Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5446 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 20:17

δεν σας φάνηκε περιέργο που δεν έδειξε την keimi και τον hacchi κάτι θα παιχτεί στο fishman island ..αναμένουμε:congrats:

βαικα αυτοι ειναι 100% στο νησι....μαζι με τον τζιμπεϊ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5447 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 23:41

Posted Image
Το νεο volume cover :riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5448 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2010 - 16:34

Sorry για τα δυο Chapter καθηστερηση αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση!! :D
Πριν δυο Chapter ειδαμε τον Luffy να χρεισημοποιει Gear 2,απλα σηκονοντας το χερι..μηπως εμαθα να μην πιεζει τον εαυτο του για να το χρησιμοποιει..γιατι o Lucci ειχε πει οτι αν πιεζει τοσο πολυ το εαυτο του θα πεθανει...και αφου απο τοτε χωρις Gear 2 μαχη δεν κανει,θα ηταν χρησιμο κατι τετοιο.... :hmmm:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5449 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2010 - 17:58

Sorry για τα δυο Chapter καθηστερηση αλλα θελω να κανω μια παρατηρηση!! :D
Πριν δυο Chapter ειδαμε τον Luffy να χρεισημοποιει Gear 2,απλα σηκονοντας το χερι..μηπως εμαθα να μην πιεζει τον εαυτο του για να το χρησιμοποιει..γιατι o Lucci ειχε πει οτι αν πιεζει τοσο πολυ το εαυτο του θα πεθανει...και αφου απο τοτε χωρις Gear 2 μαχη δεν κανει,θα ηταν χρησιμο κατι τετοιο.... :hmmm:

δεν νομιζω να εννοουσε αυτο!! μαλλον εννοουσε οτι γενικα το gear 2nd τον φερνει στα ορια του γιατι αν θυμασαι αυτη η αυξημενη θερμοκρασια του "τρωει" τα οργανα και φυσικα οσο περισσοτερη ωρα το χρησιμοποιει τοσο χειροτερα ! συγκεκριμενα στη μαχη με τον Lycci το ειχε παρα πολυ ωρα γι αυτο και του το ειπε αυτο!!! βεβαια τωρα με το Power up ισως να το εχει τελειωποιησει και να το χρησημοποιει πιο "χαλαρα" ωστε να μην τον φθειρει τοσο ειδικα αν μπορει να το συνδιασει καπως με το Busōshoku Haki !!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gol D Asos: 30 Οκτώβριος 2010 - 18:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5450 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 03:23

ειδικα αν μπορει να το συνδιασει καπως με το Busōshoku Haki !!!!

ρε τασουαν τι ειδικα?.....αφου διαλυσε το πασιφιστα επειδη ειχε χακι το ειπε και το βοδι ο σεντομαρου:nosey::orly::canthelp:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5451 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 03:46

ρε τασουαν τι ειδικα?.....αφου διαλυσε το πασιφιστα επειδη ειχε χακι το ειπε και το βοδι ο σεντομαρου:nosey::orly::canthelp:

εννοω να μπορει να συνδιασει το gear 2nd καπως με το Busōshoku Hakι η κατι τετοιο ωστε να μην τον καταστρεφει οπως πριν!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gol D Asos: 31 Οκτώβριος 2010 - 04:05

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5452 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 04:27

εννοω να μπορει να συνδιασει το gear 2nd καπως με το Busōshoku Hakι η κατι τετοιο ωστε να μην τον καταστρεφει οπως πριν!!!

τραβηγμενο αλλα οχι και αδυνατον :orly:

#5453 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 10:32

Spoiler:

2 εικόνες(αληθινές αν κρίνω βάση των spoiler):

#5454 pollo91

pollo91

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 16:42

Spoiler:

τα ρεσπα μου στον οda!!!

#5455 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 17:21

http://mangastream.com/read/one_piece/45418858/1

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 02 Νοέμβριος 2010 - 17:32

#5456 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 17:25

νταξη καλουτσικο chapter! εκανε λιγο ανακυκλωση στα τελευταια αστεια του o Oda ! πολυ ενδιαφερουσα η πληροφορια που μαθαινουμε, αν και την ειχαμε ψηλιαστει την δουλεια!! το καλο ειναι οτι εχουμε ΞΥΛΟ ΕΝ ΩΨΕΙ!!!!! η σκηνη με τον Roger πολυ καλη!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gol D Asos: 03 Νοέμβριος 2010 - 00:44

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5457 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 18:51

Τωρα ξερουμε που το βρηκε ο Shanks το καπελο. Θα ηθελα καποια στιγμη να δω και πως το πηρε....

Η Robin μου φαινεται ξερει κατι για τον Kuma:tensai:

Μαχη στον οριζοντα, δεστε τις ζωνες σας! Αυτο θελω ΠΟΛΥ να το δω!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#5458 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 18:58

Νωρίς βγήκε, όντως.

Έψαχνα το σαγόνι μου στη σκηνή με την ανάμνηση του Rayleigh με τον Roger. ΙΔΙΟΣ. Μα ίδιος όμως. :oo: Τώρα η θεωρία για μετενσάρκωση ενισχύθηκε. Δε γίνεται να είναι τυχαία τέτοια ομοιότητα, δε μπορεί!

Ο καινούριος logia μάλλον θα είναι ο νέος "μικρός κακός" για το New World. Φαίνεται αρκετά αιμοδιψής για να αποτελέσει απειλή, έστω και μικρή. Ειδικά έτσι και τρυπήσει τη φούσκα του Sunny... :P

Το οποίο με οδηγεί στον... Sanji. Είδαμε τί έκαναν δύο χρόνια με Okama... καημένε μάγειρα, οι γυναίκες-εχθροί θα τον έχουν του χεριού τους τώρα! :hahaha: Ντωμεταξύ, έτσι όπως πετάχτηκε σα συντριβάνι, μου θύμισε τη πρωταγωνίστρια του Maria + Holic :hihi2:. Α, και δε μπορείτε να πείτε... η Nami έχει γίνει ΘΕΑ. :blingeye2: I can so become lesbian for this woman now...!

O Usopp και ο Chopper δείχνουν τη δύναμή τους... σαπίζοντας τον κύριο 1 και τον καπετάνιο. Bless their hearts.

Και η θυσία του Kuma. Σε καλό, βούρκωσα που τον είδα έτσι σαπισμένο. Μόνος του πήγε και προστάτεψε το Sunny... ο σιωπηλός ήρωας, του οποίου ο θάνατος δεν αναγνωρίστηκε μέσα στον πόλεμο... :sadist:

Καλό chapter. Μου άρεσε το περιβάλλον κάτω από τη θάλασσα περισσότερο από όλα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5459 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 19:05

Νωρίς βγήκε, όντως.

Έψαχνα το σαγόνι μου στη σκηνή με την ανάμνηση του Rayleigh με τον Roger. ΙΔΙΟΣ. Μα ίδιος όμως. :oo: Τώρα η θεωρία για μετενσάρκωση ενισχύθηκε. Δε γίνεται να είναι τυχαία τέτοια ομοιότητα, δε μπορεί!

Ο καινούριος logia μάλλον θα είναι ο νέος "μικρός κακός" για το New World. Φαίνεται αρκετά αιμοδιψής για να αποτελέσει απειλή, έστω και μικρή. Ειδικά έτσι και τρυπήσει τη φούσκα του Sunny... :P

Το οποίο με οδηγεί στον... Sanji. Είδαμε τί έκαναν δύο χρόνια με Okama... καημένε μάγειρα, οι γυναίκες-εχθροί θα τον έχουν του χεριού τους τώρα! :hahaha: Ντωμεταξύ, έτσι όπως πετάχτηκε σα συντριβάνι, μου θύμισε τη πρωταγωνίστρια του Maria + Holic :hihi2:. Α, και δε μπορείτε να πείτε... η Nami έχει γίνει ΘΕΑ. :blingeye2: I can so become lesbian for this woman now...!

O Usopp και ο Chopper δείχνουν τη δύναμή τους... σαπίζοντας τον κύριο 1 και τον καπετάνιο. Bless their hearts.

Και η θυσία του Kuma. Σε καλό, βούρκωσα που τον είδα έτσι σαπισμένο. Μόνος του πήγε και προστάτεψε το Sunny... ο σιωπηλός ήρωας, του οποίου ο θάνατος δεν αναγνωρίστηκε μέσα στον πόλεμο... :sadist:

Καλό chapter. Μου άρεσε το περιβάλλον κάτω από τη θάλασσα περισσότερο από όλα.

Damn...σχολίασες ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν να γράψω!! xD

Ότι είπε η δεσποινίς από πάνω

αλλά πότε πέθανε ο Kuma και δε το ξέρω?? Εκτός κι αν εννοείς το μυαλό του και την καρδιά του.
Ελπίζω να γίνει καλά και να δούμε καλό ρόλο γιαυτον, μου αρέσει πολύ σα χαρακτήρας και είναι από τους favs!

Επίσης θα ήθελα να ήξερα τι σκέφτηκε η Robin όταν έλεγε ο Luffy για τον πατέρα του. Άραγε θα του πει ότι " να ξες μωρέ, ήμουν με το πατέρα σου αυτά τα 2 χρονάκια..." εξ ντι

Tiger-stock-blog-header.jpg

#5460 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2010 - 20:47

πολύ ωραίο chap και μια μάχη έρχεται αλλά εμένα το καπέλο και ο roger μου α΄φησε ανάμεικτα συνασθήματα