Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3946 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 16:40

Τα τελευταία ποστ σβήστηκαν. Γιατί;

Εδώ μέσα δεν επιτρέπονται οι θεωρίες και τα φανταστικά σενάρια. Μπορείτε να συζητάτε πάνω στο τι έχει γίνει στο one piece και πάνω στα spoiler. Όχι για οτιδήποτε έχει σχέση με μελλοντικά πράγματα που δεν έχει γράψει ακόμα ο mangaka. Τα "θα" λοιπόν απαγορεύονται για όσους έχουν πρόβλημα διαχωρισμού. Αν μέσα σ' ένα ποστ που είναι on topic πετάξει κάποιος και κάτι σε υπόθεση δεν θα σβηστεί φυσικά, αλλά post που αφιερώνονται αποκλειστικά σε υποθέσεις σβήνονται.

Ηρέμησε λίγο και πάρτο πιο χαλαρά το θέμα. Που είναι το κακό να συζητούν τα παιδιά για σενάρια και φανταστικές υποθέσεις, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανονισμός ή είναι δική σου ευρεσιτεχνία? Για τι ακριβώς να μιλήσουμε ιδιαίτερα σε αυτό το κομβικό σημείο που έχει φτάσει το manga, να λέμε τα ίδια και τα ίδια για τις ανατροπές του Oda και την εξέλιξη των γεγονότων, αυτά τα βλέπουμε και στο manga. Αν θέλω απλά να πω την άποψή μου για το τι θα γίνει στη συνέχεια θα πρέπει σώνει και καλά να σχολιάσω το chapter ώστε να... συνδυάσω και τα 2 όπως λες, αλλιώς θα διαγραφτεί το post? Βρίσκεις λογική σε αυτό?

serpe7.jpg

#3947 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 17:55

1) Ηρέμησε λίγο και πάρτο πιο χαλαρά το θέμα. 2) Που είναι το κακό να συζητούν τα παιδιά για σενάρια και φανταστικές υποθέσεις, υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανονισμός ή είναι δική σου ευρεσιτεχνία? 3) Για τι ακριβώς να μιλήσουμε ιδιαίτερα σε αυτό το κομβικό σημείο που έχει φτάσει το manga, να λέμε τα ίδια και τα ίδια για τις ανατροπές του Oda και την εξέλιξη των γεγονότων, αυτά τα βλέπουμε και στο manga. 4) Αν θέλω απλά να πω την άποψή μου για το τι θα γίνει στη συνέχεια 5) θα πρέπει σώνει και καλά να σχολιάσω το chapter ώστε να... συνδυάσω και τα 2 όπως λες, αλλιώς θα διαγραφτεί το post? Βρίσκεις λογική σε αυτό?

1)Αν σκεφτείς ότι εδώ και πόσες σελίδες έγιναν δεν ξέρω και γω πόσες αναφορές σε time skip και δεν έχω πει τίποτα, μια χαρά ήρεμη με βρίσκω. Και όχι μόνο σε time skip, αλλά σε ποιος θα είναι το επόμενο μέλος μέχρι το ποιος είναι πιο δυνατός, για τα οποία υπάρχουν δικά τους thread αλλά συνεχίζονται να γίνονται ποστ εδώ.
2)Όχι δεν είναι δική μου ευρεσιτεχνία.
3)Αν δεν έχεις να πεις τίποτα, τότε καλύτερα να μην πεις. Έτσι λένε...
4)Εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να την πεις. Πήγαινε και πες την στο irc. Έχουμε κι απ' αυτό ξέρεις.
5)Όπως σε όλα τα thread αυτού του forum ισχύει το ίδιο κι εδώ. Αν κάποιος κάνει ένα ποστ on topic και γράψει κάτι off δεν χάθηκε κι ο κόσμος.

Ο σκοπός είναι να μην γίνονται υποθέσεις γιατί τότε το thread θα καταντήσει να είναι εντελώς off topic. Αν μπαίνει ο καθένας και λέει ότι θέλει για το πως θα ήθελε να προχωρήσει ή το πως περιμένει να προχωρήσει το manga, στο τέλος δεν θα μιλάμε εδώ μέσα για το one piece του Oda, αλλά για άλλο One piece.

Αν κάποιος έχει να σχολιάσει τίποτα στα παραπάνω, παρακαλώ να μην το κάνει εδώ μέσα. Στείλτε μου pm, vm, ταχυδρομικό περιστέρι...Οτιδήποτε, αλλά όχι εδώ. Δεν θέλω να συνεχίσουμε να βγαίνουμε από το θέμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3948 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 18:17

οπως λεει και ο τιτλος του θρεντ εγω ειναι "One Piece latest chapter discussion" (και προλεψεις για το επομενο επισοδειο εννοειται). αν θες να αναλυσεις γενικοτερη θεωρια κανεις δικο σου θρεντ, δικιο εχει η νυχτοματα :3

ο Λουφι μπορει τωρα να ειναι στο υποβριχιο με τον Jimbei, αλλα δεν πιστευω οτι θα τον ακολουθησει μονιμα, διοτι εχει το merman island να προστατεψει τωρα που πεθανε ο WB. αντιθετα η Βοα, που νομιζω οτι φαινεται ξεκαθαρα οτι τον βοηθησε και να μπει στο Impel Down και στην μαχη στο Marineford, και τωρα τον ακολουθει και ειπε ψεμματα οτι εχει οδηγιες να το κανει απο την WG, δεν θα εχει λογο να παει αλλου καθως ετσι κ αλλιως δεν θα μπορει να κανει τιποτα για να προστατεψει το νησι της αφου θα την διωξουν απο τη θεση της.

πιστευω οτι στο επομενο θα εχουμε το υποβρυχιο να ανεβαινει στιν επιφανεια για να επισκευασει τις ζημιες που εκανε ο Κιζαρου και ως αποτελεσμα θα τους βρει η Boa και θα κανει join με το luffy.
αν θελει να προχωρησει λιγο γρηγορα οπως και πρεπει κατα τη γνωμη μου μετα απο τοσα chapters οπου πηγαινει σχετικα αργα ισως προλαβει και μας δειξει την αρχη για κανενα απο τους νακαμα.

μπορει βεβαια και να ξεκινησει με τον λουφι να ξυπναει με ολους τους νακαμα jimbei και boa και να του εξηγουν τι συνεβει μεχρι να φτασουν εκει και μετα να ξεκινησουν για merman island, και στα επομενα, στον δρομο για το νησι να πουν οι νακαμα τις ιστοριες τους.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#3949 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 19:12

καλη προταση ... αλλα θα το κλεισουν και αυτο γιατι δεν, ακουσον ακουσον, ... αποσκοπει σε κατι . συνηθως ετσι γινεται οταν εμφανιζεται ενα νεο θεμα . την μια εχει συζητηθει , την αλλη ειναι σποιλερ ... αλλα επειδη ειναι ''λειτεστ'' , πρεπει να γινονται οι αναλογες συζητησεις .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3950 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 01:05

Ωραία και εγώ μπορώ να έρθω και να υποστηρίζω με πάθος ότι ο luffy θα κανιβαλίσει το πτώμα του Ace αφού σκάσουν μύτη τα gundam τα evas και οι μισοί shinobi του Konoha με Hiraishin no Jutsu ενώ παράλληλα θα δούμε τον Sanji να κοιτάει λάγνα τον Byakuya λέγοντας του "Πες μου άλλη μια φορά Bankai <3".

Πώς είναι οι θεωρίες που λέτε πιο έγκυρες και πιο ωφέλιμες για την συζήτηση από την υπόθεση που προανέφερα?

Λοιπόν επειδή το έχουμε παρακάνει λίγο με το θέμα των υποθέσεων και με τις κατηγορίες προς τους moderators παίδες και παιδούλες παρακαλώ λίγο την προσοχή σας.

Last time i checked το θέμα του thread λεγόταν one piece latest chapter όχι "είδα στο όνειρό μου τι θα γίνει στο one piece και είπα να το αναφέρω". Συζητάτε ότι θέλετε στα πλαίσια τις σειράς και ενδεχομένως να πέσουν και μία δύο υποθέσεις. Όταν όμως οι υποθέσεις που δεν βασίζονται πουθενά φτάνουν να υπερβαίνουν την συζήτηση επί των γεγονότων της σειράς σε ένα καταιγισμό από posts που δεν έχουν τέλος και που αναμασώνται τα ίδια και τα ίδια πράγματα, καταλαβαίνετε ότι κάπου χάνεται η μπάλα. Και ακριβώς επειδή ρόλος μας είναι να συντονίζουμε την συζήτηση και να την κρατάμε ontopic πρέπει να αντιμετωπίζουμε και το spammarisma. Εκτός και αν θέλετε μια συζήτηση χωρίς κανέναν θεματικό άξονα όπου ο καθένας θα μπορεί να μιλάει για το μακρύ και το κοντό του (aka τι βρακάκι φοράει η Nami, αν ο Luffy πρέπει να έχει πουά η ριγέ μποξεράκι etc etc) και ίσως μία σε κάθε μπλε φεγγάρι να έχει κάτι και από τις εξελίξεις στην σειρά μεσα.

Αυτού του είδους οι συζητήσεις είναι κατάλληλες για πιο προσωπικές μορφές επικοινωνίας (msn/irc/irl συναντήσεις), όχι για ένα forum. Δεν υπάρχει λόγος για thread υποθέσεων όπου θα μπαίνουν τα ίδια 10-20 άτομα και θα σπαμμάρουν ανελέητα.

Αυτά τα (όχι και τόσο) ολίγα από εμένα
Carry on!

#3951 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 01:46

Τι θα λεγατε να γινοταν ενα τοπικ για διαφορη συζητηση προς το manga(το ξερω οτι εχουμε το γενικη συζητηση περι one piece αλλα μερικα σποιλερ σοβαρα δεν μπορουν να μπουν εκει..θα καει κοσμακης) στο οποιο θα συζηταμε ειτε για υποθεσεις ειτε ερωτησεις για καποια γεγονοτα ειτε για τις πωλησεις των volume κλπ?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 09 Απρίλιος 2010 - 01:53

2bbd14fc.jpg

#3952 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 01:52

παντα ειναι καλο να υπαρχει ενα θεμα για να συζηταμε οτι να'ναι . Ειναι κουραστικο αλλωστε να ψαχνεις που να γραψεις κατι .

αυτο που επαθε ο κομπυ , που ακουγε τη φωνη , μαλλον ειναι καποια δυναμη του σανκς λογω του χακυ . αλλιως δεν μπορει να ειναι ξεκαρφωτο ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 09 Απρίλιος 2010 - 01:57

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3953 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 02:21

didimakia αυτά που λες πέραν των υποθέσεων λέγονται άνετα στο "one piece γενική συζήτηση". Oι πωλήσεις αναφέρονται άνετα εκεί και τώρα και τα γεγονότα σηματοδοτούνται εκτός του spoiler tag (αριθμός επεισοδιου /chapter - γενική αναφορά αρκ).

Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω που είναι το δύσκολο να γίνει κατανοητό ότι πρέπει να μπεί ένα μέτρο στις υποθέσεις και ότι πρέπει η συζήτηση να επικεντρώνεται γύρω από πράγματα που έγιναν και όχι από πράγματα που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Laraska μέρος όπου μπορεί να συζητάει ο καθένας ότι του κατέβει έχουμε στο forum και λέγεται Black Hole. Δεν βρίσκω το λόγο για να δημιουργηθεί ξεχωριστή One piece edition.

#3954 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 09:56

αυτο με τον coby μου θυμισε το μαντρα της κοπελιας στην skypea που οταν σκοτωνοτανε καποιος ελεγε οτι μια φωνη σιγησε και κατι τετοια οπως ειπε και ο coby.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#3955 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 13:05

απο οσο μπορω να κρινω την συμπεριφορα του Κομπυ σιγουρα ηταν Μαντρα, γτ αν θυμαστε δν ειναι μονο οτι ακους φωνες να χανονται..ειναι επωδυνι για αυτον που το αισθανεται..και η κοπελιτσα στα sky islands εκλαιγε οταν πεθαινε καποιοσ

οσον αφορα κατι π ειπε και ποιοσ πιο πανω οτι η βοα ειπε "ψεματα οτι οι 7 λορντσ ειχαν οδηγιες να μην αφησουν να ξεφυγει ο λουφφυ", νομιζω οτι το καταλαβεσ λαθοσ...εννοουσε "πες στα κεντρικα οτι ειναι ευθυνη μασ και υποχρεωση να εξολοθρευσουμε τετοιον criminal"

κοιταξα για σποιλερσ..δν εχει βγει κατι ακομα

εγω δν καταλαβα κατι... ο σανκσ νικησε και καλα τον αλλον γιονκου?...ή απλα σταματησαν να πολεμουν και πηγε εκει?:hmmm:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#3956 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 13:17

το Πιο πιθανο ειναι οτι σταματησαν να πολεμουν, διοτι ο 4ος Yonkou θα ηταν free na γινει kaizokou oni, αλλα time will tell!!!

#3957 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 16:41

Πιστεύω πως πριν από time skip πρέπει να δούμε Kaidou...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3958 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 17:23

Εγω πιστευω οτι αυτο που εκανε ο coby ηταν haki,αλλα παλι μου θυμιζει πολυ την μαχη zoro vs mr.1,οπου και ο zoro ακουγε τις "αναπνοες" ολων γυρω του...και ναι,μολις ο coby αρχισε να φωναζει,ενας marine επεσε κατω.

#3959 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 19:34

και ναι,μολις ο coby αρχισε να φωναζει,ενας marine επεσε κατω.

Εγω παλι πιστευω οτι ο μαρινε επεσε κατω απ την εμφανιση του shanks...

2bbd14fc.jpg

#3960 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 21:44

Εγω παλι πιστευω οτι ο μαρινε επεσε κατω απ την εμφανιση του shanks...

εγω πιστευω οτι ο oda ο εκανε ετσι ωστε να μην ειναι ξεκαθαρο αν ειναι το haki του shanks η αν ειναι o coby εχει haki