Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6646 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:12

Το ενδεχόμενο να την πυροβόλησε ο Decken (άντε κάνας δικός του) το σκέφτηκε κανείς;

Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα με το που είδα τι κρατούσε στην πλάτη του ο Decken (βλ. τέρμα κάτω αριστερά: http://mangastream.com/read/one_piece/88732753/17).

Τώρα όσο για τους λόγους μπορεί τόσο να μην ήθελε να συμφιλιωθούν με τους ανθρώπους όσο και να δημιουργήσει απλά λίγο χάος για να αγγίξει την πριγκίπισσα. Για να δούμε...

Πάντως κρίμα μιας και ακόμα λίγο και θα είχαν καταφέρει να αλλάξουν το μέλλον οι ψαράνθρωποι... μένει τώρα στους απογόνους και πρωταγωνιστές μας να το κάνουν. :Ρ

Άντε να τελειώνει το fb όμως, κουράστηκα κι εγώ... που είναι τα παλιά καλά flashbacks των ψάθινων που ξεχείλιζαν από ενδιαφέρον και αισθήματα; Δεν έχει καταφέρει να ξανακάνει τόσο καλά από τότε. Αστεία ομοίως (disclaimer: δεν εννοώ ότι τα τωρινά είναι χάλια, απλά όχι στο επίπεδο των παλιών).

Είμαστε σε μια δεύτερη αρχή μεν μετά το skip βέβαια, οπότε αν κρίνουμε από το πως ξεκίνησε και κατέληξε (pre-skip) η σειρά, μάλλον τα καλύτερα (ξανα)έρχονται! :thumbup:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 25 Μάιος 2011 - 23:52

#6647 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:26

Εμενα μου αρεσε το chapter. Σιγα σιγα κλεινουμε (αν και εγω δεν κουραστηκα) και καταληγουμε πως το arc θα ειναι θεϊκο :D

2bbd14fc.jpg

#6648 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.933 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 23:47

Το ενδεχόμενο να την πυροβόλησε ο Decken (άντε κάνας δικός του) το σκέφτηκε κανείς;

Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα με το που είδα τι κρατούσε στην πλάτη του ο Decken (βλ. τέρμα κάτω αριστερά: http://mangastream.com/read/one_piece/88732753/17).

Τώρα όσο για τους λόγους μπορεί τόσο να μην ήθελε να συμφιλιωθούν με τους ανθρώπους όσο και να δημιουργήσει απλά λίγο χάος για να αγγίξει την πριγκίπισσα. Για να δούμε...

+1.Η παρατηρητικοτητα σου ειναι κορυφαια.:riiight:

image.jpg

#6649 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 00:00

Η σκιά όταν γίνεται η αναφορά στον θρύλο μου φέρνει πιο πολύ σε Σανκς χμμμ....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6650 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 00:06

Εμενα τον Beckman ^^

2bbd14fc.jpg

#6651 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 12:40

Μπα...εμενα μου φενεται υπερβολικα πιθανο το να τη σκοτωσε ο decken...Τωρα που λες για παρατηριτικοτητα προσεξε κανενας τον pandaman μετα το timeskip?Εχουμε πολυ καιρο να τον δουμε...

Επισης μια ασχετη ερωτηση που μου ηρθε:αφου στις γοργονες οταν φτανουν στα 30 χωριζεται η ουρα τους,γιατι σε ολους τους αρσενικους γοργονους που εχουμε δει μεχρι στιγμης η ουρα δεν ειναι χωρισμενη????????Ισχυει μονο στα θυλικα?(ναι αναφερθηκε οτι υπαρχουν θυλικες και αρσενικες γοργονες και θυλικοι και αρσενικοι fishmen)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από M@R!()$: 26 Μάιος 2011 - 12:58

#6652 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 15:27

Βασικά ο Oda μου φαίνεται ότι ψιλοβιάζεται να τελειώσει το φλάσμπακ (ειδικά στο τεύχος που πέθανε ο Tiger αλλά και σε αυτό η ροή πήγαινε ροδάνι) αλλά θέλει να μας δώσει τόσες πληροφορίες που δεν του πολυβγαίνει.

#6653 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 18:21

Πάντως κρίμα μιας και ακόμα λίγο και θα είχαν καταφέρει να αλλάξουν το μέλλον οι ψαράνθρωποι... μένει τώρα στους απογόνους και πρωταγωνιστές μας να το κάνουν. :Ρ

Άντε να τελειώνει το fb όμως, κουράστηκα κι εγώ... που είναι τα παλιά καλά flashbacks των ψάθινων που ξεχείλιζαν από ενδιαφέρον και αισθήματα; Δεν έχει καταφέρει να ξανακάνει τόσο καλά από τότε. Αστεία ομοίως (disclaimer: δεν εννοώ ότι τα τωρινά είναι χάλια, απλά όχι στο επίπεδο των παλιών).

Είμαστε σε μια δεύτερη αρχή μεν μετά το skip βέβαια, οπότε αν κρίνουμε από το πως ξεκίνησε και κατέληξε (pre-skip) η σειρά, μάλλον τα καλύτερα (ξανα)έρχονται! :thumbup:

αυτο το σκεφτηκαμε ολοι και λογικα κατα 99.9% αυτος το εκανε.. το θεμα ειναι οτι δεν το ξεκαθαρισε ο οντα... λογικα θα το κανει παρακατω

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6654 Ghostel

Ghostel

Ryuu

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 19:01

That doesn't work with Oda.. μπορεί να είναι κάποιος άλλος αν και εγώ πιστεύω αυτός είναι... ο λόγος? πιθανότητα η βασίλισσα δεν του έδινε την κόρη τις για νύφη και την έβγαλε από την μέση. Η απλός ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να την ελένξει όσο αυτή ήταν ζωντανή..

But i believe there is something more to it.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#6655 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 19:03

Ο Ντέκεν πολύ κωμικά εμφανίστηκε στο κεφάλαιο για να είναι ο σούτερ, νομίζω είναι κάποιος της WG, η σχετικός με τον Χόντι, άκουσα και το ακραίο ο Van Auger ?!, θα δείξει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6656 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 20:21

Ο Ντέκεν πολύ κωμικά εμφανίστηκε στο κεφάλαιο για να είναι ο σούτερ, νομίζω είναι κάποιος της WG, η σχετικός με τον Χόντι, άκουσα και το ακραίο ο Van Auger ?!, θα δείξει.

Για μενα ο Van Auger ειναι πιο πιθανος απο τον Decken.Ακριβως επειδη ο Decken ειναι ο πρωτος που σου ερχεται στο μυαλο.

#6657 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 20:59

καλο τσαπτερ, αλλα αντε να τελειωνει το fb...μου φαινεται επισης καπως περιεργο αυτο με τους θρυλους και τις προβλεψεις...δηλαδη ξερουμε οτι ισως ενας παρει την πριγκίπισσα και της δειξει τον κοσμο, και οτι ο straw-hat θα καταστρεψει το νησι...μπορει ολα αυτα να δεσουν πολυ ομορφα αλλα εχω στο νου μου και την περιπτωση να παιζει κατι αλλο(καθοδηγουμενη προβλεψη; ) η να ειναι αποπροσανατολισμος(απο τον οντα)...εννοω πως δεν μας συνιθιζει ο οντα σε προοικονομιες και στο να ξερουμε στο περιπου τι θα γινει...

ελα μωρε μια χαρά ήταν! Έκανε και το τρίτο του Kill ο Oda!

μπα δε μετραει , στα flashbacks καθαριζει αβερτα :P

Otohime πολυ drama queen για τα γουστα μου, και ετσι κι αλλιως μπηκε εξαρχης στη σειρα για να φαει ψοφο, οποτε δε θα μου λειψει ιδιαιτερα. Παντως το σκοπο της ως κομπαρσα τον πετυχε.

Η shirahoshi παρουσιαζεται ως σχετικα αφελης καθως μεγαλωσε υπερπροστατευμενη (και μας εξηγησε τους λογους) αλλα με δυνατοτητες να γινει πολύ τζαμαουα, να καταστρεψει το συμπαν να δειρει τον Τσακ Νορις και τα συναφη.

:riiight: θεος!
:thatsit: Have a nice day! :)

#6658 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 01:51

καλο τσαπτερ, αλλα αντε να τελειωνει το fb...μου φαινεται επισης καπως περιεργο αυτο με τους θρυλους και τις προβλεψεις...δηλαδη ξερουμε οτι ισως ενας παρει την πριγκίπισσα και της δειξει τον κοσμο, και οτι ο straw-hat θα καταστρεψει το νησι...μπορει ολα αυτα να δεσουν πολυ ομορφα αλλα εχω στο νου μου και την περιπτωση να παιζει κατι αλλο(καθοδηγουμενη προβλεψη; ) η να ειναι αποπροσανατολισμος(απο τον οντα)...εννοω πως δεν μας συνιθιζει ο οντα σε προοικονομιες και στο να ξερουμε στο περιπου τι θα γινει...

+1...Δεν θα γινοταν καπως fail το αρκ αν εμεις γνωριζουμε απο τωρα το τι θα γινει?

Διαβασα πολλες καλες αποψεις. Ειδικα αυτη με το φρουτο της Bonney ήταν πολυ ψαγμενη.
Τεσπα θα πω και την δικια μου. Ο Fukaboshi next nakama..

2po6sfa_jpg.gif

#6659 thrylosg7

thrylosg7

Op ftw

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 09:03

Καλο το chapter αλλα αντε να τελειωνει το flashback σιγα σιγα επιτελους...

Επισης δν ξερω αν εχει προσεξει κανεις κατι στην εικονα στο κεντρο, μεσα στο πληθος... http://mangastream.com/read/one_piece/88732753/9

Η απαντηση αν δε το βλεπετε :D...

#6660 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2011 - 10:38

εμενα η σκια του τυπου μου φερνει τον καριμπου στο μυαλο μαλλον θα την απαγαγει
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν το ειχα παρατηρησει thrylosg7

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nessaj: 27 Μάιος 2011 - 10:50

one piece rulesΔημοσιευμένη  εικόνα
:blingeye2:Δημοσιευμένη  εικόνα