Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#5161 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 October 2010 - 13:36

εκει π ελεγα μα καλα πως γινεται οι ηληθιοι να πιστευουν οτι τα πουρα ειναι οι straw-hats, τους μπερδεψε και ο chopper :hahaha:
οκ κι εγω περιμενα περισσοτερα αλλα ενταξει... μεταβατικο ητανε δε μπορουσε να τα δειξει και ολα...μ αρεσαν εμφανησιακα ολοι (ισως εκτος τον τσοπ) και ελιωσα με το αριστερο φρυδι του sanji :hahaha:

Οντως, παρατηρησατε οτι τελικα το αριστερο φρυδι του Sanji δεν ειναι σημμετρικο σε σχεση με το δεξι? χαχαχαχαχαχα ελιωσα οταν το προσεξα:P

#5162 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 October 2010 - 14:29

Για την ακρίβεια είναι το New World Saga, αυτά που λέμε arcs δεν τα λένε έτσι οι γιαπωνέζοι, και αυτά που λέμε saga τα λένε arcs. Διορθώστε με αν κάνω λάθος :blurah5:

Τέλος πάντων προφανώς εννοεί θα είναι ένα γιγάντιο arc που θα έχει πολλά μικρά μέσα :kawaii:

Actually το arc με το saga ειναι διαφορετικο. θα σου δωσω ενα παραδειγμα.
Υπαρχει το Shabondy Archipelago Arc, to Impel Down arc και το Marineford Arc. ολα αυτα μαζι πανε στο Whitebeard War Saga.

Επισης τα arc με Buggy,Don Krieg,Kuro,Arlong λεγοντε ολα μαζι East Blue Saga κλπ κλπ.

πάντως η robin τι να έκανε στους revolutionaries και την κυνηγούν?

λογικά στα επόμενα chapters θα εμφανιστεί και o jinbei

Δεν ηταν επαναστατες αλλα απ την world goverment. φανηκε και απ τις ενδυμασιες τους...

2bbd14fc.jpg

#5163 Arkenia

Arkenia

Hopeless Bleacher

• Members
  • 33 posts

Posted 01 October 2010 - 14:44

Πάντως από την αρπαγή της ψεύτικης Robin καταλαβαίνουμε γιατί μπορούσε να τους ξεφεύγει από τα 8 της......Είναι ελεινοί οι τύποι....:canthelp:
✔ Certified Bleacher
©0RiGiNAL Gotei 13 fan©
█║▌│█│║▌║││█

Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 120 KB

The .aNiMe//GR Team

#5164 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 01 October 2010 - 16:01

εγω ζω για την στηγμη που ο σανζτι θα μαθει οτι ο λουφυ επεσε στο νησι των αμαζωνων γιατι δεν του το ειπανε ακομα:kakaka:

Edited by Nessaj, 01 October 2010 - 16:02.
λαθως προτες λεξεις

#5165 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 October 2010 - 16:04

ok δεν διαφωνώ. Αλλά δε σας κάνει εντύπωση αυτό που τους είπε κάποιος: Don't kill her. You must bring her back

Εdit: εκτός και αν την είχε ποιάσει η WG τη στιγμή που βοήθαγε τους revolutionaries και αυτή ξεφεύγωντας να τους έκανε μεγάλη ζημιά.

Edited by zoro77, 01 October 2010 - 16:32.

2po6sfa_jpg.gif

#5166 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 01 October 2010 - 16:12

ακόμα η νάμι είπε συον usopp ότι απέκτησε νέα τεχνολογία πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να αναβαθμήσει το perfect clima για αυτό άλλωστε τον περίμενε

#5167 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 01 October 2010 - 20:55

zoro77 η κυβερνηση ποτε δεν 8ελησε να σκοτωσει την robin. Την θελουν ζωντανη για να χρησιμοποιησουν τις γνωσεις της.

#5168 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 01 October 2010 - 21:48

zoro77 η κυβερνηση ποτε δεν 8ελησε να σκοτωσει την robin. Την θελουν ζωντανη για να χρησιμοποιησουν τις γνωσεις της.

βασικά εγώ τονίζω τη λέξη back. Aν αυτοί ήταν της WG τότε πάει να πει ότι την είχαν ποιάσει πιο πριν και τους ξέφυγε.....

2po6sfa_jpg.gif

#5169 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 posts

Posted 01 October 2010 - 22:38

Μα την ειχαν πιασει, ολο το ennies loby arc σε αυτο το 8εμα βασιζεται...

#5170 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 02 October 2010 - 00:48

Μα την ειχαν πιασει, ολο το ennies loby arc σε αυτο το 8εμα βασιζεται...

Το συγκεκριμένο arc έχω να το δω πολύ καιρό( τα αγγλικά μου δεν ήταν τόσο καλά τότε) οπότε δε θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες και φυσικά μπορεί να βγω λάθος. Αλλά αυτό έχει γίνει εδώ και καιρό και δε νομίζω να εννοούν αυτό. Εξάλλου ποτέ δεν βρέθηκε στο παρελθόν στα χέρια της WG άσχετα αν ο spandam και οι άλλοι CP9 την κράταγαν στα χέρια τους, αφού μετά απλά δραπέτευσε από αυτούς(και όχι ας πούμε από τους Gorousei). Και πάλι όμως θα την σκότωναν αλλιώς γιατί είπε ''I want to live''?( αν κάνω λάθος διόρθωσέ με)

Και για να μην βγαίνω τελείως off topic έχω να πω ότι μου άρεσε πολυ ο duval που προστάτευε το thousand sunny.

2po6sfa_jpg.gif

#5171 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 October 2010 - 00:54

Οταν λεει You must bring her back εννοει back to the base. αυτο δεν σημαινει οτι την εχουν ξαναπαρει μαζι τους...

edit:

εγω ζω για την στηγμη που ο σανζτι θα μαθει οτι ο λουφυ επεσε στο νησι των αμαζωνων γιατι δεν του το ειπανε ακομα:kakaka:

Posted Image

:P

Edited by didimakia, 02 October 2010 - 02:37.

2bbd14fc.jpg

#5172 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 October 2010 - 08:15

ακόμα η νάμι είπε συον usopp ότι απέκτησε νέα τεχνολογία πράγμα που σημαίνει ότι θέλει να αναβαθμήσει το perfect clima για αυτό άλλωστε τον περίμενε

Εμενα μου φανηκε οτι εννοουσε τον Luffy αλλωστε αν θυμαμαι καλα ο Usopp ηρθε πριν απο τη Nami (?)

Anw το chapter ηταν υπεροχο. Σιγουρα μεταβατικο με ολη την εννοια της λεξης οπως θα ειναι και το επομενο αλλωστε. Παραπανω σελιδες δεν περιμενα (αν και θα το ηθελα παααρα πολυ)

Σοβαρα δεν μπορω να καταλαβω πως τοσοι πολλοι ανθρωποι την πατησαν με τους fake SH. Εκτος απο το οτι δεν μοιαζουν καθολου οι κανονικοι δεν πειραξαν ποτε αθωους ανθρωπους για ψιλου πηδημα. Αυτος ηταν και ο λογος που το bounty του Kidd ηταν μεγαλυτερο απο του Luffy. Σκαλωσα λιγο με τον Chopper που τους μπερεψε. Νταξει πες ο Zoro και ο Sanji αλλαξαν προς το χειροτερο τα 2 τελευταια χρονια. Πως ειναι δυνατων να πιστεψει οτι εγιναν φιλοι? Και η Robin τι δηλαδη; μπηκε στο πλυσιμο? Κατα τα αλλα μου αρεσε το καινουριο καπελακι.

Ο Sanji μας ελυσε το μυστηριο με το αριστερο του ματι (τελικα δεν εχει sharingan ε? ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να νομιζω οτι ειναι κολλητικο). Μουσακι + lady scope + μεσαιο δαχτυλο στον Iva (lols του μεινε το "Iwa") τα σπασε. Και τρελαθηκα με το αριστερο του φρυδι. Τωρα θελω να τα δω και τα 2 μαζι :hihi2:

Η Nami ηταν κατι παραπανω απο τελεια. Καλυτερη απ οτι περιμενα (και το μακρυ μαλλι που τοσο ηθελα να δω:Blissfull:) και τα καινουρια οπλα προβλεπονται εκρηκτικα! Αν και δεν ειμαι σιγουρη για πιο επιπεδο μιλουσε ο Usopp βλεποντας που ηταν το κεφαλι του και χωρις να εχει δει τιποτα απο τα οπλα της ακομα. Και ο Usopp φυσικα respect στα παντα. Οπλα και εμφανιση τα καλυτερα που θα μπορουσε να περιμενει κανεις (btw δε νομιζω να υπαρχει weakling trio πια στο crew:8):).

Θελω να δω τι ή ποιος ηταν αρκετα δυνατος για να κανει αυτο το σημαδι στον star μας (που θυμιζει και λιγο Ace...). Οι fakes θα πεσουν κατω απο το haki του φυσικα. Ουτε να κουνηθει δε θα χρειαστει. Θελω reunion με τους υπολοιπους!

Brook rock star!! Hell yeah!!! Τωρα θελω να ακουσω το Bink's Sake σε Rock version.

Η Robin δε μπορω να καταλαβω γιατι δε σας αρεσε. Εμενα με τρελανε (αν και θυμιζει λιγο imba police female but whatever.) Τα σπασε το σημειο που τα παιζει με τα 2 posters:hihi2: και ψοφαω να δω τι εχει μαθει τοσον καιρο απο τον Dragon (μπορει να συναντισε και τον Sabo αν ζει φυσικα...). Ειναι η μοναδικη που δεν παει πουθενα το μυαλο μου για το τι καινουριο μπορει να κανει.:smokingg:

Περιμενω με αγωνια Zoro και Franky αν και απ οτι ειδα ο Zoro εγινε Kakashi και ο Franky Kumanator. Μια χαρα!

Edited by Robin-Chwan, 02 October 2010 - 14:53.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#5173 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 02 October 2010 - 11:02

Η Robin ήταν κορυφή ρε! Πολύ ωραία έγινε....:lovulovu:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#5174 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 02 October 2010 - 11:29

Θελω να δω τι ή ποιος ηταν αρκετα δυνατος για να κανει αυτο το σημαδι στον star μας (που θυμιζει και λιγο Ace...)

Το σημαδι του το εκανε ο Akainu στο marinford arc, αν εννοεις αυτο!

Edited by croco~boy, 02 October 2010 - 11:38.
Typo!

Posted Image

#5175 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 October 2010 - 11:37

Σωστο. Δεν το χα προσεξει πιο πριν με τις γαζες. Τεσπα μεσα σε αυτα τα 2 χρονια θα εχουνε αλλαξει κι αλλοι χαρακτηρες εκτος απο τους SH (Smoker, Koby etc. etc. etc.)

Posted Image
Devils don't ask favors from God