Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#4441 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 07 July 2010 - 23:37

Ωραιο,τελικα ο kuma βγηκε πρακτορας των επαναστατων,και απο οτι φενεται το crew θα ενωθει συντομα...

#4442 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 07 July 2010 - 23:38

Ok τι ειδε ο chopper και αντιδρασε ετσι? μηπως οι marines βγαλαν τον luffy νεκρο?ή ανεβηκε το bounty του? επισης ο Raylight πολυ τουμπανο ρε φιλε...α και η hancock ταιριαζει με τον Luffy...ultra slow και οι δυο...πολυ ωραιο τσαπτερ...ο chopper θα φτασει σε χρονο ρεκορ...

Raylight>Akainu>Chuck Norris.-

2bbd14fc.jpg

#4443 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 07 July 2010 - 23:47

Tελευται σελιδα πρεπει να ειναι το νεο bounty του λυφφυ~

Ωραιο τσαπτερ :thumbup:

Posted Image

#4444 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 07 July 2010 - 23:48

Στοιχιματίζω πως το bounty του Luffy θα ξανανέβηκε,... κατα πολύ!
Great Chapter btw!
-edit:

Tελευται σελιδα πρεπει να ειναι το νεο bounty του λυφφυ~

Ωραιο τσαπτερ :thumbup:

(I just saw this, LOL)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#4445 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,009 posts

Posted 07 July 2010 - 23:52

Μιλαμε το Κεφαλαιο απλα Γ@μησε!.. απιστευτο!.. μου αρεσε παρα πολυ..και οταν ειδα τον ουζαπο... σκεφτηκα "γιατι απο ολουσ να δειξει αυτον?" αλλα οταν ειπε για την εφημεριδα ..... και στην τελευταια σκηνη ... τρελα! ΤΡΕΛΑ!.... ή ειναι το νεο bounty του λουφυ ή εγω σκεφτηκα πρωτα οτι τον εχουν βρει και ειναι ετοιμοι να τον πιασουν και καλα αλλα δν παιζει.... για να δουμε... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! :yahoo::awww:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4446 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 July 2010 - 23:58

Πως φαίνεται η διαφορά όταν ξεκολλάμε από ένα τεράστιο flashback, απίθανο chap και γεμάτο πληροφορίες!

Καταρχάς επιβεβαιώθηκε πια ότι ο Ray δεν έχει Devil Fruit και για μια φορά βλέπουμε ότι τα φρούτα δεν φέρνουν μόνο θετικά... Akainu, Enel, BB, Luffy με haki και άλλοι users πολύ απλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν κάτι τόσο cool όσο ο Ray-ossan! :8): Και μιλώντας για ossan, ότι βιταμίνες παίρνουν οι γέροι σε αυτή την σειρά τις θέλω κι εγώ! Garp, Ray, WB... να ένας mangaka που σέβεται την τρίτη ηλικία, ακόμα και ο χάρος τους φοβάται! :hahaha:

Επίσης μάθαμε επιτέλους τι έπαιζε με Kuma, σκόπιμα είπε να τους δώσει power ups λοιπόν (still dunno τι τον έστειλε εκεί τον Usopp βέβαια, χειρότερο τον έκανε!), αν και το ναυτικό τον πήρε εντελώς με το μέρος του πια δυστυχώς.

Και από τα επόμενα φαίνεται θα παιχτεί ποιος θα είναι ένας/ο πιθανός new nakama :hiding_something:, όποιος τον ακολουθήσει μέχρι το Shabondy για να βρει τους άλλους... προς το παρόν όμως old man Obi-wan has to teach little Luke how to use the force! :P

Και μου φαινόταν υπερβολικά καλοφτιαγμένο για filler το σαρκοφάγο νησί του Usopp στο anime, τελικά canon ήταν, ο Oda έβαλε λίγο πιο πριν το χεράκι του εκεί φαίνεται.

Για Chopper δεν ξέρω τι είδε, αλλά ελπίζω να είναι κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό από νέο bounty, in Oda we trust!

#4447 batigoal9

batigoal9

Anime Amateur

• Members
  • 130 posts

Posted 08 July 2010 - 00:41

Πως φαίνεται η διαφορά όταν ξεκολλάμε από ένα τεράστιο flashback, απίθανο chap και γεμάτο πληροφορίες!

Καταρχάς επιβεβαιώθηκε πια ότι ο Ray δεν έχει Devil Fruit και για μια φορά βλέπουμε ότι τα φρούτα δεν φέρνουν μόνο θετικά... Akainu, Enel, BB, Luffy με haki και άλλοι users πολύ απλά δεν θα μπορέσουν ποτέ να κάνουν κάτι τόσο cool όσο ο Ray-ossan! :8): Και μιλώντας για ossan, ότι βιταμίνες παίρνουν οι γέροι σε αυτή την σειρά τις θέλω κι εγώ! Garp, Ray, WB... να ένας mangaka που σέβεται την τρίτη ηλικία, ακόμα και ο χάρος τους φοβάται! :hahaha:

Επίσης μάθαμε επιτέλους τι έπαιζε με Kuma, σκόπιμα είπε να τους δώσει power ups λοιπόν (still dunno τι τον έστειλε εκεί τον Usopp βέβαια, χειρότερο τον έκανε!), αν και το ναυτικό τον πήρε εντελώς με το μέρος του πια δυστυχώς.

Και από τα επόμενα φαίνεται θα παιχτεί ποιος θα είναι ένας/ο πιθανός new nakama :hiding_something:, όποιος τον ακολουθήσει μέχρι το Shabondy για να βρει τους άλλους... προς το παρόν όμως old man Obi-wan has to teach little Luke how to use the force! :P

Και μου φαινόταν υπερβολικά καλοφτιαγμένο για filler το σαρκοφάγο νησί του Usopp στο anime, τελικά canon ήταν, ο Oda έβαλε λίγο πιο πριν το χεράκι του εκεί φαίνεται.

Για Chopper δεν ξέρω τι είδε, αλλά ελπίζω να είναι κάτι ακόμα πιο συνταρακτικό από νέο bounty, in Oda we trust!

Εμενα το flashback μου αρεσε πολυ παντως. Δεν κουρασε. Επισης μου ειχε φανει σε ενα οτι ηταν ο Κουμα στο πληρωμα του Dragon.
Για τα fillers νομιζω οτι οντως σε συνεργασια με τον Οντα εγιναν. Τωρα τι επεται μονο ο Οντα ξερει. Να δουμε αν το επομενο αρκ θα ανταγωνιστει το χαμο που εγινε τωρα.

#4448 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 08 July 2010 - 01:21

Ωραίο τσάπτερ! Μάθαμε τι ψιθύρισε ο Αρκούδος στον Άρχοντα, μάθαμε πράγματά για Usopp/Choppah και αδημονούμε για το επόμενο κεφάλαιο.

Johnny Walker commited seppuku in front of Silvers Swimmer.

#4449 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2010 - 01:26

Οκ δυο έχω να δηλώσω......1ον καλό chapter ήταν τπ 591 και 2ον αλλάζω σιτε για manga........ manga stream me 1000!:hihi2:

v4kFmx.png

#4450 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 July 2010 - 01:34

αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι δν παιζει να ειδε το bounty γιατι αν θυμαστε σε καθε εφημεριδα αποτελει ξεχωριστο φυλλο.... πιστευω απλα οτι θα γραφει οτι να ναι για τον λουφυ σχετικα με τον δρακο κτλ και οτι ειναι ο 2ο πιο επικυνδινοσ στον κοσμο κτλ.. τωρα αν στο επομενο δειξει το νεο του bounty εμενα θα μου ειναι αρκετο για να μου φτιαξει την μερα :wooi2:

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#4451 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 08 July 2010 - 01:35

Ε για Rayligh....παππούς σου λέει μετά....ρε αυτός βάζει κάτω και τον chuck noris.

Λογικά στα επόμενα θα δούμε και τους υπόλοιπους nakama να ξεκινάν το ταξίδι για το sabody(θέλω να δω πως θα γυρίσει ο Zoro....:kakaka:).

ΥΓ. Αν είναι το bounty στην τελευταία σελίδα πρέπει να είναι ή πάνω ή κοντά στο 1.000.0001.000.000.000 fixed :))

Edited by Sadman, 13 July 2010 - 23:54.

Δεν έχω υπογραφή :oo:

#4452 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 08 July 2010 - 01:36

Εντάξει τα είπατε για το τσάπτερ , τα σπασε.
Αλλά έχει αρχίζει να μου την δίνει το πόσους συμμάχους έχει ο Luffy. Αν είναι δυνατόν. Παππού ήρωα στο ναυτικό. Μπαμπά με διασυνδέσεις:hihi2:. Μέντορα έναν από τους 4 δυνατότερους Πειρατες. Τον ερωτεύεται η Βασίλλισα των Αμαζόνων. Τον υποστήριζει το δυνατότερο πλήρωμα στον κόσμο. Τον σώζουν οι ανταγωνιστές και οι εχθροί του (Croc, Law, Buggy) Και έρχεται τώρα και τώρα ο θρυλικός Γέρολυκος κανοντάς του πρόταση για να γίνει τούμπανο. Βάλτε του το στέμα του Βασιλιά στο κεφάλι τότε να τελειώνουμε :hahaha:.

Και τι πιθανότητες να χουν για την κούπα φουκαράδες όπως ο Apoo και ο Kidd...
Posted Image

#4453 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2010 - 01:37

Δεν παίζει να μην αφξησουν το Bounty! Επιτεθηκε σε world noble, μπηκε και βγήκε απο impel down ελευθερονοντας πολλους κρατουμενους και τέλος πήρε μέρος σε μαχη whitebeard versus marines ....
ολα αυτα = EPIC BOUNTY (kκαι μην ξεχναμε οτι θα βάλουν και μεγαλο bounty στον buggy..... damn τον μισω αυτον τον τυπο >.< mr.2 all the way!)

Εντάξει τα είπατε για το τσάπτερ , τα σπασε.
Αλλά έχει αρχίζει να μου την δίνει το πόσους συμμάχους έχει ο Luffy. Αν είναι δυνατόν. Παππού ήρωα στο ναυτικό. Μπαμπά με διασυνδέσεις:hihi2:. Μέντορα έναν από τους 4 δυνατότερους Πειρατες. Τον ερωτεύεται η Βασίλλισα των Αμαζόνων. Τον υποστήριζει το δυνατότερο πλήρωμα στον κόσμο. Τον σώζουν οι ανταγωνιστές και οι εχθροί του (Croc, Law, Buggy) Και έρχεται τώρα και τώρα ο θρυλικός Γέρολυκος κανοντάς του πρόταση για να γίνει τούμπανο. Βάλτε του το στέμα του Βασιλιά στο κεφάλι τότε να τελειώνουμε :hahaha:.

Και τι πιθανότητες να χουν για την κούπα φουκαράδες όπως ο Apoo και ο Kidd...

XAXAXAX:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:
totally true! :kakaka::kakaka:

v4kFmx.png

#4454 Zem@c

Zem@c

• Members
  • 2,009 posts

Posted 08 July 2010 - 02:13

ΥΓ. Αν είναι το bounty στην τελευταία σελίδα πρέπει να είναι ή πάνω ή κοντά στο 1.000.000)

Ενδιαφερον.. με λιγα λογια πιστευεις οτι το bounty του θα πεσει ε?...γτ τωρα εχει 300.000.000 οποτε το να παει στο 1.000.000 το βλεπω χλωμο λολ
:canthelp::kakaka::hehehe::ureshii:

προφανως εννοεις 1.000.000.000 ... διαφωνω ρε.. παρα ειναι επικο bounty για να το βαουν στον λουφφυ.. εγω υπολογιζω 550.000.000 :hehehe:

#4455 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 08 July 2010 - 10:25

Ενδιαφερον.. με λιγα λογια πιστευεις οτι το bounty του θα πεσει ε?...γτ τωρα εχει 300.000.000 οποτε το να παει στο 1.000.000 το βλεπω χλωμο λολ
:canthelp::kakaka::hehehe::ureshii:

προφανως εννοεις 1.000.000.000 ... διαφωνω ρε.. παρα ειναι επικο bounty για να το βαουν στον λουφφυ.. εγω υπολογιζω 550.000.000 :hehehe:

Aye συμφωνω....... Κάπου εκεί πρέπει να ήταν και to bounty του Ace...... Λογικα σε λιγα επεισόδια θα του προσφέρουν και μία θέση στους four emperors αφου whitebeard is dead...........

v4kFmx.png