Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9811 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 10 July 2012 - 18:01

εχει δικιο ο marios MP παντως οτι ο hawkins δεν ειχε κατανα , αυτο που λετε οτι στο αλλο πανελ παιζει να ειναι ο kaidou βγαινει απο καπου? η διαισθηση?

http://www.mangareader.net/103-2605-14/one-piece/chapter-498.html το σπαθι του εχει και διαφορετικη λαβη

Edited by SupG18, 10 July 2012 - 18:07.

Posted Image

#9812 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 10 July 2012 - 18:29

Στη προτελευταία σελίδα βλέπω τους αιχμαλωτους πολύ χαλαρούς και δε ξέρω γιατι?

EDIT: προβλέπω στο τέλος ο lufyy να κάθεται μπροστά από τα den den mushi και να πει την κλασσική ατάκα του και να τσιτώσει ο kid.

Edited by Kenobi-sensei, 10 July 2012 - 18:32.

#9813 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 10 July 2012 - 19:41

Στην αρχη ψιλοβαρεθηκα παλι με τα παιδακια και τα drugs... αλλα το τελος ηταν επικουρα. Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, εφτιαξε ενα οπλο καλυτερο απ αυτο πριν 4 χρονια που κατεστρεψε το νησι και τωρα το διαφημιζει στους πειρατες του New world, για οποιον ενδιαφερεται για οπλο μαζικης καταστροφης, με σκοπο να το πουλησει?
Posted Image

#9814 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 10 July 2012 - 20:53

Μέτρησε αγρίως το chapter! Ο Ceasar είναι villain με εκτόπισμα! Είναι δυνατός, έξυπνος, και αδίστακτος(εκεί που είπε στα παιδάκια: λιώστε τους το κεφάλι, αγριεύτηκα). Έχει κι ένα επιβλητικό σχέδιο κατά νου που το θέτει σε εφαρμογή με cool τρόπο! Κλιμακωτά το arc παίρνει πολύ δυναμικές και απρόσμενες εκτάσεις! Γουστάρω!

Υ.Γ.Θαρρώ τη φράση που λέει ο Ceasar στον Brownbeard: δεν πιάνεις μία στον Νέο Κόσμο! , θα την συναντήσουμε πολλές φορές στην πορεία της ιστορίας.
Υ.Γ2.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Luffy συγκριτικά με άλλους Supernovas δεν ''φαίνεται''. Περιμένω να κάνει αισθητή την εμφάνιση του, να ανεβάσει και bounty. Ανάθεμα κι αν ξέρει ο κόσμος ότι επέστρεψε. Πρέπει να το μάθει από την ανάποδη... :hehehe:

Edited by Pirate Luffy, 10 July 2012 - 20:54.

Posted Image

#9815 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 July 2012 - 21:28

Απλά epic.

Στην αρχή και εμένα μου φάνηκε βαρετό με παιδάκια αλλά έχει την σημασία του γιατί φαίνεται να ετοιμάζει κάτι καινούργιο με τα παιδιά πέρα από το slim.Και αυτό φαίνεται πόσο δυνατά μεγάλα και επικίνδυνα γίνονται.

Δεν ξέρω για Hawkins αλλά ακόλουθοι της big mam είναι σίγουρα. Και έλεγα κάπου τα έχω ξαναδεί αυτά τα μουστάκια κάτω δεξιά..

http://www.mangareader.net/one-piece/651/12
http://www.mangareader.net/one-piece/674/17

Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά προβλέπω να γίνεται ακόμα διασημότερος ο Luffy στους άλλους πειρατές μετά από αυτό..

Υ.Γ καιρός ήταν για διάλειμα διακοπές θέλει να κάνει ο άνθρωπος.Εγώ το περίμενα.Και για να βγήκε σήμερα arc είπα κάτι δεν πάει καλά.
Επίσης φάνηκε πόσο power έχει ο CC.Από ότι φαίνεται το κόλπο με το οξυγόνο έριξε όλους τους άλλους και τον Luffy ο οποίος φαίενται πολύ χαλαρός.Προβλέπω να παλέυει με τις φούσκες για οξυγόνο όπως fishman island.Άλλη λύση δεν μπορώ να σκεφτώ.
Επίσης ο τύπος στην θεωρία όντως είχε δίκαιο φαίνεται για arc με Sanji και Zoro προταγωνιστές..

Ο τυπάς με πούρο μοιάζει όντως περισσότερο για kaidou εάν κρίνεις στην καρέκλα που κάθεται που είναι σαν θρόνος και το κρασάκι που έχει..Πολύ αρχηγιλίκι..

Edited by redpower1989, 10 July 2012 - 22:14.

#9816 goro goro

goro goro

Anime Newbie

• Members
  • 39 posts

Posted 10 July 2012 - 21:32

σεζαρ απλα γαματος!! μεχρι και οι logia users δεν μπορουν να επιβιωσουν χωρις οξυγονο οπως ειδαμε που εριξε τον σμοκυ, μονο ο enel ο θεος οπως ειχαμε δει επιβιωνει εξω απο την ατμοσφαιρα που πηγε στο φεγγαρι...πολλες σελιδες με τα παιδια εδειξε και ηταν λιγο κουραστικο αλλα εξηγησε τουλαχιστον το φρουτο του ο caesar...στο τελος big mom pirates, kid pirates, και λογικα οι αλλοι 2 θα ηταν εξησου μεγαλα ονοματα στο new world αλλα ποιοι????ο τελευταιος μοιαζει με hawkins αλλα εχει το σπαθι στην μεση του αντι στην πλατη που το εχει αυτος και ο αλλος με το πουρο πρεπει να ειναι κανενας kaido μιας και σιγουρα δεν ειναι ουτε shanks ουτε blackbeard

#9817 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 10 July 2012 - 23:03

ιδεα: αυτος με το πουρο ειναι ο crocodile και διπλα του ειναι ο daz bones (ναι το ξερω οτι δεν μοιαζει καθολου αλλα μπορει να ειναι οκαμα τελικα :kakaka: )

βασικα δεν εχει και την καπα οποτε ακυρια πεταξα μου φαινεται, δεν πειραζει ομως :head:

Edited by SupG18, 10 July 2012 - 23:05.

Posted Image

#9818 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1,072 posts

Posted 10 July 2012 - 23:49

ιδεα: αυτος με το πουρο ειναι ο crocodile και διπλα του ειναι ο daz bones (ναι το ξερω οτι δεν μοιαζει καθολου αλλα μπορει να ειναι οκαμα τελικα :kakaka: )

βασικα δεν εχει και την καπα οποτε ακυρια πεταξα μου φαινεται, δεν πειραζει ομως

Όντως δεν έχει σχέση αλλά δεν πειράζει όπως λες :head: ..Εκτός εάν ο crocodile άλλαξε κομοτή.. :cry5:

#9819 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 11 July 2012 - 00:36

καλα παλι μας πορωσε ο Οντας (ελληνας). ο χοκινς δεν ειναι παιζει να ναι και γυναικα γτ φοραει τεραστιο σκουλαρικι.. ο αλλος με το πουρο γτ να ναι ο καιντου? μπορει να ναι και κανας αλλος πειρατης η κανας υποτακτικος του dragon :blingeye2: . αντε τωρα 2 βδομαδες αποχη να γουσταρουμε... :nanteee: :nanteee:

#9820 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 July 2012 - 01:44

final panel...εμένα ίδιος ο Kid μου φαίνεται :P
τώρα ο άλος με το πούρο δε ξέρω....ίσος να νε και καινουριος char :P ή είναι αυτος που βγαζε στρατιές απτα στομάχια του με νέα κόμωση xD ο άλος απτην άλη με το κατάνα πλάκα θα χει να νε ο hawkins, θα το θελα για να λεμε και την αλήθεια, αν και δε το πολυπιστεύω, καποιος άλος θα νε xD
ωραίο το chaptεράκι πάντος, δε το περίμενα έτσι όπως ειχε ξεκινήσει, αλλα τελικα βγήκε πολυ καλό. CESAUR :3
αντε να δουμε...ποιος περιμενει 2 weeks τώρα...μαμο τα break κάθε τρεις και λίγο xD
フカフカ

#9821 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 11 July 2012 - 09:29

κι εγω ψιλοβαρεθηκα με τα παιδια αλλα μετα εστρωσε ομορφα το τσαπ
πολυ ενδιαφερον villain o cc...ειναι δυνατος, αδιστακτος, εξυπνος, και εχει κι απο πισω του μεγαλη δυναμη...
ffffffuuuuuuu κωλομπρεηηηκκκ!!!!!
:thatsit: Have a nice day! :)

#9822 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 11 July 2012 - 09:46

κανει μπρεικ για να ερθει διακοπες στην ελλαδα! :hehehe: οντως οι δυο τελευταιοι ειναι ο κιντ ο σπαθατος και ο πουρακλας μας προβληματιζουν...

#9823 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 11 July 2012 - 12:55

Μπορει να ειναι και ο Sabo!!Αυτος με το σπαθι....

Ή ειναι η Boney

Edited by Kaidou, 11 July 2012 - 13:03.

image.jpg

#9824 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 11 July 2012 - 14:09

Πρέπει να είναι η Big Mom αυτή με το πούρο

Τεριάζει λιγο το μαλί απο αυτή την φοτο
Posted Image