Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8386 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 22:49

οτι και να πω ειναι λιγο! και μαχη Αοκιτζι με Ακαινου και αλλαγη καιρου απο την ισχυ της μαχης και κενταυροι με λεοπαρδαλη και καμηλοπαρδαλη (?) και το νησι με τα πειραματα του βεγκαπανκ! οχι κι ασχημα για πρωτο νησι στο νεο κοσμο ε...? :burningbe3: ο σμοκερ μου θυμισε Arnold Scharschenegger οπως εβγαλε το γυαλι και με τις πουρακλες, πιο badass απο ποτε! :8): ΕΥΓΕ Οντα

#8387 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 14:04

Τι ειπε ο Oda για το ΟP.

"They ask Oda of everything he wants to draw, what percentage has he completed? He says, 'As far as One Piece is concerned, about half of it'."

Spoiler:

#8388 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2012 - 14:38

Περνάνε τα χρόνια κι όλο το μισό έχει σχεδιάσει. :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8389 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 23:23

θα φτάσω 30 και το one piece θα συνεχίζεται...το κόβω..:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8390 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 14:05

Btw οι κενταυροι δεν ειναι απο φρουτα,αφου εχουμε δει το φρουτο της λεοπαρδαλης(Lucci) και της καμηλοπαρδαλης(Kaku)Πραγμα που τους κανει ακομα πιο περιεργους...

#8391 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 15:27

Btw οι κενταυροι δεν ειναι απο φρουτα,αφου εχουμε δει το φρουτο της λεοπαρδαλης(Lucci) και της καμηλοπαρδαλης(Kaku)Πραγμα που τους κανει ακομα πιο περιεργους...

Πειραματα απο την γλιτσα θα ειναι.Φρουτα δεν ειναι.

Spoiler:

#8392 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 15:55

Βλέπω στο τέλος του manga τον Sanji να υιοθετεί 100 μεταλαγμέννα παιδιά για να μπορέσει να τα φτιάξει με την Νάμι:hihi2:

Είμαι 100% σίγουρος ότι θα προτιμήσει να κάνει 100 παιδιά με την Nami, παρά να υιοθετήσει 100.

"They ask Oda of everything he wants to draw, what percentage has he completed? He says, 'As far as One Piece is concerned, about half of it'."

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει περάσει τα μισά από σεναριακής άποψης. Είμαι σίγουρος ότι από άποψη ιστορίας έχουμε περάσει την μέση μετά το timeskip. Ίσως να εννοεί ότι θα έχουμε πολλές σχεδιαστικές καινοτομίες στο New World (περίεργα μέρη ή ανθρώπους/ικανότητες κλπ) σε σχέση με το τι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 05 Μάρτιος 2012 - 16:02

#8393 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 17:33

Κοιτα,δεν μπορω να δω τον Luffy Pirate King τωρα.Εγω πιστευω οτι θα υπαρχει και αλλο time skip.
Δεν μπορει να φτασει στο ιδιο επιπεδο με τους πιο δυνατους τωρα.Ασε που θελω να γινει πιο manly.

Spoiler:

#8394 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 19:29

Κοιτα,δεν μπορω να δω τον Luffy Pirate King τωρα.Εγω πιστευω οτι θα υπαρχει και αλλο time skip.
Δεν μπορει να φτασει στο ιδιο επιπεδο με τους πιο δυνατους τωρα.Ασε που θελω να γινει πιο manly.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται timeskip,σε αυτά τα 8-10 χρόνια που μένουν στο One Piece μπορεί σιγά σιγά να τον μεγαλώσει λίγο όπως και όλο το crew
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8395 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 19:33

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται timeskip,σε αυτά τα 8-10 χρόνια που μένουν στο One Piece μπορεί σιγά σιγά να τον μεγαλώσει λίγο όπως και όλο το crew

Σωστο.Καλο θα ηταν να το κανει ετσι.
Back on topic.
Βλεπω το επομενο chapter να εστιαζει στο πως ο Luffy και η παρεα του θα φτασουν στην αλλη ακρη.

Spoiler:

#8396 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2012 - 22:43

φοβερο τσαπτερ!παρα μα παρα πολυ καλο, με νεα στοιχεια, πολλες πληροφοριες, ξυλο (εστω και show-off) και αγωνια! way to go oda!!!

αχ αυτο το δεκα χρονια ακομα το ακουω καμια τριετια...ποσο χαιρομαι :Ρ
μακαρι να το ειπε σεναριακα και να ειμαστε περιπου στα μισα ακομα :Ρ θα το βλεπω με τα παιδακια μου την βλεπω την φαση...
:thatsit: Have a nice day! :)

#8397 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2012 - 10:35

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#8398 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll