Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
16994 replies to this topic

#511 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 16:54

ακομα δεν ανοιξαμε αλλα...:hahaha:

μετριοτητα το 521 αλλα κατι ειχε να πει...αντε να τελειωνουμε με τον flufly...

για το 522 εχει βγει ενα αθλιο raw απο καμερα,οποτε παρασκευη θα το εχουμε σε καλυτερη ποιοτητα ή αποψε το βραδυ!

εχμ...να συμπληρωσω... ελπιζω να ειναι ολα καλα με το site!!...δεν ξερω τι να ευχηθω σε ενα σαιτ...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#512 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:48

Συμφωνω με τον Serestrum για το 521 αλλα οπως παει (ετσι οπως τελειωσε το τελευταιο κεφαλαιο δλδ - 522) μαλλον και τα επομενα 1-2 κεφαλαια θα ειναι αφιερωμενα στον Luffy και ισως κατα την διαρκεια των 4 ημερων του ταξιδιου του Luffy να δουμε και τις ιστοριες των υπολοιπων!!!

"δεν ξερω τι να ευχηθω σε ενα σαιτ..." Εγω θα πω καλη αναρρωση...:uhh:

#513 Sanji

Sanji

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 17:56

αντε να δουμε τι θα γινει! θελω ν δω τι γινεται με τους υπολοιπους!

#514 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:15

Eνταξει αναμενομενο το τελευταιο chapteraki με την ιστορια της boa αν και η γενικοτερη σταση της μεχρι τωρα νομιζω οτι δνε αφηνε περι8ωρια για τοση γενναιοδωρια.Παντως αυτο που εχω να πω ειναι οτι κανενας μας δε περιμενε η κοπελια να εχει σχεση με tους γοργονους ολοι πιστευαμε οτι ειτε ειναι η χαμενη μανα του ace/luffy μελος του πληρωματοσ του whitebeard k.ο.κ.Ελπιζω τωρα να δουμε και τι κανουν και οι υπολοιποι και ιδιαιτερα ο brook λετε να εχει φτασει στο Λαμπουν^^:wooi2::oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#515 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 19:38

αυτο που δεν καταλαβα ειναι για πιο λογο ο luffy προσγοιωθηκε στο συγκεκριμενο νησι και το λεω γιατι σε καποιο chapter ειπε [αυτος με το τσεκουρι] οτι ο καθενας πηγαινει στο μερος που σκεφτεται οτι θελει να παει ακριβως τη στιγμη που τον ακουμπαει και τον εκσφεντονιζει ο bartholomaio:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#516 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2008 - 23:21

αυτο που δεν καταλαβα ειναι για πιο λογο ο luffy προσγοιωθηκε στο συγκεκριμενο νησι και το λεω γιατι σε καποιο chapter ειπε [αυτος με το τσεκουρι] οτι ο καθενας πηγαινει στο μερος που σκεφτεται οτι θελει να παει ακριβως τη στιγμη που τον ακουμπαει και τον εκσφεντονιζει ο bartholomaio:erk:

Σε αυτο το σημειο που αναφερεις εχω μια απορια, στην μεταφραση λεει "only the man responsible can know" το οποιο ισως εχει 2 εννοιες και δεν διευκρινιζεται. 1)The man responsible για την πραξη δηλαδη ο Kuma ή 2)The man responsible για το που θα πανε ειναι οι ιδιοι δηλαδη οι πρωταγωνιστες.

Εγω κλίνω προς το πρωτο να πω την αληθεια. Παντως αν συμβαινει το δεύτερο ίσως να σκέφτηκε την μητερα του και μπορει η πραγματικη του μητερα (εαν υποθεσουμε οτι αυτος και ο Ace εχουν διαφορετικους γονεις) να ηταν καποια απλη Kuja. Παντως μεχρι τωρα δεν εχει διαφανει καποια σχεση του Luffy με οτιδηποτε στο νησι.

(Θα πω και μια βλακεια για να περασει η ωρα!!! Η Μαργαριτα ειναι η αδερφη του Luffy!!!):orly:

#517 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 03:43

Ρε παιδια...τωρα ολο το πληρωμα ΠΩς θα κανει τοσο δρομο παλι πισω απο εκει που φυγανε...
δλδ αντε να βρουνε καμια βαρκα...ο Ζορο χανετε απο εδω μεχρι την αλλη γωνια κ χςρις navigator θα πνιγει στανταρ...ο Λουφη το ιδιο δλδ απορω...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#518 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 04:10

Bασικα ας παοστάρω κι εδώ τα spoilers από το 522 chapter(τα είχα ποστάρει και στο animeplanet!)

Βασικά εσείς δεν ξέρω αν το μαθατε αλλά
Spoiler: chap 522 spoiler

Oρίστε τα spoilers:
Spoiler:

Nα και οι pics:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#519 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 06:41

Full script. για το 522

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angelbless: 14 Νοέμβριος 2008 - 07:41

#520 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 09:33

Πραγματικα εγω μαρεσει να ειμαι σκληρος στην αντιμετωπιση μου με τα μανγκα αλλα αυτο το οπ με εχει κανει να πωρωνομαι κα8ε φορα που το διαβαζω.Απο τη μια μαχησ την αλλη οι συνεχεις συγκρουσεις οι νεοι φιλοι τα ονειρα πωπω πραγματικα με κανει σα μικρο παιδακι κα8ε φορα που το διαβαζω.Απλα ειναι 8εικο
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#521 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 14:22

Σε αυτο το σημειο που αναφερεις εχω μια απορια, στην μεταφραση λεει "only the man responsible can know" το οποιο ισως εχει 2 εννοιες και δεν διευκρινιζεται. 1)The man responsible για την πραξη δηλαδη ο Kuma ή 2)The man responsible για το που θα πανε ειναι οι ιδιοι δηλαδη οι πρωταγωνιστες.

Εγω κλίνω προς το πρωτο να πω την αληθεια. Παντως αν συμβαινει το δεύτερο ίσως να σκέφτηκε την μητερα του και μπορει η πραγματικη του μητερα (εαν υποθεσουμε οτι αυτος και ο Ace εχουν διαφορετικους γονεις) να ηταν καποια απλη Kuja. Παντως μεχρι τωρα δεν εχει διαφανει καποια σχεση του Luffy με οτιδηποτε στο νησι.

(Θα πω και μια βλακεια για να περασει η ωρα!!! Η Μαργαριτα ειναι η αδερφη του Luffy!!!):orly:

οντως το πρωτο μου φαινεται πιο λογικο αλλα παλι δεν εξηγει για πιο λογο κατεληξε στο συγκεκριμενο νησι

Bασικα ας παοστάρω κι εδώ τα spoilers από το 522 chapter(τα είχα ποστάρει και στο animeplanet!)

Βασικά εσείς δεν ξέρω αν το μαθατε αλλά chap 522 spoiler:
έχουμε το πρώτο love story στο one piece

Oρίστε τα spoilers:
Spoiler:
Spoiler:
Spoilers, Zenigame Edition.
Hope I didn't screw up too horribly, as I kind of rushed it...

ルフィが女達にチヤホヤされ逃げるようにニョン婆のとこへ行く。
Running away from the women who are fawning over him, Luffy goes to Granny Nyon's place.

ニョンがルフィにエース公開処刑のことを教える。ルフィはシャボンティに戻るつもりだったがエ ースを助けに 行くことに決める。
Nyon tells Luffy about Ace's public execution. Luffy had intended to go back to Sabaody, but decides go and save Ace instead.

エースが公開処刑されるのはあと6日で今はインペルダウンにいる。しかし九蛇からインペルダウ ンは普通の船 で1週間(6日だったかも)ぐらいかかるらしい…
Ace is going to be executed in six days, and is currently at Impel Down. But it usually takes the Kuja ships a week (maybe six days) to get there...

しかし海軍の船だと4日で着く。理由はエニエスと海軍本部とインペルダウンの間に三角形の海流 があり、正義 の門が開くとその海流に乗って他の2ヵ所に早く着くというもの。
But the Marines' ships can get there in four. The reason is that there's an ocean current in the triangle of Enies, Marine HQ and Impel Down. Riding that current from when the Gates of Justice are opened, it cuts two days off of the journey (I'm paraphrasing, but more or less what it says.)

海軍から召集されていたハンコックに一緒に海軍の船に乗せてもらおうとルフィはニョンと一緒に ハンコックに 頼みに行く。
Since Hancock has been summoned by the Marines, Nyon and Luffy go to ask her to take them along on the Marine's ship.

しかしその時ちょうどハンコックが病に倒れたと聞かされる。ニョンが病状を調べるとその病は先 代の女王も同 じ病気で死んだらしい…
But at that moment, they hear that Hancock has just fainted from illness. Checking her condition, Nyon says that this looks like the same illness that the previous Empress died from...

それでもルフィは頼む。誰もが無理だと思っているとハンコックあっさり了承。理由はルフィに惚 れたから。恋 の病だとさ。
Even so, Luffy asks her. Everyone thinks it's pointless, but Hancock agrees right away. The reason is that she's fallen in love with Luffy. It's Love Sickness.

最後にニョンが恋のハリケーン!みたいなこと言って今週終わり。みんなガッカリするだろうなぁ …
Finally, the week's chapter ends with Nyon saying something like "Love Hurricane!" I guess everyone will be disappointed...

Nα και οι pics:
Spoiler:

Full script. για το 522

Spoiler:

ελεος :terror2::terror2:η πιο ομορφη γυναικα στον onepiece-κοσμο μ'αυτον:arrow:Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#522 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 14:49

Θυμαμαι που ο Kuma κατι ψυθιρισε στον Rayleigh. Ισως να ειχε σχεση με τον τοπο που ίσως τους εστελνε. Βεβαια ολα αυτα ειναι υποθετικα, αλλα θα ηθελα να μαθω σε καποιο κεφαλαιο το τι του ειπε!

#523 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 15:08

καλο κεφαλαιο.μπολικο πραμα.ηλιθιο τελος.πολυ ηλιθιο τελος.περα απο τα ορια....

βγηκε και καλο RAW οποτε σε λιγες ωρες θα το εχουμε ζεστο ζεστο...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#524 Bleach1go

Bleach1go

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 15:23

Καλό chapter το 522. Γεμάτο αποκαλύψεις και εκπλήξεις....Όπως και αυτή στην τελευταία σελίδα...ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ!!! :if:...Τι να πείς....Πιστεύετε ότι ο Kuma έστειλε τον Luffy επίτηδες εκεί???.....
Spoiler:

#525 Angelbless

Angelbless

Anime Amateur

• Members
  • 96 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2008 - 15:39

φοβερό Chapter.... Oda God 1-0.... Αυτό που μου αρέσει είναι οτι ειναι μεγάλο κεφάλαιο εδώ, για να βγουν οι μεταφράσεις full script βγήκαν παρασκευή ξημερώματα. φαντάζομαι λόγου του όγκου.

<<Nyon: (…What incredible fortune!! Monkey D Luffy… have you actually managed to shift this mountain that no other could budge?!!)>> o luffy ο Αρρενωπός :hahaha:

Απλά όλα τα λεφτά... Κατά την γνώμη μου έχουν αυξηθεί πολύ οι πιθανότητες να έρθει η Hancock σαν νέος nakama.. έχει όλες τις προϋπόθεσις.
1) Αρρωστημένο παρελθόν
2) Μισεί την coverment(θα μπορούσε να έρθει με luffy σαν δικαιολογία να την Kanoun opose)
3) Η θα πεθάνει από broken heart(αγαμία) ή θα έρθει μαζί του δεν βλέπω επιλογή..
4) Bounty of 80,000,000. Ότι πρέπει για το δυναμικό του strawhat crew ίσως η ποιο αδύναμη chibukai αλλα πιστεύω θα μπορούσε να βοηθήσει το crew μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί χάκι.

Αυτό που με συναρπάζει ακόμα ποιο πολύ είναι οι μάχες που θα ακολουθήσουν....
Luffy+Whitebeard+Hanrock+eliteCrew(Whitebeard)+Shanks(propably)
vs
Word Goverment...

O Oda μας άφησε ακόμα μια φορά με το στόμα ανοιχτό... :respect:

Btw O Kuma ότι έκανε δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο έχω ελπίδες ότι θα τους βοηθήσει να σώσουν τον ace..