Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9871 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 July 2012 - 02:55

Παρτε ενα trailer!

Youtube Video

Εγω εχω καταληξει καιρο για την διαφορα ποιοτητας των 3-4 shounen mangaka!Το One Piece ειναι απλα καλυτερο.Συμφωνω με τον Revenger οτι αυτο το arc στα τελευταια chapters μας εχει αφησει μ@@#κες!

Επισης ο Law,επουδενι δεν θεωρειται κοληταρι του Luffy.Απλως συνεργαζεται(ο Luffy) μαζι του για την πλακα του....Οποτε μια μαχη μεταξυ των δυο μου φαινεται απολυτως λογικη!

Για συνεργασια των τριων δυνατοτερων supernovas εχω μιλησει εδω και πολυ καιρο,τωρα πια την θεωρω δεδομενη...

Eπισης μαριε,υπαρχει πιθανοτητα να δουμε κανα chapter αφιερωμενο στην εποχη που βασιλευε ο Z;(οπως chapter 0)

Edited by Kaidou, 15 July 2012 - 02:58.

image.jpg

#9872 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 15 July 2012 - 05:47

το robotic χερι του Ζ πρεπει να ναι δημιουργημα του vegapunk εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου τον περιμενα πιο respectable

#9873 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 July 2012 - 14:05

γεια σας παιδες! Ειχα παει διακοπες για καποιες μερες και τωρα διαβασα το chap. Τα περισσοτερα σχολια σας τα διαβασα.
Απλα οπως ειπατε τα σπασε.
To break μεγα ξενερα παλι αλλα οκ αφου ειναι ετσι το arc τοτε δεν μας νοιαζει τιποτα.

Μετα απο αυτες τις εξελιξεις περιμενω τον luffy να χαλαει τα σχεδια του Ceasar και να γινεται γνωστος στους μελλοντικους αντιπαλους.(αυτους που εδειχνε στο τελος..)
Το γεγονος που οι zoro sanji ειναι ελευθεροι και η μονη ελπιδα μεχρι στιγμης(μαζι με chopper) με κανει να να πιστευω οτι θελει ο oda να τους κανει αρκετα γνωστους και εκεινους και να ανεβουν τα πολυ χαμηλα για μενα bounties τους. Δεν περιμενω να νικησουν το slime αλλα περιμενω να κανουν την ζημια για να τα αποτελειωσει ολα μετα ο luffy.
O Ceasar επιπεδο shichibukai ανετοτατα. Αυτο με το οξυγονο με ξαφνιασε. Το πως θα νικηθει? Ο Luffy θα τον κερδισεi μαλλον επειδη μπορει να του κανει επιθεση απο μακρια. Ο Ceasar μπορει να ελεγχει το οξυγονο σε μια συγκεκριμενη αποσταση. Για αυτο ηταν ο μονος που τον αγγιξε. Και τελικα μαθαμε οτι ΟΝΤΩΣ ο luffy εχει σουπερ ανοσια στο δηλητηριο αφου δεν εφταιγε τελικα αυτο για να τον κανει να χασει. Ανυπομονω για την συνεχεια.

btw δεν θυμαμαι αν ειπωθηκε αλλα ο Kidd φαινεται να κληρονομησε ενα γερο scar στο αριστερο του ματι/μαγουλο.

2po6sfa_jpg.gif

#9874 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 July 2012 - 14:12

Εχουμε δει πως φαινονται οι Supernovas μετα το time skip.

http://images.wikia.com/onepiece/images/e/e7/Supernova_Timeskip.jpg

image.jpg

#9875 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 July 2012 - 14:19

α ωραιος thanks. Aπο αυτο φαινεται οτι το περισσοτερο ξυλο oντως το χει φαει ο kidd :P (και ο drake).

2po6sfa_jpg.gif

#9876 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 15 July 2012 - 15:01

Εχουμε δει πως φαινονται οι Supernovas μετα το time skip.

http://images.wikia.com/onepiece/images/e/e7/Supernova_Timeskip.jpg

Παρατηρησα κατι.
Στην φωτο εχει το αριστερο του χερι μεταλικο.Στο τελευταιο chapter φαινεται το δεξι του χερι μεταλικο.

Θα ειναι λιγο μουφα και τα δυο να τα εχει χασει , ενω αν εχει χασει το ενα και εχει τεχνιτο θα ειναι ακομα πιο badass.Και ναι φυσικα και ο Kidd εφαγε και ξυλο , τον ξερετε τι τυπακος ειναι :D
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9877 reignYOMA

reignYOMA

Yoma INSIDE

• Members
  • 168 posts

Posted 15 July 2012 - 15:15

επισης ο killer φαινεται λες και εχει γινει διπλος ... σε θεμα ογκου :o

#9878 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 15 July 2012 - 16:17

Παρατηρησα κατι.
Στην φωτο εχει το αριστερο του χερι μεταλικο.Στο τελευταιο chapter φαινεται το δεξι του χερι μεταλικο.

Θα ειναι λιγο μουφα και τα δυο να τα εχει χασει , ενω αν εχει χασει το ενα και εχει τεχνιτο θα ειναι ακομα πιο badass.Και ναι φυσικα και ο Kidd εφαγε και ξυλο , τον ξερετε τι τυπακος ειναι

Μπορεί να είναι έτσι η φότο για να δείξει το χέρι πως έχει γίνει και η πραγματικότητα να είναι αυτή του magna.
Σωστό ότι ο Killer έχει μεγαλώσει κάπως αλλά από την φώτο φαίνεται ότι πολύ ξύλο έχει φάει ο Kid με διαφορά.....
Δεν μου άρεσε που στην φώτο δεν είναι και ο zoro...

#9879 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 15 July 2012 - 16:28

Δεν μου άρεσε που στην φώτο δεν είναι και ο zoro...

δεν λεει κατι.
Ειμαι σιγουρος εξαλλου οτι τουλαχιστον απο το πληρωμα του kidd θα χει προκυψει κι αλλος supernova. Δεν χρειαστηκε ομως να τον βαλει. Το ιδιο και για τον zoro που καθως και για τον sanji που σε λιγακι θα τον δουμε και αυτον σε υψηλα επιπεδα.

Και αυτο με τον killer οντως το χερι του ειναι διπλασιο!

2po6sfa_jpg.gif

#9880 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 15 July 2012 - 18:16

ο κιντ φαινεται οτι τις εχει φαει (κ εχει δωσει ξυλο)και το χαιρεται κιολας!!ο πιο φαιλ για μενα ειναι ο τυπος με τη μελοντικα στο στομα και την αλογοουρα.. που πας ρε γατακι?

#9881 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 15 July 2012 - 19:19

ο κιντ φαινεται οτι τις εχει φαει (κ εχει δωσει ξυλο)και το χαιρεται κιολας!!ο πιο φαιλ για μενα ειναι ο τυπος με τη μελοντικα στο στομα και την αλογοουρα.. που πας ρε γατακι?

lol ο appo ειναι ο ορισμος του γαματου ρε συ.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9882 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 15 July 2012 - 20:17

lol ο appo ειναι ο ορισμος του γαματου ρε συ.

xaxa ο ορισμος του αμπαλου ειναι βρε...

#9883 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 15 July 2012 - 21:22

δεν λεει κατι.
Ειμαι σιγουρος εξαλλου οτι τουλαχιστον απο το πληρωμα του kidd θα χει προκυψει κι αλλος supernova. Δεν χρειαστηκε ομως να τον βαλει. Το ιδιο και για τον zoro που καθως και για τον sanji που σε λιγακι θα τον δουμε και αυτον σε υψηλα επιπεδα.

Και αυτο με τον killer οντως το χερι του ειναι διπλασιο!

Εγώ απλώς το σχολίασα με την έννοια ότι από την στιγμή που φτιάχνει μια φώτο για τους supernova μετά το timeskip βάλε και τον zoro μέσα.Άσχετα την δύναμη του καθενός.

Εμένα πάντως προσωπικά μου αρέσει ο Appo.Οι περίεργες δυνάμεις του μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον..

#9884 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 15 July 2012 - 22:51

Eπισης μαριε,υπαρχει πιθανοτητα να δουμε κανα chapter αφιερωμενο στην εποχη που βασιλευε ο Z;(οπως chapter 0)

Τι να σου πω.Ειναι ακομη νωρις.

Παντως υπαρχουν φημες για special chapter/επεισοδιο με την μαχη Aokiji-Akainu.

Spoiler:

#9885 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 15 July 2012 - 22:55

Παντως υπαρχουν φημες για special chapter/επεισοδιο με την μαχη Aokiji-Akainu.

Αυτό θέλω να το δω πραγματικά!!!!

Posted Image