Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 22 July 2010 - 19:06
Posted 22 July 2010 - 19:07
Posted 22 July 2010 - 19:26
και στον ace δεν θελανε οι marines να του κανουν προταση για shichibukai αλλα πηγε με τον WB????
(και για να μην κανω double post συνεχιζω εδω) και να προσθεσουμε στα λεγουμενα του d.dragon οτι (αν θυμαμαι καλα ) οι περισσοτεροι κρατουμενοι δεν ηταν τιποτα πουθεναδες απο το lvl 1 τις ID αλλα αρκετα δυνατοι(αρα δεν θα μπορει να χωνει μονο τους πολυ αδυναμους). παρ' ολα αυτα δεν πιστευω οτι θα ειναι προταση για shichibukai για δυο λογους: 1-δεν εχει μεγαλυ δυναμη ο ιδιος και 2-ο οda ειναι συνηθως απροβλεπτος στην εξελιξη της πλοκης και γι αυτο δν περιμενω να κανει το αναμενομενο
Edited by Blacker_than dark, 22 July 2010 - 19:37.
για να μην κανω double post
Posted 22 July 2010 - 21:12
I hopes he ll power up!
Posted 22 July 2010 - 21:42
Posted 22 July 2010 - 22:28
και να μην εφυγε η πεθανε ο μορια μενουν αλλες 2 θεσεις ανοιχτες απο τον jinbei αι τον ΒΒ και θα ηθελα πολυ να δω ποιοι θα τις συμπληρωσουν αυτες τις τρεις θεσεις..
ναι ναι συμφωνω... αυτες οι θεσεις (μια νομιζω περνει ο buggy) ειναι κενες και θα χει πολυ ενδειαφερον ποιος θα παρει μια τετοια θεση..αν και πιστευω οτι θα την παρουν 2ρης κλασης captains...
Posted 22 July 2010 - 22:56
ναι ναι συμφωνω... αυτες οι θεσεις (μια νομιζω περνει ο buggy) ειναι κενες και θα χει πολυ ενδειαφερον ποιος θα παρει μια τετοια θεση..αν και πιστευω οτι θα την παρουν 2ρης κλασης captains...
Μπα,ειδαμε οτι η government εχει γινει πολυ αυστηρη στο συγκεκριμενο θεμα(αυτος ειναι αλλωστε ο λογος που σκοτωσαν τον moria)οποτε σιγουρα θα παρουν πειρατες διασημους σε ολο τον κοσμο και πολυ δυνατους.Κατα την γνωμη μου καποιον απο τους New World captains.
Posted 22 July 2010 - 23:16
Boa, Croc, Jimbei, Black Beard, Kuma πλεον ..
Βλεποντας παρουσιαση δυναμεων των Marines, καποιος παιρνει αλλη εικονα, καμια σχεση μ'αυτην των admirals.
Υπο αυτες τις συνθηκες ο Buggy εκτος απο οτι θα 'ναι ο πραγματικα αδυναμος τους, δεν θα διαφερει απο αποψη σταθεροτητας.
Ελπιζω αν ισχυει, τουλαχιστον να αρνηθει. Εκει θα 'χει φαση.
Posted 22 July 2010 - 23:20
Ελπιζω αν ισχυει, τουλαχιστον να αρνηθει. Εκει θα 'χει φαση.
στ' αληθεια θα ειχε φαση αλλα καταλαβαινεις οτι ζητας απο τον buggy να παψει να ειναι ο buggy??
Posted 23 July 2010 - 01:11
Αυτο το PIPI που ακουγεται απο τον Kuma ειναι ο ηχος πριν πυροβολησει ;
![]()
[...]
Το "Stylish" που λεει η Vivi δεν ξερω πως μπορει να συνδεεται επισης.
[...]
.
1.) Ναι (αν έχεις δει και το anime είναι εύκολο να φέρεις τον ήχο στο μυαλό σου
2.) Αυτό που σκέφτηκα ήταν μία καινούργια φωτογραφία για την καινούργια αφίσα WANTED + το ανανεωμένο bounty
OK, τα τελευταία κεφάλαια είναι φοβερά, με αποκωρύφωμα το πιο πρόσφατο. Δεν μου αρέσει να κάνω υποθέσεις, ούτε να βασίζομαι σε αυτές, αλλά κλίνω κι εγώ στο Buggy = Shichibukai. Αν και ο Moria δεν πέθανε με τίποτα (όντως η νυχτερίδα έμοιαζε δική του, αλλά δεν είναι με τίποτα
Θεωρώ αναμενώμενο να είναι καινούργιο bounty στην εφημερίδα, με την καμία δεν είναι κάποια πληροφορία που αφορά τον Luffy (ή τουλάχιστον το σχέδιο του με τον Rayleigh, ή πως πέθανε, ή ο,τιδήποτε άλλο).
Πωρωτική σκηνή με τη Robin και τους επαναστάτες, πραγματικά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αν και δεν καταλαβαίνω σε τι βοήθησε την Robin το συγκεκριμένο νησί (μπας κι έχει τίποτα "αρχαία"; ), όπως και το νησί του Chopper...
Sanji da man iz back, dat'z cool! Ανυπομονώ για την επική συνέχεια.
Edited by Usopp MZ, 23 July 2010 - 01:12.
nothing :P
Posted 23 July 2010 - 01:54
Posted 23 July 2010 - 02:04
Το ότι ο Moria ανακοινώθηκε νεκρός, νομίζω κάνει την πρόσληψη του Buggy αναποφευκτη.
αλλη μια αποτυχια απο την μερια της κυβερνησης.....
τεσπα..... μου αρεσουν πολυ οι νεες φωτο του ντραγκον

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."
Posted 23 July 2010 - 02:14
This.Το τσάπτερ είχε Ρόμπιν μέσα και γι'αυτό παίρνει ένα ωραίο 10/10
Καταρχάς για Robin και power up να πω ότι πολύ πιθανών δεν θα πάρει καν, ήδη είναι τούμπανος για γυναίκα (second only to Hancock and perhaps Iva, if we can consider her a female) και μάλλον το μόνο που θα βρει είναι extra πληροφορίες για το poneglyph. Μιας και ανέφερα Hancock, σε προηγούμενο chap είχα ξεχάσει να σχολιάσω ότι κι εμένα με χάλασε που την έκανε τόσο Luffy fangirl o Oda. Είπαμε ΟΚ να αρχίζει να ονειροπολεί με μια αγκαλιά από Luffy ή ένα Hancock αντί για Hammock, αλλά σε εκείνο να πούμε ούτε που της έδωσε σημασία ο Luffy, ούτε καν ένα γεια (shame on him btw).
Αμάν αυτή η εφημερίδα, Oda truly is a master in anime suspense, συνεχίζει να βάζει λάδι στην φωτιά και να γεννάει αναπάντητα ερωτήματα, ενώ ακόμη έχει τόσα να μας απαντήσει. Ελπίζω κι εγώ πως στο επόμενο θα απαντηθεί.
Φάση Sanji και Iva epic, ειδικά εδώ:
Και ναι, είχαμε Sanji comeback, για να ηρεμούν όλοι έτσι (toei trolled us good), αν και αναμένω να δω τι power up μπορεί να πάρει τώρα, για desu wink δεν τον βλέπω, να κουβαλάει μαζί κάνα γυναικείο φόρεμα και να το φοράει όταν δεν τον βλέπουν οι άλλοι nakamas για να power up; That'd be really funny. XD
Είναι ιδέα μου ή ο Dragon ήταν πάρα πολύ καλά ζωγραφισμένος και uber και στα 2 shots εδώ; Μαζί με coloring για avatar είναι, το καλό που θέλω της Toei να τον κάνει καλά όταν φτάσει εδώ και όχι μυτόγκα όπως την τελευταία φορά. Επίσης από τα λόγια του μου φάνηκε σαν έναν μεγάλο Luffy πάντως, με πολλούς nakama και δίκαιος σαν αρχηγός, τον είχα για πιο ψυχρό γενικά σαν εντύπωση.
Kuma vs Shakky; Well, αν μη τι άλλο ελπίζω να δούμε αν και τι fighting potential έχει η τελευταία, μιας και συνεχώς την βλέπουμε άνετη και ξερόλα και ελπίζω αυτό να μην βασίζεται απλά στα ισχυρά κοννέ της. Την είδα για πρώτη φορά να ιδρώνει πάντως, δεν θα είναι εύκολη μάχη, αν γίνει.
Buggy as a schichibukai; Αν γίνει θα είναι ο πρώτος που έχει μέλη του πληρώματος πιο δυνατά απ' αυτόν, αλλά όπως και να το κάνουμε η φήμη που έχει μαζέψει είναι όντως αρκετή και φαντάζομαι πιο κει θα βόλευε τον Luffy κάπως αυτό το γεγονός.
Badass Croc is badass, was nice to see.
Θα το 'θελα όσο τίποτ' άλλο κι εγώ, αλλά δεν βλέπω πως θα τον έκανε as unprecedented as his father αυτό, εκτός κι αν παντρεύτηκε την Iva κι αυτός (και μιλάμε για "Luffy, I am your mother" φάση).(αν και κρυφα ελπιζω στα να παντρευτηκε την hancock:P)
Edited by Zoro, 23 July 2010 - 02:56.