Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9496 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 09 June 2012 - 23:27

Και θεωρεις οτι ο γελειος πολεμος του naruto η το τελευταιο arc του bleach που ηταν νεκρο κατι χρονια ειναι καλυτερα.

No offense but no logic

Το τελευταιο αrc του Bleach εχει πολλες προσδοκιες και εχει αρχισει εντυπωσιακα.Για το Naruto,θα συμφωνησω οτι θα μπορουσε να ειχε χειριστει πολυ καλυτερα το πολεμο!Το οτι το One Piece εχει πεσει,αυτο ειναι αληθεια,αλλα το κανει αυτο κατα καιρους ο Oda μετα απο μεγαλα arc!Ισως εχει κουρασει η η αργη πλοκη του Oda,ισως ειχαμε συνηθησει να διαβαζουμε ολα τα chapters μαζι,και τωρα μας φαινεται οτι καθυστερει πολυ....Το μονο σιγουρο ειναι,οτι ολοι λιγο πολλοι ξερουμε οτι ο Oda δεν θα μας απογοητευσει στο τελος,σε αντιθεση με τους αλλους δυο mangaka,που μπορουμε να πουμε με σιγουρια οτι εχουν ξεφυγει λιγο απο αυτο που ηθελαν να περασουν αρχικα,και η η σημερινη εξελιξη της πλοκης τους ειναι αμφιλεγομενη!!

Edited by Kaidou, 09 June 2012 - 23:27.

image.jpg

#9497 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 10 June 2012 - 00:44

ρε μαγκες οταν ενα μανγκα διαρκει τοσο πολυ λογικο ειναι να κανει κοιλιες και λογικο ειναι να μην μας αρεσουν καποια πραγματα ....αυτο ισχυει και για τα 3 μεγαλα shounen , φυσικα βεβαια πρεπει να γινεται και η κριτικη και εγω δεχομαι την αποψη των παιδιων που δεν τους αρεσουν τα τελευταια αρκ

τα στοιχεια τα οποια με εκαναν εμενα να αγαπησω αυτο το μανγκα ειναι η περιπετεια , ο κωμικος χαρακτηρας του και η πλοκη του.Για μενα αυτα τα στοιχεια δεν εχουν κανει βουτια , μπορει βεβαια να μην τα βλεπω και πολυ αντικειμενικα τα πραγματα

Posted Image

#9498 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 June 2012 - 02:05

σωστα τα παιδια πιο πανω(οσον αφορα το ΟΡ παντα γιατι τα αλλα δεν τα βλεπω οποτε δεν εχω αποψη).
Θελω παντως να αναφερω κατι που ξεχασα σε σχεση με το οτι οι αντιπαλοι τωρα φαινονται ευκολοι οσο δυνατοι και να ναι σε σχεση με οτι γινοταν pro time skip. Ειμαι της αποψης οτι ο μετα-time skip luffy εβγαλε περισσοτερο αιμα με Hordy απ ότι εβγαλε o προ time skip με αντιπαλο τον enel. :P

Γενικα ρε παιδια εγω πιστευω τα πραγματα θα ρθουν στην θεση τους με την αντιμετωπιση του πρωτου yonku. Moλις αντιμετωπισουν yonku μετα ολοι οι αντιπαλοι απο κει και περα θα ναι ιδιας δυσκολιας. Οποιοι κι αν ειναι αυτοι.
EDIT: οχι απαραιτητα yonku. Aλλα αντιπαλο που θα τους φτανει στα limits τους.

Το θεμα θα μου πειτε ποτε? Πιο παλια λεγατε ειναι νωρις και ειναι νωρις για yonku. Οκ.Τωρα γκρινιαζετε οτι εχει χαθει το suspens και εμμεσως παρακαλατε να τα βαλουν επιτελους με yonku και να ερθει στα στανταρ επιπεδα. Οκ και τωρα? :P

Edited by zoro77, 10 June 2012 - 02:15.

2po6sfa_jpg.gif

#9499 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 10 June 2012 - 02:54

Και θεωρεις οτι ο γελειος πολεμος του naruto η το τελευταιο arc του bleach που ηταν νεκρο κατι χρονια ειναι καλυτερα.

No offense but no logic

Μην κρίνεις από το όνομα που έχω και από την εικόνα.Γιατί από εκεί έκρινες μάλλον καθώς δεν είπα πουθενά για τον πόλεμο του naruto και το arc του bleach.Ενημερωτικά το bleach το έχω κόψει.Επίσης με μεγαλύτερη αγωνια περιμένω τα reborn και ft αυτή την στιγμή.Η άποψη μου για 3 shounen την είπα στο Stam σε προσωπικά comment γιατί έχουμε βγει ήδη εκτος θέματος.Αν θες διάβασε την.Είπα την άποψη μου δεν είπα ότι είναι η σωστή.

Posted Image

#9500 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 10 June 2012 - 09:12

Το θεμα θα μου πειτε ποτε? Πιο παλια λεγατε ειναι νωρις και ειναι νωρις για yonku. Οκ.Τωρα γκρινιαζετε οτι εχει χαθει το suspens και εμμεσως παρακαλατε να τα βαλουν επιτελους με yonku και να ερθει στα στανταρ επιπεδα. Οκ και τωρα? :P

Δεν ξέρω αν αυτό παει και για εμένα, αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται (εγώ στην προκειμένη περίπτωση) και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ο,τι είχα πει τότε συνάπτετε και δεν αντιφάσκει με ό,τι λέω τώρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα τότε όπως έχω και τώρα. Ότι τους έχει δυναμώσει τόσο πολύ τους Straw Hats o Oda, που τους "αναγκάζει" να αντιμετωπίσουν yonko για να έρθουν στα όρια τους και ότι αυτό θεωρούσαμε κάποιοι, ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους, ότι συμβαίνει πολύ νωρίς στην σειρά. Το "είναι νωρίς για yonko" δεν ακυρώνει το "έχει χαθεί το σάσπενς και εμμέσως παρακαλάτε να τα βάλουν επιτέλους με yonku και να έρθει στα στάνταρ επίπεδα" ούτε αντιφάσκουν μεταξύ τους. Είναι η συνέχεια ενός προβληματισμού που άρχισε από τότε και που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ν μήνες μετά που έχει προχωρήσει η σειρά συνεχίζοντας το ίδιο βιολί.

#9501 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 10 June 2012 - 13:01

παιδια δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε . λενε δε τους αρεσουν καποια στοιχεια οκ. εμενα παντως με βρισκει συμφωνο η αποψη οτι παλια το διαβααζαμε σχεδον ολο το volume σε μια μερα και φαινοταν γουαου! τωρα με 1-1 τσαπτερ τσουκου τσουκου λογικο να ανυπομονεις και να μην σε εντυπωσιαζει συνεχεια. ειμαι βεβαιος ομως οτι ο καιρος γαρ εγγυς και θα δουμε ολοι το ΞΥΛΟ που περιμενουμε :P :slash:

#9502 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 10 June 2012 - 15:14

Δεν ξέρω αν αυτό παει και για εμένα, αλλά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται (εγώ στην προκειμένη περίπτωση) και δεν μπορώ να μην απαντήσω. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως ο,τι είχα πει τότε συνάπτετε και δεν αντιφάσκει με ό,τι λέω τώρα. Το ίδιο πρόβλημα είχα τότε όπως έχω και τώρα. Ότι τους έχει δυναμώσει τόσο πολύ τους Straw Hats o Oda, που τους "αναγκάζει" να αντιμετωπίσουν yonko για να έρθουν στα όρια τους και ότι αυτό θεωρούσαμε κάποιοι, ο καθένας μας για διαφορετικούς λόγους, ότι συμβαίνει πολύ νωρίς στην σειρά. Το "είναι νωρίς για yonko" δεν ακυρώνει το "έχει χαθεί το σάσπενς και εμμέσως παρακαλάτε να τα βάλουν επιτέλους με yonku και να έρθει στα στάνταρ επίπεδα" ούτε αντιφάσκουν μεταξύ τους. Είναι η συνέχεια ενός προβληματισμού που άρχισε από τότε και που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, ν μήνες μετά που έχει προχωρήσει η σειρά συνεχίζοντας το ίδιο βιολί.

κοιτα δεν το πα συγκεκριμενα για σενα. Το πα γενικα. Μπορει να μην αντιφασκει αυτο που λες(και δεν μιλαω απαραιτητα για σενα), αλλα σιγουρα αντιφασκει οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των fans(μην πω ολοι)ειχε πορωθει με την λογικη το ποσο τουμπανα γινανε οι SH μετα τα δυο χρονια προπονησης στα πρωτα chapters μετα το time skip ..
Τωρα,σε αυτο που λες εχεις ενα δικιο αλλα υπαρχει ενα αλλα... Τα δυο χρονια πρεπει να δικαιολογηθουν. Ωραια πες δεχομαι ειναι νωρις ακομα για να φτασει στα limits τους με yonku.. Οκ. Δεν θα δεχτω oμως να φτασει στα limits τους με Vice-Admiral(Lucci τετοιου επιπεδου). Αυτο τον κανε ο luffy προ time skip. Δεν γινεται το ιδιο να συμβαινει και τωρα! Μεχρι στιγμης δεν εχουμε δει καναν αντιπαλο καλυτερο απο Vice Admiral. Οποτε ποιος ο λογος να θεωρεις απο τωρα οτι πρεπει να φτασουν στα ορια τους?
Και για μενα ο luffy δεν ειναι επιπεδο yonku. Θεωρω ομως οτι ειναι επιπεδο λιγο παραπανω απο Ace και λιγο παρακατω απο Marco(τον pro time skip marco γιατι δεν ξερω πως πως εχει γινει τωρα) Αυτο δεν σημαινει οτι σε μια μαχη man to man δεν μπορει με συγκυριες και με εξυπναδα να ριξει yonku.Oπως εχω ξαναπει η μαχη man to man δεν δειχνει ποιος ειναι συνολικα πιο δυνατος. Αρα νικωντας yonku δεν γινεται και αυτοματα πιο δυνατος.
Τεσπα κι εγω σου χω πει την γνωμη μου σε προηγουμενα ποστ και σου χω δικαιολογησει(πιστευω δηλαδη) τον προβληματισμο σου τουλαχιστον οσον αφορα τα ranks. Μενει το μελλον να δειξει ποιος εχει δικιο.

sorry στα παιδια που προτρεπαν να ληξει αυτη η συζητηση και συνεχισαμε. Μεχρι εδω απο μενα. Αντε να δουμε τα επομενα chap!

Edited by zoro77, 10 June 2012 - 15:19.

2po6sfa_jpg.gif

#9503 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 10 June 2012 - 17:23

Hi guys διαβάζω από παλιά OP και θα συμφωνήσω ότι τον τελευταίο καιρό το OP είναι πολύ μέτριο και σαφώς πιο κάτω απο FT & Bleach

#9504 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 10 June 2012 - 17:59

Hi guys διαβάζω από παλιά OP και θα συμφωνήσω ότι τον τελευταίο καιρό το OP είναι πολύ μέτριο και σαφώς πιο κάτω απο FT & Bleach

Posted Image

#9505 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 posts

Posted 10 June 2012 - 18:02

Κάποιος είναι κολλημένος μήπως;;;Μιλάω για την τωρινή χρονική στιγμή με τα τωρινά αρκ

#9506 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 June 2012 - 18:07

Ας συνεχιστεί η συζήτηση εδώ πέρα και κάπως πιο ήρεμα.

qzMHWHd.png

#9507 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 posts
  • LocationNew World

Posted 10 June 2012 - 20:19

LOL.
Κουφο απλα.
Posted Image
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9508 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 10 June 2012 - 20:22

Μια χαρα ειναι το OP τον τελευταιο καιρο, καθολου μετριο.
Απλα το bleach ειναι στα τελευταια και ειναι λογικο να τα σπαει, και το FT ειναι στο contest που παντα εχουν ενδιαφερον στα shounen manga (περισσοτερο συνηθως απο μια απλη μαχη, οπως στο OP atm ).

Οποτε λεω ας το αφησουμε εκει.

Edited by Punisher_P.E.F., 12 June 2012 - 01:03.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#9509 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 10 June 2012 - 20:27

Εγω ειμαι χαρουμενος που μεχρι τωρα ο Luffy εχει γαμησει οτι εχει βρει μπροστα του μετα την προπονηση.

Οι εχθροι στο OP ειναι υπερβολικα πολλοι.Αμα δυσκολευοταν τωρα τοτε θα ηταν ηλιθιο.

Spoiler:

#9510 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 12 June 2012 - 12:26

Εγω ειμαι χαρουμενος που μεχρι τωρα ο Luffy εχει γαμησει οτι εχει βρει μπροστα του μετα την προπονηση.

Οι εχθροι στο OP ειναι υπερβολικα πολλοι.Αμα δυσκολευοταν τωρα τοτε θα ηταν ηλιθιο.

καλά δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε και άλλο timeskip,έχει πολλά χρόνια ακόμα το OP μπροστά του..
Posted Image