Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3346 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 19:19

Ελπιζω και η συνεχεια να ειναι παρομοια,δηλαδη να κανει power up ο luffy και να παρει με καποιο τροπο εκδικηση για τον θανατο του αδερφου του:nanana::nanana:

Oτιδήποτε εκτός από αυτό. Ακυρώνει όλο το νόημα του θανάτου του Ace. Aν ο Luffy τουλουμιάσει τον Akainu πιος ο λόγος ο Ace να μπει μπροστά στη γροθιά του;
Θα μου πεις δεν είχε τόση δύναμη πριν το power up ο Luffy, αλλά και πάλι υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για power up και σε αυτό το arc και στο προηγούμενο.

#3347 KostaZ

KostaZ

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 19:34

Oτιδήποτε εκτός από αυτό. Ακυρώνει όλο το νόημα του θανάτου του Ace. Aν ο Luffy τουλουμιάσει τον Akainu πιος ο λόγος ο Ace να μπει μπροστά στη γροθιά του;
Θα μου πεις δεν είχε τόση δύναμη πριν το power up ο Luffy, αλλά και πάλι υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για power up και σε αυτό το arc και στο προηγούμενο.

Ίσα ίσα το αντίθετο. Για τον θάνατο του αδερφού του, o Luffys πρέπει να αφήσει τον θυμό του να βγει προς τα έξω και να τους "πάει όλους αίμα"!!! Kαιρός είναι να δούμε και ένα καινούριο power up γιατί όπως είπε και ο Oda, αυτό είναι το τελευταίο arc πριν το time skip!
Take everything from the inside
And just throw it all away
Cause I swear for the last time
I won't trust myself with you

#3348 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2.009 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:11

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙνουμε τωρα τι παει να πει wb!..εγαφε την ιδια μπουνια απο τον ακαϊνου και ομως οχι μονο δν τον διαπερασε..αλλα σηκωθηκε και συνεχισε να πολεμαει κιολασ!θεοσ!:kill4u:

#3349 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:41

βασικά σαν κλασσικό shounen αν ο main char δε κάνει power up τώρα, τότε πότε;
Αφήστε που ο Λουφυ έχει ανάγκη απο κάποιο P.U. αφου μετά το Gear έχει εξελιχθεί ελάχιστα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3350 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:47

Πιστεύω (δήλαδή θέλω να πιστεύω) πως θα γίνει καμιά σπόντα και θα γίνει καπετάνιος των WB pirates o Crocodile XD με First Mate τον Daz Bones που θα καλύψει το κενό του Ace ώς commander.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3351 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 22:40

ο λουφυ δν θα κανει τπτ...δν ειναι ικανος στην παρουσα κατασταση να κανει κατι...δν ξερω αν θα την πεσουν αλλοι στον ακαινου,ο λουφυ ομως το αποκλειω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3352 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 23:49

προσωπικα αν δω τον Λουφι να πλακωνει στο ξυλο τον αλλο το μαγματοπαιδο θα ξενερωσω την ζωη μου....ο Λουφι αυτη τη στιγμη εχει παλεψει οσο ποτε αλλο εχει χασει κοντα στα 20 χρονια ζωης, εχει γινει ψωφιος απο την κουραση και του πεθανε ο ιδιος ο αδερφος του πανω στα χερια του....ΤΙ ΣΟΙ δυναμη να βρει να για πολεμησει???!?!?!?!?! Εγω τον θελω λιποθυμο και ρακος.....ετσι θα επρεπενα ειναι οσο θυμο και να εχει μεσα του....ειναι σε τετοια ψυχολογικη κατασταση που δεν ξερει πως να εκφραστει....απλα καθεται εκει....ενα αδειο δοχειο...
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3353 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 01:08

λουφφυ σουπα σαγιατζιν-κα , γκιαρ κουατρο !
ειμαι σιγουρος ! αλλα μπορει και οχι για να προετοιμαστει καταλληλως ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#3354 godlike_efre

godlike_efre

Anime Amateur

• Members
  • 91 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 15:21

Μερικα πραγματα μεταφερονται απο στομα σε στομα και τα θεωρειτε δεδομενα. Ο Luffy εχασε 10, επαναλαμβανω!! 10 χρονια ζωης. Η αδρεναλινη δεν αφαιρει χρονια, εχει αλλες παρενεργειες που δεν εχουν ειπωθει ακομα.(πιθανοτατα το σωμα σου θελει μηνες recovery μετα η κατι τετοιο). Το gear 2 ισως αφαιρει καποιο χρονο ζωης οπως υπεθεσε ο Lucci αλλα δεν νομιζω να εχει φτασει στα 10 χρονια.

#3355 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 17:19

http://wintergt.livejournal.com/1059.html

Οταν το ειδα δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να χτυπησω το κεφαλι αυτου που το εκανε μου στον τοιχο....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#3356 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 19:24

Να γελάσεις. Φοβερό recap! Μπαίνει στα memories μου! :hihi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3357 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:09

Ace's vivre card runs out.. he's dead.

Or is there a microscopic particle left?... let's put on our tin foil hats and get the conspiracy theories going about his resurrection!

:hihi2: Καθόλου απίθανο πάντως, αν δεν κάηκε σε μοριακό επίπεδο όλα μπορούμε να τα περιμένουμε από τον Oda.

Ο τύπος δεν το έκανε από κακία προς την σειρά πάντως, μια απλή πλάκα έκανε, οπότε γελάστε. Στην τελευταία παράγραφο φαίνεται ότι είναι fan από τα καλά λόγια του για το chapter.

Πάντως άλλη μια απορία που μου δημιουργήθηκε είναι (εκ νέου) το haki. :smokingg:

Και αναφέρομαι στην σκηνή που ο Marco και ο Vista επιτίθονται στον Akainu και τον κόβουν και αυτός λέει ότι είναι haki users. Δηλαδή πραγματικά εύχομαι το συντομότερο να μας δώσει απαντήσεις σε αυτό το θέμα ο Oda γιατί ως τώρα έχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο και μου φαίνεται μόνο μια βολική λύση για να αποφασίζει (ο Oda) πότε πρέπει να πάθουν κάτι οι logias και πότε όχι... ψηφίζω για haki shield από Akainu στο συγκεκριμένο πάντως, μιας και δεν νομίζω πως ο Marco και ειδικά ο Vista δεν είχαν αρκετή δύναμη (στο haki τους).

#3358 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 20:50

http://wintergt.livejournal.com/1059.html

Οταν το ειδα δεν ηξερα αν πρεπει να γελασω ή να χτυπησω το κεφαλι αυτου που το εκανε μου στον τοιχο....

αχαχαχαχαχα
γελα! εγω ελιωσα!!!
Spoiler:

ειδικα σε αυτα τα 2!(το 2ο το χα προσεξει κι εγω οτι ετσι μεταφρασμενο κανει ριμα :P)

#3359 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 23:47

Δάκρυσα αίμα.

#3360 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 13:26

Και μια παρατηρηση:
Δεν ηταν τυχαιος ο τροπος που πεθανε ο Ace.Αν προσεξατε η φροθια του akainu περασε ακριβως μεσα απο το tatoo του whitebeard.

Επισης ο oda ειχε πει σε συνεντευξη του οτι δεν του αρεσει η ιδεα της αναγεννησης στα manga και οτι προτιμα απο το να αναγεννησει ενα χαρακτηρα να μην το σκοτωσει καθολου.Αρα δε βλεπω να επιστρεφει ο Ασσος.

ΥΓ: Στο επομενο chap θα κανω την υπερπροσπαθεια να καταφερω και να μην δω spoilers δε νομιζω βεβαια να καταφερω να κρατηθω. :P

qzMHWHd.png