Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9421 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 22:48

Σπαστικια η Tashigi ;
Ε οχι ρε παιδεια να συμπαθουμε κατι χαρακτηρες σαν την Οτοχιμε και να μην γουσταρουμε Tashigi
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9422 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 22:58

^^^κοιτα ειναι αυτο που ειπες πριν.

Δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο πως βλεπουμε τα πραγματα.Ο Oda ηθελε να περασει κατι , ΣΥΜΦΩΝΩ με το νοημα αλλα απλα δεν μπορω να συμπαθησω αυτους τους χαρακτηρες.

μερικοι δεν γουσταρουν otohime καποια αλλοι δεν γουσταρουν tashigi.

Eμενα παντως μου την σπαει σε αυτον τον χαρακτηρα οτι ολο προσπαθει, ολο λεει οτι θα γινει δυνατη, και ολο τις τρωει :P

2po6sfa_jpg.gif

#9423 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 23:07

Μάρεσε πολύ το chapter αν και όπως είπατε πιο πάνω ήταν μικρό.
Καταρχήν δεν αποδεικνύεται πουθενά ότι o Luffy είναι καλύτερος από Smoker.Ακόμα και ο ίδιος ο Luffy καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ Smoker και Tashigi και θα ήθελε να παλέψει με τον Smoker στην πλήρη δύναμη του.Ο καημένος ο Smoker έχωνε έχωνε με το αδύναμο σώμα της Tashigi και ο Luffy δεν κατάλαβε χριστό.
Μου άρεσε η καφρίλα του Luffy εναντίον του Smoker.
Το τέρας πάντως φαίνεται πολύ επικίνδυνο.
Δεν είναι λίγο αφελής η κίνηση του Luffy στο τέλος?????????
Σαφώς μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο αλλά προβλέπω ότι θα τις φάει προς το παρών.

Από που συμπερένεις ότι το τέρας δεν θα υπακούει τον CC???

ΔΕ το συμπέρανα REd, απλα έκανα πρόβλεψη, με το ερέθισμα ότι το είχε κλειδωμένο 3 χρόνια!
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9424 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 23:28

ΔΕ το συμπέρανα REd, απλα έκανα πρόβλεψη, με το ερέθισμα ότι το είχε κλειδωμένο 3 χρόνια!

Σωστά με βοήθησε ένας φίλος πιο πάνω και είπα και εγώ ότι δεν είναι άσχημη ιδέα..Ρώτησα πάντως από που το συμπερένεις με την έννοια μήπως είδες κάτι ή ξέρεις κάτι παραπάνω και κάνεις αυτή την πρόβλεψη..

Η Tashigi για μια ακόμα φορά θα καταλάβει ότι πρέπει να γίνει δυνατότερη εάν θέλει να κάνει κάτι.Αν και όλο με τους ισχυρούς πάει και τα βάζει.Μια Law μια Luffy .Τα θέλει ο κώλος σου κορίτσι μου και εσένα.Εδώ ο Smoker τα βρήκε μπαστούνια που πας εσύ???

Πέρα από αυτό έχει χρέος σαν καλός marine να μην δυστάζει και να ορμάει παντού.Το έαν τρώει συνέχεια ξύλο είναι άλλος λογαριασμός. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 06 Ιούνιος 2012 - 23:31

#9425 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1.117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 23:31

η tashigi μετα το time skip πιστευω οτι ειναι σε επιπεδο kaku απο cp9 :P

#9426 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 23:33

όχι δε ξέρω κάτι παραπάνω!!! :Blissfull:
Έτσι πες τα για την Tashigi (ούτε την Otohime πήγαινα!) άντε γιατι πάλι κομπάρσο μας τον έκανε το Zoro!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9427 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2012 - 23:55

Ρε ειναι πολυ badass το σκιτσο της post-timeskip.
Η μονη κοπελα που ειναι καλυτερα ζωγραφισμενη.

Α και μια παρατηρηση , στα τελευταια chapter (σχεδον σε ολο το PH arc) η Robin παλι σχεδιαζεται αρκετα καλυτερα αλλα μιαζει με hancock a bit.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9428 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 01:09

Ωραίο chapter! Πορωτικά παρουσίασε την γλίτσα ο Όντα! Πιστεύω θα αποδειχθεί μεγάλη απειλή! Also GO LUFFY!!!

Η Robin στο εξώφυλλο, που έχει και την τραγιάσκα, με πάει σε 60's(σχεδιαστικά)! Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9429 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 04:12

Ωραιο το chap, ειχε λιγο απ' ολα αλλα με χαλαει η ολη ιστορια με το τερας. Θα μπορουσα να μην υπαρχει καν στο arc. Ειναι απλα ενας τροπος για τον Oda να τραβιξει το arc χωρις λογο. Στα επομενα 5 τουλαχιστον chapters θα ασχολουνται με αυτο...

#9430 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 09:54

Η Robin στο εξώφυλλο, που έχει και την τραγιάσκα, με πάει σε 60's(σχεδιαστικά)! Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ!!!!!

Και εμένα μου άρεσε το στυλ.Όντως θυμίζει 60s σε παρίσι.Όσο και πεις η Robin κουλτουριάρα είναι με τα βιβλία..
Φυτούκλα μια ζωή.. :P

#9431 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:05

Μας το έδειξε πως ακριβώς; Επειδή έπιασε το χέρι της Tashigi, που ως γνωστών έχει κάνει μάστερ το φρούτο του γκόμενού της; Η επειδή απώθησε τον τραβεστί Σμόκερ;

Δεν ειναι αυτο το θεμα..Ο Smoker δεν μπορουσε να ακολουθησει τον Luffy.Ουτε που καταλαβε απο που του ηρθε.
Και απο την στιγμη που μπορει να τον χτυπησει τωρα,τα πραγματα ειναι δυσκολα για τον Smoker.

Spoiler:

#9432 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:22

Τι να σου πω... Πριν το timeskip ο Σμόκερ ήταν πάντα πιο μπροστά. Για μετά το timeskip δυστυχώς έχεις δίκιο και λέω δυστυχώς γιατί μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται αυτό που λέγαμε κάποιοι παλιότερα. Το ότι έχει αρχίσει να χάνετε η αίσθηση του δέους που είχαν οι antagonists μέχρι τον πόλεμο. Kαι ο Hody κάτω του μετρίου και ο CC κάτω του μετρίου (μόνο που είδαμε το Bounty του δεν είχε κανείς καμιά αμφιβολία ότι μπορούν να τον νικήσουν). Έχει αρχίσει να μου θυμίζει dragonball στα τελευταία του, που ο Goku τους είχε όλους χωρίς καν να ιδρώσει. Ακόμα και η ιδεά της Big Mom σαν τελικός "κακός" του saga δεν μου έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής ούτε το 1/10 του φόβου και του δέους που μου είχε προκαλέσει ο Crocodile από το Little Garden ή και από το Whiskey Peak, πριν καν εμφανιστεί ακόμα. Για μένα, δεν υπάρχει λόγος να περιμένω καμία επανεμφάνιση πλέον. Από την στιγμή που ο Oda χειρίστηκε τόσο άσχημα ένα χαρακτήρα σαν τον Σμόκερ (άποψή μου), ούτε που θέλω να φανταστώ τι θα κάνει με άλλους με λιγότερη προϊστορία. Απλώς θα συνεχίσω να διαβάζω για να δω πως θα καταλήξει, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια πόρωση που διάβαζα μέχρι και την αρχή του Punk Hazard.

#9433 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:27

Εμενα το μονο που με χαλασε ειναι που τουμπανιασε υπερβολικα τον Luffy πολυ αποτομα...

#9434 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:28

sorry gia ta greeklish den exei ellinika to pc... fovero chapter ta spase pali!!! :blingeye2: :blingeye2: tashigi=noob, smoker= :yellowcard: luffy = :wooi2: :P

#9435 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2012 - 12:30

γιατι ρε μαγκες 2 χρονια εκανε προπονηση .....επειδη δλδ εχει τον σμοκερ εναν απλο VICE ADMIRAL ειναι τουμπανος? δεν ειναι καν κοντα στην ελιτ των μαχητων του one piece οπως οι yonkou η οι πρωην admirals.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SupG18: 07 Ιούνιος 2012 - 12:31

Δημοσιευμένη  εικόνα