Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 12:52

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2012 - 18:42
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2012 - 12:56
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2012 - 23:25
(σε αντίθεση με κάτι χαρακτήρες copy-paste από κάτι άλλα μεγάλα ανιμε, γκουχ γκουχ Bleach γκουχ γκουχ)
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 11:24
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 13:32
Ναι μάλλον έχεις δίκιο γιατί και στο χαμόγελο ίδιοι είναι!Πιστευω οτι δεν ηταν τυχαιο που ο Don Flamingo εχει το ψευδωνυμο Joker.Ο Oda θα δανειστει πολλα στοιχεια απο τον ψυχακια εγκληματια του Batman για να δημιουργησει ισως τον καλυτερο villain στο OP!
Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2012 - 22:46
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 00:09
φαίνεται πολύ τρελιάρης, απλά δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μαζί του, αφού μας τον παρουσιάζει γαμάουα... εννοώ... ο τελικός κακός είναι μάλλον ο blackbeard, αυτόν που θα βρει να τον σφηνώσει?
Κάτσε είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τελικό κακό και ποιος θα είναι αυτός. Πάντως ο Dofla θα πέσει κάποια στιγμή αλλά τελικός κακός δεν είναι με τίποτα. Επίσης θέλω να δω την αντίδραση του Luffy όταν θα άκουσε από το den den mushi της Monet ότι ο Vergo θα σκοτώσει τον Law.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 25 Σεπτέμβριος 2012 - 00:11
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 09:44
Πιο στυλάτος και ενδιαφέρων; Ίσως... Καλύτερος; Μπα... Ο Joker μπορεί να είναι ο Big Bad Villain του Batman, αλλά ο Dofla δεν νομίζω να προορίζεται γι' αυτό στο One Piece...Πιστευω οτι δεν ηταν τυχαιο που ο Don Flamingo εχει το ψευδωνυμο Joker.Ο Oda θα δανειστει πολλα στοιχεια απο τον ψυχακια εγκληματια του Batman για να δημιουργησει ισως τον καλυτερο villain στο OP!
Αυτή τη στιγμή, για να είμαι ειλικρινής, σαν χαρακτήρας μου αρέσει πιο πολύ ο Dofla. Αλλά ο Blackbeard είναι φανερά πιο επικίνδυνος, πιο "evil" και θα έχει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην ιστορία... Ουσιαστικά ο Dofla είναι μια αρκετά πιο δυνατή, πλούσια, badass και επιτυχημένη εκδοχή του Crocodile... Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος... Ας μη ξεχνάμε τα όσα είπε ο Whitebeard: "Έρχεται πόλεμος ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους(Pirates, Revolutionairies, etc.) και στους καταπιεστές(Marines, World Government, etc.)", οπότε οι Shichibukai, και ειδικά o Dofla, μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο...φαίνεται πολύ τρελιάρης, απλά δεν ξέρω πως θα τελειώσει η ιστορία μαζί του, αφού μας τον παρουσιάζει γαμάουα... εννοώ... ο τελικός κακός είναι μάλλον ο blackbeard, αυτόν που θα βρει να τον σφηνώσει?
Όντως, θα έχει ενδιαφέρον... Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Law απλά ακολουθεί το σχέδιο και δεν θα προδώσει τους Straw Hats. Πιστεύω στο μέλλον αυτός και ο Luffy θα είναι καλοί σύμμαχοι...Επίσης θέλω να δω την αντίδραση του Luffy όταν θα άκουσε από το den den mushi της Monet ότι ο Vergo θα σκοτώσει τον Law.....
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 13:09
Συμφωνω κι εγω. Αν και καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξουν παρεξηγησεις και θα χουμε καμια μαχη.Πάντως εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Law απλά ακολουθεί το σχέδιο και δεν θα προδώσει τους Straw Hats. Πιστεύω στο μέλλον αυτός και ο Luffy θα είναι καλοί σύμμαχοι...
Ο Dofla παιδια συμφωνοντας με την λογικη που λεει ο kaidou πιστευω θα ναι πολυ καφρος. Πολυ αθωος κοσμακης θα χει κλαψει εξαιτιας του. Δεν ειναι τυχαιο που ο Law ηταν φημισμενος για το brutality του. Iσως ηταν φημισμενος οσο ηταν στο πληρωμα του Dofla... Πραγματικα πιστευω μεχρι ο luffy να το κερδισει θα χει πεσει πολυ αιμα και σε αυτον και στο crew.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 13:38
Μπα, δε νομίζω, το πολύ να είναι σαν τη μάχη του Zoro με τον Luffy(όταν ο Luffy νόμιζε ότι ο Zoro έδειρε τους Baroque Works επειδή δεν του έδωσαν αρκετό φαγητό!Αν και καποια στιγμη σιγουρα θα υπαρξουν παρεξηγησεις και θα χουμε καμια μαχη.
Μα σκέψου ότι όλα τα παιδιά που έχει ο CC, τα απήγαγε ο Vergo υπό τις διαταγές του Dofla... Ο τύπος είναι σαν μαφιόζος που κάνει ότι θέλει χωρίς να τον νοιάζουν οι αθώοι...Ο Dofla παιδια συμφωνοντας με την λογικη που λεει ο kaidou πιστευω θα ναι πολυ καφρος. Πολυ αθωος κοσμακης θα χει κλαψει εξαιτιας του.
Νομίζω ότι απέκτησε αυτή τη φήμη αφού πήγε τις 100 καρδιές στην WG...Δεν ειναι τυχαιο που ο Law ηταν φημισμενος για το brutality του. Iσως ηταν φημισμενος οσο ηταν στο πληρωμα του Dofla...
Εγώ περιμένω να κάνει κάτι πολύ φρικτό μπροστά στα μάτια του Luffy και να του επιτεθεί, όπως έκανε και στον Noble στο Sabaody... Και μετά θα τα πάρει ο Dofla και θα αρχίσει η μάχη...Πραγματικα πιστευω μεχρι ο luffy να το κερδισει θα χει πεσει πολυ αιμα και σε αυτον και στο crew.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 14:30
Νομίζω ότι απέκτησε αυτή τη φήμη αφού πήγε τις 100 καρδιές στην WG...
Έχω την εντύπωση ότι ήταν από πιο πριν γνωστός. Εάν θυμάμαι καλά είχε ρωτήσει τον Drake στο sabaody πόσα άτομα έχει σκοτώσει?? Πράγμα που υποδηλώνει ότι ήταν αδίσταχτος από πριν.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 14:35
Α, ok τότε... Πάντως θέλω πολύ να δω ένα flashback με Law, Vergo και Doflamingo για να καταλάβω τα κίνητρα του Law...Έχω την εντύπωση ότι ήταν από πιο πριν γνωστός. Εάν θυμάμαι καλά είχε ρωτήσει τον Drake στο sabaody πόσα άτομα έχει σκοτώσει?? Πράγμα που υποδηλώνει ότι ήταν αδίσταχτος από πριν.
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 15:59
αύριο δεν βγαίνει το νέο μανγκα?
Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2012 - 16:01