Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#931 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:41

αν δεν τους δειξει ουτε σε στυλ ''meanwhile'' τοτε θα ειναι πατατα... no moar Flufly...
επισης αν παει κεφαλαιο και επιπεδο στις φυλακες τοτε θα καταληξουμε σε 2o enies lobby...
μαχες, μαχες και μαχες απλα θα συμμετεχουν και μεγαλα κεφαλια...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#932 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:44

αν δεν τους δειξει ουτε σε στυλ ''meanwhile'' τοτε θα ειναι πατατα...
επισης αν παει κεφαλαιο και επιπεδο στις φυλακες τοτε θα καταληξουμε σε 2o enies lobby...
μαχες, μαχες και μαχες απλα θα συμμετεχουν και μεγαλα κεφαλια...

Σε χαλάει? :hahaha: εμένα παλι καθολου.
Βεβαια το τελευταιο τσαπτεράκι ηταν λιγουλάκι πατατα (μας άρπαξε στο τηγάνι) αλλα οκ τρώγεται.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#933 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:47

με χαλαει αρκετα... αλλα αφου μιλαμε για ενα battle shonen τοτε δεν εχω και πολλες επιλογες...
αν γκρινιαζω θα μου λενε οτι προσπαθω να κανω εντυπωση... :hahaha:

#934 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 14:29

Παρολο που ειμαι καμενος με το ΟΡ δεν μου αρεσε το chap... Τουλ ειχε επικο γελιο με κομικομικοτερες καταστασεις...(τι ειπα το ατομο:hahaha:) με Luffy σε τρελα κεφια.. Τουλ εχει lvl 3 να γουσταρουμε λιγακι!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#935 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:50

με χαλαει αρκετα... αλλα αφου μιλαμε για ενα battle shonen τοτε δεν εχω και πολλες επιλογες...
αν γκρινιαζω θα μου λενε οτι προσπαθω να κανω εντυπωση... :hahaha:

OK

Δηλαδή εσένα σε γεμίζει απλά και μόνο το manga;
Δεν περιμένεις το anime για να σου δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα;

Και καλά, οκ δεν συμφωνείς. Μην λες όμως πως το anime θα χαλάσει το manga..
Το manga είναι απλά μια ωραία ιστοριούλα..
No anime no action.

Και χωρίς δράση, one piece is almost nothing...
ヤクザ   あいしてる!

#936 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:54

γουατεβερ... αφου ειναι almost nothing οπως λενε και στο χωριο μου, παω πασο...
:yawn2:

#937 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:17

γουατεβερ... αφου ειναι almost nothing οπως λενε και στο χωριο μου, παω πασο...
:yawn2:

Άμα δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό, απλά μην ποστάρεις.
Εκτός και αν αδυνατείς να δώσεις μια απάντηση με επιχειρήματα:canthelp:
ヤクザ   あいしてる!

#938 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:21

το τοσο σοβαρο αυτο θεμα με αφηνει παγερα αδιαφορο για συζητηση πλεον...
αμα θες να κανεις διατριβη βρες αλλον να επιχειρηματολογησεις...

απο τη στιγμη που εχω την αποψη μου και εχω κανει την επιλογη μου, πραγματικα εχω γραμμενη καθε αλλη αποψη... δεν λεω πως εχω δικιο... απλα λεω αυτο που θελω...

εχεις κατι αλλο σοβαρο να ποσταρεις? γιατι εγω δεν βλεπω λογο να βγαινουμε οφφτοπικ με αχρηστα πραματα...

#939 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:32

Και μονο διαβαζοντας μπορεις να φτιαξεις την σκηνη στο μυαλο σου ευκολα και μαλιστα να ξεφυγεις απο τα "ορια" που θετει το ανιμε. Οποτε καποιος μπορει να το θεωρει αυτο καλυτερο... Για καποιον με μεγαλη φαντασια το ανιμε μπορει να χαλαει το μανγκα, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας δεν μπορει να συμφωνει 100% με καποιον αλλο.

#940 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:54

Το Thriller Bark κατ' εμε στο manga ηταν πολυ καλυτερο απ' οτι στο anime.
Αλλιως ειχα φανταστει τους χαρακτήρες κι αλλιως μου προέκυψαν, χαλαστηκα πολυ στο συγκεκριμένο αρκ.
Θα συμφωνήσω με τον Σερέστρουμ, γιατι γνωρίω πολυ καλα τους λόγους που προτειμά το μανγκα απο το ανιμε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#941 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:59

Και μονο διαβαζοντας μπορεις να φτιαξεις την σκηνη στο μυαλο σου ευκολα και μαλιστα να ξεφυγεις απο τα "ορια" που θετει το ανιμε. Οποτε καποιος μπορει να το θεωρει αυτο καλυτερο... Για καποιον με μεγαλη φαντασια το ανιμε μπορει να χαλαει το μανγκα, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας δεν μπορει να συμφωνει 100% με καποιον αλλο.

Το μόνο που μπορεί να κάνει το anime στο manga είναι να το ομορφύνει..
Τώρα άμα ο άλλος είναι φαντασιόπληκτος και ενώ βλέπει γοργόνα, ονειρεύεται βρικόλακα δεν του φταίει κανένα anime...

Spoiler:

ヤクザ   あいしてる!

#942 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 09:41

Flame warning!
δεν υπαρχει λογος να μαλωνεται, ειναι απλο: Σε οποιον δεν αρεσει το ανιμε απλα δεν το βλεπει.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#943 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 10:53

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου Pirate King αλλα δεν γινεται ρε συ καθε φορα ο Serestrum να ποσταρει οτι δεν γουσταρει το anime και οτι μειωνει την αξια του manga,ok man δεν γουσταρει το anime καλα κανει το παλικαρι δεν χρειαζεται να το λεει 10 φορες και εξισου λανθασμενο ειναι να απαξιωνει και εσενα που γουσταρεις το anime
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#944 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 13:02

Κάθε μέλος έχει τις δικές του απόψεις και είναι δικαίωμά του να την εκφράζει...

Από εκεί και πέρα αν κάποιος θεωρεί ότι κάποιο από τα λεγόμενα ενός συμφορουμήτη του είναι προσβλητικά, μπορεί είτε να λύσει προσωπικά το θέμα με μια συζήτηση (σε pm πχ), είτε, αν τα λόγια είναι αρκετά προσβλητικά, να κάνει ένα report το ανάλογο post και να γίνουν οι κατάλληλες συστάσεις από κάποιον mod/admin.

Στο συγκεκριμένο θέμα:
1. To θέμα anime/manga έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές και δεν βγαίνει πουθενά. Αν ο καθένας έχει πει την άποψή του δεν χρειάζεται να την επαναλαμβάνει, ούτε να προσπαθεί να την επιβάλει. Δεν αξίζει να ξανανοίξει το θέμα....
2. Υπάρχουν άτομα (όπως ο Sere) που αναφέρουν συχνά τις απόψεις τους, με τρόπους μεταξύ σοβαρού και αστείου. Συνηθήστε τους και αν δεν σας κανουν τα σχόλιά τους αγνοήστε τους.

Δεν χρειάζονται επιθέσεις που οδηγούν σε πιθανό flame. Αν θέλετε κάτι πείτε το προσωπικά (pm, vm)

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#945 Serestrum

Serestrum

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 13:44

Συνηθήστε τους και αν δεν σας κανουν τα σχόλιά τους αγνοήστε τους.

Αμεν!!! ειχα αρχισει να νιωθω μοναξια...

αφου ειστε τοσο σιγουροι πως το ανιμε ''τα σπαει'', γιατι κανετε τοσο χαμο μολις πει καποιος κατι αρνητικο? δεν εχετε εμπιστοσυνη στην κριση σας?

δεν επιμενω στην αποψη μου, ουτε προσπαθω να πεισω καποιον ... δεν ειμαι της φυλης των fanboys... :yawn2: και ελεος δεν απαξιωνω κατι... το μονο μου προβλημα με το ανιμε ειναι το σχεδιο...

και πραγματικα οποιος κανει εξυπνακιστικο σχολιο ειναι το λιγοτερο γελοιος... που ηδη εχουν γινει μερικοι... εχω πεθανει στο γελιο με κατι ποστ...

παντως αντι να συζηταμε την ιστορια αναλωνομαστε σε παμπαμριες...

και οντοπικ... πολυ βαρετος ο flufly στα τελευταια κεφαλαια... αν δεν ηταν οι αλλοι χαρακτηρες να τον πλαισιωνουν ουτε η μιση απολαυση δεν θα υπηρχε...

περιμενω να δω τον WB να κανει καποια κινηση και να αλλαξουμε πεδιο δρασης, και τους shichibukai ή τουλαχιστον τα αλλα μελη... εχουμε τοσα ανοιχτα μετωπα....

πιστευω πως θα μας δειξει να κατρακυλανε με οτι-ναναι-τροπους μεχρι το επιπεδο 6 να βλεπει τον ace ο flufly και εκει θα μας παει αλλου... :orly: