Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3481 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 18:43

κοιταξτε τη παρατηρησα στο προσφατο επεισοδειο...xD

Spoiler:

Ενας okama που φενεται οτι επιβιωσε...τι πιο λογικο?

#3482 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 19:05

ειδατε το πληρομα του μαυρογενη μου φαινεταιοτι ειναι ολοι οσοι αναφερθηκαν στην φυλακη δεν θημαμε τα ονοματα τουσ αν τα κσερει καπιοσ ασ τα αναφερει!!!!! παρακαλο

#3483 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 20:36

Δες σελιδα 231 τα αναφερει ο D.Dragon!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3484 baka desu

baka desu

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 20:49

γιατί να πε9ανει ο Ace ;;;;; δεν το 'χα καν τελειώσει και το εμαθα η αδερφη μου μιλουσε μ ένα παιδί στο msn και τιϛ το είπε γιατί έπρεπε να πάω από πάνω τιϛ όταν μιλουσε ;;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!! (ουτε εκεινη το ηξερε όμωϛ ότι θα πε9ανει...) :Crying2::burningbe3::sadist::nanteee:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 22 Φεβρουάριος 2010 - 23:14
greeklish converted

#3485 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:15

Δεν το αντέχω αλλο.Οντα μας εχει αφησει με 500 μυστηρια.
Ποιος ειναι ο Ντανταν(οκ εκπαιδευσε το λουφυ αλλα ποιος ειναι)
Τι σχεση εχει ο Κουμα και ο Ιβαν-τσαν?
Τι μυστικο κρυβει ο Crocodile(dude λετε να ναι καλος και να τον παρει ο Λουφυ μαζι του?)
Ντραγκον ο πιο μυστηριος αντρας στο One piece και δεν εχει κανει τιποτα ακομη.
When are we going to meet mermaid princess?
Γιατι η Bonney εκλαιγε?
Τι απεγινε ο μαγκας που απελευθερωσε την Χανκοκ
κι αλα τοσα κι ακομη περισσοτερα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3486 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:20

Τι μυστικο κρυβει ο Crocodile(dude λετε να ναι καλος και να τον παρει ο Λουφυ μαζι του?)
Γιατι η Bonney εκλαιγε?

Ενας απο τους λογους που το One Piece ειναι το καλυτερο manga μεχρι στιγμης:οσα chapter και αν περασουν,εξακολουθεις να εχεις ενδιαφερον για το τι θα γινει μετα...και μεχρι να λυθουν ολα τα μυστιρια που εγραψες,θα εχουν περασει αλλα 500 chapter...

#3487 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:21

Γιατι η Bonney εκλαιγε?

Για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι η σχεση ιβα με κυμα πρεπει να εχει σχεση με τους revolutionory και αυτος που ελευθερωσε την χανκοκ ηταν ο δυνατοτερος fisherman !

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3488 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:23

o oda εχει βαλθει να μας ξεκανει.Σε καμια 10ρια χρονια που θα χουμε και ευαισθητο καρδιολογικο και αναπνευστικο με καθε τσαπτερ που θα διαβαζουμε θα παθαινουμε κι απο ενα εγκεφαλικο και στο τελευταιο τσαπτερ θα φυγουμε απο ανακοπη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3489 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:29

Ο καλυτερος τροπος για να πεθανει κανεις!!! (Τι λεω Παναγια μου!?!?!)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#3490 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 22:48

Ο καλυτερος τροπος για να πεθανει κανεις!!! (Τι λεω Παναγια μου!?!?!)

Ακριβως!Θα πεθανουμε απο το epicness του oda-sama!!!:respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect::respect:

#3491 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 23:03

Baka-desu μόνο τα ελληνικά επιτρέπονται στο φόρουμ, οπότε άλλξε την γλώσσα του υπολογιστή σου όταν θες να κάνεις κάποιο πόστ. Crocodile21 δεν υπάρχει λόγος να κάνεις πόστ για ότι πουν οι υπόλοιποι. Μπορείς να κάνεις και εντίτ το πόστ σου.

Ξανα επίσης υπάρχουν και τα vm and pm, σπαμάρετε άδικα το θρέντ με όλα αυτά τα πόστ τα οποία δεν έχουν ουσία. Σόρυ που σας το λέω εγώ αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.

Τώρα για το τσάπτερ μπορώ να πώ ότι ήταν απίστευτό. όλα τα κρέντιτς στον Ασπρογένη και στις δυνάμεις του απλά. Εγώ θέλω να δώ την αντίδραση του Λούφι γιατί απλά είναι τέλεια και μόνο που την βλέπεις.
Έχουμε περιθώριο δύο εβδομάδες οπότε ο όντα θα μας αφήσει πάλι κάγκελα.:kakaka:
Τώρα το πλήρωμα του Μαύρογενη σίγουρα θα είναι δυνατό. Έχει πάρει πειρατές από το 6ό όροφο και κλασσικά αυτό που μου άρεσε είναι αυτή που πήρε στο Κριού του. Κλασσικότατη πειρατίνα(με τα παχάκια της κλπ):hihi2:.
Άντε και καλή συνέχεια.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3492 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 23:27

Nα μαι κι εγώ...:hiding_something:
Παιδάκια, καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σας, κι εγώ το ίδιο manga διαβάζω, αλλά μαζευτείτε λίγο.

1)Όσες θεωρίες έχουμε δεν χρειάζεται να τις λέμε, ειδικά σε δόσεις πολλαπλών post.
2)Επειδή θα αργήσει να βγει chapter δεν σημαίνει ότι μέχρι τότε το thread μπορεί να γίνει το καφενείο του Μπάμπη του μερακλή. Υπάρχει η Μαύρη Τρύπα γι αυτό.

Κάποια ποστ σβήστηκαν. Παρακαλώ από δω και πέρα "σεμνά". Ναι;:kill4u:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3493 Juda

Juda

Anime Fan

• Members
  • 365 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 19:59

Λοιπόν συνέβει αυτό που πίστευα οτι θα γίνει στο τέλος.Ήρθε ο teach ήμαρτον...........
Πέσαμε έξω με το θάνατο του ace, αλλα νομίζω το arc παίρνει το δρόμο του με την άφιξη του bb.
Άντε να τελειωνουμε απο δώ........σκυλοβαρέθηκα με το luffy(overpower έγινε ο άτιμος σε αυτό το arc).Παμε λίγο..... θέλω να δώ τι έχει σκαρφιστεί ο odakos για μετά.

#3494 Being Of Darkness

Being Of Darkness

the last numenorian

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 21:17

εγω νομιζω πως τωρα που μπηκε και ο μαυρογενης στο παιχνιδι οτι μπορει να βγαλει ανετα αλλα 10 κεφαλαια αν θελει να το τραβηξει μιας και ειναι απο τα καλυτερα αυτο το αρκ...τωρα θα δουμε, πεθυμησα τις πλακες των SH θελω να δω οταν θα συναντηθουνε που θα κλαινε απο τη χαρα που θα αγκαλιαζονται κλπ, αλλα μαλλον θα κανει timeskip για να τους δειξει που θα συναντηθουν

#3495 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2010 - 21:54

Συμφωνώ με τον being of darkness έχουμε σίγουρα καμιά δεκαριά κεφαλαιάκια ακόμη...
Δημοσιευμένη  εικόνα