Καλά οι Roger/Whitebeard/Garp/Sengoku μπορεί κάποτε να ήταν πιο πάνω από τους σημερινούς yonko. Τώρα σαν σκατόγεροι πιστεύω είναι ίσοι με τους άλλους yonko. Ο Shanks μια χαρά κόντραρε τον παππού Whitebeard.
Επίσης, το ότι έχασε ο Aokiji δεν σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμος από τον Akainu και τον Kizaru. Το νησί της μάχης τους δείχνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι ήταν τέλεια ίσοι σε δύναμη. Ο Aokiji έχασε κατά πάσα πιθανότητα λόγω της υπεροχής της λάβας πάνω στον πάγο και για κανένα άλλο λόγο.
Ε ο Oda εχει εναν λογο που τους κανει γερους
Σοβαρα τωρα,ο Shiki εκανε πλακα στον Luffy.Απλα ο Oda πολυ εξυπνα εβαλε τον Luffy να κανει μια τετοια επιθεση.
Οσο για τον WB.O WB ηταν πιο πανω απο ολους.Ολοι το ηξεραν αυτο.Εγω το βλεπω ετσι.
WB>Yonkos=Admirals.
Πολύ σωστά σχόλια.Συγκρίνουμε ανόμια πράγματα.Άλλη εποχή του wb και Roger και άλλη τώρα.
´Όσο για τον Shiki και εγώ πιστεύω ότι ο Luffy κέρδισε με τρικ και ότι ο Shiki σε εκείνο το σημείο τον είχε άνετα.Απλώς ήταν παρόμοια κατάσταση με τον Crocodile όπου o Luffy κέρδισε με τρικς και πολύ τυχερά.
Επίσης και εγώ πιστεύω ότι οι yonkou είναι κάπως ισάξιοι.Σαφώς θα υπάρχουν διαφορές αλλά θα είναι μικρές.
Εδώ μια λεπτομέρεια για το πόσο ο WB είχε γεράσει είναι ότι ο Shanks τον κόντραρε με τον καλό του χέρι κομμένο.Δηλαδή θεωρώ ότι ο Shanks είναι δυνατότερος εάν θα είχε το δυνατό του χέρι.Όχι όμως ότι θα ήταν δυνατότερος από WB.
Πιστεύω παίζει το ρόλο του.Τι λέτε?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 12 Ιούλιος 2012 - 23:22