Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#9316 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2012 - 16:32

Ρε παιδιά αφού ο Sabo, είναι σίγουρο ότι ζει.Το έχει πετάξει σπόντα και στο anime.Τώρα αν οι κούπες είναι του Sabo, δεν το γνωρίζω, όμως ότι ζει, ζει σίγουρα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9317 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 11:17

Aπο,τον CCC @Arlong Park forums.
Spoiler:

http://mangateers.com/manga/one-piece-raw/669/1/

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Marios MP: 30 Μάιος 2012 - 11:18

Spoiler:

#9318 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 13:02

να φανταστω παλι θα αργισει το chapter ε? :/

#9319 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 13:20

να φανταστω παλι θα αργισει το chapter ε? :/

Βγηκε :P

http://www.mangapanda.com/one-piece/669

Spoiler:

#9320 helo

helo

lonely boy

• Members
  • 373 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 13:38

καλουτισκο.. αλλά βλέπω Robin VS Mone (¨η όπως λέγεται)
Δημοσιευμένη  εικόνα
the good the bad and the Hiratsuka

#9321 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 13:49

Μεταβατικο chapter πιστευω απο το arc intro στα fights.
Ηταν διασκεδαστικο chapter μπορω να πω.Ειχε καλο comedy με το "DREAMS OF HUMANITY" χαχαχα και αλλα 2-3 panels.

Ειχε την ωραια σκηνη με τον CC στο εργαστηριο του και φυσικα το ωραιο τελος.

Επισης και εγω βλεπω μια μαχη Robin - Monet στο συντομο μελλον.

Αναμενουμε το επομενο.Εφυγε γρηγορα αυτο και χαλαρωσαμε λιγακι
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#9322 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 14:54

καλουτισκο.. αλλά βλέπω Robin VS Mone (¨η όπως λέγεται)

Πολύ σωστό και εγώ συμφωνώ.

Τώρα έτσι πως έγιναν τα πράγματα θα πλακωθεί ο smoker με το σώμα της Tashigi εναντίον του Luffy??

Άσχετο επειδή δεν θυμάμαι ο Smoker ξέρει ότι ο Luffy είναι στο νησί??Πέρα δηλαδή από τις υποψίες που είχε??Τον είχε δει στο σκηνικό με τον Law ?? Tο λέω γιατί μου φάνηκε ξαφνιασμένος ο Smoker..

Και μάλλον τώρα που ήρθε ο Luffy δεν θα φύγει από το νησί με τίποτα ο Smoker..

Τέλος ο Law είδε σε πράξη την τακτική Luffy.Δηλαδή δεν ακολουθώ σχέδιο και κάνω όσο πιο πολύ θόρυβο μπορώ. Ντου δηλαδή και ότι γίνει..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redpower1989: 30 Μάιος 2012 - 14:55

#9323 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 15:54

Και τωρα ο Zoro θα κανει επιδειξη του haki του...Για τον Sanji δεν ξερω αν μπορει,καθως ειναι στο σωμα της Nami(ειναι λιγο μπερδεμενο)

Τωρα μαλλον ο Luffy θα ζητησει απο τον Law να ξαναλλαξει το σωμα του Smoker για να γινει δικαιη μαχη...
Αρχικα παντως,νομιζα πως η Robin ηταν η τυπισα με τε φτερα...Πολυ καλο το power up που εκανε!!

image.jpg

#9324 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 15:57

Τωρα μαλλον ο Luffy θα ζητησει απο τον Law να ξαναλλαξει το σωμα του Smoker για να γινει δικαιη μαχη...
Αρχικα παντως,νομιζα πως η Robin ηταν η τυπισα με τε φτερα...Πολυ καλο το power up που εκανε!!

Δεν νομίζω να το κάνει δηλαδή να ζητήσει να τον αλλάξει για να παλέψουν ισάξια...Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται.

#9325 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.934 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 16:02

Δεν νομίζω να το κάνει δηλαδή να ζητήσει να τον αλλάξει για να παλέψουν ισάξια...Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται.

Kαι δηλαδη τον εχεις τον Luffy για τυπο που να θελει να παιζει ευκολα;ΑΝ γινει μαχη μεταξυ Smoker luffy,τοτε αυτο θα κανει.Αλλιως ο Smoker-Tashigi θα φυγει 2hitos...

Eπισης,αν δεν γινει αυτο,τοτε πως ο Smoker θα ξαναπαρει το σωμα του πισω;Θα συνεχισει την πορεια του ως τραβελι;Εγω αυτο βρισκω τραβηγμενο...

Edit:Ο Λουφι εχει ξαναβοηθησει τον σμοκερ στο παρελθον...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 30 Μάιος 2012 - 16:03

image.jpg

#9326 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 16:37

Kαι δηλαδη τον εχεις τον Luffy για τυπο που να θελει να παιζει ευκολα;ΑΝ γινει μαχη μεταξυ Smoker luffy,τοτε αυτο θα κανει.Αλλιως ο Smoker-Tashigi θα φυγει 2hitos...

Eπισης,αν δεν γινει αυτο,τοτε πως ο Smoker θα ξαναπαρει το σωμα του πισω;Θα συνεχισει την πορεια του ως τραβελι;Εγω αυτο βρισκω τραβηγμενο...

Edit:Ο Λουφι εχει ξαναβοηθησει τον σμοκερ στο παρελθον...

O Smoker τραβέλι.ΧΑΧΑΧΑ..

Όχι δεν είπα ότι θα μείνει έτσι και ούτε έχω τον Luffy για τύπο που θα παίζει εύκολα.
Κατα αρχήν δεν είναι σίγουρο ότι την δεδομένη χρονική στιγμή θα χτυπηθούν μεταξύ τους..

Δεύτερον πιστεύω ότι ο Smoker θα ορμίξει εάν ορμίξει στον Luffy .

Τρίτον όσο δεν έχω τον Luffy για τύπο που παίζει εύκολα άλλο τόσο δεν τον έχω για τύπο που θα πει άλλαξε τον τώρα για να τον πλακώσω στο ξύλο.

Τέλος πιστεύω και τώρα θα βοηθήσει τον Smoker o Luffy και θα ζητήσει να τον αλλάξει αλλά δεν θα το κάνει επειδή θέλει δυνατό αντίπαλο αλλά γιατί όπως είπες τον συμπαθεί και τον έχει βοηθήσει στο παρελθόν.Δεν ξέρω πότε θα γίνει αλλά μάλλον έτσι θα γίνει.

#9327 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 16:50

Και τωρα ο Zoro θα κανει επιδειξη του haki του...Για τον Sanji δεν ξερω αν μπορει,καθως ειναι στο σωμα της Nami(ειναι λιγο μπερδεμενο)

μα η robbin ειναι,τουλ εγω αυτο καταλαβα γιατι και τα ρουχα ειναι ιδια.power up εννοεις τα φτερα αν ναι το ειχε ξαναδειξει στο thriller bark αλλα τοτε μπορουσε να τα κρατησει μονο για 2-3sec τουλ απο οτι θυμαμαι.
i wish the world was more ero and peaceful...

#9328 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 16:57

εννοει πως νομιζε οτι ηταν η monet αν δεν κανω λαθος , απλα μαλλον δεν θυμοταν το ονομα :P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9329 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 18:07

Δεν έλεγε και πολλά σαν chapter, έδειξε μόνο ότι τελικά ο Zoro, Sanji και Brook κοιμήθηκαν λόγω του αερίου ύπνου των Yeti Brothers!
Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο ενδιαφέρον από αυτό!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9330 redpower1989

redpower1989

Raftel

• Members
  • 1.072 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2012 - 19:10

Δεν έλεγε και πολλά σαν chapter, έδειξε μόνο ότι τελικά ο Zoro, Sanji και Brook κοιμήθηκαν λόγω του αερίου ύπνου των Yeti Brothers!
Ελπίζω το επόμενο να είναι πιο ενδιαφέρον από αυτό!

Πολύ σωστό όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν είναι ένα μεταβατικό chapter.Μακάρι να γινόταν το κάθε chapter να είναι καλύτερο από το προηγούμενο.Δυστυχώς πρέπει να κάνει και κάπου κοιλιά για να μας δείξει και λεπτομέρειες.