Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6856 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:09

Νταξει βαρετο και μεταβατικο το chapter... Μας εδειξε ενα σορο χαρακτηρες και λιγο τι γινεται αυτην την στιγμη στο FI. Επισης δεν εδειξε καθολου strawhats... Περιμενα τελευταια σελιδα κατι απο λουφυ και τζιμπε για να κλιμακωσει την αγωνια οπως συνιθιζει ο Οντα αλλα δεν...

Οσο γι'αυτους που παραπονιουνται, ηταν αναγκαιο ενα τετοιο τσαπτερ. Μαχες θα εχει σιγουρα ισως ξεκινισει στα δυο επομενα τσαπτερς... Απο την Αραμπαστα μεχρι το Sabaody ολα τα αρκ ηταν μεγαλα και αργουσαν να μπουν στο ζουμι της υποθεσης. Ειναι μια κακια συνηθεια του Οντα. Το ιδιο γινεται και εδω. Στο επομενο πιστευω αναμενονται μαχες..

#6857 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:09

Παιδια ηρεμιστε,το καλο το πραμα αργει να γινει.(ελπιζω δηλαδη να μη μας απογοητευσει ο Oda)
Οπως ελπιζω να μη μας εχει αραδιασει τοσα chapς με τον χοντρο για να αποκαλυψει μετα οτι ο βασικος εχθρος ειναι καποιος αλλος μονο και μονο για να καθυστερησει την υποθεση.
Θα δουμε...

image.jpg

#6858 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:11

Το όλο σου επιχείρημα ήταν το ότι επειδή δεν έχουμε μάχες εδώ και 15 chapters(λόγος για τον οποίο άρχισες την σειρά) o Oda την έχει δει αρχισυγγραφέας νομπελίστας.
Γεγονός που κάνει το επιχειρημά σου γελοίο...απλά.
Και ναι το chapter ήταν βαρετό, αλλά οι χαρακτηρισμοί σου ήταν άκυροι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6859 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:18

Εντάξει έχει κενά το one piece κανένας δεν το διαψεύδει αυτό αλλά ρε σεις σε ότι chapter βγαίνει έχετε παράπονα,αν δεν σας αρέσει μην το βλέπετε και αν θέλετε να δείτε μόνο μάχες δείτε όταν θα γίνουν και μην διαβάζετε ιστορία...
Και εντάξει φτάνει με το γνωστό ότι το one piece είναι shonen και έχεις αυτούς τους κανόνες για να το διαβάζουμε και ότι επειδή είναι shonen θα έχει από την αρχή μέχρι το τέλος μάχες και οι ήρωες θα είναι epic που θα δέρνονται και θα είναι οι super που κανείς δεν θα τους νικάει και θα ρίξουν και yonku και εγώ δεν ξέρω τι....είχε ένα επίπεδο το one piece αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε... Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Τ Ε .... (φυσικά δεν είμαι χαζός και ούτε παίρνω ποσοστά από το one piece απλά εγώ το βλέπω αλλιώς.Φυσικά πείτε την γνώμη σας ντροπή να είμαστε απόλυτη και να μην ακούμε την άλλη άποψη :D :D :D :D ,δεν γίνεται να αρέσει σε όλους :D :D :D και συγνώμη αν ο τόνος του κειμένου φαίνεται κάπως )

Το σημερινό μου άρεσε όπως και όλα τα υπόλοιπα... Πιστεύω ότι ήταν απαραίτητη η παρουσίαση των αντιπάλων (όπως στο Water Seven).Ειδικά τώρα μας μπέρδεψε και άλλο με αυτό που είπαν τα 3 αδέλφια για τους Straw hats θα το διαλύσει το νησί ή όχι ???... Όσο για το Hody πρέπει να έχει τρομερή παρενέργεια από τα τόσα φάρμακα που ήπιε,θα γίνει από τους top αντιπάλους και σίγουρα θα πέσει πολύ ξύλοοοοοοοοο!!!! Όσο για τους Sea Kings θα ήθελα να τους χρησιμοποιήσει η Shirahosi ενάντια στους κακούς!!!!Άντε πάμε στην άλλη εβδομάδα!!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#6860 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:19

Το όλο σου επιχείρημα ήταν το ότι επειδή δεν έχουμε μάχες εδώ και 15 chapters(λόγος για τον οποίο άρχισες την σειρά) o Oda την έχει δει αρχισυγγραφέας νομπελίστας.
Γεγονός που κάνει το επιχειρημά σου γελοίο...απλά.
Και ναι το chapter ήταν βαρετό, αλλά οι χαρακτηρισμοί σου ήταν άκυροι....

Λοιπόν άκου τι κάνω σε περίπτωση που ο άλλος δεν έχει καταλάβει

το 30-40% όσων λέω και εννοώ:Προσπαθώ να του εξηγήσω
το 60-70%:προσπαθώ να του εξηγήσω με περισσότερα από ένα ποστς
το 80-90%:του στέλνω πμ/visitor message η' κάτι τέλος πάντων για να μην χαλάμε άλλο το τοπικ
το 95-100%:καλό ξημέρωμα

#6861 SupG18

SupG18

BibleThump

• Members
  • 471 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:23

ενταξει ρε παιδια ειδαμε τους πριγκηπες να πηγαινουν στην πλαζα, ειδαμε τους κακους να μαζευονται και αυτοι στην πλαζα , ειδαμε και παλι το ποσο δυνατο κανουν τα στεροειδη εναν ακυρο fishman (αυτον στην αρχη) , ειδαμε τον hordy να εχει παρενεργειες απο τα χαπια....τι θελατε δλδ να τους βαλει ολους μεσα σε ενα πανελ να φτανουν στην πλαζα και να αρχιζουν τις φαπες?

αμα γινοταν αυτο δεν θα ειχε 630 επεισοδια η σειρα αλλα τα μισα....

δεν λεω οτι ειναι απαραιτητα καλο αυτο που κανει ο oda , αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα, ετσι δουλευει ,βεβαια σε πολλους δεν αρεσει αν και εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα

καλο θα ηταν να μην γινονται ακραιοι χαρακτηρισμοι (βεβαια δεν γινετε να μην κανουμε και καθολου) αλλα οσο γινετε εχετε σαν σκεψη οτι τα γουστα ειναι διαφορετικα μερικες φορες

συγνωμη για τα ορθογραφικα βαριεμαι να τα κοιταξω .....:sigh2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6862 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:35

Λοιπόν άκου τι κάνω σε περίπτωση που ο άλλος δεν έχει καταλάβει

το 30-40% όσων λέω και εννοώ:Προσπαθώ να του εξηγήσω
το 60-70%:προσπαθώ να του εξηγήσω με περισσότερα από ένα ποστς
το 80-90%:του στέλνω πμ/visitor message η' κάτι τέλος πάντων για να μην χαλάμε άλλο το τοπικ
το 95-100%:καλό ξημέρωμα

Οκ το ποστ μου που συνοψίζω την συνολική σου άποψη είναι εντελώς άσχετο με το δικό σου. Ότι πεις...:canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6863 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 19:35

Φενεται πως ειμαι απο τους πολυ λιγους που του αρεσει να παρουσιαζονται οι χαρακτηρες πριν αρχισει το ξυλο...Αν και φενεται λιγο ξεκαθαρα ποιος θα πολεμησει ποιον.Τον μεθυστακα swordsman θα τον πολεμησει ο zoro,αφου και αυτος ειναι μεθυστακας swordsman με πολλα σπαθια.Και το καλαμαρι θα το κανει ψητο ο Sanji.Και τελος,ο Hordi ειναι βλακας.Ακομα και αν γινει βασιλιας σε λιγοτερο απο βδομαδα θα εχει πεθανει απο τα χαπακια του.Μπα,τι λεω,μεχρι το τελος του arc δεν τον βλεπω να επιζει.

#6864 Faraw

Faraw

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:11

Ωραιο chapter μας εδειξε πολλα και απο οτι φαινετε τα χαπια στο hordy δν θα τον σκοτωσουν αλλα θα τον μεταμορφωσουν σε κατι αλλο (θελω να πιστευω) :)

#6865 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:45

Oι μονος τελικα δυνατος ειναι ο Hyozu (που απεκρουσε επιθεση του Luffy αν θυμαστε..) Αντε και ο Ikaros. Αν και μου φανηκε βλακακος αυτος και με το τραυμα του αλλα και το οτι εχει πληρη εμπιστοσυνη στον Hordy. O Hyozu αντιθετως δεν φαινεται να επηρεαζεται απο τον Hordy.
Τεσπα ισως γινει μια αλλαγη δεδομενων με μια ενδεχομενη μεταλλαξη του Hordy. Aλλα παλι δεν μου γεμιζει το ματι..
Κατα τ'αλλα μεταβατικοτατο τσαπτερ. Τουλαχιστον μαζεψε πολλα μαζι ωστε να μην τα δουμε σε επομενα και χαλασει καμια επικ σκηνη:)

Παντως ρε ο ζορο με επιθεση κατω στο νερο(οπου το damage ειναι -50% οταν επιτειθονται οι ανθρωποι) του κανε τετοια ζημια..Με λιγα λογια τον ξεφτιλισε:P

EDIT : Οσο για τα παιδια που ειναι απογοητευμενα(και με το δικιο τους) μην ανησυχειτε. Big Mam arrives:mafia:

2po6sfa_jpg.gif

#6866 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:50

ρε παιδιά ήτανε χάλια τι λέτε τώρα....και παρουσιάστηκαν οι κακοί και και και .....

ένα μάτσο άσχετα ήταν και δε προχώρησε καθόλου μα καθόλου η πλοκή, δε λέει κανείς ξύλο-ξύλο-ξύλο αλλά όπως είπε ένας πιο πάνω κανονικό 1vs1 έχει να δείξει από Αmazon Lily ...δηλαδή έλεος έχει διακόψει 3 μάχες..δε λέμε τα επόμενα chapters μπορεί να είναι καλά αλλά αυτό ήταν χάλια

#6867 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:53

Επισης κανεις δεν ειπε οτι ο Οντα συνεχιζει να χρησιμοποιει ελληνικη μυθολογια με τους χαρακτηρες Ikaros και Deadaros(Ικαρος και Δεδαλος). Επισης εκανε και μια αναφορα οτι ο Δεδαλος προσπαθησε να παει στον ηλιο και κατι επαθε(δεν θυμαμαι-βαριεμαι να τσεκαρω). Τωρα γιατι ειναι ο Δεδαλος και οχι ο Ικαρος... Ισως ειναι λαθος στην μεταφραση ή εγω καταλαβα-διαβασα λαθος(βαριεμαι να τσεκαρω οπως ειπα :bleh: ) ή ο Δεδαλος ηταν οντως τελικα αυτος που πλησιασε τον ηλιο και εγω πρεπει να κανω επαναληψη.. :joyful:

#6868 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 21:25

Για εμάς που θέλουμε να βλέπουμε 5 πράγματα για τους secondary charachters ήταν μια χαρά

Τόσο ξύλο έχει από την αρχή του το manga, και θα έχει άλλο τόσο απλά λίγο υπομονή
Επίσης στο σύνολο θα σας φανεί καλύτερο έτσι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 29 Ιούνιος 2011 - 22:13

qzMHWHd.png

#6869 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 23:00

Επισης κανεις δεν ειπε οτι ο Οντα συνεχιζει να χρησιμοποιει ελληνικη μυθολογια με τους χαρακτηρες Ikaros και Deadaros(Ικαρος και Δεδαλος). Επισης εκανε και μια αναφορα οτι ο Δεδαλος προσπαθησε να παει στον ηλιο και κατι επαθε(δεν θυμαμαι-βαριεμαι να τσεκαρω). Τωρα γιατι ειναι ο Δεδαλος και οχι ο Ικαρος... Ισως ειναι λαθος στην μεταφραση ή εγω καταλαβα-διαβασα λαθος(βαριεμαι να τσεκαρω οπως ειπα :bleh: ) ή ο Δεδαλος ηταν οντως τελικα αυτος που πλησιασε τον ηλιο και εγω πρεπει να κανω επαναληψη.. :joyful:

Nαι κι εγω το προσεξα. Οχι ο Ικαρος ηταν ο γιος του Δαιδαλου που πεταξε κοντα στον ηλιο και ελιωσε το κερι στα φτερα κι επεσε και πνιγηκε στο Ικαριο πλεον πελαγος :P
Τωρα γιατι τα βαλε αναποδα ο Οντας δεν ξερω. Μαλλον μπερδευτηκε.
Βαρετο τσαπτερ παντως. Νταξει εισαγωγη των αντιπαλων εκανε αλλα ηταν βαρετο οπως και να χει.
Αυτο σε επεισοδιο ανιμε ειναι 5 λεπτα με το ζορι.

#6870 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 23:21

Χασιμο χρονου το Chapter αλλα επρεπε να γινει...
+1 για την Ελληνικη μυθολογια. Παω να το συμπληρωσω ^^

2bbd14fc.jpg