Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:09
Οσο γι'αυτους που παραπονιουνται, ηταν αναγκαιο ενα τετοιο τσαπτερ. Μαχες θα εχει σιγουρα ισως ξεκινισει στα δυο επομενα τσαπτερς... Απο την Αραμπαστα μεχρι το Sabaody ολα τα αρκ ηταν μεγαλα και αργουσαν να μπουν στο ζουμι της υποθεσης. Ειναι μια κακια συνηθεια του Οντα. Το ιδιο γινεται και εδω. Στο επομενο πιστευω αναμενονται μαχες..
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:09
Οπως ελπιζω να μη μας εχει αραδιασει τοσα chapς με τον χοντρο για να αποκαλυψει μετα οτι ο βασικος εχθρος ειναι καποιος αλλος μονο και μονο για να καθυστερησει την υποθεση.
Θα δουμε...
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:11
Γεγονός που κάνει το επιχειρημά σου γελοίο...απλά.
Και ναι το chapter ήταν βαρετό, αλλά οι χαρακτηρισμοί σου ήταν άκυροι....
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:18
Και εντάξει φτάνει με το γνωστό ότι το one piece είναι shonen και έχεις αυτούς τους κανόνες για να το διαβάζουμε και ότι επειδή είναι shonen θα έχει από την αρχή μέχρι το τέλος μάχες και οι ήρωες θα είναι epic που θα δέρνονται και θα είναι οι super που κανείς δεν θα τους νικάει και θα ρίξουν και yonku και εγώ δεν ξέρω τι....είχε ένα επίπεδο το one piece αλλά έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε... Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Τ Ε .... (φυσικά δεν είμαι χαζός και ούτε παίρνω ποσοστά από το one piece απλά εγώ το βλέπω αλλιώς.Φυσικά πείτε την γνώμη σας ντροπή να είμαστε απόλυτη και να μην ακούμε την άλλη άποψη
Το σημερινό μου άρεσε όπως και όλα τα υπόλοιπα... Πιστεύω ότι ήταν απαραίτητη η παρουσίαση των αντιπάλων (όπως στο Water Seven).Ειδικά τώρα μας μπέρδεψε και άλλο με αυτό που είπαν τα 3 αδέλφια για τους Straw hats θα το διαλύσει το νησί ή όχι ???... Όσο για το Hody πρέπει να έχει τρομερή παρενέργεια από τα τόσα φάρμακα που ήπιε,θα γίνει από τους top αντιπάλους και σίγουρα θα πέσει πολύ ξύλοοοοοοοοο!!!! Όσο για τους Sea Kings θα ήθελα να τους χρησιμοποιήσει η Shirahosi ενάντια στους κακούς!!!!Άντε πάμε στην άλλη εβδομάδα!!!
-It's the first day of the rest of your life...
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:19
Το όλο σου επιχείρημα ήταν το ότι επειδή δεν έχουμε μάχες εδώ και 15 chapters(λόγος για τον οποίο άρχισες την σειρά) o Oda την έχει δει αρχισυγγραφέας νομπελίστας.
Γεγονός που κάνει το επιχειρημά σου γελοίο...απλά.
Και ναι το chapter ήταν βαρετό, αλλά οι χαρακτηρισμοί σου ήταν άκυροι....
Λοιπόν άκου τι κάνω σε περίπτωση που ο άλλος δεν έχει καταλάβει
το 30-40% όσων λέω και εννοώ:Προσπαθώ να του εξηγήσω
το 60-70%:προσπαθώ να του εξηγήσω με περισσότερα από ένα ποστς
το 80-90%:του στέλνω πμ/visitor message η' κάτι τέλος πάντων για να μην χαλάμε άλλο το τοπικ
το 95-100%:καλό ξημέρωμα
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:23
αμα γινοταν αυτο δεν θα ειχε 630 επεισοδια η σειρα αλλα τα μισα....
δεν λεω οτι ειναι απαραιτητα καλο αυτο που κανει ο oda , αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα, ετσι δουλευει ,βεβαια σε πολλους δεν αρεσει αν και εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα
καλο θα ηταν να μην γινονται ακραιοι χαρακτηρισμοι (βεβαια δεν γινετε να μην κανουμε και καθολου) αλλα οσο γινετε εχετε σαν σκεψη οτι τα γουστα ειναι διαφορετικα μερικες φορες
συγνωμη για τα ορθογραφικα βαριεμαι να τα κοιταξω .....

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 18:35
Οκ το ποστ μου που συνοψίζω την συνολική σου άποψη είναι εντελώς άσχετο με το δικό σου. Ότι πεις...Λοιπόν άκου τι κάνω σε περίπτωση που ο άλλος δεν έχει καταλάβει
το 30-40% όσων λέω και εννοώ:Προσπαθώ να του εξηγήσω
το 60-70%:προσπαθώ να του εξηγήσω με περισσότερα από ένα ποστς
το 80-90%:του στέλνω πμ/visitor message η' κάτι τέλος πάντων για να μην χαλάμε άλλο το τοπικ
το 95-100%:καλό ξημέρωμα
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 19:35
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:11
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:45
Τεσπα ισως γινει μια αλλαγη δεδομενων με μια ενδεχομενη μεταλλαξη του Hordy. Aλλα παλι δεν μου γεμιζει το ματι..
Κατα τ'αλλα μεταβατικοτατο τσαπτερ. Τουλαχιστον μαζεψε πολλα μαζι ωστε να μην τα δουμε σε επομενα και χαλασει καμια επικ σκηνη
Παντως ρε ο ζορο με επιθεση κατω στο νερο(οπου το damage ειναι -50% οταν επιτειθονται οι ανθρωποι) του κανε τετοια ζημια..Με λιγα λογια τον ξεφτιλισε
EDIT : Οσο για τα παιδια που ειναι απογοητευμενα(και με το δικιο τους) μην ανησυχειτε. Big Mam arrives:mafia:
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:50
ένα μάτσο άσχετα ήταν και δε προχώρησε καθόλου μα καθόλου η πλοκή, δε λέει κανείς ξύλο-ξύλο-ξύλο αλλά όπως είπε ένας πιο πάνω κανονικό 1vs1 έχει να δείξει από Αmazon Lily ...δηλαδή έλεος έχει διακόψει 3 μάχες..δε λέμε τα επόμενα chapters μπορεί να είναι καλά αλλά αυτό ήταν χάλια
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 20:53
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 21:25
Τόσο ξύλο έχει από την αρχή του το manga, και θα έχει άλλο τόσο απλά λίγο υπομονή
Επίσης στο σύνολο θα σας φανεί καλύτερο έτσι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Mad_Hatter: 29 Ιούνιος 2011 - 22:13
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 23:00
Nαι κι εγω το προσεξα. Οχι ο Ικαρος ηταν ο γιος του Δαιδαλου που πεταξε κοντα στον ηλιο και ελιωσε το κερι στα φτερα κι επεσε και πνιγηκε στο Ικαριο πλεον πελαγοςΕπισης κανεις δεν ειπε οτι ο Οντα συνεχιζει να χρησιμοποιει ελληνικη μυθολογια με τους χαρακτηρες Ikaros και Deadaros(Ικαρος και Δεδαλος). Επισης εκανε και μια αναφορα οτι ο Δεδαλος προσπαθησε να παει στον ηλιο και κατι επαθε(δεν θυμαμαι-βαριεμαι να τσεκαρω). Τωρα γιατι ειναι ο Δεδαλος και οχι ο Ικαρος... Ισως ειναι λαθος στην μεταφραση ή εγω καταλαβα-διαβασα λαθος(βαριεμαι να τσεκαρω οπως ειπα
) ή ο Δεδαλος ηταν οντως τελικα αυτος που πλησιασε τον ηλιο και εγω πρεπει να κανω επαναληψη..
Τωρα γιατι τα βαλε αναποδα ο Οντας δεν ξερω. Μαλλον μπερδευτηκε.
Βαρετο τσαπτερ παντως. Νταξει εισαγωγη των αντιπαλων εκανε αλλα ηταν βαρετο οπως και να χει.
Αυτο σε επεισοδιο ανιμε ειναι 5 λεπτα με το ζορι.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2011 - 23:21
+1 για την Ελληνικη μυθολογια. Παω να το συμπληρωσω ^^