Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#10051 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:03

Μην ακουώ μαλακίες.Διαβάζουμε One Piece μας αρέσει το One Piece αλλά μην φοράμε παρώπιδες.Τα τελευταία 2 Arc είναι GTP.-

Και ακόμα και σε σχέσηη με το Skypiea arc είναι άθλια.Μα τι λέω ακόμα και το fullbring arc του Bleach(μεταβατικούρα του κερατά) ήταν 1k φόρες καλύτερο από αυτά τα 2 arc.

RevengerGR έλα πες την αλήθεια όταν πας για υπνό Posted Image με το One Piece.Μόνο κολλήμενος θα έγραφε τέτοιες μαλακίες.

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;
Ωραια.
Τι δεν σου αρεσε απο το F.I το οποιο οπως αποδειχθηκε με το reveal του poseidon δεν ητανε φτιαγμενο για να δουμε μαχες αλλα για να δουμε την ιστορια των fishmans Και το poseidon.Εδω περναει το μυνημα ο Oda για το "ρατσισμο αναμεσα στις ρατσες".Παμε στο Punk Hazard.

Παιδακια Junkies.
2τερος καλυτερος επιστιμονας (300.000.000 μπελι μπουντι) φαινετε ως μαιν villain.
Trafalgar Law Shichibukai
Smoker / Tashigi returns (Θυσια g5)
Joker Revealed (Doflamingo)
Ally to bring down an Emperor
Kinemon / Monet (interesting characters)
Vergo (ο upcoming τυπος που ηρθε για να ξεπερασει τον Main villain)
Kid/Hawkins/Apoo forming allyance.

Ξερεις τι , καλυτερα αρκς για να παει απο στο New World Και να μας το παρουσιασει δεν θα γινοτανε.

Αντε τραβα εσυ καμια οταν πας για υπνο για να φυγει η φλοκα απο το μυαλο.
Και μονο κολλημενος δεν ειμαι.Οταν εχω διαβασει ποσα μανγκα και εχω δει τοσα ανιμε , πλεον ξερω να ξεχοριζω πιο ειναι καλο και πιο οχι , με βασει σωστα κρητηρια και οχι fanboyσμους.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#10052 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:14

AlexT τσίμπα άλλο ένα warning point από μένα με αγάπη γιατί πρώτον ξεκίνησες τον "καυγά" και δεύτερον γιατί χρησιμοποίησες εξαιρετικά προσβλητικές εκφράσεις για το συνομιλητή σου.

RevengerGR δεν χρειαζόταν να το συνεχίσεις, για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει το report button επομένως ένα warning point και σε σένα για την παρακάτω έκφραση

Αντε τραβα εσυ καμια οταν πας για υπνο για να φυγει η φλοκα απο το μυαλο.

και ειδικά αφού έχει προηγηθεί παραίνεση άλλου moderator.

Το ξαναλέω. Διαφωνείστε όσο θέλετε αλλά κόσμια. Και αν κάτι αισθάνεστε να σας προσβάλει ή απαντήστε κόσμια ή κάντε report αν αδυνατείτε να απαντήσετε κόσμια. Δεν είμαστε γήπεδο.

Κανένα σχόλιο για τα παραπάνω μέσα στο thread, όποιος έχει πρόβλημα ας στείλει pm σε moderator του anime/manga section.

~Φιλούθκια

xbJ3b2w.jpeg

#10053 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:14

Χαχα,σιγά ρε,ηρεμήστε.

Εντάξει,το θέμα είναι ότι το PH arc είχε γρήγορο pacing στην αρχή.Αύτο χάλασε στο 668.Υπήρχαν 2-3 chapters που είχαν γρήγορο pacing μετά αλλά μέχρι εκεί.

Το όλο θέμα αυτού του arc είναι να παρουσιάσει το crew στο New World και να βάλει τις βάσεις για το Yonko arc.

Spoiler:

#10054 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:19

Πόσα έχεις διαβάσει για πες μου;

Και το One Piece είναι Shoonen αν ήθελα μηνύματα και συμβολίσμους βλέπω/διαβάζω κανα Seinen ή διαβάζω Orwell όχι bleach,naruto,ft,op

Ολά αυτά μπορουσέ να τα κάνει 2-3 chapter όχι 10-15. Ο μαθάμε για το Poseidon οτί ειναι η Shirahoshi ε και;Ένα arc γιαυτό; Are you fucking kidding me?

Mad Hater Thnks :)

Edit: Mono thnks 2 :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AlexT: 30 Αύγουστος 2012 - 15:20

#10055 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:22

Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα, ευχαρίστηση μας :)

xbJ3b2w.jpeg

#10056 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:27

@AlexT.

Και μάθαμε την ταυτότητα του Tobi 300 chapters,μετά,τι σχέση έχει αυτό?

Στο FI arc ο Oda ασχολήθηκε με κάτι που το είχε αφήσει από το Arlong Park.

Είχαμε τη προφητεία,τον Luffy να προκαλεί την Big Mom,μάθαμε για τη μάχη του Akainu με τον Aokiji.

Θέλετε μάχες όλη την ώρα,ε αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Spoiler:

#10057 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:35

Θέλετε μάχες όλη την ώρα,ε αυτό δεν μπορεί να γίνει.

Εγώ δεν θέλω μάχες όλη την ώρα, απλά μια ΚΑΛΉ μάχη όπως Law vs Smoker. Έχω να δω καλές μάχες απο το arc που πέθανε ο WB

Επίσης έχω μπερδευτεί.. εδώ μιλάμε για naruto ή για one piece?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 30 Αύγουστος 2012 - 15:35

#10058 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:35

Αυτά που ανέφερες είναι ούτε το 5% των σελίδων του ark μετά οι μάχες ήταν το 15% 5% το comedy relief. Το υπόλοιπο 75% είναι για τον κουβά

#10059 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:36

ΑlexT χρονια πολλα κι ολας :kakaka:
Παντως αυτο το arc ρε παιδια οποια ειδους καθυστερηση ειχε, ειναι η παρουσιαση του shinokuni και γενικα το σχεδιο του Ceasar με τους Brokers του New World. Τα παιδακια λιγο ρολο εχουν παιξει. Νταξει και τωρα πανε να βρουν τον Ceasar και αρχιζει παλι το ξυλο. Δεν μου φαινεται κατι που να τραβαει πολυ. Τεσπα για μενα καθε αρκ πρεπει να κρινεται στο τελος του.

Και μεσα σε 25 chapters περιπου που ειναι το αρκ ειχαμε μαχη Law-Smoker, Law-Vergo εστω και μικρη), Luffy-Ceasar. G5 με Law, ειχαμε δρακο, και τωρα παλι δε 2-3 chapters θα χει ξυλικι. Νομιζα καλα ειναι.
+ cool brothers και brownbeard( αν και αυτος νταξει δεν μετραει και πολυ)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 30 Αύγουστος 2012 - 15:41

2po6sfa_jpg.gif

#10060 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:42

Εγώ δεν θέλω μάχες όλη την ώρα, απλά μια ΚΑΛΉ μάχη όπως Law vs Smoker. Έχω να δω καλές μάχες απο το arc που πέθανε ο WB

Επίσης έχω μπερδευτεί.. εδώ μιλάμε για naruto ή για one piece?

Για όλα μιλάμε :P

Κοίτα.Είχαμε κάποιες μάχες.Εντάξει,όχι σαν Law vs Smoker αλλά κάτι ήταν και αυτές.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνετε λίγη υπομονή.Έτσι και αλλιώς το arc δεν έχει περάσει ούτε τα 30 chapters.

@AlexT.Χρόνια πολλά και από μένα.

Εγώ το flashback το θεωρούσα πολύ κάλο.Δεν σου είπα ότι το arc ήταν φοβερό αλλά είχε κάποια πολύ καλά parts.

Spoiler:

#10061 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:48

Και μεσα σε 25 chapters περιπου που ειναι το αρκ ειχαμε μαχη Law-Smoker, Law-Vergo εστω και μικρη), Luffy-Ceasar. G5 με Law, ειχαμε δρακο, και τωρα παλι δε 2-3 chapters θα χει ξυλικι. Νομιζα καλα ειναι.

Ναί, δίκιο έχεις (για Zoro vs Δράκος και Luffy vs Ceasar)! Απλά η μάχη του Law vs Smoker μου έχει μείνει στο μυαλό :P

Κοίτα.Είχαμε κάποιες μάχες.Εντάξει,όχι σαν Law vs Smoker αλλά κάτι ήταν και αυτές.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνετε λίγη υπομονή.Έτσι και αλλιώς το arc δεν έχει περάσει ούτε τα 30 chapters.

Μωρε υπομονή κάνω μην ανυσηχείς :P Εμένα δεν με έχει χαλάσει το arc. Μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ ωραίο! Απλώς περιμένω τις ΚΑΛΕΣ μάχες που θα έχουμε "σύντομα" (πολύ σχετικό το "σύντομα")

#10062 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:52

@RevengerGr διαβάζω One Piece αλλα επειδή έχω διαφορετική άποψη από σένα η από κάποιον άλλον πάει να πει ότι δεν διαβάζω One Piece??Αναφέρεις τον θάνατο των G5.Δεν μου έκανε καν αίσθηση κομπάρσοι για να γεμίσουν οι σελίδες.Σένα πράγμα θα συμφωνήσω με τον Alex T ας μιλάμε χωρίς παρωπίδες.Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε υπάρξει fanboys για ένα από τρία μεγάλο shounen.

@Μάριος MP θα ήθελα να μάθω τα κίνητρα του Vergo και του CC ναι γι αυτό θα ήθελα λίγο πιο γρήγορο pace και να τα μάθουμε μεσα απο κουβέντα οχι απο μάχη.Τα αποτελεσματα των μαχών αυτών τα ξέρω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vaizard: 30 Αύγουστος 2012 - 15:57

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10063 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:53

Από τη στιγμή που τους έκανε να περάσουν γρήγορα τη πόρτα και δεν ασχολήθηκε άλλο με τo αέριο τότε οι μάχες θα έρθουν σύντομα.
Ο Vergo τους ψάχνει και ο Luffy πάει όσο πιο γρήγορα μπορεί στον Caesar.

@Vaizard.Είναι ξεκάθαρο τι θέλουν.Θέλουν να πουλήσουν το Shinokuni.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Marios MP: 30 Αύγουστος 2012 - 15:55

Spoiler:

#10064 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:57

Ελπίζω να έχουμε και κάτι άλλο πέρα από την πώληση Shinokuni.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#10065 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2012 - 15:59

Ελπίζω να έχουμε και κάτι άλλο πέρα από την πώληση Shinokuni.

Κοίτα,ο CC θέλει να δείξει και άλλα όπλα στους brokers.

O Vergo θέλει να σκοτώσει τους Law και Smoker γιατί θα χάσει τη θέση του στους marines.

Spoiler: