Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#7336 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 13:07

επιεικως απαραδεκτο...καταλαβα ο,τι καταλαβατε και εσεις απ'τα panels και οι εξελιξεις ηταν ελαχιστες...γιατι τετοια πτωση ρε γμτ??που ειναι τα chapters που δε μας αφηναν σε δευτερολεπτο ηρεμιας??συνελθε oda!!!!

#7337 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:10

2 εβδομαδες για ενα βαρετο chapter... :yawn2:
νομιζω ειναι λανθασμενο translation, λεγοντας "true form" μου φαινεται εννοει κατι με το παρελθον του hody. http://mangastream.com/read/one_piece/59032007/14 εδω περα ο Ηody πρεπει να του εξηγησε τι του εκαναν οι ανθρωποι ή κατι τετοιο.
Αν δεν καταλαβατε τι εννοω δεν πειραζει, ξεχαστε το :P

EDIT: μπααα βλακειες λεω...

#7338 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:43

Γαμάτο chapter, τώρα δεν ξέρω από που και ως που τα παράπονα, ξύλο είχε αποκαλύπτονται πτυχές του χαρακτήρα του Χόντι και συνεχίζετει η μάχη ενάντια στο χρόνοα για τον Νόα...
Η μετάφραση ήταν επιεικώς απαράδεκτη αλλά όχι και το chapter... μην τρελαθούμε...
Ο Χόντι θα είναι άραγε η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.. Θα ανατραπεί το σκηνικό ?
Μήπως είναι γιός του Τίγρη...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7339 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:48

Αυτο πραγματι θα ειναι τεραστια ανατροπη...

Νταξει μετριο...Δεν πιστευω οτι ηταν κακο παρολο που ηταν λες και το εγραψε καπως βιαστικα(δεν εβγαζαν και πολυ νοημα τα panels)αλλα μπορει να ερθει ανατροπη μετα...

#7340 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 14:51

Πιο αχταρμα chapter σε one piece δεν εχω διαβασει....τα διαβαζα 2 φορες για να καταλαβω τι γινεται... Για να μη σχολιασω οτι καναμε υπομονη να δουμε τα match-ups, περιμεναμε μετα 2 βδομαδες και το chapter ειναι ΠΑΛΙ μεταβατικο!!! Ε ελεος πια ας δουμε και κανα σοβαρο 1vs1...:roar::mador2:
Εχει γουστο στο επομενο να μας πεταξει κανα flashback για το noah...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7341 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 15:09

Μπορεί επίσης να είναι μισός άνθρωπος, κανένα μπαστάρδι του Croc η του Kaido....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7342 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:11

Παιδια το chapter δεν ηταν απαραδεκτο. Καθολου μαλιστα. Ισως δεν της αξιζε τις 2 βδομαδες αλλα δεν ηταν τοσο ασχημο. Και στο κατω κατω τι ακριβως περιμενατε. Το αρκ φαινεται προς τα που πηγαινει. Ο Οντα χτυζει σιγα σιγα την ιστορια γυρω απο το FI και μετα θα ακολουθησουν οι μαχες. Αντε να εχει καμια μεγαλη ανατροπη προς το τελος.
To παει με αργους ρυθμους ομως παντα ετσι ηταν. Ριξ'τε μια ματια σε Alabasta/Skypia/Thriller Bark Arcs δεν ειναι ουτε καλυτερα ουτε χειροτερα απο το τωρινο. Απλα οι περισσοτεροι τα ειδαμε κατεβατα γι'αυτο δεν μας πειραξε. To Whitebeard War Saga ανεβασε πολυ τον πυχη αλλα δεν μπορει να βγαζει συνεχεια τετοια Arcs.

#7343 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:33

Κοιτα...θα μπορουσε να το "χτισει" το αρκ εδω και 40 chaps.Να δειξει και την ιστορια του κιολας.
Εγω προσωπικα νευριασα γιατι ηθελα να δω τα 1ν1 επιτελους.

Και γιατι μαρεσε τοσο το One Piece;Γιατι ακομι και αν ο Oda το πηγαινε με ρυθμους χελωνας,ακομι και σε filler ή σε μεταβατικα chaps,εριχνε κατι που να σου κινει την περιεργεια,εστω ενα chap με αστειες σκηνες.Εδω τωρα θα φαμε στην μαπα το παρελθον του Hody( αν οντως γινει ετσι ),που ειναι ενας αντιπαλος που θα επρεπε να φυγει σαν τον "ανεμο"

Τεσπα,δεν ξερω,περιμενω τουλαχιστον καποια μεγαλη ανατροπη για να παρω πισω αυτα που ειπα.:mad2:

image.jpg

#7344 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:36

^
|
|
|
Join the clubPosted Image

#7345 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:56

Κοιτα...θα μπορουσε να το "χτισει" το αρκ εδω και 40 chaps.Να δειξει και την ιστορια του κιολας.
Εγω προσωπικα νευριασα γιατι ηθελα να δω τα 1ν1 επιτελους.

Και γιατι μαρεσε τοσο το One Piece;Γιατι ακομι και αν ο Oda το πηγαινε με ρυθμους χελωνας,ακομι και σε filler ή σε μεταβατικα chaps,εριχνε κατι που να σου κινει την περιεργεια,εστω ενα chap με αστειες σκηνες.Εδω τωρα θα φαμε στην μαπα το παρελθον του Hody( αν οντως γινει ετσι ),που ειναι ενας αντιπαλος που θα επρεπε να φυγει σαν τον "ανεμο"

Τεσπα,δεν ξερω,περιμενω τουλαχιστον καποια μεγαλη ανατροπη για να παρω πισω αυτα που ειπα.:mad2:

εσυ τα λες αυτα?

Μπορεί επίσης να είναι μισός άνθρωπος, κανένα μπαστάρδι του Croc η του Kaido....

εγω λεω ψυχοπαιδι του WB :P

#7346 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 16:59

εσυ τα λες αυτα?

Ναι εγω,δεν καταλαβα τη ειρωνια :golgo:

Τοσο καιρο δεν τα ελεγα γιατι δεν τα πιστευα.Ειπα πως το OP με κρατουσε τοσο καιρο για το λογο που ανεφερα.Απλως τωρα δεν μου προκαλει το ιδιο συναισθημα....

image.jpg

#7347 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 17:14

αλλά όχι και το chapter... μην τρελαθούμε...

για εμενα το τρελο ειναι να μας αρεζε το chapter ενω με το ζορι καταλαβαιναμε τι γινοταν και δεν ειχε και πολλα πραγματα :S αντε επιτελους να δειξει Luffy vs Hody να πεσει λιγο ξυλο! και το "noah" ποσα chapter ακομα θα το δειχνει να πεφτει?? στην τελικη θα παω να το καρφωσω εγω στο νησι για να τελειωνουμε και εμεις και το arc :o

#7348 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 20:01

καταρχάς, νομιζω χανετε τις λεπτομερειες. Μην υποτιμάτε τον Χοντι. To fishman karate λειτουργει παρα το λαστιχενιο σωμα του Λούφυ (οπως αναποδα ειχε συμβει με τον Ενελ) και το χακι του δεν ειναι αρκετα συμπηκνωμενο για κοφτερα/σουβλερα αντικειμενα. Για τους υπολοιπους ψαθοκαπελενιους, ακομα δεν εχω αποψη, αλλα αναφορικά με τον λουφυ, και δεδομενου οτι ακολουθειται σταθερα η λογικη "ο αντιπαλος μου δειχνει τις αδυναμιες μου και εγω εξελισσομαι", τότε, αν ο Χοντι δεν ειναι ο πιο καταλληλος αντιπαλος για μετά την διετη εκπαιδευση, ΠΟΙΟΣ διάολος είναι;

Επίσης

Γαμάτο chapter, τώρα δεν ξέρω από που και ως που τα παράπονα, ξύλο είχε αποκαλύπτονται πτυχές του χαρακτήρα του Χόντι και συνεχίζετει η μάχη ενάντια στο χρόνοα για τον Νόα...
Η μετάφραση ήταν επιεικώς απαράδεκτη αλλά όχι και το chapter... μην τρελαθούμε...
Ο Χόντι θα είναι άραγε η μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.. Θα ανατραπεί το σκηνικό ?

What the dude said. Το one piece πάντα είχε ελαττώματα στο σχέδιο, όταν υπερσυμπήκνωνε καταστάσεις, αν και η μετάφραση είναι πανηγύρι στο ζεφύρι, δε βγαίνει εύκολα άκρη. Προτείνω όσοι καλοθελητές, να το ξανατσεκάρουν μετά το update, που είμαι σιγουρος οτι θα γίνει.

Μετά από τόσα χρόνια έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ότι και ΑΑ ποιοτητα μάχης θα έχουμε, και θα χτυπάμε τα κουτελά μας και θα λέμε "ΑΑΑΑΑ, για αυτό μας τα δειχνε όλα αυτά!"

Εδώ είστε και εδώ είμαι, τα ξαναλέμε.

stasou%2520mygdala.jpg

#7349 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 20:26

εγω οταν δεν βγαζω ακρη περιμενω το ανιμε..

#7350 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2011 - 21:23

Για τους υπολοιπους ψαθοκαπελενιους, ακομα δεν εχω αποψη, αλλα αναφορικά με τον λουφυ, και δεδομενου οτι ακολουθειται σταθερα η λογικη "ο αντιπαλος μου δειχνει τις αδυναμιες μου και εγω εξελισσομαι", τότε, αν ο Χοντι δεν ειναι ο πιο καταλληλος αντιπαλος για μετά την διετη εκπαιδευση, ΠΟΙΟΣ διάολος είναι;

Tις αδυναμίες του τις μαθαίνει κάποιος πολεμώντας αντιπάλους που είναι εις θέσην να τον απειλήσουν(υπό κανονικές συνθήκες,και όχι υπό συγγραφικά τεχνάσματα στυλ ''φούσκα στο νερό'' για να αποκτήσει λίγο αγωνία η μάχη)και όχι με ταβερνιάρηδες στυλ Χόντι που όπως γράφτηκε και πιο πάνω κανονικά θα έπρεπε να φύγει αέρας.

What the dude said. Το one piece πάντα είχε ελαττώματα στο σχέδιο, όταν υπερσυμπήκνωνε καταστάσεις, αν και η μετάφραση είναι πανηγύρι στο ζεφύρι, δε βγαίνει εύκολα άκρη. Προτείνω όσοι καλοθελητές, να το ξανατσεκάρουν μετά το update, που είμαι σιγουρος οτι θα γίνει.
Μετά από τόσα χρόνια έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ότι και ΑΑ ποιοτητα μάχης θα έχουμε, και θα χτυπάμε τα κουτελά μας και θα λέμε "ΑΑΑΑΑ, για αυτό μας τα δειχνε όλα αυτά!"

'Οτι θα έχουμε ΑΑ ποιότητας μάχη κάποτε είναι δεδομένο,αν δεν το πιστεύαμε θα είχαμε σταματήσει να βλέπουμε ΟΡ(εγώ τουλάχιστον).Η ''γκρίνια'' που υπάρχει είναι για την χρονική διάρκεια που μεσολαβεί.2 χρόνια χωρίς σοβαρό 1v1(ίσως να είναι κ παραπάνω:unsure:) για το ΟΡ,και για το είδος της σειράς γενικότερα,είναι υπερβολικά μεγάλο διάστημα.

Προσωπικά,ακόμα και η φοβερή μάχη να γίνει και μετά απο 2 chapters(λέμε τώρα...)δεν πρόκειται να χτυπήσω κανένα κούτελο και ούτε να πάρω πίσω τα όσα είπα.Στο μυαλό μου αυτή η περίοδος στο ΟΡ θα παραμείνει μια μαύρη σελίδα για την σειρά.

Τέλος,υπερσυμπνήκωση στο ΟΡ δεν υπάρχει(με εξαίρεση κάποια από τα πρώτα αρκς),και γι' αυτό γίνεται και το όλο νταβαντούρι.
Τράβηγμα απ' τα μαλλιά υπάρχει,που έχει ενταθεί όσο δεν πάει τον τελευταίο καιρό(=1-1,5 χρόνο).Πίστεψε με,αν υπήρχε υπερσυμπήκνωση δεν θα παραπονιόταν κανένας για τίποτα.Υπερσυμπήκνωση σε μέσης ή μεγάλης διάρκειας fighting shonen είναι θείο δώρο για αυτούς που το παρακολουθούν.

Anw,τις όποιες απόψεις μου για την τωρινή φάση που περνάει το ΟΡ τις έχω ξαναποστάρει και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι,απλά θεώρησα ότι έχεις παρερμηνεύσει κάπως (και όχι μόνο εσύ)τους λόγους που μερικοί ''γκρινιάζουν'',και πήρα λαβή να σχολιάσω σε γενική κλίμακα κάποια πράγματα.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα