Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 10 votes

One Piece latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
17021 replies to this topic

#2461 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 October 2009 - 23:08

I second that!! :head:

Fucking thirded!
Πολυ epic o mihawk απλα ο Luffy ηταν ενα τιποτα μπροστα του.
Και ο crocodile βεβαια δε παει καθολου πισω.

Τελειεο chapter, και απο το επομενο θα μπουμε σε ακομη πιο επικα πραγματα, παντως για να ζητησε break o oda σημαινει οτι σε 3-4 chapters παλι κατι θα μας κανει και θα μας αφησει με το στομα ανοιχτο.

Btw θεωρω 100% σιγουρη την ηττα του whitebeard, οχι επειδη εμφανιστηκαν τα Pacifistas, αλλα για λογους πλοκης.

qzMHWHd.png

#2462 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 22 October 2009 - 23:14

καλα μην βγαζετε τοσο γρηγορα συμπερασματα ακομη οτι εχει χασει ο WB, αυτος τιποτα δεν εχει κανει μεχρι στιγμης και οι pacifista δεν ειναι και τοσο δυσκολοι αντιπαλοι πιστευω πχ ο marco χαλαρα τρωει καμια δεκαρια pacifista.

Συμφωνω.Ειδικα ο WB τους εχει για πρωινο αυτους:tensai::tensai:..Το πιο μεγαλο προβλημα ειναι ο τυπας με το τσεκουρι(δεν θυμαμαι το ονομα του) και οχι oi pacifista..

ΒΤW
Spoiler:

#2463 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 22 October 2009 - 23:41

I am a fool too! Δεν ηξερα τον Vista αλλα μονο τα windows vista :D

Περαν των γεγονοτων με τον Mihawk το κεφαλαιο μου φανηκε αδιαφορο (αλλα οχι βαρετο). Ηταν πιο πολυ ενα μεταβατικο chapter. Η σκηνες με τον buggy νομιζω ηταν περισσοτερο για να ικανοποιηθουν οι οπαδοι του που ηθελαν να δουν την υπεροχη του απεναντι σε ξιφομαχο...!

Εντυπωση μου εκανε η εμφαση στα ματια του Μihawk οταν μονομαχει, δινει την εντυπωση οτι εχει καποια ειδικη δυναμη σε στυλ mandra etc.

Πειραζει που θελω να δω πολλα 1vs1 πλεον? Εχω βαρεθει αυτο το μειγμα του στυλ "κολοκυθια" (εγω βαραω εσενα ομως καποιος αλλος που εχει counter ability μου κανει επιθεση και παει λεγοντας).

#2464 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 October 2009 - 23:50

Btw θεωρω 100% σιγουρη την ηττα του whitebeard, οχι επειδη εμφανιστηκαν τα Pacifistas, αλλα για λογους πλοκης.

Ε, από το 2010 περίμενω πως και πως να δω πως θα αλλάξει το ύφος της σειράς και θα σοβαρευτεί πιο πολύ, που μας υποσχέθηκε ο sensei... ο θάνατός του θα είναι το ξεκίνημα μάλλον, οι WB Pirates να χάνουν τον αρχηγό τους! Πάντως srsly αν οι yonkou ενώνονταν θα τους είχαν σίγουρα τους κυβερνητικούς, κρίμα που δεν έχουν αίσθηση συνεργασίας. :congrats:

Η κυβέρνηση με vegapunk + admirals + schichibukai + vices + sengoku + τόσους marines λογικό μου φαίνεται να τους έχει σαν σύνολο (τους WB).

..Το πιο μεγαλο προβλημα ειναι ο τυπας με το τσεκουρι(δεν θυμαμαι το ονομα του) και οχι oi pacifista..

ΒΤW

Spoiler:

Sentoumaru λέγεται.

Btw είδα κι εγώ μια ομοιότητα στην κίνηση, μπορεί το OP να μην έχει παράδοση στα "όμορφα" μάτια όπως το Naruto, αλλά ο Mihawk έχει ένα ωραίο ζευγάρι μπορώ να πω, τίποτα δεν του ξεφεύγει!

Ηταν πιο πολυ ενα μεταβατικο chapter. Η σκηνες με τον buggy νομιζω ηταν περισσοτερο για να ικανοποιηθουν οι οπαδοι του που ηθελαν να δουν την υπεροχη του απεναντι σε ξιφομαχο...

Όντως, για άλλη μια φορά τους την έφερε, lucky 8@$74rd!!

Edited by Zoro, 23 October 2009 - 00:02.

#2465 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 October 2009 - 00:34

Συμφωνω.Ειδικα ο WB τους εχει για πρωινο αυτους:tensai::tensai:..Το πιο μεγαλο προβλημα ειναι ο τυπας με το τσεκουρι(δεν θυμαμαι το ονομα του) και οχι oi pacifista..

Επιτρεψτε μου να διαφωνισω σε αυτο.Καθε pacifista μπορει να επιτεθει με ακτινες ισοδυναμες με αυτες του Kizaru.Ο whitebeard μπορει να ειναι θηριο, αλλα αν χτυπηθει απο 30 τετοια, ακομα και αυτος θα εχει προβλημα.Επισης τα pacifista Μπορουν να αποδεκατισουν ολοκληρο τον πειρατικο στολο σε λιγα λεπτα, καθως τα πλοια δε μπορουν να αποφυγουν τις επιθεσεις τους και τα περισσοτερα πληρωματα θα εχουν zoan/paramecia δυναμεις, aka ειναι αχρηστοι αν δεν αποβιβαστουν.
Με λιγα λογια, αν δε προστατεψει καποιος τον στολο (wb/marco/jozu) οι οποιοι οπως βλεπουμε ειναι απασχολημενοι, και ακομα και να ηταν δε θα μπορεσουν να τα σταμαησουν ολοκληρωτικα θα γινει πραγματικη σφαγη.

qzMHWHd.png

#2466 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 23 October 2009 - 00:57

Ναι σιγουρα, αλλα τα ρομποτακια ειναι αυτο ακριβως - ρομποτακια. Δεν εχουν δικη τους θεληση κλπ απλα θα ριχνουν δεξια και αριστερα ακτινες και οποιον παρει ο χαρος!

Προσωπικα νομιζω πως οι τοπ χαρακτηρες (commanders/captains/καποιοι newkama) θα τα εχουν one shot αυτα.

#2467 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 23 October 2009 - 02:08

Xαχαχα πάντως στην τελευταία σελίδα εκεί που έδειξε τα ΡΧ ταιριάζει γάντι η μουσική από το Star Wars το Emperial Army March :hahaha:.
Btw αυτοό που είπαν για τον Luffy ότι κάνει τους γύρω εχθρούς συμμάχους του, δεν θύμιζε πολύ μια παρόμια ατάκα που είχαν πει για τον Naruto :P?

EDIT:Ορίστε έφτιαξα το video με το imperial march και το ανέβασα στο youtube :P

Youtube Video

Edited by ichigo13, 23 October 2009 - 02:48.

Posted Image

#2468 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 23 October 2009 - 04:17

Btw αυτοό που είπαν για τον Luffy ότι κάνει τους γύρω εχθρούς συμμάχους του, δεν θύμιζε πολύ μια παρόμια ατάκα που είχαν πει για τον Naruto :P?

OMFG, και το 'ξερα ότι κάτι θα ξεχνούσα να σχολιάσω μέσα στα όλα του chap. :uhh:

Ναι αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ εκείνη τι στιγμή και όπως και να το κάνουμε η υπερβολική προώθηση του πρωταγωνιστή από mangaka και ο αναγνωρισμός του από κάποιον εχθρό που δεν μπορεί να νικήσει δεν μου πολυαρέσει γενικά, αλλά τουλάχιστον ο Luffy το κάνει με τον σωστό τρόπο... δεν επιβάλλει στους άλλους τον δικό του τρόπο σκέψης και αυτοί αμέσως τον αποδέχονται, απλά μένει ο εαυτός του και πολλές φορές η αφέλεια και καλοσύνη του είναι σημεία που προκαλούν θαυμασμό σε διαφόρους.

Ο Naruto πάλι είναι εμετικός... "φωνάζει" στους άλλους τι είναι το σωστό (κυρίως κατά αυτόν δλδ) και αυτοί ξαφνικά αποκτούν μυαλό και αλλάζουν γνώμη... και να πεις έγινε μόνο 1-2 φορές αυτό... αχώνευτος... :puke:

Epic το βιντεάκι btw ichi και πολύ ταιριαστό!! :respect:

Edited by Zoro, 23 October 2009 - 04:28.

#2469 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 23 October 2009 - 10:25

Xαχαχα πάντως στην τελευταία σελίδα εκεί που έδειξε τα ΡΧ ταιριάζει γάντι η μουσική από το Star Wars το Emperial Army March :hahaha:.

EDIT:Ορίστε έφτιαξα το video με το imperial march και το ανέβασα στο youtube :P

Youtube Video

Ωραιο! Φτιαξε και ενα με το hell march απο red alert, εχει και ηχο απο βηματισμο :D

#2470 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 October 2009 - 10:42

Ναι σιγουρα, αλλα τα ρομποτακια ειναι αυτο ακριβως - ρομποτακια. Δεν εχουν δικη τους θεληση κλπ απλα θα ριχνουν δεξια και αριστερα ακτινες και οποιον παρει ο χαρος!

Προσωπικα νομιζω πως οι τοπ χαρακτηρες (commanders/captains/καποιοι newkama) θα τα εχουν one shot αυτα.

Αντιθετως, ειναι τηλεκατευθηνομενα, που σημαινει αφενως οτι θα εχουν τρομερη πειθαρχεια, και αφετερου οτι δε θα νιωθουν τον παραμικρο φοβο.
Ο sengoku φανηκε να περιμενει πολλα απο αυτα, και δε νομιζω να ειναι για το τιποτα.

ps:Το videaκι και εμενα μου αρεσε, πολυ ταιριαστη η μουσικη:riiight:.

qzMHWHd.png

#2471 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 23 October 2009 - 10:52

I second that!! :head:

Other than that.... wut? Ο Mihawk δεν χρησιμοποιεί haki δλδ;

Και να χρησιμοποιεί χάκι πάλι δεν μπορεί να του κάνει τίποτα γιατί ο άλλος κομματιάζεται, θα το επαναλάβω το χάκι δεν απενεργοποιεί τα φρούτα...έτσι νομίζω δηλαδή.
Posted Image

#2472 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 23 October 2009 - 13:27

βασικα εμενα το τελευταιο chapter μου φανηκε πολυ προχειροδουλεια,λες και οντα το εκανε καθως αδειαζε το παχυ του αντερο σε μια παρακμιακη τουαλετα.ολα κυλουσαν πολυ περιεργα η πλοκη και ο τροπος που εδενε η μια σκηνη με την αλλη ηταν 0.
ναι ναι ξερω ξεκινησε μαι επικη μαχη οκ,αλλα οταν ο τολκνιν εγραφε τις θεικες μαχες στον αρχοντα δεν σε μπερδευε πετοντας σε απο τη μια μαχη στην αλλη σε ασχετα σημεια.
θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο το chapter.εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα,ουτε ποιος πολεμησε ποιον,ουτε ποιος νικαει ,ουτε τι κανουν οι μαρινς
Posted Image

#2473 LCF89

LCF89

..::Unfightable::..

• Members
  • 323 posts

Posted 23 October 2009 - 14:45

Ο Mιhawk εχει ματι σκοπευτρο?:oo: Δεν πιστευω οτι ο Buggy χαθηκε. Κλασσικες αηδιες του Luffy ειναι αυτες... :P Ηρθαν κι οι Pacifista, ποιος τους πιανει!! Και κατι αλλο...
ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ???:frozen:

Posted Image

#2474 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 23 October 2009 - 15:59

+1
Αν σκεφτεις οτι οι straw-hats νικησαν εναν με full power(asura, diamble jamble , gear 2nd 3rd κλπ) και οποιοσδηποτε τοπ χαρακτηρας οπως λεει εχει τους straw-hats ευκολα, τοτε λογικα και τα ΡΧ θα φυγουν πολυ ευκολα...

#2475 The Pirate King

The Pirate King

Decisions - Consequences

• Members
  • 423 posts

Posted 23 October 2009 - 18:20

Παντως αν και η μαχη γερνει πλεον προς τους marines υπαρχουν 2 ακομα δυναμεις που μπορει να δουμε στο πλευρο των πειρατων. Επαναστατες και οι αλλοι 2 yonku (υποθετω νικη shanks και τον 4ο αγνωστο Χ). *** ισως και οι φυλακισμενοι απο το αρχιπελαγο

βασικα εμενα το τελευταιο chapter μου φανηκε πολυ προχειροδουλεια,λες και οντα το εκανε καθως αδειαζε το παχυ του αντερο σε μια παρακμιακη τουαλετα.ολα κυλουσαν πολυ περιεργα η πλοκη και ο τροπος που εδενε η μια σκηνη με την αλλη ηταν 0.
ναι ναι ξερω ξεκινησε μαι επικη μαχη οκ,αλλα οταν ο τολκνιν εγραφε τις θεικες μαχες στον αρχοντα δεν σε μπερδευε πετοντας σε απο τη μια μαχη στην αλλη σε ασχετα σημεια.
θα μπορουσε να ειναι και καλυτερο το chapter.εγω προσωπικα δεν καταλαβα τιποτα,ουτε ποιος πολεμησε ποιον,ουτε ποιος νικαει ,ουτε τι κανουν οι μαρινς

Βασικα ακομα δεν υπαρχει κατι που να μας λεει ποιος προηγειτε στα "Κills" σε στυλ counterstrike. Αλλα αυτο που εχουμε δει ειναι μια προσπαθεια να φτασουν στην εξεδρα που θα γινει η εκτελεση. Περαν αυτου ολοι οι "top" χαρακτηρες φανηκαν να ειναι απασχολημενοι με κατι, ενω περισσοτερο προσπαθουν να σταματησουν οποιος μπορει οποιονδηποτε παρα να κυνηγουν τα 1vs1. Τωρα ομως που μπηκαν και αλλοι δυνατοι στην μαχη - για λογαριασμο των marines - η μαχη αρχισε να γερνει λιγο προς την αλλη μερια λογω αριθμων και μονο.

Οσο για την συνδεση, μην ξεχνας και τα προηγουμενα κεφαλαια - αν και ναι με μπερδεψε λιγο ο Buggy που πιαστηκε στην αμμοθυελα!