Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:41
επισης αν παει κεφαλαιο και επιπεδο στις φυλακες τοτε θα καταληξουμε σε 2o enies lobby...
μαχες, μαχες και μαχες απλα θα συμμετεχουν και μεγαλα κεφαλια...
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:44
Σε χαλάει?αν δεν τους δειξει ουτε σε στυλ ''meanwhile'' τοτε θα ειναι πατατα...
επισης αν παει κεφαλαιο και επιπεδο στις φυλακες τοτε θα καταληξουμε σε 2o enies lobby...
μαχες, μαχες και μαχες απλα θα συμμετεχουν και μεγαλα κεφαλια...

Βεβαια το τελευταιο τσαπτεράκι ηταν λιγουλάκι πατατα (μας άρπαξε στο τηγάνι) αλλα οκ τρώγεται.

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:47
αν γκρινιαζω θα μου λενε οτι προσπαθω να κανω εντυπωση...

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 14:29

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:50
OKμε χαλαει αρκετα... αλλα αφου μιλαμε για ενα battle shonen τοτε δεν εχω και πολλες επιλογες...
αν γκρινιαζω θα μου λενε οτι προσπαθω να κανω εντυπωση...
Δηλαδή εσένα σε γεμίζει απλά και μόνο το manga;
Δεν περιμένεις το anime για να σου δώσει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα;
Και καλά, οκ δεν συμφωνείς. Μην λες όμως πως το anime θα χαλάσει το manga..
Το manga είναι απλά μια ωραία ιστοριούλα..
No anime no action.
Και χωρίς δράση, one piece is almost nothing...
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 20:54

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:17
Άμα δεν έχεις να πεις κάτι σοβαρό, απλά μην ποστάρεις.γουατεβερ... αφου ειναι almost nothing οπως λενε και στο χωριο μου, παω πασο...
Εκτός και αν αδυνατείς να δώσεις μια απάντηση με επιχειρήματα

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:21
αμα θες να κανεις διατριβη βρες αλλον να επιχειρηματολογησεις...
απο τη στιγμη που εχω την αποψη μου και εχω κανει την επιλογη μου, πραγματικα εχω γραμμενη καθε αλλη αποψη... δεν λεω πως εχω δικιο... απλα λεω αυτο που θελω...
εχεις κατι αλλο σοβαρο να ποσταρεις? γιατι εγω δεν βλεπω λογο να βγαινουμε οφφτοπικ με αχρηστα πραματα...
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:32
Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:54
Αλλιως ειχα φανταστει τους χαρακτήρες κι αλλιως μου προέκυψαν, χαλαστηκα πολυ στο συγκεκριμένο αρκ.
Θα συμφωνήσω με τον Σερέστρουμ, γιατι γνωρίω πολυ καλα τους λόγους που προτειμά το μανγκα απο το ανιμε.

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 21:59
Το μόνο που μπορεί να κάνει το anime στο manga είναι να το ομορφύνει..Και μονο διαβαζοντας μπορεις να φτιαξεις την σκηνη στο μυαλο σου ευκολα και μαλιστα να ξεφυγεις απο τα "ορια" που θετει το ανιμε. Οποτε καποιος μπορει να το θεωρει αυτο καλυτερο... Για καποιον με μεγαλη φαντασια το ανιμε μπορει να χαλαει το μανγκα, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας δεν μπορει να συμφωνει 100% με καποιον αλλο.
Τώρα άμα ο άλλος είναι φαντασιόπληκτος και ενώ βλέπει γοργόνα, ονειρεύεται βρικόλακα δεν του φταίει κανένα anime...
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 09:41
δεν υπαρχει λογος να μαλωνεται, ειναι απλο: Σε οποιον δεν αρεσει το ανιμε απλα δεν το βλεπει.
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 10:53
Και μονο διαβαζοντας μπορεις να φτιαξεις την σκηνη στο μυαλο σου ευκολα και μαλιστα να ξεφυγεις απο τα "ορια" που θετει το ανιμε. Οποτε καποιος μπορει να το θεωρει αυτο καλυτερο... Για καποιον με μεγαλη φαντασια το ανιμε μπορει να χαλαει το μανγκα, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο καθενας δεν μπορει να συμφωνει 100% με καποιον αλλο.
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου Pirate King αλλα δεν γινεται ρε συ καθε φορα ο Serestrum να ποσταρει οτι δεν γουσταρει το anime και οτι μειωνει την αξια του manga,ok man δεν γουσταρει το anime καλα κανει το παλικαρι δεν χρειαζεται να το λεει 10 φορες και εξισου λανθασμενο ειναι να απαξιωνει και εσενα που γουσταρεις το anime

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 13:02
Από εκεί και πέρα αν κάποιος θεωρεί ότι κάποιο από τα λεγόμενα ενός συμφορουμήτη του είναι προσβλητικά, μπορεί είτε να λύσει προσωπικά το θέμα με μια συζήτηση (σε pm πχ), είτε, αν τα λόγια είναι αρκετά προσβλητικά, να κάνει ένα report το ανάλογο post και να γίνουν οι κατάλληλες συστάσεις από κάποιον mod/admin.
Στο συγκεκριμένο θέμα:
1. To θέμα anime/manga έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές και δεν βγαίνει πουθενά. Αν ο καθένας έχει πει την άποψή του δεν χρειάζεται να την επαναλαμβάνει, ούτε να προσπαθεί να την επιβάλει. Δεν αξίζει να ξανανοίξει το θέμα....
2. Υπάρχουν άτομα (όπως ο Sere) που αναφέρουν συχνά τις απόψεις τους, με τρόπους μεταξύ σοβαρού και αστείου. Συνηθήστε τους και αν δεν σας κανουν τα σχόλιά τους αγνοήστε τους.
Δεν χρειάζονται επιθέσεις που οδηγούν σε πιθανό flame. Αν θέλετε κάτι πείτε το προσωπικά (pm, vm)
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2009 - 13:44
Συνηθήστε τους και αν δεν σας κανουν τα σχόλιά τους αγνοήστε τους.
Αμεν!!! ειχα αρχισει να νιωθω μοναξια...
αφου ειστε τοσο σιγουροι πως το ανιμε ''τα σπαει'', γιατι κανετε τοσο χαμο μολις πει καποιος κατι αρνητικο? δεν εχετε εμπιστοσυνη στην κριση σας?
δεν επιμενω στην αποψη μου, ουτε προσπαθω να πεισω καποιον ... δεν ειμαι της φυλης των fanboys...

και πραγματικα οποιος κανει εξυπνακιστικο σχολιο ειναι το λιγοτερο γελοιος... που ηδη εχουν γινει μερικοι... εχω πεθανει στο γελιο με κατι ποστ...
παντως αντι να συζηταμε την ιστορια αναλωνομαστε σε παμπαμριες...
και οντοπικ... πολυ βαρετος ο flufly στα τελευταια κεφαλαια... αν δεν ηταν οι αλλοι χαρακτηρες να τον πλαισιωνουν ουτε η μιση απολαυση δεν θα υπηρχε...
περιμενω να δω τον WB να κανει καποια κινηση και να αλλαξουμε πεδιο δρασης, και τους shichibukai ή τουλαχιστον τα αλλα μελη... εχουμε τοσα ανοιχτα μετωπα....
πιστευω πως θα μας δειξει να κατρακυλανε με οτι-ναναι-τροπους μεχρι το επιπεδο 6 να βλεπει τον ace ο flufly και εκει θα μας παει αλλου...