Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8116 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 January 2012 - 17:32

Πολύ καλό chapter,με πολύ γέλιο....
Λογικό ο΄τι η υποχρέωση του Jinbe είχε να κάνει με την Big Mam...
Περιμένω να δω τη βόμβα να σκάει μέσα στη μούρη της...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ώρα για τον Luffy να πάρει την πρώτη του εκδίκηση εναντίον του Smoker.

Spoiler:

#8117 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 14 January 2012 - 17:31

Πολύ καλό chapter,με πολύ γέλιο....
Λογικό ο΄τι η υποχρέωση του Jinbe είχε να κάνει με την Big Mam...
Περιμένω να δω τη βόμβα να σκάει μέσα στη μούρη της...ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ώρα για τον Luffy να πάρει την πρώτη του εκδίκηση εναντίον του Smoker.

Πιστεύω ότι θα είναι ισάξιοι,ίσως να είναι λίγο δυνατότερος ο luffy αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τον νικήσει ή αν το κάνει θα είναι πολύ οριακά. Αν και λογικά ο smoker είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα αφήσει ο oda για το τέλος οπότε σίγουρα θα τον ξαναδούμε. Ίδωμεν...
Posted Image

#8118 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 14 January 2012 - 18:13

Πιστεύω ότι θα είναι ισάξιοι,ίσως να είναι λίγο δυνατότερος ο luffy αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να τον νικήσει ή αν το κάνει θα είναι πολύ οριακά. Αν και λογικά ο smoker είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα αφήσει ο oda για το τέλος οπότε σίγουρα θα τον ξαναδούμε. Ίδωμεν...

Λογικα θα δουμε μονο καποια μικρη μαχη που θα δειξει οτι ο Luffy εχει ενα μικρο πλεονεκτημα εναντιον του Smoker.

Spoiler:

#8119 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 15 January 2012 - 00:01

δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και πολλά εναντια σε haki users ο smoker...

#8120 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 15 January 2012 - 01:13

Κοιτα,νομιζω οτι μπορει να κανει αρκετα πραγματα...Ειναι αρκετα δυνατος και χωρις το φρουτο του...Αλλα ο Luffy εχει τεραστιο πλεονεκτιμα τωρα...

Spoiler:

#8121 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 15 January 2012 - 01:30

Νομίζω πως ο Smoker σε αυτά τα 2 χρόνια του time-skip που βρίσκεται και στο new world θα έχει γίνει πολύ δυνατότερος και θα μπορεί άνετα να συναγωνιστεί το λούφη, άσε που μάλλον θα έχει και χάκι τώρα που είναι και vice-admiral. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευάλωτος πλέον σε haki users
Posted Image

#8122 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 15 January 2012 - 01:31

Λογικα θα δουμε μονο καποια μικρη μαχη που θα δειξει οτι ο Luffy εχει ενα μικρο πλεονεκτημα εναντιον του Smoker.

Νιώθω κι εγώ ότι θα συμβεί αυτό. Πέραν του ένστικτου, παίζει σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο ΧΑΠ* είναι ο μόνος αντίπαλος του Luffy, που τον έχει σε τέτοια εκτίμηση και σχεδόν τον φοβάται.

*
Spoiler:

Posted Image

#8123 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 15 January 2012 - 01:34

Νομίζω πως ο Smoker σε αυτά τα 2 χρόνια του time-skip που βρίσκεται και στο new world θα έχει γίνει πολύ δυνατότερος και θα μπορεί άνετα να συναγωνιστεί το λούφη, άσε που μάλλον θα έχει και χάκι τώρα που είναι και vice-admiral. Οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευάλωτος πλέον σε haki users

Ο Smoker δεν μπορει να αποφυγει Haki users οπως οι Admirals...Οποτε ο Luffy παλι ειναι μπροστα και επειδη εχει speed.

Spoiler:

#8124 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 15 January 2012 - 16:09

Κατι που μου εκανε εντυπωση στο σημερινο ανιμε και δεν το ειχα προσεξει και στο μανγκα.... το δωματιο υποδοχης των strawhats στο παλατι οπως δειχνει εχει νερο μεσα και ειναι μεσα σε φουσκα... στο αντιστοιχο μανγκα ειναι και κει μεσα σε φουσκα... Αρα πως παλευουν στη συνεχεια τους στρατιωτες οταν τους προσπαθουν να τους συλλαβουν και κυριως πως πλημμυριζει την αιθουσα ο μπουλης οταν σπαει τον τοιχο αφου ειναι ηδη γεματη με νερο?? :smokingg:
Posted Image

#8125 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,934 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 15 January 2012 - 17:35

Κατι που μου εκανε εντυπωση στο σημερινο ανιμε και δεν το ειχα προσεξει και στο μανγκα.... το δωματιο υποδοχης των strawhats στο παλατι οπως δειχνει εχει νερο μεσα και ειναι μεσα σε φουσκα... στο αντιστοιχο μανγκα ειναι και κει μεσα σε φουσκα... Αρα πως παλευουν στη συνεχεια τους στρατιωτες οταν τους προσπαθουν να τους συλλαβουν και κυριως πως πλημμυριζει την αιθουσα ο μπουλης οταν σπαει τον τοιχο αφου ειναι ηδη γεματη με νερο?? :smokingg:

Μπορει να την αδιασουν μετα ή να μπουν σε καποια αλλη αιθουσα με αερα...Παντως και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο!!

image.jpg

#8126 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 15 January 2012 - 18:29

Ειχαν αδειασει το νερο για να μπορουν να μετακινουνται ελευθερα....

Spoiler:

#8127 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 15 January 2012 - 18:34

Ο Smoker δεν μπορει να αποφυγει Haki users οπως οι Admirals...Οποτε ο Luffy παλι ειναι μπροστα και επειδη εχει speed.

Γιατί να μην μπορεί να το κάνει. He is not a lowly captain anymore. He is a freaking Vice Admiral. Θυμάστε τον Momonga; Δεν είναι παίξε-γέλασε οι τύποι. Είναι πιθανό να μην μπορεί να αποφύγει τόσο καλά όσο οι Admirals το haki, αλλά σίγουρα θα μπορεί να το κάνει σε κάποιο βαθμό.

Είπαμε ρε παιδιά, τα logia είναι μέσα στα πιο σπάνια φρούτα. Αν χρειαζόταν απλώς ένα Haki για να κόψει το logia ενός VICE ADMIRAL που έχει περάσει δύο χρόνια μέσα στο χάος του New World (δεν ασχολούμαι καν με νουμπάδες σαν τον Caribou), τι νόημα θα είχε να τους δωθεί τόση προσοχή;

Όχι, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη μάχη, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια μάχη νοσταλγίας και χωρίς κάποια τρομερή σεναριακή σημασία (δηλαδή να δούμε επιτέλους ένα δίκαιο Smoker vs Luffy) που θα διακοπεί στην μέση από κάποιο άλλο πιο σημαντικό γεγονός.

Έχει αρχίσει να μην μου αρέσει πως ο Oda έχει αρχίσει αγνοεί τον παράγοντα "εμπειρία" και το έχει μετατρέψει σε "Luffy με ένα χρόνο στην θάλασσα (ή δύο ή τέσσερα, δεν έχει σημασία) και δύο χρόνια σούπερ ντούπερ training θα νικήσει όλα τα μπουριά που έχουνε φάει την ζωή τους στην θάλασσα, επειδή έχει τούμπανο χάκι και in the name of his nakama/dreams/friends θα τους νικήσει όλους και θα είναι γαμιάς". Είπαμε είναι Shonen, κάποια στερεότυπα θα υπάρχουν, αλλά όταν μπαίνεις στον κόπο να φτιάξεις έναν τόσο ζωντανό και πλήρη κόσμο, είναι απογοητεύτικό να εκμηδενίζεις τα πάντα και να "αποδεικνύεται" ότι όλος ο κόσμος φτιάχτηκε για να αποδειχτεί πόσο γαμιάς έγινε ο Luffy.

#8128 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 posts

Posted 15 January 2012 - 18:55

Ειχαν αδειασει το νερο για να μπορουν να μετακινουνται ελευθερα....

Δε νομιζω γιατι αν προσεξες στο σημερινο ο μινιστερ εξ αριστερων η δεξιων δε θυμαμαι :P λεει στο βασιλια και κατι ακομα που δε μας το δειχνει, οποτε μαλλον του λεει για την απαγωγη και οι αλλοι ειναι ακομα μεσα στη φουσκα ενω γυρω τους εχει νερο, και στο ανιμε και στο μανγκα. Την επομενη φορα που τους δειχνει στο μανγκα ειναι οταν βρισκονται εκτος φουσκας και εχουν εξουδετερωσει τους στρατιωτες και σκαει μυτη κι ο ζορο κλπ... εε δε νομιζω πριν να τους ειχαν αδειασει την αιθουσα απο το νερο για να μετακινουνται ελευθερα.

Τεσπα, δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο απλα κουβεντα να γινεται... εδω εχουν δειξει το σανκς με 2 χερια :hahaha::hahaha:
Posted Image

#8129 Arucard

Arucard

Anime Newbie

• Members
  • 125 posts

Posted 15 January 2012 - 19:56

Γιατί να μην μπορεί να το κάνει. He is not a lowly captain anymore. He is a freaking Vice Admiral. Θυμάστε τον Momonga; Δεν είναι παίξε-γέλασε οι τύποι. Είναι πιθανό να μην μπορεί να αποφύγει τόσο καλά όσο οι Admirals το haki, αλλά σίγουρα θα μπορεί να το κάνει σε κάποιο βαθμό.

Είπαμε ρε παιδιά, τα logia είναι μέσα στα πιο σπάνια φρούτα. Αν χρειαζόταν απλώς ένα Haki για να κόψει το logia ενός VICE ADMIRAL που έχει περάσει δύο χρόνια μέσα στο χάος του New World (δεν ασχολούμαι καν με νουμπάδες σαν τον Caribou), τι νόημα θα είχε να τους δωθεί τόση προσοχή;

Όχι, σίγουρα δεν θα είναι εύκολη μάχη, αλλά πιστεύω ότι θα είναι μια μάχη νοσταλγίας και χωρίς κάποια τρομερή σεναριακή σημασία (δηλαδή να δούμε επιτέλους ένα δίκαιο Smoker vs Luffy) που θα διακοπεί στην μέση από κάποιο άλλο πιο σημαντικό γεγονός.

Έχει αρχίσει να μην μου αρέσει πως ο Oda έχει αρχίσει αγνοεί τον παράγοντα "εμπειρία" και το έχει μετατρέψει σε "Luffy με ένα χρόνο στην θάλασσα (ή δύο ή τέσσερα, δεν έχει σημασία) και δύο χρόνια σούπερ ντούπερ training θα νικήσει όλα τα μπουριά που έχουνε φάει την ζωή τους στην θάλασσα, επειδή έχει τούμπανο χάκι και in the name of his nakama/dreams/friends θα τους νικήσει όλους και θα είναι γαμιάς". Είπαμε είναι Shonen, κάποια στερεότυπα θα υπάρχουν, αλλά όταν μπαίνεις στον κόπο να φτιάξεις έναν τόσο ζωντανό και πλήρη κόσμο, είναι απογοητεύτικό να εκμηδενίζεις τα πάντα και να "αποδεικνύεται" ότι όλος ο κόσμος φτιάχτηκε για να αποδειχτεί πόσο γαμιάς έγινε ο Luffy.

Συμφωνώ και πιστέυω πως ακόμα ο luffy δεν έχει σε καμία περίπτωση άνετα vice-admiral και ας έχει και χάκι, πόσο μάλλον τον smoker που έχει και τόσο δυνατό φρούτο. Όσο για αν ο oda αγνοεί την εμπειρία των παλαιότερων στη θάλασσα πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμα για να το συμπεράνουμε αυτό, αφού δεν έχει γίνει ακόμα κάποια μάχη με κάποιον από αυτούς. Έχω εμπιστοσύνη στον Oda και πιστεύω ότι δεν θα μας απογοητεύσει και δεν θα διαταράξει τα power levels της σειράς ανεπανόρθωτα όπως μερικοί μερικοί, γκουχουγκουχου
Spoiler:

Posted Image

#8130 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 18 January 2012 - 09:09

spoilers

Spoiler:

Posted Image