Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9526 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:26

Με τον REd το χαμε πει ότι κάποιο έχει ο Law και θέλει τη βοήθεια απο Strawhats...
Πάντως η Μονετ φάνηκε να το διασκεδάζει!
Magellan = Paramesia;; You Don't Say!!
Έχουμε ψωμάκι ακόμα!! :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9527 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:34

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι όλοι περιμένανε τους Luffy & Law να πάν να νικήσουν την Big Mom σύντομα και μες σε ένα chapter οι κακοί του punk hazard τους μάμησαν :kakaka:
Α ρε Όντα θεέ....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9528 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:36

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι όλοι περιμένανε τους Luffy & Law να πάν να νικήσουν την Big Mom σύντομα και μες σε ένα chapter οι κακοί του punk hazard τους μάμησαν :kakaka:
Α ρε Όντα θεέ....

That's Oda man,δεν μας εχει απογοητευσει ποτε!!Δεν ειχα αμφιβολια οτι θα παει καλα το arc!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 13 Ιούνιος 2012 - 12:37

image.jpg

#9529 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 12:41

Α ρε Όντα θεέ....

Ο Luffy τον ειχε.
Τωρα με τον Law δεν ξερουμε.

Spoiler:

#9530 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 13:18

Κάλο chpater.Αλλά καλός μακακάς ο Luffy να αναπνέυσει το αέριο

#9531 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:29

Η καποιος admiral (παπουτσια στυλ aokiji ειδαμε) η καποιος που ισως να μην ξερουμε ειναι ο τυπος στο τελος.

Joker - Ε μπορει απλα για να λεει οτι εχει να τον δει καιρο και μεγαλωσε..αφου ο joker υποτιθετε τους καλυπτει απο τους marines αφτον και τον cc.
Kaido - Μπαααχ , ειμαστε στο big mum saga και αποκλυετε ετσι στο ακυρο να πεταχτει.
Vegapunk - Θα γουσταρα αφανταστα , δεν ξερω ομως , ειναι ισως λιγο νωρις ακομα.

Η λογικη λεει η κανας admiral (με βαση τα παππουτσια που ειδαμε) η κανας καινουριος χαρακτηρας που δεν ξερουμε.No bets here , με αφησε χαζο το chapter.
Monet θεα.

ΑΛΛΑ.

Οι admirals (ακομα και ο Aokiji) δεν τον ειδανε οταν πηγε να γινει shichi?(η σε κανα μεετινγ)
Η μονη λογικη ο aokiji να τον ξερει απο παιδι , να μην τον εχει δει καιρο και να εγινε shichi λιγο μετα την παραιτηση του.

ΚΟΥΦΟ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RevengerGR: 13 Ιούνιος 2012 - 14:32

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9532 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.011 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:36

[img]http://www.google.gr/url?source=imglanding&ct=img&q=http://media.animevice.com/uploads/0/127/137636-aokiji.jpg&sa=X&ei=R4nYT7_DJ8jR4QTBlfitAw&ved=0CAkQ8wc&usg=AFQjCNFEuqHFFD1LBDSTy5IhwQX83byRQA[/img]

aokiji////////////// same shoes!!!!!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#9533 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:43

Α επισεις κατι ακομα , πως δεν μας περασε απο το μυαλο.

Doflamingo ?
Θα μπορουσε ευκολα να το κανει αυτο με το ability του...
Βεβαια και αυτο ειναι περιεργο αλλα....του λειπει το χνουδοτο που φωραει...

Επισεις , ειμαι ο μονος που εχει την αποψη οτι ο luffy πιο πολυ συνδεετε στο οτι πευτει με τον law παρα οτι χανει απο τον ceasar?
Και επισεις και οι δυο πιανουν το στηθος τους (καρδια) οταν πευτουνε.(Βασικα ο λουφη πιανει το λαιμο του σε στυλ , τι στο ... δεν εχω σφυγμο ; και πιο πολυ μοιαζει με καρδιακη προσβολη αυτο..)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από RevengerGR: 13 Ιούνιος 2012 - 14:50

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9534 gusmanfreeman

gusmanfreeman

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 14:55

Οπως ειπε καποιος παραπανω πιστευω οτι ο Law εχει την καρδια καποιου αλλου ή εχει ο ιδιος βγαλει την ιδια καρδια του και την εχει δωσει ως ανταλαγμα για κατι σε αυτον τον τυπο.

#9535 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:00

Πολύ καλό chap.Δεν μου άρεσε το διάλειμμα :(

Εγώ καλά είχα πει ότι ο Luffy αυτό που είχε κάνει στο προηγούμενο chapter ήταν απρόσεκτο.Βέβαια δεν πέφτω από τα σύννεφα.

Από την άλλη η σιγουριά αυτή του Luffy για το δηλητήριο έρχεται από την μάχη του από τον Magellan και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο CC είναι πιο επικίνδυνος.Και αυτό φαίνεται από την μια με το αποτέλεσμα της μάχης με Luffy και το άλλο με την φράση του μην με συγκρίνεις με αυτόν τον paramecia.

Άσχετο εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο Luffy θυμόταν το όνομα του Magellan.Συνήθως τα ξεχνάει κάτι τέτοια :P

Το άλλο μυστήριο είναι ο τύπος που ο Law δεν αντέχει και εδώ φαίνεται ότι του την είχαν στημένη ή κατάλαβαν ότι θα τους προδώσει με τον Luffy.Για τον τύπο εάν μάθουμε στο επόμενο arc ποιος είναι θα είμαστε τυχεροί.

Πέρα του ότι εμένα μου κάνει για τον άντρακλα τον Κασιδιάρη ο τύπος :P αλλά ποντάρω στον Aokiji λόγο παπούτσι αλλά δεν έχει λογική να είναι εκεί ο Aokiji.Επομένως απλώς περιμένω.Μπορεί να είναι και ένας νέος τύπος στην όλη ιστορία.

Πολύ γέλιο με brook για slim και monet για ραντεβού με Law...

edit:

Επισεις , ειμαι ο μονος που εχει την αποψη οτι ο luffy πιο πολυ συνδεετε στο οτι πευτει με τον law παρα οτι χανει απο τον ceasar?
Και επισεις και οι δυο πιανουν το στηθος τους (καρδια) οταν πευτουνε.(Βασικα ο λουφη πιανει το λαιμο του σε στυλ , τι στο ... δεν εχω σφυγμο ; και πιο πολυ μοιαζει με καρδιακη προσβολη αυτο..)

Δεν είναι παράλογο αυτό που λέτε για τις καρδιές του Law και Luffy αλλά ο Luffy πιάνει τον λαιμό και του τρέχουν τα σάλια άρα πιο πιθανόν να είναι από τον δηλητήριο σε αντίθεση με τον Law που πιάνει την καρδιά του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 13 Ιούνιος 2012 - 15:04

#9536 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:20

Πολύ καλό chap.Δεν μου άρεσε το διάλειμμα :(

Εγώ καλά είχα πει ότι ο Luffy αυτό που είχε κάνει στο προηγούμενο chapter ήταν απρόσεκτο.Βέβαια δεν πέφτω από τα σύννεφα.

Από την άλλη η σιγουριά αυτή του Luffy για το δηλητήριο έρχεται από την μάχη του από τον Magellan και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο CC είναι πιο επικίνδυνος.Και αυτό φαίνεται από την μια με το αποτέλεσμα της μάχης με Luffy και το άλλο με την φράση του μην με συγκρίνεις με αυτόν τον paramecia.

Άσχετο εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο Luffy θυμόταν το όνομα του Magellan.Συνήθως τα ξεχνάει κάτι τέτοια :P

Το άλλο μυστήριο είναι ο τύπος που ο Law δεν αντέχει και εδώ φαίνεται ότι του την είχαν στημένη ή κατάλαβαν ότι θα τους προδώσει με τον Luffy.Για τον τύπο εάν μάθουμε στο επόμενο arc ποιος είναι θα είμαστε τυχεροί.

Πέρα του ότι εμένα μου κάνει για τον άντρακλα τον Κασιδιάρη ο τύπος :P αλλά ποντάρω στον Aokiji λόγο παπούτσι αλλά δεν έχει λογική να είναι εκεί ο Aokiji.Επομένως απλώς περιμένω.Μπορεί να είναι και ένας νέος τύπος στην όλη ιστορία.

Πολύ γέλιο με brook για slim και monet για ραντεβού με Law...

edit:

Δεν είναι παράλογο αυτό που λέτε για τις καρδιές του Law και Luffy αλλά ο Luffy πιάνει τον λαιμό και του τρέχουν τα σάλια άρα πιο πιθανόν να είναι από τον δηλητήριο σε αντίθεση με τον Law που πιάνει την καρδιά του.

Και του law του τρεχουνε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9537 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:43

Ο Luffy δεν μπορουσε να αναπνευσει.
Ο Law πιανει το στηθος του.Δεν νομιζω να εχουν σχεση.

Και δεν ειναι ο Dofla.O Dofla εχει περιεργο περπατημα.

Spoiler:

#9538 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 15:58

O Law φαίνεται να αναπνέει κρύο αέρα και όχι να βγάζει σάλιο σαν το Luffy πάνω δεξιά που θεωρώ ότι είναι πιο πολύ από το δηλητήριο....
Αν και ομολογώ μου αρέσει το σενάριο με τις δυνδεδεμένες καρδιές...

#9539 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 16:23

Απίστευτο το σημερινό chap!!! Με χάλασε πολύ το break next week :yellowcard: αλλά τι να κάνουμε... Δεν νομίζω αυτός που έδειξε στο τέλος να είναι κάποιος που ξέρουμε, πιστεύω ότι μάλλον είναι ο Joker, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα όσο για τη θεωρία με τις συνδεδεμένες καρδιές Luffy-Law εμένα μου φάνηκε ότι η πτώση του καθενός ήταν ανεξάρτητη από την άλλη, του Luffy από το δηλητήριο και του Law από την παρουσία του περίεργου χαρακτήρα. Θα δούμε σε 2 βδομάδες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9540 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2012 - 19:01

Πολύ ωραίο chapter, μου άρεσε πάρα πολύ, είχε και τα αστεία σημεία του...
Ο Luffy όπως πάντα πράττει χωρίς να σκεφτεί...
Πάντως για τον τύπο που γνωρίζεί τον Law, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι...
Πιστεύω πως θα είναι κάποιος είτε από το παρελθόν ή κανένας που δεν μας έχει δείξει αλλά μας τον έχει αναφέρει...
Αν είναι πάντως ο Aokiji όπως λένε μερικοί δεν θα με χαλάσει καθόλου...
Δημοσιευμένη  εικόνα