γιατι ρε μαγκες 2 χρονια εκανε προπονηση .....επειδη δλδ εχει τον σμοκερ εναν απλο VICE ADMIRAL ειναι τουμπανος? δεν ειναι καν κοντα στην ελιτ των μαχητων του one piece οπως οι yonkou η οι πρωην admirals.....
Πότε έγινε ο Smoker ένας "απλός" Vice Admiral και δεν εννοώ από άποψη βαθμού αλλά από άποψη σημασίας στην ιστορία; Όπως έχω ξαναπεί, έναν χαρακτήρα που είναι ο longest running antagonist της σειράς, δεν μπορείς να τον υποβαθμίζεις τόσο άσχημα μετά από δυο χρόνια, όταν περιμέναμε να τον ξαναδούμε μετά από άπειρο καιρό. Το πόσο εύκολα έχασε από τον Law για να ντρουλάρει το fanbase του τελευταίου δεν θα το σχολιάσω, αλλά το ότι κατέληξε να είναι κάτι ελάχιστα παραπάνω από το comic relief του αρκ στο σώμα της Tashigi είναι κατάντια. Είναι η χειρότερη διαχείρηση χαρακτήρα που έχω δει να γίνεται ποτέ σε εικονογραφημένη σειρά γενικά, ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Κατάφερε να τον μετατρέψει από badass marine σε παλιάτσο της φάπας. Και δεν μιλάω για δύναμη. Μιλάω για το πως όλος ο ρόλος του Smoker στο arc μέχρι στιγμής του έχει καταστρέψει ξεδιάντροπα το "image" γενικά. Ότι κατάφερε να χτίσει ο Oda από το Logtown, το κατέστρεψε σε πέντε chapters. Αλλά hey, όπως έχω πει άπειρες φορές. του Oda το τσαρδί του Oda και οι αποφάσεις και για αυτό και συνήθως το βουλώνω και δεν λέω τίποτα.
καταρχας ο σμοκερ πριν τιμεσκιπ ηταν παντα μπροστα λογω οτι ηταν λογκια και μονο γιαυτο ....δευτερον πιστευες οτι μπορει να χασουν στο whiskey peak και στο little garden ? εγω παντως οχι ......το οτι ο crocodile σου προκαλουσε τετοιο δεος οφειλεται και οτι ο mihawk που ειχε τον ιδιο τιτλο ειχε ξεφτιλισει τον zoro πριν ......προφανως και ως τωρα δεν εχουμε δει καποιον yonkou να πολεμαει με καποιον απο το πληρωμα
και γιατι πρεπει παντα οι μαχες να ειναι δυσκολες .....εγω δεν θυμαμαι να εχει ξεφτιλισει καποιον ,τον οποιο μας παρουσιαζε τουμπανο , ο λουφη , μονο τον μπελαμη αντε και τον μπλουενο , μεχρι και με τον χοντυ που λες δυσκολευτηκε αφανταστα ....
Στο Whiskey Peak; Όχι. Στο Little Garden; Γιατί όχι΄Μια χαρά τους έπαιζε για το μεγαλύτερο μέρος του arc ο Mr3 και μια χαρά μπαστούνια τα βρήκαν από έναν επίσης one-shot antagonist πριν, προφανώς, τον νικήσουν. Και ο Crocodile προκαλούσε δέος επειδή με εξαίρεση το Drum arc, ήταν ΠΑΝΤΟΥ. Πίσω από σχεδόν τα πάντα στο saga του κρυβόταν αυτός. Συμφωνώ, η επίδειξη δύναμης του Mihawk βοήθησε στο να σημιουργηθεί δέος γύρω από το πρόσωπο του Crocodile, αλλά το γεγονός ότι από την αρχή μέχρι το τέλος του τέλους του saga δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το πως να τον αντιμετωπίσουν, το ότι ο Oda τόνιζε με κάθε ευκαιρία πόσο μάταιο ήταν να πηγαίνουν εναντίον του και το ότι τα πάντα σχεδόν ήταν μέρος του σχεδίου του, ναι του έδωσαν ένα δέος από την αρχή του saga του που η μέχρι στιγμής η "ανοργάνωτη" Big Mom δεν το έχει, πόσο μάλλον όταν με το καλημέρα του New World εμφανίζεται σχέδιο για να την ρίξουν. Λέει ότι καταστρέφει νησιά; Nαι οκ cool story, ξέρουμε ότι είναι κακιά. Τα καταστρέφουν τα ναυτάκια της λες; E ναι, yonko είναι σιγά μην πάρει την κωλάρα της να το κάνει η ίδια. Το μόνο που της δίνει αίγλη είναι o τίτλος του yonkou, ο οποίος έχασε στα μάτια μου πολλή από την αίγλη του μετά τον θάνατο του Whitebeard. Ναι, χρειάστηκε πολύ προσπάθεια ώστε να τον ρίξουν, αλλά δεν πάβει να είναι η αρχή του "και οι θεοί ματώνουν". Είδαμε το δυνατότερο yonko να πολεμάει. Θηρίο ναι, ασταμάτητος ναι, οι Strawhats και μετά το timeskip δεν θα μπορούσαν να ρίξουν επ' ουδενί έναν μόνοι τους αλλά και πάλι, όταν χρειάστηκαν οι δυνάμεις του, για οποιονδήποτε λόγω αυτός έχασε και πέθανε και τίποτα δεν είδαμε από την θρυλική επιρροή του τελικά, παρά μόνο σκόρπιες αναφορές και τους κομπάρσους που έφερε από το New World. Κοιτούσαμε τους Shickibuckai στο Paradise με δέος ακόμα και μέχρι πρόσφατα το Sabaody, γιατί κινούσαν τα νήματα σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ. Αναρωτιόμασταν πως θα μπορέσουν να τους ρίξουν αν θα τους ρίξουν κιόλας κλπ κλπ. Κοιτάω του yonkou που είναι το New World αντίστοιχο και σκέφτομαι πλέον ε, καλά εντάξει θα τους ρίξουν γιατί ο σαματάς; Στο κάτω κάτω έχει φανεί ότι δυο χρόνια μοναχικής προπόνησης ακυρώνουν χρόνια στις θάλασσες του New World, οπότε προς τι οι ανησυχίες;
Οπότε όχι, για μένα, μέχρι στιγμής το Punk Hazard είναι το χειρότερο arc που έχω δει στο One Piece, τίγκα στο fanboyism, με μέτρια πλοκή και κακή διαχέιρηση χαρακτήρων, πλήν του Luffy, του Zoro και του Law και είναι η χειρότερα συμβατική εξέλιξη που θα μπορούσε να πάρει το saga. Αλλά hey, αυτό θέλει το fanbase, ποιος είμαι εγώ να διαφωνίσω;
Μάριε εσένα δεν σε κουοτάρω γιατί πιστεύω ότι κάλυψα τα πάντα. Δεν ασχολούμαι με το "ποιος την έχει μεγαλύτερη" Είπαμε ο Luffy είναι γαμιάς άρα οποιαδήποτε σύγκριση καταλήγει με τον Luffy νικητή.