Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 10 Ψήφοι

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#3331 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:09

Εχω διαβασει το chapter 28 φορες αλλα δε μπορω να το συνηθισω. Ο Ace (που δεν ηταν κι απο τους πιο αγαπημενους μου χαρακτηρες) πεθανε. Συμπερασμα: Ο Oda ειναι Θεος! Μας εχει αλλαξει τα φωτα. Εκει που νομιζαμε οτι ο Ace θα σωθει και οτι ο WB θα ειναι αυτος που θα πεθανει μας πεταει εναν Akainu και μας αλλαζει τον αδοξαστο.

Btw τωρα που πεθανε ο Ace και ειπε στον Luffy οτι πιστευει οτι μπορει να εκπληρωσει το ονειρο του και οι WB pirates θα θελουν τον Luffy για Pirate King σωστα? Κατι μου λεει οτι θα γινει αυτο που ειχε πει ο didimakia πριν απο καμποσες σελιδες. Ο Luffy θα γινει σαν τον WB δηλαδη θα εχει ενα σωρο πλοια allies που θα ειναι οι γνωστοι μας (Buggy, Croc., WB etc etc etc)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#3332 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:31

Νταξει κανεις δεν το περιμενε αυτο που εγινε..Η τελευταια εικονα με τον Λουφη και τον Ασε απλα τραγικη..Ο Ακαινου εχει ενα χαρακτηρα που ειναι απαρετητος για την σειρα αλλα και ως αντμιραλ.Αλλα με τον θανατο του Ασε δεν νομιζω να πεθανει κανας Ασπρος.Τι θα γινει το πληρωμα;Πριν ειχαν τον Ασε.Αν πεθανει και ο Ασπρος παπαλα το πληρωμα..

ΥΓ: Τωρα πλεον ειναι φανερο τι ηθελε να πει ο Οντα για την ηλικια του Λουφη.Δεν γινεται απλα 18 χρονων.Αυτο που αλλαζει ειναι ο ψυχικος του κοσμος.Ο Λουφη παντα ηταν στον κοσμο του δεν φοβοταν ποτε κανεναν και τιποτα, εκανε βλακειες και γενικα ειχε εναν χαρακτηρα ενος ανωρυμου παιδιου.Μετα ομως απο τα γεγονοτα στο Σαμπαοντι με τον Κουμα αλλα και τωρα με τον χαμο του αδερφου του δεν ειναι ολα παιξε γελασε και το εχει καταλαβει.
Οποτε μετα το νεο αρκ εκτος απο σκοτεινοτερο ΟΡ σε σεναριο, σκοτεινοτερο μανγκα οπως νομιζω εχετε παρατηρησει και εσεις εχει αλλαξει το στυλ και το γεμισμα των εικονων, ερχεται και ενας "νεος" Λουφη πιο ορημος που θα περνει πιο σοβαρα τις καταστασεις οπως ενας ενηλικας.Δηλαδη οπως ειπε ο Οντα παυει να ειναι ενα 17χρονο αγορι.Οποτε εχουμε μια ψυχικη ενηλικιωση του Λουφη και οχι απαραιτητα σωματικη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από KamenoC: 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:41

#3333 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:39

χμμμμ, δεν ξερω αν θα γινει κατι τετοιο..εγω τωρα δεν ανυσηχω τοσο για την μαχη που θα ακολουθησει οσο γαι το age jump που θα κανει....πως θα εχει εξελιχθει ο χαρακτηρας του Λουφι μετα απο αυτο....

το μοο καλο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο Οντα ξεπερασε το κομπλεξ του στυλ "αα, οχι εγω δεν θελω να σκοτωνω τους χαρακτηρες μου, ολους τους αγαπαω κτλ"

αλλα γιατι ρε γ**** τον Ασε???? δεν σκοτωνε τον Ασπρο που ηταν ηδη με το ενα ποδι στον ταφο? τεσπα.....δεν μπορω να πω οτι ο Ασε ηταν ο πολυαγαπημενος μου χαρακτηρας....αλλα στα τελευταια κεφαλαιακια τον ειχα συμπαθησει αρκετα.....κριμας..
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3334 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 14:54

Απλά....δεν μπορώ να πιστέψω...αυτό που μολις διάβασα...... .____.
I was like..."OMG...." έμεινα όταν διάβασα τον τίτλο...λέω αποκλείεται.......!!!! Δεν ύπαρχει αυτο που λέει.......
And, yeah, i'm still like "NONONONONO DDDDDXXX" ._. Δεν το πιστεύω αυτό, πως μπόρεσε να τον κανει να σκοτωθεί??????????? ΤΟΣΑ επεισόδια μονο και μονο για τη διάσωση του, και τωρα τέλος...????!!! Ακόμη δεν μπορώ να το χωνέψω...
Ο Αce ήταν τέλειος σαν χαρακτήρας......Απ τη στιγμή που έκανε τη πρώτη εμφάνιση του στην έρημο, και μάθαμε οτί ήταν αδελφός του Luffy...Απο τη μάχη του με τον Blackbeard....και μέχρι τώρα. .__.

Aceeee-chaaaaann~~~~ :sadist: We're gonna miss you DDDDDXXXX:nanana:
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#3335 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 15:50

Παει και ο Ace:rip::rip::rip:.... Οπως ειπαν και καποιος αλλος πιο πανω ο Luffy στο τελευταιο πανελ θυμιζει
Spoiler: dragonball

Ελπιζω και η συνεχεια να ειναι παρομοια,δηλαδη να κανει power up ο luffy και να παρει με καποιο τροπο εκδικηση για τον θανατο του αδερφου του:nanana::nanana: Παντως ηταν το πιο συγκινητικο τσαπτερ του OP και οι σκηνες αυτες θα μεινουν:smokingg::smokingg:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 12 Φεβρουάριος 2010 - 23:54
spoiler tag added

#3336 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 15:51

Να πω κι εγω την γνωμη μου...
1)οπως βλεπουμε τον luffy στισ 2-3 τελευταιες σελιδες (ειδικα στην τελευταια) πιο πολυ μου φαινεται να λιποθυμησει/τον λιποθυμισουν για να μην καμια βλακεια/φυγει κλπ παρα να super sayan/haki burst/ξυλο στον aikanu κλπ...φενεται τελειως κενος απο αισθηματα και ρακος αφου πεθανε στα χερια του θυσιαζοντας τη ζωη του για να τον σωσει ο αδερφος του, που για τον οποιο περασε τοσα για να τον ελευθερωσει
(ναι πολυ τραγικα τα λεω :P)
2)ο ace πιθανοτατα ΠΕΘΑΝΕ!ΕΑΝ ΔΕΝ πεθανε τοτε θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ γιατι εχουν γινει ολα αυτα τα flashbacks τα δραματικα last words κλπ κλπ
3)εγω δεν βρισκω βλακεια που θα πανε 2 arcs στο τσαμπα, ισα ισα που μου φενεται ωραιο γιατι (σχεδον)κανεις δεν το περιμενε(και οπως ειπαν κι αλλα παιδια ετσι ειναι η ζωη, δεν ειναι καρτουν ειναι μανγκα κλπ)...
4)μια χαρα ηρωικος ειναι ο θανατος του...νταξει ειναι βλακας που εφαγε το δολωμα του aikanu αλλα δεν πεθανε για την τιμη του wb αλλα για να σωσει τον μπρο του

κι ενταξει κι εγω στεναχωρεθηκα π πεθανε ο ace αλλα δεν ειχα δεθει και ιδιαιτερα μαζι του...

ps:ODA ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

#3337 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:14

Νταξει κανεις δεν το περιμενε αυτο που εγινε..Η τελευταια εικονα με τον Λουφη και τον Ασε απλα τραγικη..Ο Ακαινου εχει ενα χαρακτηρα που ειναι απαρετητος για την σειρα αλλα και ως αντμιραλ.Αλλα με τον θανατο του Ασε δεν νομιζω να πεθανει κανας Ασπρος.Τι θα γινει το πληρωμα;Πριν ειχαν τον Ασε.Αν πεθανει και ο Ασπρος παπαλα το πληρωμα..

ΥΓ: Τωρα πλεον ειναι φανερο τι ηθελε να πει ο Οντα για την ηλικια του Λουφη.Δεν γινεται απλα 18 χρονων.Αυτο που αλλαζει ειναι ο ψυχικος του κοσμος.Ο Λουφη παντα ηταν στον κοσμο του δεν φοβοταν ποτε κανεναν και τιποτα, εκανε βλακειες και γενικα ειχε εναν χαρακτηρα ενος ανωρυμου παιδιου.Μετα ομως απο τα γεγονοτα στο Σαμπαοντι με τον Κουμα αλλα και τωρα με τον χαμο του αδερφου του δεν ειναι ολα παιξε γελασε και το εχει καταλαβει.
Οποτε μετα το νεο αρκ εκτος απο σκοτεινοτερο ΟΡ σε σεναριο, σκοτεινοτερο μανγκα οπως νομιζω εχετε παρατηρησει και εσεις εχει αλλαξει το στυλ και το γεμισμα των εικονων, ερχεται και ενας "νεος" Λουφη πιο ορημος που θα περνει πιο σοβαρα τις καταστασεις οπως ενας ενηλικας.Δηλαδη οπως ειπε ο Οντα παυει να ειναι ενα 17χρονο αγορι.Οποτε εχουμε μια ψυχικη ενηλικιωση του Λουφη και οχι απαραιτητα σωματικη.

σωστα...δεν το εχια σκεφτει ετσι..μωρε λες? ελπιζω πως οχι..θελω να δω τime skip
ελα τωρα κοιταξτε αυτο να ανατριχιασετε:colddd:

2bbd14fc.jpg

#3338 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:15

Guys, (φλασια τωρα...λολ) έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να τον κάνει ressurect o Iva????
Besides...H αλήθεια να λέγεται..ο Oda δεν συνηθίζει να σκοτώνει τους χαρακτήρες του...:thumbup:
Aν ήταν να σκοτώσει στ'αλήθεια για πρώτη φορά κάποιον, πιστεύω θα διάλεγε έναν κακό...
*Sighs~~* Aχ, ηρέμισα λιγο τώρα ^^ :Blissfull:

*Still hope for the best~!!!* YOSH Ace FTW~!! ^o^
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#3339 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:34

Αν με οποιονδήποτε τρόπο κάνουν ressurect τον Ace,θα είναι το μεγαλύτερο fail στην ιστορία του op.
Δλδ ετοίμασε όλα αυτά,μόνο και μόνο για να τον αναγενήσει αργότερα?

Ε όχι,δεν γίνονται αυτά.

@didimakia
Και **** το βίντεο....
Φαντάσου τι amv και κακό θα βγουν όταν γίνει animated...

Και ένα για τις θεωρίες του τελευταίου πάνελ...εγώ πιστεύω ότι δεν θα σκοτώσει τον akainu αλλά ούτε θα λιποθυμήσει,απλά με κάποιο τρόπο θα ταπεινώσει τον akainu(κάνα hit όπως στον Maggelan...ή κάτι τέτοιο.
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3340 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:41

Guys, (φλασια τωρα...λολ) έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να τον κάνει ressurect o Iva????
Besides...H αλήθεια να λέγεται..ο Oda δεν συνηθίζει να σκοτώνει τους χαρακτήρες του...:thumbup:
Aν ήταν να σκοτώσει στ'αλήθεια για πρώτη φορά κάποιον, πιστεύω θα διάλεγε έναν κακό...
*Sighs~~* Aχ, ηρέμισα λιγο τώρα ^^ :Blissfull:

*Still hope for the best~!!!* YOSH Ace FTW~!! ^o^

o ivankov δεν εχει την δυνατοτητα να ζωντανεψει καποιον..αλλωστε ο ace ειπε οτι του καηκαν καποια οργανα...

@sadman...θα ξεσκηθουν στα amvs οπως και με το επεισοδειο που τους σφαλιαριζει ο Kuma
θα το ευχαριστηθουμε πολυ!

2bbd14fc.jpg

#3341 Meteor

Meteor

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:46

Akainu didnt kill Ace, Oda did..

#3342 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:48

Αν με οποιονδήποτε τρόπο κάνουν ressurect τον Ace,θα είναι το μεγαλύτερο fail στην ιστορία του op.
Δλδ ετοίμασε όλα αυτά,μόνο και μόνο για να τον αναγενήσει αργότερα?

Ε όχι,δεν γίνονται αυτά.

@didimakia
Και **** το βίντεο....
Φαντάσου τι amv και κακό θα βγουν όταν γίνει animated...

Και ένα για τις θεωρίες του τελευταίου πάνελ...εγώ πιστεύω ότι δεν θα σκοτώσει τον akainu αλλά ούτε θα λιποθυμήσει,απλά με κάποιο τρόπο θα ταπεινώσει τον akainu(κάνα hit όπως στον Maggelan...ή κάτι τέτοιο.

Οσο και να λατρευα τον Ace θα συμφωνησω, ετσι και αναστηνοταν θα ηταν ηταν τελειως κουλο απο την αλλη επισης ο Iva ορμονες ελενχει δεν μπορει να αναστησει καποιον, αλλο με τον Λουφι καθως οσο και σε χαλια κατασταση κιας βρησκόταν δεν ειχε πεθανει απο την στιγμη που πεθανε τελειωσε... :run:§

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3343 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 16:50

Αν ήθελε να τον ζωντανεψει σίγουρα θα βρισκε τρόπο, το θέμα είναι ότι δεν θέλει(ελπίζω).

Μετά απ όλα αυτά που πέρασε ο Luffy θα προτιμούσα να πέσει αναίσθητος μιας και το γύρισε στο πιο ρεαλιστικό ο όντα, μην το κάνει και bleach κρίμα θα ναι.
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#3344 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 17:05

Spoiler: Science fiction

So both sides are happy now....:kakaka:

I would likeΔημοσιευμένη  εικόνα for a pet...

#3345 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 17:17

Spoiler: Science fiction

So both sides are happy now....:kakaka:

Πιθανο ακουγεται αλλα το θα ειμαστε χαρουμενοι δεν το βλεπω, το να ξαναπεσει στα χερια τους ακομα και νεκρο για να τον κανουν και οπλο προς οφελο τους για μενα προσωπικα δεν νομιζω να το αντεξω, παντως εγω αυτη την στιγμη καιγομαι να μαθω την συνεχeια..:colddd:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR