Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10066 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 30 August 2012 - 18:17

ενταξει οσον αφορα τον αργο ρυθμο, επεσε εδς και 3-4 τσαπτερ με τα κυνηγητα πιστευω. επισης ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχιστει το κυνηγητο-αντιμετωπιση ευκολων φρουρων και στο επομενο... :ballumad: οι μαχες παντως ειναι το καλυτερο για μενα και αυτες περιμενω πως και πως γιατι αυτες με εχουν πορωσει :canthelp: κατά τα αλλα το αρκ ειναι απο τα πιο ενδιαφεροντα και ας μην αρεσει σε ολους και πιστευω θα εξελιχθει ακομα καλυτερο με αρκετο :beaten: :hehehe:

#10067 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 August 2012 - 18:38

Δηλαδή όποιος βλέπει με παραδείγματα ότι το arc είναι καλό σημαίνει ότι φοράει παρωπίδες???
Μήπως τελικά υπερβάλουμε?? Όλοι περίμεναν ότι σε αυτό το árc θα γινόταν κάτι και γι αυτό άρχισε η γρίνια.
Το όλο σκηνικό θυμίζει την χρονική στιγμή στο arc με cp9 όπου ο Luffy ήταν μπροστά και οι άλλοι τα βάζαν με τους υπόλοιπους. Υπομονή χρειάζεται παιδιά..

#10068 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 30 August 2012 - 21:22

παιδια το αρκ ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης, δεν γινεται να ειναι τοπ ολα τα τσαπτερ, σιγουρα θα εχουμε και μεταβατικα(αν και πιστευω σε αυτα θα γεμισει με μαχες στο ανιμε). εγω παντως ειμαι ικανοποιημενος και θεωρω και οτι ειναι φουλ σε δραση με πολλους τοπ χαρακτηρες μονο μεσα σε ενα αρκ και παιζει να σκασει και αλλος πχ δοφλαμινγκο και οτι εχει γρηγορο ρυθμο, μην ξεχνατε οτι τα αρκ με cp9, alabasta, skypiea ειχαν διπλασια τσαπτερς και τα περισσοτερα μεταβατικα..

#10069 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 30 August 2012 - 22:33

Δηλαδή όποιος βλέπει με παραδείγματα ότι το arc είναι καλό σημαίνει ότι φοράει παρωπίδες???
Μήπως τελικά υπερβάλουμε?? Όλοι περίμεναν ότι σε αυτό το árc θα γινόταν κάτι και γι αυτό άρχισε η γρίνια.
Το όλο σκηνικό θυμίζει την χρονική στιγμή στο arc με cp9 όπου ο Luffy ήταν μπροστά και οι άλλοι τα βάζαν με τους υπόλοιπους. Υπομονή χρειάζεται παιδιά..

Εσύ λες ότι είναι καλο και εγώ όχι.Ωραία??Κανένα θέμα από μενα σεβομαι την αποψη σου.Όταν λες όμως ότι δεν διαβάζουμε One Piece εμείς εκεί σου λέω για παρωπίδες.Δεν θα συμφωνούμε όλοι με όλους.

Posted Image

#10070 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 30 August 2012 - 23:04

η αποψη οτι τα shounen δεν μπορουν να περνανε βαθυτερα μηνυματα και συμβολισμους αλλα πρεπει να ειναι ολα γυρω απο τους νακαμα και τις μαχες ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει στον πλανητη .....το οτι ενα μανγκα ανηκει στην κατηγορια shounen ΔΕΝ σημαινει οτι πρεπει να συμβαδιζει με τους "κανονες" , ανηκει σε αυτη την κατηγορια απλα επειδη τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοιχεια του ανηκουν σε αυτην

και προφανως δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη

Posted Image

#10071 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 30 August 2012 - 23:30

Εσύ λες ότι είναι καλο και εγώ όχι.Ωραία??Κανένα θέμα από μενα σεβομαι την αποψη σου.Όταν λες όμως ότι δεν διαβάζουμε One Piece εμείς εκεί σου λέω για παρωπίδες.Δεν θα συμφωνούμε όλοι με όλους.

Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τα ποστ μου και βρες ένα σημείο που να λέω ότι δεν διαβάζεις one piece.Στάθηκα σε ένα πράγμα στην ανυπομονησία.Πολλοί πέφτουν στην παγίδα της έντονης δράσης και στην εξέλιξη του story και στις μάχες και όταν υπάρχουν δύο μεταβατικά chapter γκρινιάζουν.Εκεί εστίασα εγώ.

Προφανώς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε και σεβαστή η γνώμη σου.Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι σε όποιον αρέσει έτσι πως εξελίσσεται το story σε αυτό το arc φοράει παρωπίδες.Πολλοί μπορεί να φοράνε αλλά θεωρώ ότι αυτοί είναι λίγοι και δεν φαίνεται από το εάν τους αρέσει ένα arc ή όχι.

η αποψη οτι τα shounen δεν μπορουν να περνανε βαθυτερα μηνυματα και συμβολισμους αλλα πρεπει να ειναι ολα γυρω απο τους νακαμα και τις μαχες ειναι οτι πιο χαζο υπαρχει στον πλανητη .....το οτι ενα μανγκα ανηκει στην κατηγορια shounen ΔΕΝ σημαινει οτι πρεπει να συμβαδιζει με τους "κανονες" , ανηκει σε αυτη την κατηγορια απλα επειδη τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στοιχεια του ανηκουν σε αυτην

και προφανως δεν γινεται να εχουμε ολοι την ιδια αποψη

+1 από εμένα.Η τέχνη εξελίσσεται.

Edited by redpower1989, 30 August 2012 - 23:32.

#10072 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 31 August 2012 - 00:22

Πολυ κακο για το τιποτα παιδες. Εξαλλου ΟΛΟΙ ξερουμε οτι το one piece ειναι καλυτερο.
(αστειευομαι xD )
Το one piece και καθε manga/anime τα βλεπoυμε επειδη μας αρεσουν. Ε δεν θα σκασουμε αν εξελιχθει κατι μαπα. To dropαρουμε και τελος.
Ας απολαυσουμε τα επομενα chapters :gotit:

Edited by zoro77, 31 August 2012 - 00:23.

2po6sfa_jpg.gif

#10073 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 31 August 2012 - 05:31

Οχι και άσχημο chapter. Έχει ενδιαφέρον το arc, λίγο άδικη η κριτική, αν και πάντα δεκτή.
Ο Oda πουλάει καλά οπότε φυσιολογικό να είναι εξαιρετικά φλύαρος και ορισμένες φορές να το τραβάει απο τα μαλιά κυριολεκτικά. Δεν πειράζει.
Έχει γίνει έρμεο της προσφοράς και ζήτησης ούτε ο πρώτος είναι ούτε και ο τελευταίος.

#10074 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 31 August 2012 - 11:21

Μερικοι κανουν λες και δεν ηταν παντα ετσι το One Piece...
Επισης,εγω βλεπω οτι μεχρι τωρα,σε αντιθεση με αλλα arcs,εχουμε ηδη δει κανα δυο μαχες,οπως ειπε καποιος πιο πανω!Το οτι καθυστερει ο Oda,ειναι αληθεια.Αλλα δεν ειναι οτι το εκανε για πρωτη φορα στο manga.Εχει θεσει πολυ καλα θεμελια για ενα πολυ γαματο arc,που κατα την γνωμη μου,μπορει να καθυστερει οσο γουσταρει.Το προτιμω αυτο απο βεβιασμενες κινησεις,trolls και plotholes οπως βλεπουμε σε αλλα shounens!Slow pacing FTW!!!

Edited by Kaidou, 31 August 2012 - 11:23.

image.jpg

#10075 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 31 August 2012 - 11:44

μπορει να ηταν παντα ετσι (ειδικα στο σκαιπια) απλα τωρα τα διαβαζουμε 1-1 τσαπτερ γιαυτο και φαινονται ακομα πιο αργα.. εμενα παντως πιο πολυ με χαλανε τα διαλειμματα που κανει παρα ο ρυθμος :hehehe:

#10076 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 31 August 2012 - 12:32

Μερικοι κανουν λες και δεν ηταν παντα ετσι το One Piece...

it wasn't though? (οχι για ολους τουλαχιστον.. :P) Personally I found the arcs before the New World(especially the last two; Impel/ Marineford/etc/etc αλλα ακομη και πιο παλιες) disgustingly interesting and fun...οτι εχουμε δει απο τοτε? οχι και τοσο διασκεδαστικο tbh.

και δεν εχει και ιδιατερη σημασια imo το αν διαβαζεις το 1 chapter καθε βδομαδα, ή 20-30 μαζι...διαβαζω OP σε εβδομαδιαια βαση τα τελευταια 7 χρονια τουλαχιστον,αλλα ποτε δεν εχω βαρεθει μαζι του οσο εχω τωρα. :P οταν το pace ειναι χαλια, ειναι χαλια(ακομη κι οταν το overall story ειναι καλο).

but that's just me =3=

#10077 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 01 September 2012 - 00:36

it wasn't though? (οχι για ολους τουλαχιστον.. :P) Personally I found the arcs before the New World(especially the last two; Impel/ Marineford/etc/etc αλλα ακομη και πιο παλιες) disgustingly interesting and fun...οτι εχουμε δει απο τοτε? οχι και τοσο διασκεδαστικο tbh.

και δεν εχει και ιδιατερη σημασια imo το αν διαβαζεις το 1 chapter καθε βδομαδα, ή 20-30 μαζι...διαβαζω OP σε εβδομαδιαια βαση τα τελευταια 7 χρονια τουλαχιστον,αλλα ποτε δεν εχω βαρεθει μαζι του οσο εχω τωρα. :P οταν το pace ειναι χαλια, ειναι χαλια(ακομη κι οταν το overall story ειναι καλο).

but that's just me =3=

Θεωρείς το story του arc καλό,αλλά το pacing χάλια?

Spoiler:

#10078 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 01 September 2012 - 01:34

μπορει να ηταν παντα ετσι (ειδικα στο σκαιπια) απλα τωρα τα διαβαζουμε 1-1 τσαπτερ γιαυτο και φαινονται ακομα πιο αργα.. εμενα παντως πιο πολυ με χαλανε τα διαλειμματα που κανει παρα ο ρυθμος :hehehe:

+1

#10079 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 01 September 2012 - 10:34

Θεωρείς το story του arc καλό,αλλά το pacing χάλια?

του Punk Hazard? μεχρι στιγμης κανενα απο τα 2 δε μου αρεσει tbh. :P
ηταν γενικο παραδειγμα το "οταν το pace ειναι χαλια, ειναι χαλια(ακομη κι οταν το overall story ειναι καλο)" XD δεν αναφερομουν μονο στο One Piece. sorry επρεπε να διευκρινισω orz

#10080 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 01 September 2012 - 13:24

btw, έχω αρχίσει να παρατηρώ οτι ο sanji παραγκωνίζεται τρελά από τον zorro. Ούτε καμιά τρελά επική σκηνή είχε, ουτε πολύ ξύλο εχει δώσει (μιλάω για τα 2 τελευταία arcs) και απ' οτι φαίνεται τώρα είναι τραυματισμένος (λόγω της nami που είχε φάει βρομόξυλο όταν ήταν στο σώμα του) οπότε πάλι δεν νομίζω να δείρει πολύ.

Θα πρεπει βέβαια να περιμένω τη συνέχεια για να κρίνω αλλα έτσι δείχνει το πράμα, πολύ focus στον zorro ρε παιδί μου, είπαμε εντάξει, αυτός είναι ο first mate αλλά υποτίθεται οτι οι δυό τους ήταν σχεδόν ισοδύναμοι...
Posted Image