Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10471 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 03 October 2012 - 19:19

Καθώς ο Smoker και ο Vergo ετοιμάζονται να χτυπηθούν ο CC έρχεται προς το μέρος τους και από όσο ξέρω έχει την καρδιά του Smoker. Οπότε υποθέτω είτε διακοπή της μάχης ή ήττα προσωρινή του Smoker λόγο παρεμβολής του CC.

Πάντως μέχρι τώρα την καρδιά του Law την έχουν μετατρέψει κυριολεκτικά σε παιχνίδι . Απορώ πως ζει με τόσο ξύλο που έχει φάει η καρδιά του.

Επίσης το σημείωμα προς στον Chopper υποθέτω το είχε στείλει ο Law καθώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του...

παντως δεν ξερουμε πως θα πηγαινε η μαχη αν δεν ειχε την καρδια του law...

Αυτό ισχύει αλλά δεν περιμένω να τον κερδίσει κιόλας τον Vergo. Είναι πολύ δυνατός και γρήγορος. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχανε τόσο γρήγορα ο Law και θα έδινε παραπάνω ξύλο...

Edited by redpower1989, 03 October 2012 - 19:21.

#10472 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 03 October 2012 - 22:01

ειναι πολυ μισητος αυτος ο βεργκο πλησιαζει την γλιτσα του μορια για μενα... ασε την καρδια κατωρε και παλεψε σαν αντρας. γατακι ειναι μου φαινεται αλλα επειδη εχει Cp9 τεχνικες ανεβηκε ψηλα.. πιστευω (και θελω) να την φαει απο το σμοκερ γιατι αυτος μου γεμιζει το ματι και δεν ειναι δηθεν. επισης δεν τον χαλασε το ηλεκτροσοκ και ελπιζω να τον πεθανει με ασφυξια ο αλλος.

edit:η μονετ εχει το χιονι σαν δυναμη αρα μηπως παλεψει με καμια ναμι που εχει ολα τα καιρικα φαινομενα? χεχε

δε νομίζω η νάμι να μπορεί να τα βάλει με μονέτ, σε λίγο θα ακούσουμε οτι επειδή η νάμι είναι navigator θα τα βάλει και με τον ντράγκον.
μια χαρά πολέμησε ο βεργκο σαν άντρας και τον έλιωσε τον τράφυ, η καρδιά είναι απλά το κερασάκι...
Posted Image

#10473 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 03 October 2012 - 22:24

δε νομίζω η νάμι να μπορεί να τα βάλει με μονέτ, σε λίγο θα ακούσουμε οτι επειδή η νάμι είναι navigator θα τα βάλει και με τον ντράγκον.
μια χαρά πολέμησε ο βεργκο σαν άντρας και τον έλιωσε τον τράφυ, η καρδιά είναι απλά το κερασάκι...

που το ειδες τομια χαρα? αμα δε του πιεζε την καρδια να πεσει κατω δε θα τον χτυπαγε... μονο το σορου πετυχε ουσιαστικα γιατι εκανε σαμπλες. και μπραβο στον Λο που του κανε πικατσου-ηλεκτροπληξια!
και γιατι να τα βαλει με το ντραγκον η ναμι επειδη ειναι ναβιγκειτορ?

#10474 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 03 October 2012 - 22:32

μονο το σορου πετυχε ουσιαστικα γιατι εκανε σαμπλες.

Εδώ που τα λέμε το shoru ήταν τόσο γρήγορο όσο και το shambles του Law. Είναι πραγματικά γρήγορος.

#10475 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 03 October 2012 - 22:39

μονο εγω πιστευω οτι θα νικησει ο πουρακλας?

#10476 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 03 October 2012 - 23:37

μονο εγω πιστευω οτι θα νικησει ο πουρακλας?

Φυσικά και όχι. Εγώ το έλεγα από την αρχή ότι και θέλω αλλά και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσει ο Smoker. Αλλά θεωρώ ότι είναι λίγο νωρίς και δεν θα εκπλαγώ εάν τώρα χάσει ή γίνει κάτι. Τον βλέπω πολύ αποφασισμένο για να χάσει. Επίσης στην μάχη αυτή δεν θα ήθελα να ανακατευτεί ο Luffy. Δηλαδή τελικό ζευγάρι να είναι αυτός με Vergo. Να χάσει δηλαδή και ο Law και Smoker και να έρθει ο Luffy σαν σωτήρας και πιο δυνατός να τον νικήσει. Θεωρώ ότι είναι προσωπική υπόθεση του Smoker και καλά θα κάνει ο Oda να τον αναβαθμίσει και να δείξει μέχρι το τέλος να τον πλακώνει..

#10477 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 04 October 2012 - 01:34

Καλό chapter. Aν και θα μας βγάλει την πίστη, πιστεύω οτι θα δούμε ωραία πράματα. Smoker sama αμα αξίζεις τπτ στο manga καιρός να το δείξεις

#10478 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 04 October 2012 - 01:34

+1^

Επίσης στην μάχη αυτή δεν θα ήθελα να ανακατευτεί ο Luffy. Δηλαδή τελικό ζευγάρι να είναι αυτός με Vergo. Να χάσει δηλαδή και ο Law και Smoker και να έρθει ο Luffy σαν σωτήρας και πιο δυνατός να τον νικήσει. Θεωρώ ότι είναι προσωπική υπόθεση του Smoker και καλά θα κάνει ο Oda να τον αναβαθμίσει και να δείξει μέχρι το τέλος να τον πλακώνει..

Eμενα δεν θα με χαλαγε ενα Red Ηawk στον ανιωθο..
Αν και πιστευω σε αυτο το arc το κατι παραπανω ο luffy θα το κανει με το kings haki. Oυσιαστικα με αυτο που ειπε ο Dofla εδωσε πασα οτι θα το χρησιμοποιησει.

Edited by zoro77, 04 October 2012 - 01:35.

2po6sfa_jpg.gif

#10479 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 04 October 2012 - 19:25

ο καπνιστός δεν θα νικήσει με τίποτα το μπουρί...
(εκτός αν γίνει πάλι καμιά lucci φάση (τι ψευτιά που ήταν), αν θυμάστε, που πήγε να δώσει το μικρό λουφυ μετά το gear 3rd και ξαφνικά... "αχχ το ξύλο που έφαγα επηρέασε τα πόδια μου ακριβώς πάνω στην καθοριστικότερη στιγμή, τι σύμπτωση!!!", και ο βεργκος πει το ίδιο λόγω του ξύλου από τράφυ και σάντζι)

Edited by MimisMan, 04 October 2012 - 19:26.

Posted Image

#10480 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 04 October 2012 - 19:33

ο καπνιστός δεν θα νικήσει με τίποτα το μπουρί...
(εκτός αν γίνει πάλι καμιά lucci φάση (τι ψευτιά που ήταν), αν θυμάστε, που πήγε να δώσει το μικρό λουφυ μετά το gear 3rd και ξαφνικά... "αχχ το ξύλο που έφαγα επηρέασε τα πόδια μου ακριβώς πάνω στην καθοριστικότερη στιγμή, τι σύμπτωση!!!", και ο βεργκος πει το ίδιο λόγω του ξύλου από τράφυ και σάντζι)

Για ποιο λόγο ακριβώς δεν θα κερδίσει?

Spoiler:

#10481 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 04 October 2012 - 19:44

let's face the truth, ο βεργκος έχει γεννηθεί για να δίνει πόνο, πρώτα απ όλα... έχει γυαλιά ηλίου!!!
Posted Image

#10482 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 04 October 2012 - 19:48

O Smoker θα νικησει,γιατι ειναι ο βασικος αντιπαλος του Luffy στους Marines!!(και ναι,ο Koby θα βρισκεται παντα ενα βημα πισω απο τον Luffy,τουλαχιστον ενα...)Απο την αρχη του OP,ο Oda προοριζει τον Smoker για κατι μεγαλο.Προφανως στο μελλον θα υπαρχει ρεβανς του Luffy.Φανταστειτε ποσο fail θα ηταν αν εχανε τωρα ο Smoker.Δεν θα υπαρχει το αναλογο σασπενς για αυτην την μελλοντικη μαχη!Θα φαινεται πολυ looser στα ματια ολων!

Edited by Kaidou, 04 October 2012 - 19:48.

image.jpg

#10483 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 04 October 2012 - 21:28

.
(εκτός αν γίνει πάλι καμιά lucci φάση (τι ψευτιά που ήταν),

Δεν ξερω αν θα κερδισει ο smoker αλλα οσον αφορα αυτο που λες οχι και ψευτια! Οσο αντεχε το gear 2nd ο Luffy σχεδον ολη την ωρα τον ξεφτιλιζε. Ασε που σταθηκε κ*λοφαρδος που επεζησε απο την μπουνια Gear 3rd και επεσε σε πλοιο.(Mεγαλυτερη ψευτια που δεν βγηκε νοκ αουτ και τη γλιτωσε μονο με τα ποδια αν το θετεις ετσι.)

Edited by zoro77, 04 October 2012 - 21:31.

2po6sfa_jpg.gif

#10484 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 05 October 2012 - 12:11

let's face the truth, ο βεργκος έχει γεννηθεί για να δίνει πόνο, πρώτα απ όλα... έχει γυαλιά ηλίου!!!

σιγα το ντουκι το βεργκο δηλαδη... ειδαμε μια μπουνια (σιγκαν) και ενα σορου και κατι εγινε... με την καρδια τον νικαει τον Λο ειναι πασιφανες. δεν θα νικησει το σμοκερ γιατι ο σμοκερ εχει μεγαλυτερο πουρο!

#10485 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 05 October 2012 - 13:29

ναι αλλά ο βεργκο έχει και σπαθί!!! (κάπου...)
Posted Image