Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#6526 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 May 2011 - 02:04

Εμένα με χάλασε με την έννοια ότι η εξέλιξη μου φάνηκε γρήγορη...
Posted Image

#6527 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 posts

Posted 01 May 2011 - 02:33

Για μένα , προσωπικά , καλό αυτό , να ξαναμπούμε στο ζουμί της υπόθεσης :D
Posted Image

#6528 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 May 2011 - 03:00

τι μεταμεσονυχτιο δωρακι ηταν αυτο?
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

Καλα επαθα την πλακα μου με την εξελιξη αυτη! Καρανυπομονω
Spoiler:
για το επομενο!!!
Κι εγω ξενερωσα με τον τιγρη αλλα και παλι.. αν το σκεφτουμε λιγο καλυτερα ηταν επικος.

Επισης πολυ σωστο το ερωτημα που διατυπωθηκε επανω.... Γιατι εκαναν τοσο ντορο οι ναυτικοι..? Κατι παιζει σιγουρα.

Επισης πολλες αξιες προαγωγες βλεπω να πεφτουν...(strawberry, kizaru..)
Τελικα οι μονοι που εχουν παει κοντρα στο συμφερον τους ή στο συμφερον της WG ειναι ο Garp και ο Smoker...
Spoiler:

Υ.Γ1 Μετα απο ολα αυτα πως ο jinbe δεχτηκε να γινει shichibukai?

Edited by zoro77, 01 May 2011 - 03:17.

2po6sfa_jpg.gif

#6529 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 01 May 2011 - 09:24

Υ.Γ1 Μετα απο ολα αυτα πως ο jinbe δεχτηκε να γινει shichibukai?

Τhat..... αν και μπορεί βασικα να πήγε για να μην τον κυνηγάνε ή κάτι τέτοιο...

Ωραίο το τσάπτερ είμουν σίγουρος οτι ο άρλονγκ κάτι θα έκανε , αλλα μπααα

v4kFmx.png

#6530 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 01 May 2011 - 12:28

Η απομυθοποιηση των ηρωων!! Τελικα δεν ειναι ολα οπως ακουγονται οτι ειναι. Δεν ηταν ο Τιγκερ ο απολυτος ηρωας ουτε ομως φταινε οι ανθρωποι για τον θανατο του. Οσο και αν προσπαθεισε δεν καταφερε τελικα να αγαπησει τους ανθρωπους. Οσο υπαρχουν ατομα που μεγαλωσαν με αυτην την ιδεολογια το μισως θα συνεχισει να υπαρχει. Μονο η νεα γεννια μπορει πραγματικα να αλλαξει. Μπραβο στον Οντα για αλλη μια φορα. Συνεχιζει να φτιαχνει ωραια τσαπτερς με νοημα και μηνυματα, και το κανει πολυ καλα!

#6531 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 May 2011 - 13:03

Σχετικά με την όλη κουβέντα περί του μύθου του Tiger, μην ξεχνάται οτι το Mariejois είναι ουσιαστικά μια μεγάλη πρωτεύουσα. Εσείς ξέρετε ποιος δουλεύει λάντζα στην καφετέρια του Χατζηκυριάκου στην Γλυφάδα; Εάν δούλευε "μαύρα" και άρχιζε εξέγερση κατά της εργατικής εκμετάλευσης θα ξέρανε οι αρχές που δούλευε πριν; (ή θα τους ένοιαζε τόσο πολύ να μάθουν, αντί να τον σταματήσουν) :kakaka: Πόσο μάλλον μεταξύ των Tenryubito που δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς για το τι αγοράζουν και κάτω από ποιες συνθήκες, χώρια που έχει φανεί οτι σε θέματα σκλάβων αγοράζουν πολύ επιπόλαια και χωρίς να το πολυσκέπτονται. Τώρα φανταστείτε μια ωραία μέρα ένας fishman ντούκι σαν νοτιοαμερικανός επαναστάτης να αρχίζει να σπάει τα πάντα στην πόλη και να ελευθερώνει τους σκλάβους. Προφανώς σαν πρώην περιουσία ενός noble δεν ειναι καταχωρημένος πουθενά (οι marines υπηρετούν έτσι και αλλιώς τους nobles και όχι το αντίθετο, άρα δεν μπορούν να ψάξουν περιουσιακά στοιχεία), έτσι οι marines υποθέτουν ότι είναι κάποιος που έχει έρθει από αλλου (μην ξεχνατε οτι ήταν η πρώτη και μόνη εξέγερση που είχε γίνει ποτε στο Mariejois). Δεν μπορούν έτσι και αλλιώς να αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία των nobles, o noble-ιδιοκτήτης του Tiger είναι πολύ αμφίβολο αν ήξερε καλά καλά ποιος ήταν ο σκλάβος του (παίζει και να είχε ξεχάσει πως έμοιαζε).

Εν κατακλείδι, λοιπόν, πιστεύω οτι ο μύθος του Tiger είναι αποτέλεσμα της γραφειοκρατίας και δυσκινησίας των μηχανισμών της World Goverment και είναι ένα χαρτι που ο Tiger έπαιξε πολυ καλά, στο να χτίσει τον μύθο του πάνω σε αυτό.

Στα του chapter και εμένα μου φάνηκε κάπως γρήγορο και απότομο, παρόλα αυτά πιστεύω ότι ήταν ένα ωραίο φινάλε για τους Sunny Pirates. Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον Arlong τώρα. Πιστεύω ότι ο Jimbe θα γίνει shickibukai για να τον σώσει. Επίσης το γεγονός οτι ο Τiger πέθανε τόσο εύκολα, οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν στην ξηρά. Και ο Jimbe κατά την διάρκεια του Marineford ήταν πολύ αδύναμος όσο ήταν στην ξήρα και μακρυά απο νερό. Μάλλον ισχύει για όλους τους fishman το ίδιο.

#6532 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 May 2011 - 14:20

Σχετικά με την όλη κουβέντα περί του μύθου του Tiger, μην ξεχνάται οτι το Mariejois είναι ουσιαστικά μια μεγάλη πρωτεύουσα. Εσείς ξέρετε ποιος δουλεύει λάντζα στην καφετέρια του Χατζηκυριάκου στην Γλυφάδα; Εάν δούλευε "μαύρα" και άρχιζε εξέγερση κατά της εργατικής εκμετάλευσης θα ξέρανε οι αρχές που δούλευε πριν; (ή θα τους ένοιαζε τόσο πολύ να μάθουν, αντί να τον σταματήσουν) :kakaka: Πόσο μάλλον μεταξύ των Tenryubito που δεν μπορεί να τους ελέγξει κανείς για το τι αγοράζουν και κάτω από ποιες συνθήκες, χώρια που έχει φανεί οτι σε θέματα σκλάβων αγοράζουν πολύ επιπόλαια και χωρίς να το πολυσκέπτονται. Τώρα φανταστείτε μια ωραία μέρα ένας fishman ντούκι σαν νοτιοαμερικανός επαναστάτης να αρχίζει να σπάει τα πάντα στην πόλη και να ελευθερώνει τους σκλάβους. Προφανώς σαν πρώην περιουσία ενός noble δεν ειναι καταχωρημένος πουθενά (οι marines υπηρετούν έτσι και αλλιώς τους nobles και όχι το αντίθετο, άρα δεν μπορούν να ψάξουν περιουσιακά στοιχεία), έτσι οι marines υποθέτουν ότι είναι κάποιος που έχει έρθει από αλλου (μην ξεχνατε οτι ήταν η πρώτη και μόνη εξέγερση που είχε γίνει ποτε στο Mariejois). Δεν μπορούν έτσι και αλλιώς να αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία των nobles, o noble-ιδιοκτήτης του Tiger είναι πολύ αμφίβολο αν ήξερε καλά καλά ποιος ήταν ο σκλάβος του (παίζει και να είχε ξεχάσει πως έμοιαζε).

Εν κατακλείδι, λοιπόν, πιστεύω οτι ο μύθος του Tiger είναι αποτέλεσμα της γραφειοκρατίας και δυσκινησίας των μηχανισμών της World Goverment και είναι ένα χαρτι που ο Tiger έπαιξε πολυ καλά, στο να χτίσει τον μύθο του πάνω σε αυτό.

το παράκανες λιγάκι ή είναι ιδέα μου?:blurah5:
πάντως και εγώ ψιλοστεναχωρήθηκα που ο tiger δεν αγάπησε τους ανθρώπους αλλά και ο τρόπος που πέθανε

και μια απορία ο Hatchi πως άφησε να σκοτώσουν τη μάνα της Nami αφού φαινόταν καλός fishman

#6533 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 May 2011 - 14:29

το παράκανες λιγάκι ή είναι ιδέα μου?:blurah5:
πάντως και εγώ ψιλοστεναχωρήθηκα που ο tiger δεν αγάπησε τους ανθρώπους αλλά και ο τρόπος που πέθανε

και μια απορία ο Hatchi πως άφησε να σκοτώσουν τη μάνα της Nami αφού φαινόταν καλός fishman

Απλώς προσπαθώ να βρώ μια λογικη εξήγηση, επειδή και εμένα μου φάνηκε περίεργο. Oh well, διακοπές απο την σχολή αυτο το αποτέλεσμα φέρνουν:kakaka:

#6534 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 May 2011 - 14:47

sorry αν γινομαι ακυρος,αλλα ξερουμε για ποιον λογο μπηκε στο ID ο jinbe;Δεν θυμαμαι...

image.jpg

#6535 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 01 May 2011 - 14:54

Αρνήθηκε να πολεμήσει ενάντια στον Whitebeard.
Posted Image

#6536 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 May 2011 - 14:58

sorry αν γινομαι ακυρος,αλλα ξερουμε για ποιον λογο μπηκε στο ID ο jinbe;Δεν θυμαμαι...

δεν δεχτηκε να πολεμησει εναντιον του whitebeard

2po6sfa_jpg.gif

#6537 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,933 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 01 May 2011 - 14:58

Αρνήθηκε να πολεμήσει ενάντια στον Whitebeard.

οκ απλως δεν το θυμομουν και εκανα συνειρμους...

image.jpg

#6538 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 01 May 2011 - 16:29

οταν λεω fail εννοω οτι περιμεναμε εναν υπερηρωα γαματο και τελικα πεθανε απο μερικους marines.... αυτο με ξενερωσε εμενα.... πρεπει να εισαι στο επιπεδο του αρλονγκ για να σε νικησουν μερικοι μαρινες με σφαιρες...οποτε καταληγουμε σε: 1. ναι ο αρλονγκ δικαιολογειται π εχασε απο τον λουφφυ .. 2. ο τζιμπεϊ γ@μαει και δερνει...

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#6539 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 01 May 2011 - 16:57

οταν λεω fail εννοω οτι περιμεναμε εναν υπερηρωα γαματο και τελικα πεθανε απο μερικους marines.... αυτο με ξενερωσε εμενα.... πρεπει να εισαι στο επιπεδο του αρλονγκ για να σε νικησουν μερικοι μαρινες με σφαιρες...οποτε καταληγουμε σε: 1. ναι ο αρλονγκ δικαιολογειται π εχασε απο τον λουφφυ .. 2. ο τζιμπεϊ γ@μαει και δερνει...

ισα ισα που εμενα μου αρεσε η απομυθοποιηση του...
:thatsit: Have a nice day! :)

#6540 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 May 2011 - 17:06

Eνα παραπονο ρε..Ποτε μα ποτε θα δουμε τις πραγματικες ικανοτητες των νυν vice-admirals??:if:Μονο διαταγες ξερουν να δινουν. Διαβαζω strawberry και κατευθειαν σκεφτηκα μαχη με τον τιγρη..Τιποτα ομως.. κατι σφαιρουλες:sigh2:

2po6sfa_jpg.gif