Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 13:20

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 14:16
Παντως σπαστικα λιγο που αποφασισε να παει κατευθειαν να σωσει τον ace αφηνοντας τους υπολοιπους πισω, αλλα πιστευω οτι ο καθενας μεσα απο τη δικη του περιπετεια θα μαθει για τον Ace και θα πανε ολοι την ιδια στιγμη εκει για να τον βοηθησουν
οι μονοι που θα τρομοκρατηθουν νομιζω θα ειναι ο usopp και ο chopper

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shikamaru: 16 Νοέμβριος 2008 - 14:58

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:18
Bασικα ο οντα εχει πει ο ιδιος οτι στο τελος το πληρωμα 8α αποτελειται συνολικα απο 10ατομα περα του λουφι οεο.......
Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν την ερωτοχτυπημένη τωρα και θα έχουν απόθεμα να πάρουν 1 ακόμα στο new world ^^.
1)Zoro
2)Sanji
3)Nami
4)Ussop
5)Chopper
6)Robin
7)Franky
8)Brooke
9)?????
10)????
οι μονοι που θα τρομοκρατηθουν νομιζω θα ειναι ο usopp και ο chopper
όλοι οι υπόλοιποι θα τρεξουν ν'ακολουθησουν τον luffy
Ξέχασες τον Brooke ... που άμα το άκουγε αυτό θα χείλια του θα τρεμοπαίζανε... αν και δεν έχει χείλια skull Joke

Εγώ αυτό που ανυπομονώ να δω περισσότερο είναι τα new bounty που θα πάρουν μετά τα τελευταία συμβάντα (Deafeat of Moria 320.0000.0000 bounty, punch of tenryuubyto)
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:33

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:56
δεν ειχαν πει οτι την ηττα του moria θα την καλυψουν;
Θα την καλύψουν από τις εφημερίδες αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα boostaroun το Bounty των strawhat. Λέω εγώ τώρα

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 17:57
απο το ΤΒ δεν υπαρχει αυξηση σε επικυρηξεις...
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:11
δλδ ειναι λογικο να παρει bounty χωρις να εχει κανει κατι?στα χαρτια τουλαχιστον....?
απο το ΤΒ δεν υπαρχει αυξηση σε επικυρηξεις...
Αχμμ θες αφορμή δηλαδή ? το punch of tenryuubyto δεν αρκεί ? όπως είπε και η ερωτοχτυπημένη "A man to challenge the heaven itself without thinks about his own life...."
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:19
Αχμμ θες αφορμή δηλαδή ? το punch of tenryuubyto δεν αρκεί ? όπως είπε και η ερωτοχτυπημένη "A man to challenge the heaven itself without thinks about his own life...."
δεν αναφερθηκα καθολου στον tenryubyto στο ποστ μου....
για το ΤΒ μιλησα....
στο θεμα του tenτετοιου συμφωνω πως κανα ψιλο θα τους δωσουν...γτ 2 ατομα χτυπησαν τους tenτετοιους...flufly & usopp....απο σποντα αλλα ηταν επικο...!!!

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:32
δεν αναφερθηκα καθολου στον tenryubyto στο ποστ μου....
για το ΤΒ μιλησα....
στο θεμα του tenτετοιου συμφωνω πως κανα ψιλο θα τους δωσουν...γτ 2 ατομα χτυπησαν τους tenτετοιους...flufly & usopp....απο σποντα αλλα ηταν επικο...!!!
Το ξέρω βρε ότι δεν αναφέρθηκες αλλά ότι δεν μπήκε στα χαρτιά το defeat του μορια δεν πιστεύω ότι δεν θα περάσει και απαρατήρητο στα πρακτικά αυτό εννοώ(ίσως δεν έγινα κατανοητός στο προηγούμενο post μου)... Όντος επική στιγμή και πιστεύω ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angelbless: 16 Νοέμβριος 2008 - 19:10
Έκανα λάθος στην σύνταξη των λέξεων
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 18:36
τι το συζηταμε...αφου το εχουν πει...τα γεγονοτα στο ΤΒ δεν θα γινουν ποτε γνωστα στον κοσμο.οποτε καμια αυξηση bounty...
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 20:51

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 21:43
δηλαδη τα bounty μενουν οπως εχουν;;;
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι θα αλλάξουν.. μόνο και μόνο βάρεσε tenryuubyto πιστεύω είναι αρκετό, αλλά στη φάση που είμαστε τώρα μόνο υπόθεσις μπορούμε να κάνουμε με κάποια επιχειρήματα βέβαια. Άρα OnePiece4Ever μην τα παίρνεις όλα στις μετρητής τίποτα δεν είναι σίγουρο στο one piece, μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις ακόμα.

Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 22:48
Καταχωρήθηκε 16 Νοέμβριος 2008 - 23:26

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2008 - 09:15
ακομη φανταστειτε στην τρελη περιπτωση να γινει καμια ατυπη συμμαχια μεταξυ strawhats και whitebeard pirates... θα ειχε πολυ ενδιαφερον γιατι αν σκεφτεις οτι θα ειναι τοσοι πολλοι shichibukai αν τους νικησει μονος του ο whitebeard δεν θα λεει... η εκτος στην χειροτερη αν ηττηθουν οι whitebeard και πεθανει ο ace...
α και κατι αλλο ο blackbeard ειναι πλεον schichibuka? γιατι αν ειναι η μαχη μεταξυ αυτου και του παλιου του captain Θα ειναι η μεγαλυτερη που εχει γινει ποτε μεχρι τωρα σε ολη την σειρα...