησιμοποιεί haki !! Απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι άλλο και η ανάμειξη της Tashigi θα μας δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία όσον αφορά τον χαρακτήρα.

εγω πιστευω θα δειξει οτι και η τασιτζι εχει λογο να πολεμησει τη μονετ, επειδη θελει να προστατεψει το πληρωμα της και αυτο δε θα της το συγχωρησει κτλ κτλ κτλ

#10639 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 14:00

και αυτό παίζει, αλλά δεν νομίζω ο ζορο να την αφήσει.
γενικότερα τα bounties δεν έχουν γίνει update και είναι για τους περισσότερους πολύ χαμηλά (τι να πει και ο τσόπερ?)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10640 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 16:23

Μου εκανε πολυ εντυπωση αυτο με τη Monet και το Ζοro......Aυτο που σκεφτηκα εγω ειναι οτι ισως ο Zoro να μην εχει εκπαιδευσει αρκετα το Armament Haki του για offensive type και να μπορει να κανει μονο αμυνα με αυτο....... :tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10641 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 21:33

Δε νομίζω. Ο Zoro αμύνεται από τις... σπαθοακοντιοβελόνες (?) της Monet, όχι από κάποια ιδιότητά της στην Logia υπόστασή της.

Πιστεύω πως ο λόγος είναι ότι απλά ο Zoro δυσκολεύεται να τα βάλει με γυναίκα, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει θηλυκό σοβαρό αντίπαλο.

EDIT: Άσε που, αν δεν είχε εκπαιδεύσει ο Zoro το offensive type του Armament, που είναι ξιφομάχος και πρέπει να το διοχετεύει στα σπαθιά του, τότε ποιος θα το κάνει;! :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Usopp MZ: 25 Οκτώβριος 2012 - 21:34

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10642 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 23:26

o usopp!!! χαχααχχααχ

ελατε ρε, εδώ έχει χάκι η τασιγκι και ο λούφυ είχε πει πως ο σαντζι και ο ζορο μπορουν να τα βάλουν με λόγκια
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10643 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 23:32

Παιδιά μην αγχώνεστε την έχει τη Monet ο Zoro απλά χρειάζεται να δώσει κάτι παραπάνω και να μην είναι χαλαρός:P
Επίσης, νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Zoro χρησιμοποιεί haki στα σπαθιά του σε αυτό το πάνελ εδώ:http://www.mangapanda.com/one-piece/686/10
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10644 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2012 - 23:38

Πιστεύω πως ο λόγος είναι ότι απλά ο Zoro δυσκολεύεται να τα βάλει με γυναίκα, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει θηλυκό σοβαρό αντίπαλο.

Συμφωνώ με αυτό και το λέω από την αρχή. Ο μοναδικός γυναικείος αντίπαλος που μπορώ να σκεφτώ και έχει παλέψει ο Zoro είναι η Tashigi και αυτήν της χαρίστηκε. Θεωρώ ότι ο Zoro έχει μια αδυναμία να τα βάλει με γυναίκα λόγο παρελθόντος. Πιστεύω θα φανεί στα επόμενα chapter. Το επόμενο νομίζω θα δείξει Law Smoker και Vergo και μετά θα πάει διάλειμμα.
Έχει καιρό να κάνει και φοβάμαι μην πάθει τίποτα :colddd:

#10645 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 15:08

είναι ιδέα μου ή ο καινούργιος μπουρο-ζόρο μοιάζει λίγο στον καπνιστό?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10646 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2012 - 23:56

Το επόμενο νομίζω θα δείξει Law Smoker και Vergo και μετά θα πάει διάλειμμα.
Έχει καιρό να κάνει και φοβάμαι μην πάθει τίποτα :colddd:

πωω ακριβως αυτο σκεφτομουν κι εγω... εχει 4 τσαπτερ να κανει διαλειμμα, σιγουρα θα κανει στο επομενο

#10647 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 22:25

O Zoro έτοιμος ήταν να επιτεθεί αλλά δεν το έκανε.Οπότε αυτές οι αρλούμπες ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καλα το Haki του δεν ισχύουν.

Spoiler:

#10648 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2012 - 23:14

O Zoro έτοιμος ήταν να επιτεθεί αλλά δεν το έκανε.Οπότε αυτές οι αρλούμπες ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καλα το Haki του δεν ισχύουν.

Πιστεύω ότι θα έχει ενδιαφέρον οι διάλογοι της Tashigi και Ζοro για το ποιος θα παλέψει την Monet.
Η τελευταία ατάκα της Tashigi έδειξε να ενοχλεί τον Zoro.

#10649 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2012 - 01:33

Μάλλον θα χρειαστεί ο Ζορο να προχωρησει. Για να πολεμήσουν τασιγκι μονετ, αλλά δε νομίζω, είναι και ο σαντζι εκεί, δυο μαντραχαλαδες που δίνουν τη μονετ να αφήσουν την κακομοίρα την τασιγκι κ να φύγουν?
Μάλλον θα γίνει κάτι και θα διακοπεί και αυτή η μάχη και η μονετ θα φύγει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10650 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2012 - 14:54

Ασχετος ο Zoro μωρε, ασχετος...

Παντως μ'αρεσει το μπλουζακι της Monet που λεει: "Happy"
Ωραιο λογοπαιγνιο ^^

2bbd14fc.jpg