Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:12
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:14
ορεα πραματα ο sanji φενετε να τον εχει τον vergo εκτος αν μπει στη μεση ο σμοκερ και τον σταματησει
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:34
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:40
αφου το παντελονι του σαντζι ειναι μαυρο δεν ειναι ριγε...παιδια μαλλον ο sanji δεν το εχει τοσο τον vergo. Αν κοιταξετε λιγο πιο προσεκτικα την εικονα, οι θεσεις των ποδιων δειχνουν οτι το ποδι του sanji εκανε crack.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:44
To χρωμα απλα μπορει να ναι σχεδιασμα του oda για να μας δειξει καλυτερα το crack και τον πονο. Εξαλλου ουτε ο vergo φοραει ριγε παντελονι. Ειναι μονοχρωμο το παντελονι του.
edit: ειναι ριγε γιατι δειχνει τα κοκκαλα του sanji μεσα απο το μαυρο παντελονι..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:00
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:49
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:54
Ξενερωσα τωρα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 11 Σεπτέμβριος 2012 - 14:57
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:11
O Sanji απλα τον κοντραρε τον τυπο οπως ειπα...Ειπαμε,αμα ειναι να χασει,θα χωσει αρκετες φαπες στον Vergo.Εγω δεν καταλαβα καταρχας τι ειναι αυτο το SDA,και τι εννοει ο Sanji οταν λεει οτι ο Vergo ειναι μια μαζα σιδηρου.Εννοει οτι ειναι "σκληρος" ή οτι ειναι οντως σιδερενιος;;;
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:22
Εχει δικιο ο Zoro77!
O Sanji απλα τον κοντραρε τον τυπο οπως ειπα...Ειπαμε,αμα ειναι να χασει,θα χωσει αρκετες φαπες στον Vergo.Εγω δεν καταλαβα καταρχας τι ειναι αυτο το SDA,και τι εννοει ο Sanji οταν λεει οτι ο Vergo ειναι μια μαζα σιδηρου.Εννοει οτι ειναι "σκληρος" ή οτι ειναι οντως σιδερενιος;;;
Μάλλον εννοεί ότι έχει κάποιο "μεταλικό" paramecia αντίστοιχο με αυτό του Daz Bones. Δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε ποτέ ποιος θα νικήσει στο Sanji vs Vergo. Με το τελευταίο καρέ πιστεύω ότι τα πάντα ανατράπηκαν σε αυτό το arc, fighting pairs and plot alike.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:43
δες το καλυτερα. Κι εγω μπερδευτηκα στην αρχη. Δες πως επιτιθεται ο vergo(κυριως το παπουτσι του) και πως αμυνθηκε ο sanji.. Μετα δες την εικονα και θα παρατηρησεις οτι το παπουτσι ειναι αυτο που περικυκλωνει το σπασμενο ποδι. Αρα το κρακ εγινε στον sanji.
To χρωμα απλα μπορει να ναι σχεδιασμα του oda για να μας δειξει καλυτερα το crack και τον πονο. Εξαλλου ουτε ο vergo φοραει ριγε παντελονι. Ειναι μονοχρωμο το παντελονι του.
edit: ειναι ριγε γιατι δειχνει τα κοκκαλα του sanji μεσα απο το μαυρο παντελονι..
Θελω να πιστευω οτι δεν εσπασε το κοκαλο..αλλα οτι ο Sanji χρισιμοποιισε Haki στο πόδι του για να αποκρουσει τιν κλοτσια του Vergo κ οτι εσπασε ασ πουμε η ασπιδα απο haki που ειχε φτιαχει.Και οτι δεν ειναι πονοσ αποτυπωμενος στιν φατσα του αλλα τρομοκρατιθικε λιγο απο το γεγονος...
I would like for a pet...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:44
Είναι SAD όχι SDA.Εχει δικιο ο Zoro77!
Έχει σχέση με αυτά τα tanker που ήρθε ο Vergo στο νησί νομίζω.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:51
Μάλλον εννοεί ότι έχει κάποιο "μεταλικό" paramecia αντίστοιχο με αυτό του Daz Bones. Δεν πιστεύω ότι θα μάθουμε ποτέ ποιος θα νικήσει στο Sanji vs Vergo. Με το τελευταίο καρέ πιστεύω ότι τα πάντα ανατράπηκαν σε αυτό το arc, fighting pairs and plot alike.
Συμφωνώ ότι η μάχη δεν θα πάει πολύ.Και δεν περιμένω πολλά από Sanju ήδη μου έδειξε καλά στοιχεία,δεν περιμένω να κερδίσει κιόλας.. Την άλλη τετάρτη θα έχει chapter??
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 15:59
Θυμάστε που ο Sentomaru είπε ότι υπάρχουν βελτιωμένα Pacifista?
Ο Vergo έχει αυτό το μέταλλο.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2012 - 16:03
Kι εγω θα το θελα να ναι ετσι. Δυσκολο ομως. Προσωπικα με ξενερωνει η πιθανοτητα οτι το μελλοντικα δυνατοτερο ποδι του one piece να σπαει ή να ραγιζει σε μαχη. Χιλιες φορες να χασει, παρα να τραυματιζεται ετσι απλα στο ποδι.Θελω να πιστευω οτι δεν εσπασε το κοκαλο..αλλα οτι ο Sanji χρισιμοποιισε Haki στο πόδι του για να αποκρουσει τιν κλοτσια του Vergo κ οτι εσπασε ασ πουμε η ασπιδα απο haki που ειχε φτιαχει.Και οτι δεν ειναι πονοσ αποτυπωμενος στιν φατσα του αλλα τρομοκρατιθικε λιγο απο το γεγονος...