Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4516 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 13:11

και εγω εμεινα ******* με τον Mihawk...τελικα ειναι καλο παιδι... περιμενω νεο chapter...btw brook failed :P, franky won...

2bbd14fc.jpg

#4517 DiEZ

DiEZ

Anime Fan

• Members
  • 172 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 13:27

λετε ο μιχοκ να μαθει κανα χακι στον ζορο????γαματος ο ζορο εκει π τ λεει ο μιχοκ οτι εσπασε τη βαρκα και λεει ο αλλος οτι την ηθελε να παρει τα ξυλα για να κολυμπησει...

#4518 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 14:20

Δεν ενθουσιάστηκα με το chapter, το Franky part περισσότερο τα σπαε, θα γούσταρα να το δω και animated
Την άλλη βδομάδα που είναι και οι τελευταίοι εναπομείναντες SHs, πιθανότατα πριν το timeskip, περιμένω νa μάθουμε το συνταρακτικό νεο που έμαθε ο Chopper, και να δούμε την εμφάνιση ενός σημαντικου χαρακτήρα της σειράς. Συγκλίνω προς Kaidou ή Dragon ή Sabo.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4519 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 14:31

δεν θελω να μαθει κατι ο μιχοκ στον ζορο γιατι θα τανε lame μετα απο αυτα π εχουν προηγηθει στην αρχη, αν ειναι να τον βηθησει να φυγει καλως τοτε :P στο επομενο λογικα θα εχει ρομπιν και σαντζι και θα δουμε αν εγινε οκαμα οικειοθελως η αναγκαστικα(αν και αν λαβουμε υπ οψιν το ανιμε παιζει κατι ενδοιαμεσο)

#4520 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 17:00

ισα ισα που αυτο ηταν το ωραιο στην ιστορια του ζορο! δειχνει οτι ακομα και με τον mihawk διπλα του δν τον νοιαζει το ονειρο του αλλα το να βρει τον λουφυ γτ ειναι σε δυσκολη θεση! και οσον αφορα τον mihawk ειδε οτι ο ζορο ηταν πολυ τρυματισμενος και δν ανεφερε τιποτα για ρεβανς!!!!!!:ureshii:

Nαι ο ενας ηταν μισοπε8αμενος και ο αλλος θα πλακωνοτανε μαζι του.Ειπαμε ειναι τουμπανοι οχι ηλιθιοι.Και παλι επιμενω μεγαλη παπαρια η εμφανιση του mihawk.Να του μαθει και κανα χακι μην χασει το παιδι.Κριμα ειναι να παει χαμενη τετοια ευκαιρια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4521 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 21:22

O Mihawk.

Σε κάστρο.

Με Renaissance ρούχα.

Να συμβουλεύει το Zoro.

Spoiler:

Oda, σε ευχαριστώ από τα βάθη των τζιέριων μου γι'αυτή τη σκηνή. Ο Θεός να σου δίνει χρόνια και ζαμάνια γεμάτα υγεία κι ευτυχία. :angell: :angelr:

Ο Franky και ο Brook αφασία. Ειδικά ο πρώτος. Μόνο με χάλασε που το Brook στο τέλος φωνάζει το Luffy για βοήθεια. ΟΚ, ξέρω ότι είναι χιουμοριστικό, αλλά δε μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ. :zombie:

Με τη Nami είχα αυτήν την έκφραση --> :himitsu: Ψεύτικα τα δάκρυα, ε; Μούρη, ε μούρη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4522 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 22:05

επιτελους θα αρχησει κατι ενδεαιφερον να παιζεται στο προσκηνιο ..!! :burningbe3:
Simply addicted to japan...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4523 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2010 - 21:29

Νέο volume cover
Posted Image

:redcard2:λόγω Jimbei μέσα και όχι Croco

και η νέα φιγούρα WB που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4524 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 01:58

Ωραία τα δύο τελευταία τσάπτερ. Απλά περιμένω πως και πως να ειδωθούν οι νακάμα. Αυτό το στοιχείο είναι που μου αρέσει τρελά στο one piece. Αν δεν υπήρχε αυτή η κλίμακα τότε θα ήταν κάτι πολύ χαζό για μένα. Δεν θα άξιζε καθόλου. Θα ήταν μόνο ξύλο.

Αλλά ευτυχώς που ο Oda δεν περιγελεί την δουλειά του και την προσέχει με το παραπάνω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4525 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 07:11

οπως παρατηρειτε οσοι εχουν σταλει μακρυτερα εκτος grand line (ναμι, τσοππερ) ξεκινανε απο τωρα ενω οι υπολοιποι εχουν ακομα μπλεξιματα... ελπιζω απλα να μην μας βγει η πιστη με κομματακια απο τον καθενα σε καθε τομο μεχρι να τελιωσει

καλυτερα να πιασει ενα ενα τους νακαμα απο ενα τομο και οταν φτανουν εκει που δειχνει το χαρτι να μην δειχνει τι γινεται και στο τελος να τους παρουσιασει ολους μαζι παρα αυτο που κανει τωρα ο oda

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#4526 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 15:36

Εγώ δε θέλω με καμία να πάει να τους βρει ο Λούφφυ μαζί με Τσόππερ και Ναμι (και όποιον φτάσει πρώτος σ'αυτόν) τους άλλους γιατί θα πάρει ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ :nanteee:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#4527 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 18:21

μα δεν πανε σ'αυτον, στον rayleigh πανε, και ο luffy δεν εχει τροπο να τους βρει

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4528 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2010 - 20:12

Να σας πώ την αλήθεια παίδες, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Επειδή οι μισοί φίλοι του έχουν μπλεξίματα, μήπως και πάει να τους σώσει. Όχι αναγκαστηκά έναν έναν, απλά να υπάρχει μια Α περιπέτεια.

Γιατί ο Κούμα τους έστειλε μεν σε διαφορετικά σημεία, αλλά αυτά τα σημεία είναι σε όλην την θάλασσαν.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4529 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 12:57

Να σας πώ την αλήθεια παίδες, αυτό σκέφτηκα και εγώ. Επειδή οι μισοί φίλοι του έχουν μπλεξίματα, μήπως και πάει να τους σώσει. Όχι αναγκαστηκά έναν έναν, απλά να υπάρχει μια Α περιπέτεια.

Γιατί ο Κούμα τους έστειλε μεν σε διαφορετικά σημεία, αλλά αυτά τα σημεία είναι σε όλην την θάλασσαν.

αυτα τα σημεια ειναι ετσι διαμορφωμενα ωστε να αναπτυξουν τις ιδιοτητες τους και τις ικανοτητες τους στη μαχη

ακριβως επειδη ειναι πολυ μακρυα οι νακαμα ο λουφι δεν εχει τροπο να τους μαζεψει

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4530 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2010 - 13:19

Επισης αν παρατηρησατε καλα στο νησι που ειναι ο Brook οι ''κακοι'' ειναι ολοι σαν τον Apoo απ τους Supernovas εμφανισιακα...κατι μου λεει πως ο brook θα μαθει μουσικες τεχνικες απο εκει οπως αυτην που εκανε στον Kizaru ο Apoo...

2bbd14fc.jpg