Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10516 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 09 October 2012 - 21:47

http://www.mangapanda.com/one-piece/684
!!!!!

Mην ψαρωσετε υπομονιη μεχρι αυριο xD

Εγώ ψάρωσα... FU!!! :P

#10517 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 09 October 2012 - 21:54

plz back on topic people

qzMHWHd.png

#10518 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 09 October 2012 - 21:58

χαχαχαχα σορρυ παιδες!! :P :P :P
Φιλε Stam το χα δει πολυ πιο παλια σε ενα forum οταν εψαχνα για spoilers και ειχα ψαρωσει κι εγω του κερατα και ειχα σκεφτει μια φορα να το κανω κι εγω xD

Τεσπα ψιλοβγηκαμε off, αντε αυριο με σιγουρα θα χει βγει. Ευχομαι να δειξει τη μαχη κι οχι κατι ακυρο.

Edited by zoro77, 09 October 2012 - 21:59.

2po6sfa_jpg.gif

#10519 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 09 October 2012 - 22:34

άντε να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο καπνιστός!
Posted Image

#10520 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 09 October 2012 - 22:51

παντως εγω πιστευω οτι ο smoker ΔΕΝ θα χασει (ταμπελα looser εφ ορου ζωης) αλλα δεν μπορω να πω και οτι θα νικησει, χωρις να εχω ιδεα απο τις δυναμεις;φρουτα; κλπ του vergo...
το interrupt εχει καλες πιθανοτητες αλλα θα ηταν κι αλλη μαχη του βεργκο που το παθαινε αυτο οποτε πιστευω πως θα γινει μια καλη μαχη, χωρις ομως να μπορω να προβλεψω νικητη(αν υπαρξει ξεκαθαρα)

offtopic: epic trolling is epic!!τα μικρα γραμματα ουτε που τα ειδα :Ρ
:thatsit: Have a nice day! :)

#10521 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 09 October 2012 - 22:58

Συνήθως το Jump βγαίνει Δευτέρα και εμείς το διαβάζουμε Τετάρτη γιατί οι Raw providers πέρνουν το περιοδικό πιο νώρις.
Υπάρχουν κάποιες φορές που όμως το Jump βγαίνει Σάββατο οπότε έχουμε chapter Τρίτες.

Spoiler:

#10522 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 October 2012 - 10:16

!!!!!

Δεν σας ψαρωνω αυτην την φορα xD

2po6sfa_jpg.gif

#10523 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 October 2012 - 10:47

!!!!!

Δεν σας ψαρωνω αυτην την φορα xD

Καλό!!! Γεια σου Smoker με τα haki σου..

Για να καταλάβω θα τους οδηγήσει όλους στο R δωμάτιο?? Ακόμα και τον Vergo και τον Smoker????

Ο Luffy μάλλον βρήκε τον γιο του Kinemon...

#10524 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 10 October 2012 - 11:14

καλο ηταν μου αρεσε που εδειξε το σχεδιο του κεσαρα... ολους στο δωματιο R και θα τους ξεπαστρεψει εκει. ομως πειτε την αληθεια. εκει που μιλαει στο πληθος δε θυμιζει ελληνες πολιτικους που λενε σας εσωσα και για ολα φταινε οι αλλοι εγω θελω το καλο σας?? ε? :cry5: μακαρι να βλεπαμε τον βεγκαπανκ θα χε φαση, επισης ναι ο δρακος ειναι ο μομονοσουκε :canthelp:

#10525 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 10 October 2012 - 11:34

μου αρεσε το φλασ-μπακ και λιγο η μαχη με τον βεργκο.. γενικα με εχει κουρασει πολυ αυτο το αρκ... δν προχωραει,.... -.-

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#10526 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 October 2012 - 11:44

μου αρεσε το φλασ-μπακ και λιγο η μαχη με τον βεργκο.. γενικα με εχει κουρασει πολυ αυτο το αρκ... δν προχωραει,.... -.-

Και εγώ ήθελα περισσότερο μάχη σήμερα... Τελικά από ότι φαίνεται ο CC δεν πάει προς το μέρος που χτυπιούνται ο Vergo με τον Smoker . Άρα μέχρι να του διακόψει το αέριο θα δούμε και άλλη μάχη. Επίσης πολύ γαμάτο ήταν το φυσοκάλαμο! :riiight:

#10527 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 October 2012 - 11:59

τα χει φτυσει ο vergo. Στα επομενα θα αναγκαστει μαλλον να δειξει την πραγματικη του δυναμη. Παιζει λοιπον να γινει αυτο που εχει ειπωθει να μην νικηθει απο τωρα ο vergo επειδη ειναι νωρις, αφου ο CC με το αεριο καπως θα διακοψει την μαχη.
Ο CC εχει τελειο σχεδιο, το μονο που δεν υπολογιζει ειναι οτι ο luffy ειναι καπου αλλου :P

sanji με G5 φιλαρακια lol!

ομως πειτε την αληθεια. εκει που μιλαει στο πληθος δε θυμιζει ελληνες πολιτικους που λενε σας εσωσα και για ολα φταινε οι αλλοι εγω θελω το καλο σας?? ε?

Οντως! Και ο Vegapunk φαινεται να ναι καλος σαν χαρακτηρας..Και ισως να ναι και τουμπανο.

2po6sfa_jpg.gif

#10528 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 10 October 2012 - 14:47

μου άρεσε το μπουκέτο του καπνιστού, αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος, όντως το αρκ πάει πολύ αργά... bleach το κάναμε
Posted Image

#10529 Argetlam

Argetlam

Otaku ^.^

• Members
  • 30 posts

Posted 10 October 2012 - 15:29

γενικά και το προηγούμενο αρκ πηγαινε αργα και αρχίζει και κουράζει το θέμα

#10530 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 posts

Posted 10 October 2012 - 16:06

ομως πειτε την αληθεια. εκει που μιλαει στο πληθος δε θυμιζει ελληνες πολιτικους που λενε σας εσωσα και για ολα φταινε οι αλλοι εγω θελω το καλο σας?? ε?

Ναι, πράγματι. Μπορεί να έφτασαν τα χουνέρια μας μέχρι την Ιαπωνία και να το εμπνευστηκε από μας. ;-)

Κι εμένα αρχίζει να με κουράζει αυτό το arc... Αν και απ' ότι φαίνεται βαδίζει προς το τέλος το τέλος του.

Μου άρεσε στο τέλος που ο δράκος ήταν κινέζικος και όχι σαν τον άλλον τον "ευρωπαϊκό" δράκο που τα έβαλε όλα φωτιά.
Φαντάζομαι πως το πείραμα του Ceaser απέτυχε εξαιτίας αυτής τη μεταμόρφωσης.
Γι' αυτό βρέθηκε και το καημένο το δρακάκι στα σκούπιδια... :D