Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9436 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:30

Τι να σου πω... Πριν το timeskip ο Σμόκερ ήταν πάντα πιο μπροστά. Για μετά το timeskip δυστυχώς έχεις δίκιο και λέω δυστυχώς γιατί μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε κάποιοι παλιότερα. Το ότι έχει αρχίσει να χάνετε η αίσθηση του δέους που είχαν οι antagonists μέχρι τον πόλεμο. Kαι ο Hody κάτω του μετρίου και ο CC κάτω του μετρίου (μόνο που είδαμε το Bounty του δεν είχε κανείς καμιά αμφιβολία ότι μπορούν να τον νικήσουν). Έχει αρχίσει να μου θυμίζει dragonball στα τελευταία του, που ο Goku τους είχε όλους χωρίς καν να ιδρώσει. Ακόμα και η ιδεά της Big Mom σαν τελικός "κακός" του saga δεν μου έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ούτε το 1/10 του φόβου και του δέους που μου είχε προκαλέσει ο Crocodile από το Little Garden ή και από το Whiskey Peak, πριν καν εμφανιστεί ακόμα. Για μένα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένω καμία επανεμφάνιση πλέον. Από την στιγμή που ο Oda χειρίστηκε τόσο άσχημα ένα χαρακτήρα σαν τον Σμόκερ (άποψή μου), ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα κάνει με άλλους με λιγότερη προϊστορία. Απλώς θα συνεχίσω να διαβάζω για να δω πως θα καταλήξει, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια πόρωση που διάβαζα μέχρι και την αρχή του Punk Hazard.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν πολυ πιο δυνατοι χαρακτηρες απο τον Smoker αυτη την στιγμη.Yonkos,Admirals,Doflamingo,αλλοι shichibukai.
Αμα το προσεξες ο Luffy ηταν σαν να ελεγε στον Smoker "γινε πιο δυνατος για να πολεμησουμε"εγω προσωπικα,δεν το πηρα μονο για το σωμα του Smoker.

Spoiler:

#9437 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:50

καταρχας ο σμοκερ πριν τιμεσκιπ ηταν παντα μπροστα λογω οτι ηταν λογκια και μονο γιαυτο ....δευτερον πιστευες οτι μπορει να χασουν στο whiskey peak και στο little garden ? εγω παντως οχι ......το οτι ο crocodile σου προκαλουσε τετοιο δεος οφειλεται και οτι ο mihawk που ειχε τον ιδιο τιτλο ειχε ξεφτιλισει τον zoro πριν ......προφανως και ως τωρα δεν εχουμε δει καποιον yonkou να πολεμαει με καποιον απο το πληρωμα

και γιατι πρεπει παντα οι μαχες να ειναι δυσκολες .....εγω δεν θυμαμαι να εχει ξεφτιλισει καποιον ,τον οποιο μας παρουσιαζε τουμπανο , ο λουφη , μονο τον μπελαμη αντε και τον μπλουενο , μεχρι και με τον χοντυ που λες δυσκολευτηκε αφανταστα ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 07 Ιούνιος 2012 - 12:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9438 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 13:24

Τι να σου πω... Πριν το timeskip ο Σμόκερ ήταν πάντα πιο μπροστά. Για μετά το timeskip δυστυχώς έχεις δίκιο και λέω δυστυχώς γιατί μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε κάποιοι παλιότερα. Το ότι έχει αρχίσει να χάνετε η αίσθηση του δέους που είχαν οι antagonists μέχρι τον πόλεμο. Kαι ο Hody κάτω του μετρίου και ο CC κάτω του μετρίου (μόνο που είδαμε το Bounty του δεν είχε κανείς καμιά αμφιβολία ότι μπορούν να τον νικήσουν). Έχει αρχίσει να μου θυμίζει dragonball στα τελευταία του, που ο Goku τους είχε όλους χωρίς καν να ιδρώσει. Ακόμα και η ιδεά της Big Mom σαν τελικός "κακός" του saga δεν μου έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ούτε το 1/10 του φόβου και του δέους που μου είχε προκαλέσει ο Crocodile από το Little Garden ή και από το Whiskey Peak, πριν καν εμφανιστεί ακόμα. Για μένα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένω καμία επανεμφάνιση πλέον. Από την στιγμή που ο Oda χειρίστηκε τόσο άσχημα ένα χαρακτήρα σαν τον Σμόκερ (άποψή μου), ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα κάνει με άλλους με λιγότερη προϊστορία. Απλώς θα συνεχίσω να διαβάζω για να δω πως θα καταλήξει, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια πόρωση που διάβαζα μέχρι και την αρχή του Punk Hazard.

Εάν τον υποβαθμίσει και εμένα θα με στεναχωρήσει γιατί ο Smoker όσο κάποιοι προσπαθούν να τον υποβαθμίσουν είναι ένα σημαντικό στέλεχος των Marines.Ήταν πάντα δυνατός και από την ουλή που έχει φαίνεται ότι πάλεψε και βελτιώθηκε αυτά τα 2 χρόνια και αυτός και όχι μόνο ο Luffy.

Ξαναλέω δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι είναι δυνατότερος ο Luffy .Ο Smoker έμπλεξε σε μια κατάσταση από δικό του λάθος και δεν μπορεί να αποδώσει το ίδιο εφόσον είναι στο σώμα την αδύναμης Tashigi.Και ο Luffy δεν του λέει γίνε δυνατότερος και θα παλέψουμε υπονοώντας ότι γενικά είτε είναι στο σώμα του είτε όχι είναι αδύναμος.Το λέει ο Luffy με την έννοια ότι αναγνωρίζει ότι δεν μπορεί να παλέψει στο σώμα αυτό και δίνει παράταση στην μάχη τους..

Όσο για το εάν είναι δυνατότερος δεν θα ξεκαθαρίσει ποτέ.Για μένα είναι ίσοι.Εάν βέβαια αποδεικτούν και οι προβλέψεις ότι ο Smoker είναι κάτι σαν τον Garp με τον Roger τότε ο Smoker θα είναι ένας χαρακτήρας που θα κοντράρει στα ίσια τον Luffy.

Και φυσικά θα νικάει πότε ο ένας και πότε ο άλλος.Αλλά ξεκάθαρα δεν θα αποδεικνύεται.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 07 Ιούνιος 2012 - 13:24

#9439 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 14:22

Ρε μαγκες , στην προκειμενη περιπτωση δεν εγινε OP o luffy lol.
Το one piece ειναι "οp" με το haki vs logia users.
Απλο.Μια χαρα κουμαντο εχει κανει ο Oda και ο CC μια χαρα villain ειναι.Και το ποσο καλος antagonist ειναι καποιος δεν εχει ρολο το απλα ποσο δυνατος ειναι αλλα πιες ειναι οι πραξεις του.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο AKAINU (σκοτωσε ace) Η Ο LUCCI (dark justice - robin) δεν ητανε τοπ villains?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9440 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 14:35

γιατι ρε μαγκες 2 χρονια εκανε προπονηση .....επειδη δλδ εχει τον σμοκερ εναν απλο VICE ADMIRAL ειναι τουμπανος? δεν ειναι καν κοντα στην ελιτ των μαχητων του one piece οπως οι yonkou η οι πρωην admirals.....

Πότε έγινε ο Smoker ένας "απλός" Vice Admiral και δεν εννοώ από άποψη βαθμού αλλά από άποψη σημασίας στην ιστορία; Όπως έχω ξαναπεί, έναν χαρακτήρα που είναι ο longest running antagonist της σειράς, δεν μπορείς να τον υποβαθμίζεις τόσο άσχημα μετά από δυο χρόνια, όταν περιμέναμε να τον ξαναδούμε μετά από άπειρο καιρό. Το πόσο εύκολα έχασε από τον Law για να ντρουλάρει το fanbase του τελευταίου δεν θα το σχολιάσω, αλλά το ότι κατέληξε να είναι κάτι ελάχιστα παραπάνω από το comic relief του αρκ στο σώμα της Tashigi είναι κατάντια. Είναι η χειρότερη διαχείρηση χαρακτήρα που έχω δει να γίνεται ποτέ σε εικονογραφημένη σειρά γενικά, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Κατάφερε να τον μετατρέψει από badass marine σε παλιάτσο της φάπας. Και δεν μιλάω για δύναμη. Μιλάω για το πως όλος ο ρόλος του Smoker στο arc μέχρι στιγμής του έχει καταστρέψει ξεδιάντροπα το "image" γενικά. Ότι κατάφερε να χτίσει ο Oda από το Logtown, το κατέστρεψε σε πέντε chapters. Αλλά hey, όπως έχω πει άπειρες φορές. του Oda το τσαρδί του Oda και οι αποφάσεις και για αυτό και συνήθως το βουλώνω και δεν λέω τίποτα.

καταρχας ο σμοκερ πριν τιμεσκιπ ηταν παντα μπροστα λογω οτι ηταν λογκια και μονο γιαυτο ....δευτερον πιστευες οτι μπορει να χασουν στο whiskey peak και στο little garden ? εγω παντως οχι ......το οτι ο crocodile σου προκαλουσε τετοιο δεος οφειλεται και οτι ο mihawk που ειχε τον ιδιο τιτλο ειχε ξεφτιλισει τον zoro πριν ......προφανως και ως τωρα δεν εχουμε δει καποιον yonkou να πολεμαει με καποιον απο το πληρωμα

και γιατι πρεπει παντα οι μαχες να ειναι δυσκολες .....εγω δεν θυμαμαι να εχει ξεφτιλισει καποιον ,τον οποιο μας παρουσιαζε τουμπανο , ο λουφη , μονο τον μπελαμη αντε και τον μπλουενο , μεχρι και με τον χοντυ που λες δυσκολευτηκε αφανταστα ....

Στο Whiskey Peak; Όχι. Στο Little Garden; Γιατί όχι΄Μια χαρά τους έπαιζε για το μεγαλύτερο μέρος του arc ο Mr3 και μια χαρά μπαστούνια τα βρήκαν από έναν επίσης one-shot antagonist πριν, προφανώς, τον νικήσουν. Και ο Crocodile προκαλούσε δέος επειδή με εξαίρεση το Drum arc, ήταν ΠΑΝΤΟΥ. Πίσω από σχεδόν τα πάντα στο saga του κρυβόταν αυτός. Συμφωνώ, η επίδειξη δύναμης του Mihawk βοήθησε στο να σημιουργηθεί δέος γύρω από το πρόσωπο του Crocodile, αλλά το γεγονός ότι από την αρχή μέχρι το τέλος του τέλους του saga δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πως να τον αντιμετωπίσουν, το ότι ο Oda τόνιζε με κάθε ευκαιρία πόσο μάταιο ήταν να πηγαίνουν εναντίον του και το ότι τα πάντα σχεδόν ήταν μέρος του σχεδίου του, ναι του έδωσαν ένα δέος από την αρχή του saga του που η μέχρι στιγμής η "ανοργάνωτη" Big Mom δεν το έχει, πόσο μάλλον όταν με το καλημέρα του New World εμφανίζεται σχέδιο για να την ρίξουν. Λέει ότι καταστρέφει νησιά; Nαι οκ cool story, ξέρουμε ότι είναι κακιά. Τα καταστρέφουν τα ναυτάκια της λες; E ναι, yonko είναι σιγά μην πάρει την κωλάρα της να το κάνει η ίδια. Το μόνο που της δίνει αίγλη είναι o τίτλος του yonkou, ο οποίος έχασε στα μάτια μου πολλή από την αίγλη του μετά τον θάνατο του Whitebeard. Ναι, χρειάστηκε πολύ προσπάθεια ώστε να τον ρίξουν, αλλά δεν πάβει να είναι η αρχή του "και οι θεοί ματώνουν". Είδαμε το δυνατότερο yonko να πολεμάει. Θηρίο ναι, ασταμάτητος ναι, οι Strawhats και μετά το timeskip δεν θα μπορούσαν να ρίξουν επ' ουδενί έναν μόνοι τους αλλά και πάλι, όταν χρειάστηκαν οι δυνάμεις του, για οποιονδήποτε λόγω αυτός έχασε και πέθανε και τίποτα δεν είδαμε από την θρυλική επιρροή του τελικά, παρά μόνο σκόρπιες αναφορές και τους κομπάρσους που έφερε από το New World. Κοιτούσαμε τους Shickibuckai στο Paradise με δέος ακόμα και μέχρι πρόσφατα το Sabaody, γιατί κινούσαν τα νήματα σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ. Αναρωτιόμασταν πως θα μπορέσουν να τους ρίξουν αν θα τους ρίξουν κιόλας κλπ κλπ. Κοιτάω του yonkou που είναι το New World αντίστοιχο και σκέφτομαι πλέον ε, καλά εντάξει θα τους ρίξουν γιατί ο σαματάς; Στο κάτω κάτω έχει φανεί ότι δυο χρόνια μοναχικής προπόνησης ακυρώνουν χρόνια στις θάλασσες του New World, οπότε προς τι οι ανησυχίες;

Οπότε όχι, για μένα, μέχρι στιγμής το Punk Hazard είναι το χειρότερο arc που έχω δει στο One Piece, τίγκα στο fanboyism, με μέτρια πλοκή και κακή διαχέιρηση χαρακτήρων, πλήν του Luffy, του Zoro και του Law και είναι η χειρότερα συμβατική εξέλιξη που θα μπορούσε να πάρει το saga. Αλλά hey, αυτό θέλει το fanbase, ποιος είμαι εγώ να διαφωνίσω;

Μάριε εσένα δεν σε κουοτάρω γιατί πιστεύω ότι κάλυψα τα πάντα. Δεν ασχολούμαι με το "ποιος την έχει μεγαλύτερη" Είπαμε ο Luffy είναι γαμιάς άρα οποιαδήποτε σύγκριση καταλήγει με τον Luffy νικητή.

#9441 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 14:39

φιλε osama ειναι απλο. Ειμαστε στην αρχη του New World. Aπλα θυμησου την αρχη του One Piece. Τι αντιπαλοι ειχαν περασει? Alvida,Buggy,Kuro,Krieg Arlong.. Μεχρι εκει ειχες νιωσει κανα τρελο δεος??? Εγω προσωπικα οχι! Μεχρι και το Little garden/wiskey peak οι strawhat δεν ηταν ασταματητοι(εκτος του Mihawk)? Το πρωτο δεος που νιωσαμε ΟΛΟΙ ηταν και στην πανευκολη ηττα του luffy που εχασε απο τον croc στην αμμο. Απο τοτε.. σε καθε εμφανιση shichibukai το πληθος one piece fans πορωνοταν στην ιδεα οτι αντιπαλος ενος αρκ θα ναι shichibukai.
E τωρα μετα το timeskip δεν δικαιουνται στην αρχη λιγο αντιπαλοι προς τα μετρα των strawhat? Κατσε να φτασουμε στο επιπεδο yonku και μετα θα τα ξαναπουμε για το ποσο δεος πλεον θα νιωθουμε για την κατηγορια yonku.. Yπομονη φιλε μου

Για τον yonku Whitebeard που λες απλα θελω να σου πω οτι αυτος ο yonku τυχαινε να ναι ''καλος'' yonku. Oπως και ο shanks. Mην ανησυχεις σε λιγο θα γνωρισουμε και την οπτικη τριων ''κακων΄΄ yonku..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 07 Ιούνιος 2012 - 14:44

2po6sfa_jpg.gif

#9442 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 14:49

Παντος , τα σχολεια του Οσαμα ειναι σωστα.Συμφωνω απολυτα στο θεμα σμοκερ , πραγματικα του εχει φερθει ασχημα ο oda επισεις η tashigi εχει παραμηνει τοσα χρονια σταθερη και υποτιθεται οτι ειναι η 2τερη antagonist του Zoro μετα τον Mihawk.Αν και πιστευω οτι ο oda θα αποκαταστησει την ταξη των πραγματων μεχρι στιγμης σε αυτο το κομματι το Punk Hazard με εχει απογοητευσει , και βασικα ειναι το μονο κομματι στο οποιο με εχει απογοητευσει.

Συμφωνω απολυτα στην φραση , Δυο χρονια προπωνησης ειναι περισσοτερα απο τοσα χρονια στο new world....Αυτο σηζηταω και με τα φιλαρακια μου μερικες φορες , μονο ο Luffy και ο Zoro εχουνε ουσιαστικα λογο να ειναι τοσο op λογο του πιοι τους εκπαιδευσαν.

Γενικα μετα το timeskip κατι φαινετε διαφορετικο οντως , αλλα εγω δεν εχω προβλημα με τον CC ως antagonist ΑΛΛΑ ισχυει στο επακρον οτι δεν επιφερει φοβο και μυστηριο.Α επισεις με χαλαει πολυ απο το shabaody timeskip μεχρι τωρα arc το ποσο τσουλακι φαινετε να εχει γινει η nami.Τι στο τσοπου κυκλοφωραει με τα βυζια και το κωλο εξω lmao οσο παει τοσο και ποιο πολυ fanservice θελει να βαλει ο oda και την πληρωνουνε ωραιοι χαρακτηρες.Nami μεχρι Ennies Lobbies FTW.

Και επισεις στοπ σε αυτο τον law-fanboysm.Σαν να προσπαθει τοσο πολυ ο oda να τον προωθησει , πιστευω οτι το κανει ωστε η κολοτουμπα του law μετα να εχει μεγαλυτερες επιπτωσεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9443 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 14:56

παιδια ειναι αρχη ακομη. Εχει δρομο ακομη. Αν ειναι να φτυναν αιμα απο τωρα, τοτε η προπονηση τους δεν θα χε κανενα νοημα την στιγμη που οι αλλοι supernovαs καναν παρτυ και χωρις την αποκλειστικη(την υπογραμμιζω την λεξη) διαθεση χρονου για προπονηση των SH.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zoro77: 07 Ιούνιος 2012 - 14:58

2po6sfa_jpg.gif

#9444 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:09

Η Nami παντα ηταν τσουλακι.

Για τον Smoker...Δεν ειμαι της αποψης οτι ο Smoker θα ειναι ο μεγαλος marine εχθρος του Luffy.Mονο ο Akainu αξιζει αυτο το ρολο.Και ειδαμε τις διαθεσεις του Luffy.
Για τον Smoker εγω πιστευω οτι θα ειναι παντα ο marine που θα εχει πολλες μαχες με τον Luffy και απλα θα τον κυνηγαει.Επισης ο Luffy παντα τον ειχε παρει στην πλακα.

Για τον CC..Eκανε μπαμ μετα την προταση του Law οτι δεν θα ηταν κατι το τρομερο σαν πολεμιστης.Ο μεγαλος ρολος του θα ειναι στο σχεδιο του Law.

Δεν μπορει η Tashigi να φτασει στο επιπεδο του Zoro.Mihawk και Shiryuu ειναι αρκετοι.

Spoiler:

#9445 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:20

Γενικά συμφωνώ με τον Osama για smoker αλλά διαφωνώ και με την γενική ισοπέδωση των πάντων και παρουσίαση ότι κάνει τα πάντα για τους fan boys.Και είναι ακραίο να πεις ότι δεν έχει πλοκή αυτό το chapter...ο Oda έχει το μυαλό του το story πολύ καιρό πριν και οι χαρακτήρες του είναι μελετημένη εδώ και καιρό.Όποτε θεωρώ ανεδαφικό να λες ότι η πλοκή είναι για χάρη κάποιων και υπάρχει υποβάθμιση των πάντων.Και εμένα μου αρέσει να τα βρίσκει σκούρα ο Luffy αλλά το arc δεν τελείωσε και το έβγαλες άχρηστο.

Στον fishman έδειξε πόσο δυνατή είναι οι strawhats.Τώρα δεν δικαιολογείται να μας δείξει ο Οda ότι δεν είναι δύσκολος ο αντίπαλος...Αλλά έχουμε καιρό ακόμα.

Στο NW πρέπει η να πας με έναν yonkou ή να παλέψεις.´Οπότε που είναι το περίεργο αυτή η εξέλιξη?Αργά η γρήγορα θα γινόταν να παλέψουν με έναν yonkoy.Αυτό δεν τους υποβαθμίζει καθόλου....

Το γεγονός ότι μέχρι να φτάσουν να παλέψουν θα έχουν περάσει τα χίλια μύρια δεν σου περνάει από το μυαλό???
Κατευθείαν όλοι υποβαθμίστηκαν??Ακόμα και ο Smoker δεν φάνηκε ακόμα ότι είναι πίσω...Το OP έχει ανατροπές και χιούμορ.Συνέχεια βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις..

#9446 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:21

Παίδες αν δεν ήταν ο Law θα ήταν ο Hawkins αν δεν ήταν ο Hawkins θα ήταν ο Kidd.Ο Oda θέλει τώρα σώνει και ντε να δώσει στο Luffy ένα σύμμαχο.Το καλο με το One Piece ήταν ότι πάντα έδειχνε και άλλους χαρακτήρες πέρα από τους Sh.Απλά το παρακανε εδώ με τον Law η απλά θέλει να μας δείξει ότι αφού έχει γίνει έτσι ένας supernova οι άλλοι θα είναι το ίδιο και καλύτεροι.

Ο Smoker σε αυτό το arc αντίκειται αλλα μπορεί σε άλλο να δέρνει πωπους μαζί και του Luffy.Τώρα οποιος πιστεύει ότι είδαμε τα όρια της δύναμης του Smoker και ότι δεν πιάνει μια μπροστά στο Luffy τότε έχω να πω ότι the fanboysm is over 9000.

Για μένα το μονο ενδιαφέρον που έχει ο CC είναι ότι είναι logia κατά τα αλλα αδιάφορος μέχρι αηδίας!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9447 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:27

Shurorororo ρε!

Εγω το μονο που λεω ειναι οτι ο Luffy εχει μεγαλο πλεονεκτημα σε ταχυτητα.Και δεν νομιζω ο Smoker να εχει το φοβερο το Haki.Σαφως και ο Luffy ειναι καλυτερος και σε αυτο το τομεα.

Ο Smoker ειναι λαθος που νομιζει οτι ειναι το υπερ τουμπανο.Παντα το ειχε αυτο.Και πηρε τα @@@@ του Law.

Spoiler:

#9448 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:52

δεν συμφωνω , ισως γιατι δεν θεωρω τον σμοκερ τοσο σημαντικο οσο τον θεωρειτε εσεις .....δεν θυμαμαι να εχει κανει κατι στην ιστορια , απλα κυνηγαει τον λουφη , δεν με ενδιαφερει οτι αυτο θυμιζει ροτζερ-γκαρπ

οποτε απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις..... και δεν χρειαζεται να τρελενεσαι osama , κουβεντα κανουμε :P

ισως και επειδη δεν τον θεωρω συμαντικο οπως ειπα να μην καταλαβαινω την ισσοπεδωση του οπως λες

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9449 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 15:59

Αν συμφωνούσαμε όλοι δεν θα ήταν ωραίο το One Piece!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9450 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 18:05

δεν συμφωνω , ισως γιατι δεν θεωρω τον σμοκερ τοσο σημαντικο οσο τον θεωρειτε εσεις .....δεν θυμαμαι να εχει κανει κατι στην ιστορια , απλα κυνηγαει τον λουφη , δεν με ενδιαφερει οτι αυτο θυμιζει ροτζερ-γκαρπ

οποτε απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις..... και δεν χρειαζεται να τρελενεσαι osama , κουβεντα κανουμε :P

ισως και επειδη δεν τον θεωρω συμαντικο οπως ειπα να μην καταλαβαινω την ισσοπεδωση του οπως λες

H ειρωνία είναι όμως ότι ο Oda τον θεωρεί. Αν δεν τον θεωρούσε δεν θα τον είχε σαν recurring character εδώ και 10+ χρόνια από το Loguetown δείχνοντας ότι κάπου "θέλει να το πάει".

Και δεν τρελαίνομαι αλλά όταν μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω θέλω να απαντάω σωστά χωρίς περιθώρια παρεξήγησης αυτών που θέλω να πω. Το ποστ ήταν hatepost, αλλά το hate δεν κατευθυνόταν σε εσάς.

φιλε osama ειναι απλο. Ειμαστε στην αρχη του New World. Aπλα θυμησου την αρχη του One Piece. Τι αντιπαλοι ειχαν περασει? Alvida,Buggy,Kuro,Krieg Arlong.. Μεχρι εκει ειχες νιωσει κανα τρελο δεος??? Εγω προσωπικα οχι! Μεχρι και το Little garden/wiskey peak οι strawhat δεν ηταν ασταματητοι(εκτος του Mihawk)? Το πρωτο δεος που νιωσαμε ΟΛΟΙ ηταν και στην πανευκολη ηττα του luffy που εχασε απο τον croc στην αμμο. Απο τοτε.. σε καθε εμφανιση shichibukai το πληθος one piece fans πορωνοταν στην ιδεα οτι αντιπαλος ενος αρκ θα ναι shichibukai.
E τωρα μετα το timeskip δεν δικαιουνται στην αρχη λιγο αντιπαλοι προς τα μετρα των strawhat? Κατσε να φτασουμε στο επιπεδο yonku και μετα θα τα ξαναπουμε για το ποσο δεος πλεον θα νιωθουμε για την κατηγορια yonku.. Yπομονη φιλε μου

Για τον yonku Whitebeard που λες απλα θελω να σου πω οτι αυτος ο yonku τυχαινε να ναι ''καλος'' yonku. Oπως και ο shanks. Mην ανησυχεις σε λιγο θα γνωρισουμε και την οπτικη τριων ''κακων΄΄ yonku..

Μπήκαν στο freaking New World την πιο τρομερή και φοβερή θάλασσα του κόσμου και μέχρι στιγμής έχουν κουραστεί λιγότερο και από μια μέρα ηλιοθεραπείας στην θάλασσα. Αυτό είναι το New World, που πειρατες με κάτω από 100m bounty είναι παραπαίδια; Ένα ατελείωτο φάπαground για τους Strawhats; Επίσης ποιος από τους Supernova έκανε party; Όλοι άρχισαν το ξύλο ή εφύγαν κυνηγημένοι τρώγοντας ξύλο μόλις μπήκαν στο New World. Ακόμα και ο Kidd δύο χρόνια μετά δεν είναι παρά ένας "annoying brat".

Δεν αμφιβάλλω ότι θα καλυτερέψει αργότερα (ή μάλλον το αμφιβάλλω), εγώ μίλησα για την πορεία της ιστορίας μέχρι στιγμής. Τι θα γίνει κανείς δεν το ξέρει. Μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί να έχουμε όλοι δίκιο, μπορεί κανένας να μην έχει δίκιο.

Στο NW πρέπει η να πας με έναν yonkou ή να παλέψεις.´Οπότε που είναι το περίεργο αυτή η εξέλιξη?Αργά η γρήγορα θα γινόταν να παλέψουν με έναν yonkoy.Αυτό δεν τους υποβαθμίζει καθόλου....

Το γεγονός ότι μέχρι να φτάσουν να παλέψουν θα έχουν περάσει τα χίλια μύρια δεν σου περνάει από το μυαλό???
Κατευθείαν όλοι υποβαθμίστηκαν??Ακόμα και ο Smoker δεν φάνηκε ακόμα ότι είναι πίσω...Το OP έχει ανατροπές και χιούμορ.Συνέχεια βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις..

Τα χίλια μύρια; Πιθανώς. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα ακόμα, αν δεν δούμε τα χίλια μύρια. Δεν μίλησα καθόλου για το τι θα γίνει. Ακόμα και για τον Crocodile μίλησα καθαρά για το τι γινόταν μέχρι Little Garden, το αντίστοιχο του Punk Hazard και όχι για το τι έγινε μετά.

Αν υποβαθμίστηκαν όλα; Όλα ίσως όχι, πολλά όμως ναι. Όπως όταν διάβαζα τα Impel Down/Marinford θεωρούσα ότι το One Piece έπρεπε να προταθεί για βραβείο Άισνερ, έτσι και τώρα θεωρώ ότι έχει πέσει πολύ κάτω του μετρίου και όσο περνάει ο καιρός από το timeskip όλο και χειροτερεύει.

Μάριε, έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάμε για δύναμη πλεόν έτσι; Είπαμε ο Luffy είναι γαμιάς, τι πας και συγκρίνεις πουθενάδες με την πρωταγωνιστάρα μας;