Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6871 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 23:26

^ A ρε Oda με τις γνωσεις σου xD

Πληροφοριακα το αρκ ξεκινησε πανω κατω απο το 602. Τωρα ειμαστε 630. Αν θεωρησουμε το αρκ αυτο ομοιο με το Skypiea arc(το οποιο πανω κατω ξεκινησε απο το 236 και τελειωσε με την νικη εναντια στον Ενελ στο 299) λογικα θα τελειωσει γυρω στο 665. Εχουμε δηλαδη μισο χρονο και κατι βδομαδες.:nanana: Ο Enel εμφανιστηκε στο 254. Με βαση λοιπον οτι μαλλον ο Χορντυ και η παρεα του δεν ειναι τελικα οι κυριοι αντιπαλοι, ο main boss του arc θα εμφανιστει πολυ συντομα.;)

2po6sfa_jpg.gif

#6872 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 00:40

εγω πιστευω οτι καποιος απο τουσ ψαφινους θα κανει μεταγγιση αιματως στον χορντι που σε καποια φαση θα αιμοραγει μεχρι θανατου... κ ετσι θα τους δει με αλλο ματι... σου λεει τωρα κατσε ρε φιλε, λες να μην ειναι τοσο κακοι?
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#6873 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

nasu shiro toka shoni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 00:47

της ιεροδουλης εγινε στο καινουριο τσαπτερ, δε καταλαβα τον χριστο μου :madtodeath: θα το ξαναδιαβαζα αλλα ηταν και βαρετο... παντος μ αρεσει οποσ πηγαινει η ιστορια :wis:
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#6874 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 01:01

εγω πιστευω οτι καποιος απο τουσ ψαφινους θα κανει μεταγγιση αιματως στον χορντι που σε καποια φαση θα αιμοραγει μεχρι θανατου... κ ετσι θα τους δει με αλλο ματι... σου λεει τωρα κατσε ρε φιλε, λες να μην ειναι τοσο κακοι?

This is good. Μου αρεσει και παιζει και να γινει ^^

By the way τον θυμαστε ολοι τον μπαρμπα στο Cover ε? :D

2bbd14fc.jpg

#6875 redgar

redgar

Anime Newbie

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 01:34

Πω της τρελης το chapter ψιλοχαθηκα :S

Αυτος στο cover πρεπει να ειναι εκεινος που εχει δωσει ενα σπαθι στον Zoro πισω στην πολη οπου πεθανε ο roger.

#6876 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 01:40

Ναι , αυτός είναι ^^

To chapter το βρήκα λίγο έως πολύ ό,τι να'ναι σε κάποια σημεία καθώς "χάθηκα" μερικές φορές.....Πάντως , εμένα δεν με ενοχλεί τόσο που π.χ. δεν έδειξε καθόλου strawhats , ξύλο κτλ........θεωρώ ότι σε κάτι τέτοια chapters ο oda "στήνει" την ιστορία λίγο καλύτερα και δίνει ένα υπόβαθρο.....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6877 keitaro

keitaro

19 Χρόνια Φαγούρα

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2011 - 08:56

Το αποκλείετε να πάθει καμιά μετάλλαξη ο hordi από τα πολλά χάπια και να μεταμορφωθεί σε τέρας ή κάτι παρόμοιο και να διαλύει ότι βρει μπροστά του;:hmmm:Όχι ότι μας έχει συνηθίσει ο Oda σε μεταλλάξεις αλλά διαφορετικά ποιος ο λόγος να φοβούνται οι sea kings;:nosey:

edit:Τώρα είδα και τα προηγούμενα posts οπότε οκ:nod2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από keitaro: 02 Ιούλιος 2011 - 22:18

#6878 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 21:31

αποκλείεται να πεθανει ο χορντι. ισως ειναι κατι σαν τον chooper οταν πηρε πολλα χαπια.....κατι σαν τερας διχως ελεγχο που θελει μονο να καταστρεφει.... και μετα απο αυτο να πεθανει. δεν νομιζω να επιβιωσει ο βασιλιας..... εδω ο ace τα τιναξε

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6879 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 22:08

καλη ιδεα και αυτη^ Αν και στην περιπτωση του chopper υπαρχει το devil fruit.
Παντως αν αλλαξει το DNA του Hordy και μετατραπει σε κατι αλλο τοτε μην σας φανει περιεργο αν μαθουμε οτι και η υπαρξη των fishmen εχει προκυψει απο κανα λαθος ενος τρελου επιστημονα που αλλαξε καταλαθος το DNA καποιων ανθρωπων.....

2po6sfa_jpg.gif

#6880 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2011 - 22:37

μεσα σε δυο σελιδες μαζεψε όλους τους λόγους σχεδον, για τους οποιους καποιοι φανατικοι του ουαν πις δε διαβαζουν αυτο το θρεντ.

Και μονο για αυτο, αξιοσημειωτο το τσαπτερ.

ενα σχολιο μονο και την κανω. Παιδες, αααααααλλο πραγμα να τα διαβαζεις ολα μαζι, και ααααααλλο να εισαι up to date σε ongoing. και ο νοων mojito, γιατι πιασαν οι ζεστες.

stasou%2520mygdala.jpg

#6881 Luffy_Kun

Luffy_Kun

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2011 - 21:12

Μέτα απο ενα μεγαλοοο διάλειμμα απο το manga αποφάσισα να αρχίσω ενα μαραθώνιο και να διαβάσω οτι μου είχε μείνει. Το arc με το fishman island πολύ χλιαρό ρε παιδιά!! Παλι κάνει κύκλους η υπόθεση χωρίς να προχωρά η βασική ιστορία. Και το κακό είναι, πως οπως φαίνεται οι βασικοι bad guys δεν εχουν εμφανιστεί ακόμη αλλα ποιος ξέρει. Αλήθεια θυμάται κάποιος για ποιο λόγο πηγαν σε αυτο το νησί; εγω εχω ξεχάσει λολ :smokingg: . Πάντως η ολη κατάσταση θυμίζει κάτι απο skpiea arc και δεν μπορώ να πω πως ηταν από τις αγαπημενες μου. Λογικά θα δουμε και μια εμφάνιση της Charlotte Linlin(μιας εκ των yonko) και ειμαι περιεργος να δω τι ρολο βαραει στην ολη υποθεση.. μπορει αυτή να ειναι πίσω απ'ολα..:hmmm:

#6882 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 21:44

Μια μεγάλη ανάλυση καλοκαιριάτικα :kakaka:
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6883 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 22:58

:hahaha:
διαφωνει κανεις με τον τυπα?:P

2po6sfa_jpg.gif

#6884 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2011 - 23:12

Και να ηθελες .... :P
Παντως αναστατωμενο τον ειδα.Και πολυ προβληματισμενο για το θεμα.Τετοια απογνωση πια για τον Hordy?!?:kakaka:

image.jpg

#6885 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2011 - 01:54

:hahaha:
φοβερό ε ?
μ'αρέσει που τον λέει και this nigger τον Hodi.
Θα συμφωνήσω μαζί του στο οτι δεν θέλω να δω Hodi vs Luffy θα ήθελα ο Hodi να νικηθεί απο Usopp-sama.