τρομερο το τσαπτερ..με αυτο αποχερεταμε το 2009:wooi2:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 24 December 2009 - 23:57
τρομερο το τσαπτερ..με αυτο αποχερεταμε το 2009:wooi2:

Posted 25 December 2009 - 16:07

Posted 25 December 2009 - 17:23
Αλλα και παλι το μονο που ξερουμε σιγουρα ειναι οτι ο Oda γραφει

Devils don't ask favors from God
Posted 25 December 2009 - 22:23
Posted 25 December 2009 - 22:47
Καλα η φατσα του Sengoku στην τελευταια σελιδα ειναι ολα τα λεφτα!!!
++1000 η φατσα του ειναι ολα τα λεφτα !!!
Οπως και επικη ηταν και η σκηνη με τον whitebeard να πετα ολους αυτους που τον καρφωσαν με ενα χτυπημα και ουσιαστικα να ανακοινωνει τον θανατο του προωρα δηλωνοντας οτι γνωριζε οτι θα ηταν η τελευταια του μαχη εξαρχης.
Δεν μπορω να φανταστω ποσο μαγευτικα και επικ θα ειναι ολα αυτα οταν βγουν σε anime...
Posted 25 December 2009 - 22:54
Δλδ ο ace θα ξεκινήσει δικό του πλήρωμα από την αρχή ή θα μπει στους sh?
Αν και το βλέπω να γυρνάνε για ενα διάστημα όλοι αυτοί μαζί μέχρι να βρεθούν τα αρχικά μέλη.
Posted 25 December 2009 - 23:24

Devils don't ask favors from God
Posted 25 December 2009 - 23:27
οντως, απο την στιγμη που πεθαινει ο captain τι να γινει μετα ...Α κατί που συνιδιτοποίησα μόλις τώρα....oi wb pirates στην ουσία διαλύθηκαν τελείως σε αυτή την μάχη σωστά?
Δλδ ο ace θα ξεκινήσει δικό του πλήρωμα από την αρχή ή θα μπει στους sh?
Αν και το βλέπω να γυρνάνε για ενα διάστημα όλοι αυτοί μαζί μέχρι να βρεθούν τα αρχικά μέλη.
τεσπα φοβερο τσαπτερ ειδικα εκει που καρφωνουν τον wb και τους τιναζει μακρυα(και η τελευταια σκηνη εννοειται...)
τελικα οντως θα περιμενουμε 3 εβδομαδες για το επομενο;
Posted 25 December 2009 - 23:42
Posted 26 December 2009 - 12:09
dat was pure epicness...
o wb ειναι ηρωας...
ρε τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα για τους πειρατες...ομως πιστευω πως δεν προκειτε να μεινουν ετσι απλα..καποιος, κατι θα κανει το μεγαλο μπαμ και ολα θα αλλαξουν..ειτε ο garp θα βοηθησει, ειτε θα ερθουν οι supernovas ειτε θα πλακωσει ο bb τους marines ειτε...ειτε......its (g)oda we're talking about...
btw εγω ακουσα οτι θα μας βγαλει αλλο ενα κεφαλαιο και μετα θα κανει 2 εβδομαδες διακοπες...:/
Posted 26 December 2009 - 13:29
Posted 26 December 2009 - 13:58
Αυτο περιμενω και εγω να βγει κανενας Shanks και να σωσει το Luffy εκει που πεφτει!!Καλα τρομερη η τελευταια σκηνη η φατσα του Admiral!!το πιο τελειο θα ειναι να σκασει κανας ντραγκον κανας σανκς αλλα θα πολεμαει με τον αλλο yonkou εκτος και αν τον τελειωσε μπαμ μπαμ το ποιο πιθανο ειναι να ερθει ο bb...οι supernovas ειναι πολυ μακρια δεν προλαβενουν...αν ξεκινησουν τωρα θα βρουν συντριμια

Posted 26 December 2009 - 16:58
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ...!
Posted 26 December 2009 - 17:26
Ας θέσω όμως και μερικές απορίες/παρατηρήσεις, όσο προλαβαίνω!
Καταρχάς, παρ' ότι στο τέλος του chap δεν είδα τπτ για break και ήλπιζα για λάθος ενώ απλά δεν θα το μετέφρασαν, στους mangahelpers λέει:
... οπότε...ATTENTION:
The spoilers for the next chapter (570) won't be out until around the 2nd week of January due to the double issues and holiday break.
Έπειτα:
- OK για το 2ο K.O. του Marco, μιας και ο vice admiral με τα μακριά μαλλιά (μάθαμε και για την ικανότητά του, κάνα zoan της αράχνης; ) του φόρεσε χειροπέδες, αλλά πως έφαγε τα πρώτα 2 beams του Kizaru; Να υποθέσουμε ότι έβαλε haki σε αυτά (ο Kizaru) το αποκλείω, θα παραήταν βολικό να συνδυάζεται το haki τόσο με ένα DF, μετά θα τους είχε όλους ο Kizaru
- Η ήττα των πειρατών ήταν πάνω από ρεαλιστική, για πολλούς λόγους και χαίρομαι που δεν την χάλασε o Oda, όπως θα είχε γίνει σε άλλα shonen. Καταρχάς η κυβέρνηση ήταν πάνω από εμφανές, ακόμη και στην πραγματική ζωή, ότι ήταν καλύτερα οργανωμένη, καθώς όλοι δρουν κάτω από διαταγές (και από έξυπνο αρχηγό) και δεν επηρεάζονται από συναισθήματα, όπως οι πειρατές. Μετά, στην κυβέρνηση ήταν πάλι εμφανές ότι τόσο η άμυνα (δικός τους ο χώρος της επίθεσης, οπότε τον προετοίμασαν κατάλληλα) όσο και η επίθεση (shichibukai + admirals + vice admirals + garp-sengoku + pacifistas + giants-marines) ήταν ανώτερες σαν σύνολο και οι WBs δεν είχαν πλεονέκτημα εκεί, μιας και ακόμη και ο αρχηγός τους ήταν υπερβολικά πολύ γέρος και αποδυναμωμένος από πριν (επίδεσμοι και οροί) και μετά (squardo), ενώ τους έλειπε ο δυνατός 2nd division commander και οι άλλοι 2 πιάστηκαν απρόσεκτοι (συναισθήματα που είπα από πάνω).
Βέβαια νομίζω δεν χωράει συζήτηση ότι οι πειρατές δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα ακόμη, να δω πως θα σώσουν τον Ace τώρα, βέβαια!
- Το power up του Luffy επίσης πολύ ρεαλιστικό, μιας και ο Oda μας είχε προετοιμάσει γι' αυτή την στιγμή ήδη 2 φορές (Duval-Boa sisters) και, όπως είδαμε, το ενεργοποιούσε πάντα σε δυνατές συναισθηματικές καταστάσεις, ποια καλύτερη από τον επικείμενο θάνατο του αδελφού του;
Μένει και στον αέρα βέβαια ότι είναι ακόμη τραυματισμένος και μπορεί όχι απλά να καταρρεύσει, αλλά να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή, όπως είπε και η Iva (που δεν το νομίζω
- Boa ftw, μετά από τόση βοήθεια που έδωσε στον Luffy την περιμένω στο πλήρωμα το ελάχιστο, αν όχι με τον ίδιο!
- Croc, Kuma αναμένω πολύ flashbacks, μιας και είμαι σίγουρος ότι κρύβουν αρκετά και μένει να μάθουμε τόσο την σχέση του πρώτου με WB και Iva, όσο και τις πράξεις του δευτέρου προς τους Straw Hats και την σχέση του με την κυβέρνηση και την Iva (θέλω και να δω τι θα απογίνουν ο πρώτος, Buggy και Mr. 3 μετά απ' όλα αυτά τα γεγονότα... α, και ο κομπάρσος Mr. 1
-Admirals ftw, έδειξαν ακόμη και στους δυνατότερους πειρατές ότι δεν πρέπει κανείς να τους υποτιμήσει και... ο Aokiji πόσο έχει επηρεαστεί από τον Garp στο να αιχμαλωτίζει πάντες και να μην τους σκοτώνει, αν μπορεί, τόσους έχει παγώσει (Buggy, Jozu κλπ) και κανέναν δεν καθάρισε ακόμη (αν και είδαμε ολόκληρο splatter χέρι να φεύγει από Jozu, πιθανώς δεν έφταιγε ο Ao αλλά η πτώση)!
- Garp-Sengoku θρύλοι και ελπίζω να τους δούμε για καιρό ακόμη, ειδικά τον πρώτο, για τον δεύτερο είναι σίγουρο. Το να τους βοηθήσει ο Garp το βρίσκω λιγάκι προβλέψιμο και δεν πολυαρμόζει στον Oda, άλλωστε και ο ίδιος ο Garp το είπε ότι αν ήταν να κάνει κάτι θα το είχε ήδη κάνει (Impel Down, αρχή μάχης κλπ), ενώ τόσες φορές που πήγαν να εκτελέσουν τον Ace δεν έκανε τπτ... και το προτιμώ έτσι!
- Αν πέσει ο δυνατότερος πειρατής, πόσες πιθανότητες έχουν οι υπόλοιποι yonkou και λοιποί πειρατές;
- Μα τον Oda, εύχομαι να πέσουν Oars και WB και να μείνουν κάτω στο τέλος. Δεν μπορώ να σκεφτώ την ιδέα του 2ου να επιζήσει και να μείνει σε μια γωνία αδύναμος πια, ένας ηρωικός θάνατος είναι ότι πρέπει για να φύγει και να αφήσει το όνομα του στην αθανασία, γνώρισε και τον μέλλοντα pirate king άλλωστε, είδε τις δυνατότητές του, οπότε όλα έχουν γίνει... μην μας το χαλάσεις Oda, κι ο θάνατος καλός είναι μερικές φορές. Επίσης εύχομαι να μην πάρει κάνα help από Iva hormones για να μείνει ζωντανός, δεν νομίζω καν να έχει 10 χρόνια να δώσει για αντάλλαγμα.
- Dragon, Shanks, Supernovas κλπ πραγματικά εύχομαι να μην εμφανιστούν στο σημείο που φτάσαμε, παρά μόνο στο τέλος για να διαφύγουν οι επιζώντες, μιας και δεν τους βλέπω αλλιώς να τα καταφέρνουν με τόσους marines και τις πόρτες κλειστές, ενώ δεν μπορούν να ελπίζουν σε Kuma πάλι.
- Θέλω back το υπόλοιπο πλήρωμα και δυναμωμένο μετά απ' όλα αυτά, μας έλειψε, ενώ με Boa θα είναι ότι πρέπει για funny φάσεις στην αρχή!
Αυτά, αναμένουμε την 10η ταινία subbed και ραντεβού του χρόνου πια, με τα νέα spoilers.
ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν και η pic του D. Dragon με το haki, ούτε που φανταζόμουν τόσες χρήσεις, ειδικά shield... άντε να μάθει να τις χρησιμοποιεί όλες ο Luffy και να μάθουμε εμείς περισσότερα γι' αυτό.
ΥΓ2: Σχετικά με την παλιά συζήτηση που είχε γίνει, ναι, κι εγώ δεν νομίζω πως ο Luffy έχασε κι άλλα 10 χρόνια τώρα, εκείνα ήταν regeneration hormones, ενώ αυτά μόνο tension, οπότε όλα καλά λογικά!
EDIT:
Μπα εγώ από την άλλη το χάρηκα αυτό, πέραν των λόγων που εξήγησα, γιατί μας έχει κακομάθει ο Oda να νικάνε οι καλοί (unpsofable κλπ), οπότε αν και θέλω να σωθούν Ace και αρκετοί άλλοι, ας συνεχίζει και λίγο έτσι.ναι ναι ναι,,,, γαματο κεφαλαιο αυτο ΑΛΛΑ ΡΕ ΕΛΕΟΣ! ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ,,,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ Π ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΚΟ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΖ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ..... ΔΛΔ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΤ ΕΓΩ ΔΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ.. Π,Χ, ΑΚΑΙΝΟΥ ΚΤΛ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ...!
Edited by Zoro, 26 December 2009 - 19:41.