Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9646 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 17:52

Τελικά αυτό που χει στην αριστερή μεριά του σαγονιού ο Welgo τι λέτε να είναι? Επίσης, εκεί που χτυπάει το law και το παλούκι γίνεται μαύρο, χρησιμοποιεί color of armament?

Λογικα ναι,χρησιμοποιει CoA.

Εγω λεω οτι ο Welgo δουλευει για τον Kaido.

Spoiler:

#9647 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 18:41

αν καταλαβα καλα αυτο με τις φλογες εχει σχεση με το σπαθι ετσι;
οποτε αμα το θελει ο ζορο η θα του το δωσει η παιζει να εχουμε κι αλλο ντεθ στο οπ,και πεθαινοντας να πει του ζορο παρε το σπαθι και υποσχεσου σαντζι ( επειδη εχουν μια σχεση)οτι θα πατε τον γιο μου πισω στο νησι των σαμουραι (που σιγουρα θα ναι στα νεξτ αρκ)
λιγο τρελη η προβλεψη αλλα οκ :Ρ
:thatsit: Have a nice day! :)

#9648 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 18:56

αν καταλαβα καλα αυτο με τις φλογες εχει σχεση με το σπαθι ετσι;
οποτε αμα το θελει ο ζορο η θα του το δωσει η παιζει να εχουμε κι αλλο ντεθ στο οπ,και πεθαινοντας να πει του ζορο παρε το σπαθι και υποσχεσου σαντζι ( επειδη εχουν μια σχεση)οτι θα πατε τον γιο μου πισω στο νησι των σαμουραι (που σιγουρα θα ναι στα νεξτ αρκ)
λιγο τρελη η προβλεψη αλλα οκ :Ρ

Εγώ απλά κατάλαβα ότι μπορεί να κάνει αυτό με τις φλόγες επειδή αυτού το sword style έχει διδαχτεί και ότι δεν έχει σχέση με το σπαθί. Όπως ο Zorro έχει το santoryouu για παράδειγμα έτσι και αυτός έχει αυτό με τις φλόγες, διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9649 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 20:01

o zoro ειχε πει παλια οτι θα γουσταρε ενα fire sword. Δεν ξερω πως θα αναμοιχθει σ αυτο το arc. Παντως παιδες αν ειναι να προμηνυονται power up σε αυτο το arc τοτε βλεπω να χουμε πολυ δυσκολες μαχες 8)
Αυτος ο Welgo ετσι οπως τον ειδα στην αρχη μου βγαλε ενα first mate style. Παντως αν ειναι να δουλευει για καποιον αυτος ο καποιος δεν θα σημαινει οτι ειναι απαραιτητα δυνατος. Πχ spandam με CP9.

Kαι φυσικα για να μην ξεχασω, τα σπασε το chap!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Ιούνιος 2012 - 20:03

2po6sfa_jpg.gif

#9650 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 20:41

o zoro ειχε πει παλια οτι θα γουσταρε ενα fire sword.

που το εχει πει αυτο ρε παιδια? μπορει καποιος να μου θυμισει? :D

thanks P.Z.W.Y.S :riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 27 Ιούνιος 2012 - 20:59

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9651 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

Οne Hell of an Otaku!

• Members
  • 208 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 20:46

Στο δρομο για το Fishman Island
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!

And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#9652 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 21:16

τωρα που το ψαξα τελικα παιζει να ταν λαθος στην μεταφραση. Ειμαι σιγουρος οτι το χα διαβασει για fire sword(μαλιστα στο αντιστοιχο chap το θυμαμαι που το χα γραψει κι εδω και μου εκανε εντυπωση xD) αλλα τωρα που ξαναβλεπω την σκηνη μαλλον το αλλαξαν. Παντως, σιγουρα, αναφορα για fire sword εκανε στο little garden
Spoiler:

2po6sfa_jpg.gif

#9653 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 21:41

Spoiler:

ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9654 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 21:48

Τελικα σε αυτό το manga/anime πρωταγωνιστής είναι ο Zoro και όχι ο Luffy...
Ο Oda δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στον Zoro και τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Προσωπικά μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Στο τέλος αυτού του arc θα γίνει ακόμα πιο δυνάτος και θα εξελιχθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους (ακόμα κι από τον Luffy) μπει δεν μπει ο Samurai στο πλήρωμα.

~~ Zoro's fans, show me mercy :damn:

Όπως και να 'χει, το chapter για άλλη μια φορά εξαιρετικό. Απλά καταθέτω μία παρατήρηση και μία εντελώς προσωπική άποψη... :mafia:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από V-Phobos: 27 Ιούνιος 2012 - 21:50

#9655 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 21:53

Spoiler:

ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ.

Και εμενα με πορωσε πολυ ο Kinemon!!!! Θα προτιμουσα αυτον στους Strawhats παρα τον Brook.

#9656 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 22:00

Ο Oda δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στον Zoro και τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος.
Προσωπικά μου είναι ιδιαίτερα αντιπαθής για αυτόν ακριβώς τον λόγο.... Στο τέλος αυτού του arc θα γίνει ακόμα πιο δυνάτος και θα εξελιχθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους (ακόμα κι από τον Luffy) μπει δεν μπει ο Samurai στο πλήρωμα.

Όπως και να 'χει, το chapter για άλλη μια φορά εξαιρετικό. Απλά καταθέτω μία παρατήρηση και μία εντελώς προσωπική άποψη... :mafia:

Μπα,Ο Luffy ειναι ανωτερος.
Ειναι σχεδον ισοδυναμοι χωρις τα Gears.Αλλα με τα Gears ειναι overkill.

Spoiler:

#9657 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 22:10

Χωρις τα Gears πιστευω ο Zoro ειναι πιο δυνατος αλλα οχι για μεγαλη διαφορα :/
Παντως ο V-Phobos δεν μιλαει μονο για δυναμη αλλα και παλι δεν θα το ελεγα οτι ο Oda δινει περισσοτερη εμφαση στον Zoro παρα τον Luffy

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 27 Ιούνιος 2012 - 22:11

#9658 V-Phobos

V-Phobos

Remember The Name...

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 22:13

Μπα,Ο Luffy ειναι ανωτερος.
Ειναι σχεδον ισοδυναμοι χωρις τα Gears.Αλλα με τα Gears ειναι overkill.

Από άποψη δύναμης παίζει να 'χεις δίκιο. :riiight:
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι το γεγόνος πως πάντα ο Zoro είναι αυτός που ξεχωρίζει από το πλήρωμα.
Ο Ζoro πρώτος χρησιμοποίησε Haki (νωρίτερα και από τον Luffy). Ο Zoro μπήκε πρώτος στη λίστα με αυτός που ξεπέρασαν τα 100.000.000 beli. Και τώρα, ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάρει έξτρα τεχνικές στο τέλος του Arc... Όλοι οι υπόλοποι έρχονται δεύτεροι!

#9659 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 22:15

γκρρρρ :P :P

κοιτα εχετε ενα point οτι κανει τον zoro πολυ cool και του δινει μια εμφαση παραπανω(κατι σαν αδυναμια του Oda ενα πραμα), Αλλα σιγουρα ο πρωταγωνιστης ειναι ο luffy και σιγουρα ειναι πιο δυνατος. Απλα τυχαινει να ναι ο first mate, ο πρωτος λογικα που σκεφτηκε ο oda οταν εφτιαχνε το OP αρα τον κανει ισως λιγο πιο πετυχημενο απο τους αλλους nakama.

ps δεν νομιζω να χρησιμοποιησε ποτε haki o zoro πριν τον luffy. Αν θεωρειτε το shishi sonson δεν ξερω αυτο ομως που θυμαμαι ειναι οτι στον enel δεν εκανε τιποτα(και ειχε προηγηθει το arabasta arc)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 27 Ιούνιος 2012 - 22:19

2po6sfa_jpg.gif

#9660 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 22:21

+1 και από εμένα. Ακριβώς για τους ίδιους λόγους μου είναι και εμένα αντιπαθής (και για κάποιους άλλους που δεν ανέφερες, αλλά συνεπάγονται αυτών που ανέφερες). Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όπως τον έχουμε φάει μονίμως στην μάπα μέχρι τώρα, έτσι θα συνεχίσουμε να τον τρώμε στην μάπα μέχρι το τέλος. Απλώς... τον αγνοείς...