Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17025 replies to this topic

#8026 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 December 2011 - 17:09

guys, χαλαρωστε λίγο. Οτι και να γινει, ο oda θα το δικαιολογησει. Δεν θυμαμαι ποτε να αφησε κατι ξεκρεμαστο.
Ολοι λιγο πολυ συμφωνουμε, οτι αν παει την επομενη μερα απο το FI να παλεψει με την BM 1vs1 θα τον κλαιν οι ρεγγες. Οχι BM ουτε απέναντι στην boa δεν θα αντεχε πανω απο δυο λεπτά, αν θελετε τη γνωμη μου, με βαση οσα εχω δει. αρα μεεεεχρι να γινει η διαδρομη θα πρεπει να εχει καλυψει τις απαιτησεις, ειτε μεγαλη ειτε μικρη.

Επίσης, σχετικά με το τι εχουμε να δουμε, νομιζω ξεχνατε κατι βασικο. Δεν κανουν power up μονο οι SH, τοση και τοση πιτσιρικαρια (και μη) υπαρχει στο odaverse που τους ανταγωνιζονται.

εγω προσωπικά ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναδω Gin (αν ζει), koby, ισως και εκεινο τον καραγκιοζη με το χερι τσεκουρι, killer, croco με νεο πληρωμα, καινουριους sichibukai και ενα σωρο νησια που ουτε και ξερουμε τι θα δουμε (εκτος ισως απο ναμι και ρομπιν).

Το μονο που κερδισε απο sichibukai χωρις χαντικαπ ειναι ο μορια, που μπροστα π.χ. σε kuma δεν ηταν τιποτα. (και λεω ηταν διοτι περιμενω power up και απο αυτον) αρα για μενα δεν ειναι καν σε επιπεδο sichibukai ακομα, θελει λιγο δρομο για να το κερδισει.

Και μιλαμε προφανως μονο για το luffy τοση ωρα, γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο ζορο ξεπερασε τον mihawk ή ο σαντζι τον Ivankov...

Εγώ προσωπικά δυο πραγματα με ενδιαφερουν να μαθω αμεσα. Αν εχουν εστω και λιγο χακι ζορο-σαντζι, και αν εξακολουθει να του δημιουργει θεμα στην υγεια του Λουφυ το g2. Γιατι φαινεται να το χρησιμοποιει για ψυλλου πηδημα και με εχει προβληματισει.

,αλλωστε οπως ειπα ηδη απ'τη στιγμη που οda μας εδειξε οτι θα γινει μαχη,δε νομιζω να αργησει και παρα πολυ αυτη η στιγμη(αλλιως δε θα το εδειχνε τωρα)...

το αν θα αργησει ειναι σχετικο. Σκεψου ποια χρονια αφησαν στη μεση τη μαχη τους με τον σμοκερ, και ποτε ξανασυναντηθηκαν. κι ας τον κυνηγαγε από πισω ο αλλος.

Edited by Lord Leon, 28 December 2011 - 17:14.

stasou%2520mygdala.jpg

#8027 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 28 December 2011 - 17:34

g
Ολοι λιγο πολυ συμφωνουμε, οτι αν παει την επομενη μερα απο το FI να παλεψει με την BM 1vs1 θα τον κλαιν οι ρεγγες. Οχι BM ουτε απέναντι στην boa δεν θα αντεχε πανω απο δυο λεπτά, αν θελετε τη γνωμη μου, με βαση οσα εχω δει. αρα μεεεεχρι να γινει η διαδρομη θα πρεπει να εχει καλυψει τις απαιτησεις, ειτε μεγαλη ειτε μικρη.

νταξ τώρα πηγες να
κλάσις και έχεσες...

#8028 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 28 December 2011 - 17:40

εγω προσωπικά ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναδω Gin (αν ζει), koby, ισως και εκεινο τον καραγκιοζη με το χερι τσεκουρι, killer, croco με νεο πληρωμα, καινουριους sichibukai και ενα σωρο νησια που ουτε και ξερουμε τι θα δουμε (εκτος ισως απο ναμι και ρομπιν).

θα κλαψω απο συγκινηση ετσι και ξαναδείξει Gin, Captain Morgan etc, East Blue saga FTW!

#8029 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 December 2011 - 17:56

νταξ τώρα πηγες να
κλάσις και έχεσες...

μου αρεσε η παρομοιωση :P

οχι αληθεια, βλεποντας το χαος αναμεσα σε smoker και boa, και το χαος αναμεσα σε luffy και smoker, δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο. Ειχε με μια κλωτσια πανω απο δυο πασιφιστα, χωρις να ιδρωσει τη στιγμη που ο αλλος post timeskip θελει gear 2nd για ενα..

ΚΑι ειναι και προφανες οτι τα χακι τους ειναι σε τελειως αλλο level.

Δεν πιστευω να κανετε το λαθος να την υποτιματε επειδη ο Οντα την ψιλοξεφτυλισε σαν προσωπικοτητα...

stasou%2520mygdala.jpg

#8030 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 28 December 2011 - 17:57

το αν θα αργησει ειναι σχετικο. Σκεψου ποια χρονια αφησαν στη μεση τη μαχη τους με τον σμοκερ, και ποτε ξανασυναντηθηκαν. κι ας τον κυνηγαγε από πισω ο αλλος.

τελειως διαφορετικες οι συνθηκες σ'αυτη την περιπτωση,εκει ο luffy δεν ηθελε και δεν ειχε καποιο λογο να τον αντιμετωπισει ενω εδω θελει με το που μπει nw να την δειρει για να παρει αυτος το fi και να το προστατευει...με τον smoker ο οda ηθελε απλα να δημιουργησει εναν cool marine rival(σε στυλ roger-garp)για να τον συνανταει ο luffy σε διαφορα μερη της ιστοριας,στην περιπτωση luffy-big mam τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα...

Οχι BM ουτε απέναντι στην boa δεν θα αντεχε πανω απο δυο λεπτά, αν θελετε τη γνωμη μου, με βαση οσα εχω δει.

εδω τρολλαρεις,δε γινεται :P

#8031 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 December 2011 - 18:47

μου αρεσε η παρομοιωση :P

οχι αληθεια, βλεποντας το χαος αναμεσα σε smoker και boa, και το χαος αναμεσα σε luffy και smoker, δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο. Ειχε με μια κλωτσια πανω απο δυο πασιφιστα, χωρις να ιδρωσει τη στιγμη που ο αλλος post timeskip θελει gear 2nd για ενα..

ΚΑι ειναι και προφανες οτι τα χακι τους ειναι σε τελειως αλλο level.

Δεν πιστευω να κανετε το λαθος να την υποτιματε επειδη ο Οντα την ψιλοξεφτυλισε σαν προσωπικοτητα...

Πριν το timeskip ηταν προφανης η διαφορα Boa-Luffy σε επιπεδο δυναμης.Δεν νομιζω ομως να ειναι ακομα δυνατοτερη απο αυτον.Εδω ο Sanji και ο Zoro Μπορεσαν ανετα με μια τεμπελικη κινηση να νικησουν Pacifista,το οτι μπορεσε να καταστρεψει καποια δεν λεει και πολλα.

#8032 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 28 December 2011 - 18:51

O Gin θα ξαναεμφανιστεί, ήταν επιπέδου Sanji στην East Blue (τον έδειρε).
Και έφυγε ζωντανός για την grandline... και δεν τον έδειξε σε cover story.
Κάποιοι λένε ότι θα joinάρει τον Law, η κανέναν Croc η κανά Kaido, δεν θα με χάλαγε...
Καi με την Χανκοκ τον έχω τον Luffy σε γενικές γραμμές ισοδύναμο - στο ίδιο επίπεδο τελοσπάντων.

Edited by D.Dragon, 28 December 2011 - 19:07.

Posted Image

#8033 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 posts

Posted 28 December 2011 - 18:59

υποτιματε πολυ την boa ...καλα οχι και δεν θα αντεχε 2 λεπτα απεναντι της ο luffy αλλα θα ηταν σιγουρα δυνατη μαχη και ισως να τον εδερνε , μην ξεχνατε οτι η boa εχει και αυτη Coc

(αν βεβαια αυτο λεει κατι ως προς την δυναμη , καθως ακομα δεν μας εχει δειξει πως αυτο μπορει να χρησιμευσει σε μια μαχη 1vs1)

αποψη μου δλδ οτι ο luffy αυτη τη στιγμη ειναι ισαξιος με boa και κατωτερος απο mihawk- (ισως) doflamingo

Posted Image

#8034 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 29 December 2011 - 01:55

guys, χαλαρωστε λίγο. Οτι και να γινει, ο oda θα το δικαιολογησει. Δεν θυμαμαι ποτε να αφησε κατι ξεκρεμαστο.

Επίσης, σχετικά με το τι εχουμε να δουμε, νομιζω ξεχνατε κατι βασικο. Δεν κανουν power up μονο οι SH, τοση και τοση πιτσιρικαρια (και μη) υπαρχει στο odaverse που τους ανταγωνιζονται.

Το μονο που κερδισε απο sichibukai χωρις χαντικαπ ειναι ο μορια, που μπροστα π.χ. σε kuma δεν ηταν τιποτα. (και λεω ηταν διοτι περιμενω power up και απο αυτον) αρα για μενα δεν ειναι καν σε επιπεδο sichibukai ακομα, θελει λιγο δρομο για να το κερδισει.

Και μιλαμε προφανως μονο για το luffy τοση ωρα, γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι ο ζορο ξεπερασε τον mihawk ή ο σαντζι τον Ivankov...

Εγώ προσωπικά δυο πραγματα με ενδιαφερουν να μαθω αμεσα. Αν εχουν εστω και λιγο χακι ζορο-σαντζι, και αν εξακολουθει να του δημιουργει θεμα στην υγεια του Λουφυ το g2. Γιατι φαινεται να το χρησιμοποιει για ψυλλου πηδημα και με εχει προβληματισει.

sorry αλλα αλλο σμοκερ και αλλο η μαμα... αυτο με το σμοκερ ηταν στον αερα.. αυτο με την μαμα ειναι ενα τεραστιο γεγονος// θα το δειτε συντομα....:himitsu:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#8035 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 29 December 2011 - 04:26

Και ένας πιτσιρικάς 19 χρονών δεν μπορεί να καλύψει το κενό δύναμης με αυτούς με 2 χρόνια προπόνησης.

Tα 2 χρονια φαινονται λιγα στο ματι. Δεν ειναι λιγα αν αναλογιστουμε οτι κατα την διαρκεια που ο luffy διεσχισε την μιση grand line μολις στα 17 του.. Δηλαδη μπορει σε μας να φαινονται πολλα τα chapters και τα κατορθωματα τους να χουν παρει χρονο αλλα.. αυτο δεν ισχυει!!! Γιατι μεχρι το timeskip ολα αυτα που εκανε ο luffy τα εκανε κατα της διαρκεια ενος ετους 17. Ειδαμε ολοι τι εξελιξη ειχε σε αυτο το διαστημα,οπως ειπε και ο frenzy.
Αναλογισου λοιπον οτι απο 17 εγινε 19... Τι θα σημαινε..? Θα σημαινε 2 φορες το One Piece μεχρι το time skip σε διαρκεια αν καναν ταξιδι!!!! Δηλαδη 600(περιπου) x 2= 1200 chapters. :PMπορει να φαινεται παραλογο αλλα ετσι ειναι με μια γρηγορη σκεψη. Αρα σκεψου αν μονο στα 17 του ειχε τετοια εξελιξη τωρα ποση θα εχει σε 2 ολοκληρα χρονια..?? Η ποσες περιπετειες θα ειχε κανει αν δεν εκανε προπονηση..?

Οσον αφορα για το οτι και οι αλλοι εξελισσονται..οντως ισχυει!! Αλλα για μενα, αλλο να προπονεισαι και να εξελισσεσαι συνεχεια και να γινεσαι καλυτερος και αλλο κατα την διαρκεια του ταξιδιου σου απλα οταν χρειαzεται η περισταση ξεπερνωντας μια δυσκολια να γινεσαι καλυτερος. Και οι δυο εχουν εξελιξη αλλα σιγουρα αυτος που προπονειται θα χει καλυτερη..
Και οσο ρεαλιστικο κι αν προσπαθησουμε να το παρουσιασουμε το ΟΡ... νταξει ενα παραπανω πλεονεκτημα και μια εξαιρεση θα αποτελεσουν οι πρωταγωνιστες μας και θα τα καταφερουν στο τελος οσες και αν ειναι οι δυσκολιες και οσο κι αν απιθανα θεωρουνται καποια πραγματα..! Παντα γινεται αυτο!;)

Επισης το να νικησει yonku σε 1ν1 δεν παει να πει οτι αυτοματα αποκτα επιπεδο yonku.. Ουτε οτι μπορει να τα βαλει απευθειας και με αλλον yonku μετα...Μην τρελενομαστε:PΤο οτι νικησε πχ croc δεν παει να πει οτι εγινε croc.. Το ειδαμε και στον πολεμο. O luffy ηταν ουσιαστικα γατακι σε μεγαλους αντιπαλους και ο ''ηττημενος'' croc τα βαzε με ολους...

Edited by zoro77, 29 December 2011 - 04:32.

#8036 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 December 2011 - 04:32

^ναι αλλα εδω τον παιζει ωραια τον Croc

Youtube Video

#8037 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 29 December 2011 - 04:39

βρε συ δεν εννοω οτι τον croc δεν το εχει.. Mπορει και να τον ξαναβαzε κατω.. To θεμα ομως δεν ειναι αυτο. Εγω λεω oτι ο ενας(ο croc) ηταν σιγουρα σε καλυτερο επιπεδο απο τον λουφυ γιατι σε ενα μεγαλο γεγονος οπως ο πολεμος ηταν ικανος να επιzησει και μαλιστα να τα βαλει με αρκετα καλους και να μην παθει ουσιαστικη zημια. Ο luffy εφαγε το ξυλο της αρκουδας και με χιλιες βοηθειες δεν πεθανε.. Αυτη ειναι η διαφορα σε croc-luffy και γι αυτο λεω οτι το επιπεδο τους ηταν διαφορετικο.. Ασχετα αν τελικα σε ενα 1ν1 τον νικησε...

#8038 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 December 2011 - 05:00

Και εγώ είμαι της άποψης ότι δεν είναι πρόβλημα να παλέψει την big mom τώρα.
Το βασικό είναι ότι απλά μου έλειψε ένας πραγματικά απειλητικός/επιβλητικός αντίπαλος και το όλλο συναίσθημα που φέρει αυτός. Μου άρεσε το FI, δεν είχα πρόβλημα με τον Hody αλλά δεν είναι ούτε κατά προσέγγιση αυτό που περιέγραψα στην αρχή.
Και εκτός από Yonkou, ποιός άλλος αντίπαλος θα μπορέσει να το προσφέρει?
Κανένας από τους Shichibukai και οι BB/Akainu είναι reserve για το τέλος.
Ίσως rebel arc με αντίπαλο Kizaru να έκανε. Περιμένω τους rebel ποιό πολύ από όλλα τα subplots του OP, και ο kizaru να μην ξεχνιόμαστε είναι αυτός που και τον νίκησε στο archipelago και τον υποτιμούσε περισσότερο από όλλους στον πόλεμο, δηλαδή ήταν παρόν στις 2 σημαντικές ήττες που άλλαξαν τη σειρά. Τι καλύτερο από το να μπει στο new world νικώντας αυτόν?

Γενικά το να νικήσεις έναν σημαντικό αντίπαλο από τόσο νωρίς δε σημαίνει ότι θα ανακατεφθούν τα power levels της σειράς. Μπορεί να βρει του κερατά τα τρικ για να κρατήσει το balance, συμμαχία πειρατών, 2vs1, hakki burst, κοιλόπονος κλπ.

Βέβαια φαίνετε πιο πιθανόν να γίνει η μάχη στο μεθεπόμενο arc και ταυτοχρονα να μπει ο jinbei στο πλήρωμα. Είναι έτσι και αλλιώς ξεκάθαρο ότι θα ξαναέχουμε το FI στην ιστορία στο μέλλον. Ίσως τελικά να βγει σωστή και η πρόβλεψη της γοργόνας, δηλαδή να καταστρέψει τότε το νησί.

Edited by Mad_Hatter, 29 December 2011 - 05:08.

qzMHWHd.png

#8039 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 29 December 2011 - 14:57

Κατι περι συγκρισης που εγινε πριν. Ο Luffy πριν το NW μονο με συγκεκριμένους αντιπαλους δε μπορούσε να τα βάλει και αυτοι ήταν Haki users, Logia . Τωρα ομως ξερει να χρησιμοποιει το καύτερο haki και μπορει να χτυπήσεις και τουςδευτερους :). Αυτο ήταν αλλωσςτ το βασικο πρόβλημα με Crocodile, Enel(mantra user).

#8040 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 29 December 2011 - 16:46

To αστείο της υπόθεσης είναι ότι τελικά οι συγκρίσεις δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Ξέρουμε ότι γίνει δεν γίνει ο Luffy pirate king, θα τους νικήσει όλους στο τέλος.

Τελικά, από μία troll άποψη, το One Piece δεν είναι παρά πολύ κακό και αναλύσεις επί αναλύσεων για το τίποτα μιας αναμενόμενης πλοκής. Δεν πα να εμφανιστεί και ο τύπος με το Jesus-Jesus no mi, ξέρουμε ότι στο τέλος ο Luffy, BECAUSE OF HIS NAKAMA/DREAMS/FRIENDS/MEAT θα τον νικήσει :P