Θεωρώ ότι ισχύει αυτό που είπε ο Luffy στον Arlong( ; ).
''Δεν ξέρω να κάνω εκείνο, δεν ξέρω να κάνω το άλλο, και γενικότερα δεν ξέρω κάποια πράγματά εγώ, αλλά τα ξέρει το πλήρωμα μου!''
Έχουμε όλοι καταλάβει ότι ο Roger ήταν επιπόλαιος. Έχουμε όμως γνωρίσει κάποιον πολύ σημαντικό από το πλήρωμα του, ο οποίος μόνο παρορμητικός δεν φαίνεται. Ο first mate, το πρωτοπαλλήκαρο, ο Dark King πρέπει να αλληλεπιδρούσε δραστικά με τον καπετάνιο του μεταφέρωντας του τις ανησυχίες του και αποτελώντας ουσιαστικά την όποια φωνή της λογικής. Με δεδομένο ότι ο Roger - όπως ο Luffy - εμπιστεύοταν τους nakama του, οι just like Zoro φώνες του Rayleigh στον Roger θα έπιασαν τόπο (και) γι' αυτό έφτασαν μαζί στην Raftel. Και δεν είναι μόνο ο First mate(Silvers, Zoro) αλλά κάθε μέλος του crew μπορεί να έχει λόγο και μια καλή επαφή με τον καπετάνιο. Πολύς κόσμος σ' ένα πλοίο, πολλές γνώμες, εφόσον υπάρχει καλή επικοινωνία μπορεί να στεριώσει ένα καράβι ακόμη και στον Νέο Κόσμο. Μόνος του δεν μπορεί κανείς. ΜΑΚΑΡΙ στην πορεία της ιστορίας να δούμε τους Strawhats να συγκρούοντα μεταξύ τους(όχι μόνο μπουνιές). Να διαφωνούν, να εκνευρίζονται, και τελικά να την βρίσκουν -ή όχι, ποιος ξέρει..; - την άκρη.
Αυτά...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Pirate Luffy: 23 Αύγουστος 2012 - 14:59