Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17013 replies to this topic

#661 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 20 November 2008 - 14:15

Moνο αυτοι ειναι οι δεδομενοι shichibukai...

1 Dracule Mihawk
(λογικα θα πολεμισει επειδη βαριεται την ζωη του και ψαχνει συνεχεια rivals)
2 Donquixote Donflamingo
4 Marshall D. Teach

Ολοι οι αλλοι μπορει να πανε κοντρα :

3 Bartholomew Kuma (εκανε νερα βοηθοντας τους strawhats)
5 Boa Hancock (ερωτας...)
6 Gecko Moria *
(Εκτος απο αδυναμος, εχασε και σε δυο σερι μαχες kaidou,luffy )
7 Jimbei *(φυλακη)

Για να σας πω την αληθεια εμενα δεν μου πολυ αρεσε οτι ο καθενας πηγε στο ''νησι του''.

Περιμενα κατι ποιο μη προβλεψιμο, μετα απο το dragonball και το naruto (ειδικα) εχω βαρεθει -σιχαθει θα ελεγα- τα trainings sections.
Βεβαια μια προπονηση την χρειαζονται αν θελουν να συνεχησουν στο new world.

Παρολαυτα θελω να πιστευω πως δεν θα το κουρασει, ειδικα με τους αδυναμους χαρακτηρες...ουτος ή αλλος δεν εχουν αρκετο χρονο πριν αρχησει η μεγαλη μαχη.

Ο sanji μετραγε τρελααα....

Επρεπε να τον ειχε τηλεμεταφερει βραδυ στην συγγρου, ισως τοτε να ηταν χειροτερα!

#662 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 20 November 2008 - 14:38

Το φοβερό θα ήταν να έβρισκε ο luffy το πλήρωμα πριν φτάσει στον ace.
Αν γίνει αυτό, ίσως να έχουμε μια πρόωρη μάχη zoro-mihawk.

But the the best has yet to come....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#663 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 20 November 2008 - 15:47

Βασικα εγω πιστευω πως στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο καλα εκανε ο oda και χωρισε το πληρωμα και οδηγησε τα μελη σε ατομα που μπορουν να τους βοη8ησουν τοσο για να αναπτυχ8ουν σωματικα οσο και ψυχικα.Βλεπουμε τον luffy να οδηγειτε σε ωησι οπου ολοι σχεδον χρησιμοποιουν το haki που μεχρι στθιγμης νομιζω οτι ειναι η δυναμη που κανει τη διαφορα στο new world οπως μας εχει δειξει ο shanks,τη ναμι να πηγαινει σε 1 νησι οπου οι κατοικοι του μπορουν να ελεγχουν ανετα το καιρο οποτε η ιδια αποκτα 1 upgrade στο climatic tactic της ,το franky να εινια σε 1 νησι απο οπου λογικα καταγεται και ο vegapunk δλδ 1 μερος οπου μπορει να γινει upgrade kai o idios ως cyborg και τελος το sanji σε 1 νησι γεματο "8εες" για να αποκτησει .....καινουργιο σεβασμο προν τον ανδρικο πλυ8ησμο(εδω με εχασε ο οντα:hahaha:).Απο κει καλο ειναι παντως πους τους εδιωξε και τους εδωσε νεες δυναμεις οπως λογικα βλεπουμε γτ οπως φαινεται ο νεος κοσμος ειναι ενα μερος που δεν συγχωρει αδυναμους rookies.Αποδειξη η μαχη με τους πασιφιστα και τον admiral στο αρχιπελαγο οπου για μενα φνηκε μακραν η διαφορα στη δυναμη τους αφου κανενας απο τουσ rookies δε μπορεσε να του κοψει μια τριχα.Τελοςπαντων τα καλυτερα ερχονται and the way to op becomes brighter and harder:tensai:

Posted Image

#664 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 20 November 2008 - 15:48

λοιπον ο σαντζι οπως ξερουμε δεν χτυπαει γυναικα ποτε του και ηδη ειδαμε μια γυναικα απο τους cp9 να τον κανει τοπι στο ξυλο
μετα απ'αυτη την εμπειρια μπορει καθε φορα που βλεπει γυναικα να πολεμησει μπορει να την χτυπαει για το λογο οτι θα αρχιζει να απεχθανεται(οχι ακριβως να τις απεχθανεται αλα απλως να τισ βλεπει με αλλο ματι) τις γυναικες επειδη θα του θυμιζουν αυτους τους ανωμαλους
δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα για σκεφτειται η μονη αδυναμια του σαντζι ειναι αυτο(επισης θα γινει πιο δυνατος τρεχωντας συνεχεια)

Edited by pagama, 22 November 2008 - 11:39.

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#665 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 20 November 2008 - 16:25

μολις τωρα συνειδητοποιησα οτι αυτο το chapter αποτελει και επισημα αποδειξη οτι Kuma:respect: τους βοηθαει και εστειλε ολο το πληρωμα σε νησια απο θα λογικα θα γινουν δυνατοτεροι:head:
Posted Image
Posted Image

#666 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 20 November 2008 - 17:09

O oda πλέων δίνει ρέστα.Το manga κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν ήταν τόσο ενδιαφέρων.
:if:
Και καιρός ήταν να εμφανιστεί ένα training session για όλους.Όλοι ξαφνικά σε αυτό το manga γίνονταν γελοία δυνατότεροι απλώς από Arc σε arc.Ο μόνος που γυμνάζεται είναι ο Ζόρο.Οι άλλοι στα Κ@ρ@μπαλίκια τους,ομάδα που νικάει δεν αλλάζει.Έλα να δούμε νέα πράγματα.:dazed:

Thx Oda για το απαραίτητο lifting της σειράς.
:nod2:(Κοίτα μην τα σκατώσεις βρίσκοντας στον Sanji γυναίκα)

Υ.Γ.Ο Ζόρο(η προσωπική μου αδυναμία) που να κατέληξε άραγε?

#667 pagama

pagama

fight you fate

• Members
  • 103 posts

Posted 20 November 2008 - 19:14

εκανα double post sorry

Edited by pagama, 20 November 2008 - 22:50.
double post

in the name of god,impure souls of the living dead

shall be banished into eternal damnation..amen

#668 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 posts

Posted 21 November 2008 - 11:26

Yosh μολίς επέστρεψα απο την ορκωμοσία με άδεια........Και τα δυό chapter ήταν ωραία ειδικά το last.Η σκηνή με ace μέτρησε πολύ άσχημα.
Ευτηχώς θα περάσει τους υπόλοιπους τροχάδην γιατί πραγματικά δε θα άντεχα να δω ολόκληρα chapter με franky κλπ...Ελπίζω μόνο να αφιερώσει κανα δυό ενότητες στον zoro να γουστάρουμε λίγο...
Μυστήριο αποτελέι και ο garp γιατί πιστεύω οτι δεν θα μας δείξει τη συζήτηση που θα έχει με τον ace.Κατα τα άλλα μένει να δούμε τι έκανε και ο silvers sto shabondy με τον kizaru.
Αυτάαααααααα.......

#669 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 posts

Posted 21 November 2008 - 14:55

Αρκετά καλό το 523. Θα συμφωνίσω όμως με τον Juda πως η σκηνή με τον Ace ήταν πραγματικά άσχημη...Μακάρι ο Luffy να προλάβει τον αδερφό του! Όσο και για τα training Session είναι καιρός να δυναμώσουν ΟΛΟΙ για να υπάρχει και μια ισοροπία στην ομάδα. Έπειτα...Που στο καλό είναι ο Zoro ???? Θέλω να δω αν ο Zoro μάθει τίποτα καινούργιο! Δεν μπορώ να περιμένω... :cry5:Πιστεύω πως αφού προσπέρασε ορισμένους χαρακτήρες στο 523 (Nami,Franky και Sanji) θα έχουν ορισμένοι την τιμιτική τους μέσα στα επόμενα chapter. Ας περιμένουμε....:drink:

#670 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 21 November 2008 - 15:34

δε θα άντεχα να δω ολόκληρα chapter με franky κλπ...

Are you crazy?:oo:

O Franky βρίσκεται κατά 99,9% στο νησί του Vegapunk και δεν θες να δεις έστω κι ένα chapter?
Θα μάθουμε πολλά νέα πράματα!
Posted Image

#671 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 November 2008 - 16:01

Are you crazy?:oo:

O Franky βρίσκεται κατά 99,9% στο νησί του Vegapunk και δεν θες να δεις έστω κι ένα chapter?
Θα μάθουμε πολλά νέα πράματα!

εαν διξουν franky πιστευω πως οι πληριοφοριες που θα μας δινει ο Oda θα ειναι με το σταγονομετρο δεν νομιζω να μας πει τιποτα το σπουδαιο

Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#672 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 21 November 2008 - 16:19

εαν διξουν franky πιστευω πως οι πληριοφοριες που θα μας δινει ο Oda θα ειναι με το σταγονομετρο δεν νομιζω να μας πει τιποτα το σπουδαιο

Spoiler:

OK edit.Θα μάθουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!
Anyway σημασία έχει ότι μυρίζει (τουλ για μένα) το δύδιμο Vegapunk(master)-Franky(student)!
Οπως είπα εγώ το βλέπω έτσι και θα μου άρεσε κιόλας!
Posted Image

#673 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 21 November 2008 - 17:18

Βασικα και εγω 8α συμφνωνησω με τον ichi-nii και 8α πω οπως ειχα γραψει και πιο πριν νομιζω οτι το νησι του franky ειναι το μερος που καταγεται ο vegapunk και κατεπεκταση η ιστορια του εναι η πιο σημαντικη απο ολες μεχρι στιμγης λογικα.
Οσο για το ζορο λετε με την πολυ αισ8ηση του προσανατολισμου να χα8ηκε και πετωντας^^:burningbe3::hahaha:

Posted Image

#674 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 November 2008 - 09:24

βαζω στοιχημα πως ο zoro θα βρεθει στο νησι του αετοματη με το katana σε σχημα σταυρου που ειχαν αναμερηθει στις αρχες και θα προπονειται του θανατα
Posted Image
Posted Image

#675 TFORCE

TFORCE

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 22 November 2008 - 11:23

βαζω στοιχημα πως ο zoro θα βρεθει στο νησι του αετοματη με το katana σε σχημα σταυρου που ειχαν αναμερηθει στις αρχες και θα προπονειται του θανατα

Μπα δεν το κόβω.Ο Mihawk είναι είδωλο και μυστήριο πρόσωπο και άμεσος ανταγωνιστής του Zoro.

Πάντως εγώ όπως το κόβω μάλλον θα έχουμε αναμέτρηση υψηλού επιπέδου.Το μήνυμα της μάχης αυτής είναι:"Θα είμαι και εγώ εκεί!!!"

World Government
Marine
Shichibucai (Μάλλον όλοι)
Πολύ πιθανό και ο Blackbeard
Strawhat crew
Monkey D. Dragon(Δε νομίζω να χάσει το πάρτι)