Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5386 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 14:13

Ηταν απλα τελειο το chapter!!!! Ειδικα εκει που λεει ο Luffy "I'm gonna do it...I'm gonna be Pirate King" και τα δακρυα του Rayleigh,ηταν απλα επικα:blingeye2::blingeye2::blingeye2:!!!!Ο Oda μετα απο αυτην την σκηνη πιστευω οτι εχει ξετρελανει παρα πολλους θαυμαστες του one piece!!!
Η δυναμη του καθενος απο το πληρωμα και ειδικα Αυτων των 3 πρεπει να ξεπερναει σχεδον καθε οριο...One Hit ηταν τα Pacifistas....
Θελω και αλλοοοοοοοο chapterrr τωραααααα!!!!!!
Θελω να πιστευω οτι το αλλο chapter θα ειναι γεμααααατοοοοο με epic σκηνες και διαλογους!!!!!

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#5387 Gol D Asos

Gol D Asos

End Of An Era

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 15:55

το ξαναδιαβασα δεν μπορουσα!! πωπω!! πολυ ωραιο chapter!!!δεν ειχα παρατηρησει την πρωτη φορα ουτε οτι ο luffy εκανε gear 2 μονο στο ενα χερι ουτε και τα δακρυα του reyleigh!! ειναι πολυ ουτοπικο το σκεπτικο να παει ο reyleigh στο πληρωμα του luffy?? νομίζω χρειαζετε ενας με την εμπειρια και την σοφια του !!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5388 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 16:04

Aλλο ενα γεγονος για να ανεβει το bounty μολις εγινε... (Pacifista K.O.)

2bbd14fc.jpg

#5389 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 16:26

Aλλο ενα γεγονος για να ανεβει το bounty μολις εγινε... (Pacifista K.O.)

βασικά ο λόγος δεν θα ήταν ότι κατέστρεψε ένα pacifistaαλλά το πως το έκανε

#5390 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 17:01

ειναι πολυ ουτοπικο το σκεπτικο να παει ο reyleigh στο πληρωμα του luffy?? νομίζω χρειαζετε ενας με την εμπειρια και την σοφια του !!

Δεν παιζει. Ο Reyleigh δε θα το ζητουσε αυτο. Ξερει τα παντα για το New World και που ειναι το One Piece και γνωριζει οτι ο Luffy θελει να ζησει μια περιπετεια. Το εχει δειξει πολλες φορες αλλωστε και απο την αρχη της σειρας. Πχ οταν ο Zeff προσφερθηκε να του δωσει το ημερολογιο του για να τον βοηθησει στη Grand Line εκεινος ειπε οχι χωρις δευτερη σκεψη. Και το ανακοινωσε οταν ο Usopp ρωτησε τον Reyleigh που ειναι ή αν υπαρχει το One Piece οτι αν το μαθαινε εκεινη την ωρα θα εγκατελειπε την πειρατικη ζωη. Οποτε αμα μπει καποιος καινουριος στο πληρωμα θα ειναι καποιος που δε θε εχει τοση εμπηρια οση ο Reyleigh. (Ακομα ελπιζω για τη Hanckoc.....:if:)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#5391 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 17:41

. (Ακομα ελπιζω για τη Hanckoc.....:if:)

Κι εγώ μαζί σου! Αλλά πάει, την έκανε (άθλιος αποχαιρετισμός btw). Για να δούμε ποιος θα 'ναι ο τυχερός (ή μάλλον ποια, γιατί θέλω γυναίκα για nakama!).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#5392 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 18:12

Κι εγώ μαζί σου! Αλλά πάει, την έκανε (άθλιος αποχαιρετισμός btw). Για να δούμε ποιος θα 'ναι ο τυχερός (ή μάλλον ποια, γιατί θέλω γυναίκα για nakama!).

δεν θέλω με τίποτα Hancock..προτιμώ έναν άγνωστο τουμπανιάρη αλλά ο oda έχει πεί κάτι για έναν boss character

#5393 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 18:43

δεν θέλω με τίποτα Hancock..προτιμώ έναν άγνωστο τουμπανιάρη αλλά ο oda έχει πεί κάτι για έναν boss character

προσωπικα δεν πολυψηνομαι για δευτερο franky........

μια ωραια γκομενα θα εφτιαχνε πολυ περισσοτερο το image των sh κατα τη γνωμη μου........γενικα εχεις luffy,sanji,zoro:8): που ξερεις bounties τους βλεπεις και παθαινεις:OMG3:,εχεις franky τουμπανο τον βλεπεις βρεχεις τα παντελονια σου:OMG3:,εχεις brook(καλα εκει δεν κολλαει και κανενα emoticon),εχεις usopp ενα απ'τα ιδια........και εχεις nami,robin και τον αξιαγαπητο chopper να σου σκανε και καλα ως πιο noobs και μετα σε πηδ@ν κι αυτοι ο καθενας με την ικανοτητα του.........μια ακομα κοπελα για να κανουν οι τελευταιοι τρεις τετραδα θα ηταν οτι πρεπει imo.........

#5394 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 18:46

Μαλλον δεν ηταν αποχαιρετισμος γιατι εχω την υποψια οτι θα την δουμε συντομα ''ολος τυχαιος'' να βρησκεται μπροστα στο λουφι και να ζητα γαμο:ill2:.

Προφανως δεν θα γινει ποτε μελος, απλα θα βοηθαει.

#5395 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 18:58

δεν θα ήτανε κακό να μπει κάποιο καινούριο γυναικείο μέλος, άλλωστε για εμάς που δεν μας αρέσει η robin θα είναι καλο να έχουμε και μια δεύτερη επιλογή εκτος από την nami

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#5396 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 20:52

Οντως ο Luffy εκανε Gear 2 μονο στο χερι και χωρις να παρει τη συνηθισμενη σταση. Εγω παλι μετα απο αυτα τα 2 χρονια ψηνομαι να δω Koby Vice-Admiral να τις τρωει απο τον Luffy. Και ειμαι 100% σιγουρη οτι οταν με το καλο ο Luffy γινει Pirate King o Koby θα ειναι ο μονος που θα εχει τα κοτσια να τον κυνηγαει συνεχεια. Κατι σαν Roger-Garp ενα πραμα...

Edit: Μια στιγμη! 400.000.000??? Μηπως το ειπε πουθενα πιο πριν και δεν το πηρα πρεφα? Καλα μετα απο ολα αυτα που εκανε στον πολεμο και στο ΙΜ + το γεγονος οτι εγινε γνωστος ο πατερας του, του ανεβασαν το bounty μονο 100.000.000??

βασικα πιστευω οτι η αμοιβη ανεβηκε λιγο για 2 λογους:
1) για αμοιβες πανω απο 400.000.000 αναφερονται σε οσουσ ειναι οπως τωρα ο λουφφυ..δλδ δυνατο χακι και τελειοποιημενες τεχνικεσ
2)τον θεωρουσαν νεκρο..πιστευω οτι για το υπικο μπηκε η αμοιβη....τωρα θα δουμε ποσο θα παει...!

εγω θελω να ερθει ο κιζαρου να τις φαει!

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#5397 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:04

εγω θελω να ερθει ο κιζαρου να τις φαει!

aw pάνε καμιά φορά στο new world και ας τους πελατιάσουν όλουε εκεί (kizaru,akainu,aokiji,blackbeard)

#5398 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:29

aw pάνε καμιά φορά στο new world και ας τους πελατιάσουν όλουε εκεί (kizaru,akainu,aokiji,blackbeard)

Μπα.Οι strawhats εγιναν δυνατοι,αρκετα δυνατοι να κανουν one hit τα pacifistas,αλλα ολοκληρο το πληρωμα δεν φτανει να τραυματισει εναν admiral ακομα...Μην ξεχνατε οτι στον πολεμο πολλοι ηταν οι πειρατες που μπορουσαν να νικησουν vice admirals και pacifistas,αλλα admirals μια χουφτα μονο.Το ιδιο ισχυει και για τον blackbeard,μην ξεχνατε οτι σε δυο χρονια σιγουρα θα μεγαλωσε το πληρωμα του και θα εμαθε να χρησιμοποιει το df του wb...

#5399 iSvO-

iSvO-

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:43

προσωπικα δεν πολυψηνομαι για δευτερο franky........

μια ωραια γκομενα θα εφτιαχνε πολυ περισσοτερο το image των sh κατα τη γνωμη μου........γενικα εχεις luffy,sanji,zoro:8): που ξερεις bounties τους βλεπεις και παθαινεις:OMG3:,εχεις franky τουμπανο τον βλεπεις βρεχεις τα παντελονια σου:OMG3:,εχεις brook(καλα εκει δεν κολλαει και κανενα emoticon),εχεις usopp ενα απ'τα ιδια........και εχεις nami,robin και τον αξιαγαπητο chopper να σου σκανε και καλα ως πιο noobs και μετα σε πηδ@ν κι αυτοι ο καθενας με την ικανοτητα του.........μια ακομα κοπελα για να κανουν οι τελευταιοι τρεις τετραδα θα ηταν οτι πρεπει imo.........

Παίζει να πάρουν κάναν Fishman τώρα που θα πάνε στο FI, δεν νομίζω να είναι ο Jimbei άλλα κάποιος πιο νέος και το πιστεύω αυτό γιατί 1:χρειάζονται κάποιον να είναι δυνατός στο νερό 2:είναι καλο σημείο να πάρουν ένα nakama τώρα για να συμμετέχει σε όλα τα actesτου NWτουλάχιστον αλλιώς τι nakama θα είναι αν τον πάρουν στο προτελευταίο νησί από το Raftel 3: για να έχει ποικιλία το crew

Τώρα κατά ποσο είναι δυνατόν να δεχτούν fishman και ειδικά η Nami δεν ξέρω αλλα πρέπει να το ξεπέρασαν μετά από όσα συνέβησαν στο SA,:hmmm:
η fishman θα πάρουν η κοπέλα

:thatsit: Fishwoman

#5400 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2010 - 21:44

Μπα.Οι strawhats εγιναν δυνατοι,αρκετα δυνατοι να κανουν one hit τα pacifistas,αλλα ολοκληρο το πληρωμα δεν φτανει να τραυματισει εναν admiral ακομα...Μην ξεχνατε οτι στον πολεμο πολλοι ηταν οι πειρατες που μπορουσαν να νικησουν vice admirals και pacifistas,αλλα admirals μια χουφτα μονο.Το ιδιο ισχυει και για τον blackbeard,μην ξεχνατε οτι σε δυο χρονια σιγουρα θα μεγαλωσε το πληρωμα του και θα εμαθε να χρησιμοποιει το df του wb...

διαφωνώ,δε λέω ότι όλο το πλήρωμα έχει έναν admiral αλλά ο luffy μπορεί να τον αντιμετωπίσει στα ίσια ,όχι βέβαια όπως ο Whitebeard άλλά δεν θα ακουν για admiral και θα αλλάζουν κατεύθυνση